![]() |
Wojna!
Hail Alliance!
Wlasnie zaczela sie chyba najwieksza wojna w Tibi: Alliance vs Dark Side. Liste fragow mozna znalesc tutaj: Click. Alliance to: - Mercenarys - Followers of the White Dragon - Red Rose - Valheru - Nuevos Corsarios - Messiahs of Bedlam - Fontaneda Army Dark Side to: - The Rising Phoenix - Black Dragons - Riders of Perdition Filmy(nie moje): - Bitwa na Edron(12/05/2006) - Nudny i trwa 3 godziny, pod koniec filmu widac jak pada Dagor~ - Bitwa na Edron(17/05/2006) - 10 Alliance pada, szkoda ze dali tylko koncowke i nie w rec. SS: - http://s3.photobucket.com/albums/y92...20Dark%20Side/ |
No to się zaczeło. Byle nie było tak jak ostatnio że zaczn± sie kasowanie Dark Side przez GMów. Hail Dark Side!
|
Poki co, Dark Side ma ladna przewage fragow.
|
Cytuj:
Alliance wygralo juz dwie wojny wczesniej, trzecia tez wygra. Xanadu ma szanse zostac pierwszym skasowanym 200 lvlem. |
Sorry ze pytam ale czy Bubble bije sie na wojnie tez?
|
Cytuj:
alliance to banda frajerow to strzyzenia |
Cytuj:
po2, all z DS zostali slusznie skasowani. po3, z Alliance tez pare osob zostalo skasowanych. po4, nie skasowal ich znajmoy GM tylko Guido, na tibianews.net to pisze nawet. |
[quote=Phoelerius]po1, to slowo "frajer" mozesz sobie do rodzicow uzywac 15 letni noobie.
hehe no nniewiem czy Draz~to az taki 15-latek i czy jest noobem tez bym sie zastanowil nadtym bardziej na twoim miejscu |
Cytuj:
|
Fontanedy nie ma w wojnie :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
B) No Wojna na Antice czekamy na filmy :) ;) |
Cytuj:
|
JAk i tak wole Dark Side. Czekam na filmy a i jak GM zaczn± kasowanie kont Dark Side znowu to juz na 100% bede pewny ze Antica to serwer na którym jak znasz GMa to mozesz all. Btw. Najstarsza gildia Alliance of the Free Tibians.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Prawda jest taka ze kiedys nie bylo gildi, i gildie istnialy nie oficialnie. The guild was founded on Antica on Feb 18 2002. - Mercenarys Przeczytajcie sobie historie na oficjalniej stronce Mercow: http://www.mercenarys.net/scripts/news.php?action=start Pierwsze wpisy sa z 1998 roku. |
Cytuj:
|
Cytuj:
... n/c :) |
No i zaczelo sie ponownie...
Phoelerius jestes w alliance i jestes pewny ze wygracie, ale popatrz na aktualna liste fragów o0...Xanadu skasowany ? Za co ? Za to was bedzie uczciwie zabijał ? He ? A co do ciebie to brak mi słów...Na tescie mnie nie umiales zabic ..Ja mialem wtedy 48 lvl a ty ok.130 ponad godzinie sie gonilismy po desercie..dopóki twoi koledzy nie przylecieli ale i tka nie z 20 min goniliscie xD...Ja sobie ciebie zapamietalem...Bo takiej sytuacji sie nie zapomina...A wracajac do wojny to jedyne co moge powiedziec to DARKNESS ! :D |
Apr 12 2006, 05:21:48 CET Killed at Level 200 by Strinnity and by Yskloisky
http://www.tibianews.net/picday/000722.jpg |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
...wow <¶miech> -->www.allegro.pl |
Cytuj:
niestety tak... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ogolnie to lepiej byc frajerem niz hakerem. Ale to tylko btw.
|
Cytuj:
|
-
20 minut spedzilem na zmudnych rozmyslaniach na temat: "dlaczego ja odwiedzam to forum 4 razy do roku i tylko wtedy kiedy nie mam juz nic innego do roboty". Potem znalazlem ten temat i umysl moj stal sie otwarty na wiedze pradawna! Zrozumialem, ze frajerstwo zagniezdzilo sie tutaj szerzac swa wiare o zielonym kapturku i 20 krasnoludkach, niszczac umysly 10-latkow i wpajajac im do ich pustych glow debilizmy okrutne.
