![]() |
Świąteczne Życzenia!
Najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Wielkanocnych składa team Tibia.pl. Życzymy Wam abyście te Święta oraz każde kolejne spędzali we wspaniałej rodzinnej atmosferze. Aby urzekła Was magią oraz ciepłem jakie otrzymujecie od Swoich bliskich!
Lepiej będzie spędzić te święta razem z rodziną przy stole, zamiast przeszukiwać wszystkie martwe króliki w okolicach Carlin aby znaleźć świąteczne jajka. Życzymy Wam również mokrego dyngusa i smacznego jajka. |
Wszystkiego naj od Zalgadis'a ;)
PS. Kogo wiadrem na smingusa? ;D |
Również odemnie Najserdeczniejsze Życzenia, Spokojnych i Wesołych Świąt życzę całemu Tibia.pl team i Wszystkim Użytkownikom!
Pozdrawiam :) |
Świeta, święta
Ja tez uważam, że lepiej spędzic ten czas z rodziną ale troszke nie zaszkodzi, bo tibi nigdy dość xD:D
|
Ja również życzę wszystkim adminom, moderatorom i użytkownikom tibia.pl pogodnych i wesołych świąt :).
|
No i ja życze wszystkie naj..naj sratatata jak tam dalej szło :P.
|
/me życzy suchego dyngusa i mokrego jajka:p ;)
|
Wszystkiego naj naj (:
A wogle to jakie jajka kroliki dawaja :> |
Zdrowych, Spokojnych i Radosnych świąt sponsoruje Vickson :D
Życze Wam bycia z rodzinką i nabicia wysokiego lvlu tuż po świętach ;p Ahh ten suchy dyngus xD |
Życze wam tego co wszyscy i jeszcze wiecej :]
P.S. Ale ladny kurczaczek :D |
Zdrowych i Wesolych Swiat For All:D :D
|
:p
Tak jak przedmowcy ... :D
|
(...)
/me mówi nawzajem/ (...) |
:)
Ja też życzę wszystkim wesołych, pogodnych Świąt Wielkiej Nocy.
Szybkiego wbijania lvl'i (ale po świętach) dla wszystkich modków, adminów, pg'ów, pk'rów, h lvl' i l lvl'i, najtów, palków, drutów i sorków :p a zwłaszcza dla rookstayerów |
:p
Nawzajem !!!!!
|
NAWZAJEM!!!:cup:
|
Kurczaczek wam wyszedł całkiem całkiem :) Oczywiście wszystkiego najlepszego życzę wszystkim.
|
:)
Życze wszyskim wszyskiego najlepszego szczegulnie zespołowi tibia.pl B)
|
Nawzajem
Wzajemnie życze całej ekipie Tibii.Pl aby spędzili pogodnie te święta;]
Mam i tak zamiar zdobyć świąteczne jajeczko :] :D :] Wiecie może kiedy dokładnie można bedzie znaleść w królikach jajka, prosze o odpowiedź :D |
Mokrego dyngusa i smacznego JAJKA!!!!!
Dobrych itemöw i duzo levelöw, ale to po SWIETACH lepiej spedzic je z rodzina Ö= |
Niechce misie skladać życzeń więc powiem "Nawzajem" :D
ps. Już przygotowałem broń na królczki :evul: :evul: :evul: |
/me mówi 'smacznego jajka' i mu się to dziwnie kojarzy
|
Dzięki za życzenia i w ogóle vice versa ;)
|
jakoś tak było: szczęścia, zdrowia, pomyślności, cichej śmierci, miejsca w grobie, tego my życzymy sobie xDxDxD
|
Wszystkiego dobrego! ;] Mokrego dyngusa i jaja dużego, czy tam smacznego :P
|
O mozna nabic posta :D
Noto: KóśyćęQ źyći węśółęgó jąjęćźką :D |
Skacze krzywo zajączek po kielichu i życzenia wam niesie przez pacianki ,przeskakuje wielkie guwna ,Hiks! wykrzykuje po czym znika w długich susach caly mokry od dyngusła
____ zyczenia sciongane ze stronki ale zdeka podrasowane ;) |
Wszystkiego najlepszego! Niech się spełnią Wasze marzenia (te z Tibią związane też;) ) no i oczywiście smacznego jajka i mokrego dyngusa:D
|
I Nawzajem :D :)
|
/me Pozdrawia całe forum ;)
|
Jupi
Do szczescia w kolekcjii pierdółek na rooku brakuje mi tylko jajek;) ( no moze jeszcze bronze amulet i poison dager)
hurrra ciesze sie;) |
Wszystkiego naj naj naj dla wszystkich tibijczykow, dla calego teamu Tibia.pl, dla wszystkich brazylijczykow (bo tak!), dla wszystkich noobkow,zeby sie zmienili i wyrosli na prawdziwych wojownikow, i przede wszystkim dla was- uzytkownikow tego forum abyscie spedzili te swieta szczesliwie i radosnie (oraz morko :P). Zycze rowniez wiele advancow i szczesliwego loota :P
|
I nawzajem ;] Nie mogę się wprost doczekać poniedziałku >)
|
Cytuj:
Życzę Wam mokrego jajka, dużego zająca[mało kto w to wierzy;)],i e-plate z demonca.:) ps. fajny ten kurczak :p @do mod team:Życzę wam żebyśćie nie musieli usuwac głupich postów tematów i dawać warnów ;) |
wszystkiego najlepszego, smacznego jaja, hojnego królika, żółtego kurczaczka, dużo prezentów pod choinką, itd., itp.... :)
P.S. wasz kórczak rulez!! :D |
Dołaczam sie do zyczen i przypominam ze kompy nie biora udzialu w dyngusie ;)
btw. zabojczy ten kurczaczek ;D |
Nawzajem! :)
Pozdro ;p |
B) [quote=Rezidew]Życze wam tego co wszyscy i jeszcze wiecej :]
i wiecie gdzie jest dużo kruliczków bo chcem jajeczka :) powiedzcie B) |
Życze Tibi.pl team wszystkiego najlepszego:D
|
Życzę Smacznego Jajka wszystkim userom tego forum ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:23. |