Najsmieszniejsze jest tu to, ze propagatorem powstania tego kotla idiotyzmow jest koles, ktory dzieki temu, ze (mowiac bardzo delikatnie) nie zaczail co to asertywnosc, wkrecil sie (tylko dlatego, ze 'lubi' duzo expic) gdzies pomiedzy czlonkow gildii, ktora dzien z dniem schodzi nizej i nizej. Czlonkowie tej gildii wpoili mu, ze Dark Side cheatuja i dlatego sa silni, wiec trzeba ich zbanowac. 0 obiektywizmu ale kumplom trzeba wierzyc, co nie? Nalezy rowniez dodac, ze kieruje sie on notka na tibianews, ktora zapewe wyjasnia caly sens istnienia. Oczywistym jest rowniez, ze obecni Dark Side cheatuja bo zabili ich kumpli! Przeciez jakby nie cheatowali to by nie zabili - jasne, co nie? Xanadu ma zbyt wysoki lvl i nie moga go zabic, wiec cheatuje. Wniosek oczywisty i nie ma tu o czym mowic. Niewartym wspomnienia faktem jest to, ze co poniektorzy czlonkowie Alliance mieli w zwyczaju wspomagac sie wlasnym portfelem by moc w sposob latwy i wygodny zajsc wysoko. A teraz cel mojego postu: P~, ile razy juz wyszedles z depo? ;-D |
Well said zami :D
|
Cytuj:
|
Może jakie¶ filmy ??, lub opisy ataków ?? Hail Dark Side
|
Dzi¶ - rano:
1. Bokaj Apr 17 2006, 08:49:09 CET Killed at Level 113 by Yskloisky and by Strinnity 2. Vogiker Apr 17 2006, 08:48:33 CET Killed at Level 107 by Yskloisky 3. Martin Langbogen Apr 17 2006, 08:47:03 CET Killed at Level 160 by Yskloisky and by Ziphoz 4. Sir Hybrid Apr 17 2006, 08:50:43 CET Killed at Level 115 by Yskloisky and by Salve Knight 5. Quandur Apr 17 2006, 08:51:02 CET Killed at Level 102 by Yskloisky 6. Brightstorm Apr 17 2006, 08:44:51 CET Killed at Level 126 by Yskloisky and by Bubbakung 7. Lord Maseda Apr 17 2006, 08:52:26 CET Killed at Level 121 by Yskloisky and by Lobello 8. Dark Skorpion Apr 17 2006, 08:48:55 CET Killed at Level 120 by Yskloisky and by Bubbakung 9. Mamut Da Shina Apr 17 2006, 08:49:28 CET Killed at Level 105 by Yskloisky and by Wolfy The Hero 10. Bullonick Apr 17 2006, 08:45:34 CET Killed at Level 142 by Yskloisky and by Kolter A teraz niech opadnie kurtyna milczenia... ;) |
.pwn3d. ;d
|
Cytuj:
A co do tego czy DS oszukuje czy nie i czy na poprzedniej wojnie ich slusznie skasowali: Sprawdzcie sobie czasy online kolesia o nicku - Gofot na: http://www.pskonejott.com/otc,null/otc_display/ Cytuj:
A co do Xanadu, to mial on bana za sharing na poprzedniej wojnie, i pewnie jak wiesz po ostatnim update dostal bana za bug abuse(ten bug z drzwiami ktory umozliwial wchodzenie do cudzych domkow), spokojnie mogl zostac za to skasowany, a dostal tylko bana. Wiec nie probuj mi wmowic, ze on i ta cala banda idiotow co walcza w DS jest swieta... |
<WaVes>
Odezwal sie wielki znawca wojen i historii Antici czyli Phoelerius ... osoba ktora swoj lvl i equipment kupila za pieniadze z rl ... no brawo brawo wielki wojowniku ... no naprawde szkoda ze nie bylo ciebie dzis rano pokazal bys klase i wszytskich powybijal ... wierze w ciebie! a wracajac do Dark Side to wszystkie plotki o ich oszukiwaniu i uzywaniu botow to pomowienia ... wsrod nich sa po prostu osoby ktore umieja walczyc i ktroe wiedza jak grac i ustawiac taktyke ... widze ze wzioles sie do pisania posta ale chyba nie jestes odpowiednia osoba ... jak Zami powiedzial gadasz jak wszystkie polaczki w Allaince ze tamci uzywaja botow ... pokza mi dowody ... ty botow nie uzywasz? sorki ty siedzisz caly czas w PZ ... a co do Drazharma to sie nie lubilismy ale tez przyznajem mu 100% racjia:D Phoelerius jestes w nieodpowiednim miejscu poiwnienes siedziec w OF bo to ci jeszcze jakos wychdozi ... no to chyba czas konczyc wiec wiesz Phoeleriu powstrzymaj sie od komentarzy bo nawet nie masz pojecia o czym pisac ... Merce cie wzieli bo masz duzy lvl i szybko expisz (masz duzo uhs chyba dlatego ze za duzo kasy w rl masz) a no zapomnialem jeszcze dodac ze ty pewnie walczysz w wojnie po to zeby oczyscic Antice od takich "Hackerow" jak Piomos ... RESPECT ... wiec zycze milego siedzenia w depo a na koneic moge dodac ... ~DARKNESS~... |
Cytuj:
Przynajmnie ja sie nie musze chowac za plecami Satori tak jak ty, zabij Ghosta solo jak z ciebie taki kozak! A nie, nie dosc ze chcesz go zabijac za nic, to przychodzisz z 1-2 osobami po niego na dodatek. rofl |
sorki ale z ktorym ownerem mam przyjemnosc?bo slyszalem ze jest was 4 ... nawet mialme przyjemnosc z dwoma rozmawiac ... jeden studjuje a 2 chodzi do szkoly sredniej ... widzisz spostrzegawczy jestem ... a czym mam sie chwalic?ze tylko ja mam pasy do mojej postaci?no w sumie dla ciebie to pewnie jest "obelga" ze jedna postacia gra tylko jedna osoba ... ty wychodzisz z zalozenia im wiecej ownerow tym jestes bardziej trendy ... a co do Ghosta to raz go zabilem ... i bylem wtedy nawet bez gildi i co?wlos mi z glowy nie spadl:Da kto sie kryje gildia?ja?smieszny jestes ... widzisz zeby dostac sie do Satori trzeba miec jakies pojecie o tej grze ... byc lubianym ... no i znac angielski ... napisac opowiadanie i takie tam ... a ty doszedles do Mercow dzieki czemu?twoim zdolnoscia w walce?<lol2>wzieli cie z powodu lvlu (ale to jzu psialem wiec sie nie powtarzam) ... wracajac do sprawy Ghosta to przyszedlem z kolega ale walilem go sam a on jak sie zachowal?chcialem z nim walczyc to uciekl i zaczal bic mnie Sobi ... tak ten niesamowity wojownik Sobi ... zaczal bic mnie bez powodu bo Ghosta nawet nie zaatakowalem ... bieglem za nim caly czas ... zauwaz ze nie przestarszylem sie Sobiego ... ale ty pewnie uwazasz ze to byl przejaw tchorzostwa (hail logiczne myslenie:D) wiec ten zarzut ci sie nie udalo bo jedyna osoba kryjaca sie za plecami "kolegow" byl Ghost ... no ale Sobiemu te zaatakowanie mnie i wysmiewani sie ze Strinnitiego dobrze na zdrowie nie wyszlo ... co z reszta widac bo niedawno Strinnity sprowadzil go na glebe :D i pamietaj jedno ... licza sie prawdziwi przyjaciele ... myslisz ze jakbys odszedl z Mercow to ktos z tej gildi by ci pomogl w razie problemow ... chyba ze jedynie Sobi ... bo reszta by cie olala ... a zauwaz ze jak odzyskalem postac po hacku to pomagalo mi cale Satori ... to sie nazywaja przyjaciele ... a nie tacy jak twoi "kupieni" bo masz duzy lvl:D ~DARKNESS~
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:30. |