![]() |
Randall Sullivan's Studio presents: Helmet of the Ancients Quest [Refugia]
Witam wszystkich!
Moja kolejna (trzecia) superprodukcja ! :D Helmet of the Ancients Quest - The movie ! W podpisie znajdziecie linki do dwóch pozostałych filmów :) Miłego oglądania, czekam na komenty. Jeśli jako zakąske checie zobaczyć pare screenów z questa i nie tylko zapraszam na Naction Theard A o to link do filmu :) HOTA - The Movie Jeśli filmik bedzie sie podobał postaram się wrzucić w Neta lepsza wersje (102MB) Czekam na komenty :D |
:)
oczywiscie ja piekny rofil hihi
zajefajnie ci sie to udalo randalku :D gratki OGLADAC I KOMENTOWAC !!!!!!! |
nic spaecjalnego ,faraony,tego tu pelno na forum,AEW
ale GZ HoTa |
Not bad-.-
|
80 ściągnieć i tylko tyle komentarzy ... ??
Do roboty lenie X( ! :] |
No to lets goł.
Filmik fajniutki, gz że wam się udało :cup: Muza zajebista, NFSu rox :) (Element Eighty-Broken Promisses) Ładnie zmontowane, wszystko chodzi płynnie ;) Jeszcze raz Big GZZZ |
Film bardzoo fajny i miły dla oczu , bardzo chciałbym żebyś kręcił więcej filmików z questów i wrzucał na forum w postaci (wmv) bo są ciekawsze i każdy chyba zgodzi się ze mną :p
p.s chciałem ładnie napisać bez błędów ort. :D:D |
Spoko filmik, fajna muza ale najbardziej podoba mi się Anihilator:), tylko zakonczenie mnie zaskoczyło:p
|
BŁagam !
Rehost ! |
Gz za filmik! Jak zwykle na wysokim poziomie :)
|
Czy na filmiq HOTA jest ten quest cały?:p
|
twoje filmy są świetne !!! ;] BRAVO !!! ;p
|
!!!!
Rehost plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
|
OLE ! 240 sciągnieć w niecałe 24 h
GOGOGOOGOG !:cup: |
Gratz!
Świetny film! Muza świetna! Możesz zapodać tytuły piosenek, które wykorzystałeś w ścieżce dźwiękowej? Znam tylko ostatnią Twisted Transistor w wykonaniu Korna. Zapodaj tytuły! Gratz wykonania questu!
|
Film b.dobry, tak jak reszta twoich wmv. Więcej takich ! :dance:
|
Dzięki za wszystkie komenty, prosze o więcej :D
|
fajny filmik gz :)
|
Rządzisz!
Rządzisz, człowieku film zaje**** jak zwykle :D
|
super film wlasnie czegos takiego szukalem wogole fajnie zrobione i muza jak mozesz to podaj tytuly piosenek jeszczeraz wielki Gz :D:D:D
|
bardzo mi sie podobalo zarabiste tkaze prosilbym o tytuly piosenek GratZzZ HOTA :)
|
kozak film ;p ja mam pytanie jaka to muzyka przy Ashmunran ? mozesz dac na rapida :p lub mi na PW wysłac link xD jest to 100% twisted transistor KoRn'a ;p ale to jakis remix chyba :p wiec rapid plix ;p
|
Pierwszy utworek to Element Eighty - Broken Promises
2 i 3 nie znam, ale na 100% z NFS U 1 i 2 4 to Korn - Twisted Transistor |
Rehost plx ?
You have downloaded 3501 KB. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 76 minutes) ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( rehosta plx daj |
Jeśli ktos moze to plx rehostnijcie, bo u mnie w sieci coś sie wali i sam od kumpla na neta wrzucalam ebylbym wdzieczny :)
|
ja dam rehosta jak tylko sam sciągne a z tym mam problem od tygodnia xD
u have downloaded 25271 KB. Want to download more? Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 20 minutes) i tak caly tydzen... |
Udało mi się za trzecim razem ściągnąć :) Oczywiście mi się podoba :D
Cytuj:
|
Cytuj:
Hhehehehe lol xD Pewnie ze missclick :P :D |
:D
Bradzo fajny filmik :) Kiedy przygotowywalem sie do tego questa ale niestey nie udalo nam sie zebrac ekipy :p Ale mam nadzieje ze jeszcze kiedy sie do niego przystapie :) Gratulacje zrobienia bo naprawde ciekawy ten quest jest :D :D |
Your movies are the best !
WIĘCEJ FILMIKÓW ! WIĘCEJ !!!!! |
Cytuj:
Drodzy użytkownicy, jeśli oglądaliscie moje filmy i zajefanie wam sie podobaly :P Nie wstydzcie sie wyrażać swoich uczuć :P Tak jak kolega wyżej ^^ Takie komentarze pozytywnie wplywaja na moją psyhike i zachęcają do dalszego tworzenia filmów ;) A tak serio:P To uwielbiam takie komenty ^^ |
Film zajefany najlepszy wmv jaki widziałem, mam takie pytanko do Randall Sullivan's te piosenki co lecą w filmiku jakie to są tytuły mozesz pdoać? zgóry THX:)
|
1. Jakim programem robiłeś animacje ?
2. Filmik fajny nawet 3. Ale i tak robie lepsze :P Pozdro |
UWAGA Jako że 3/4 ludzi nie może nic sciągnąć z rapidshare.de a mi się po 2 tygodniach udało to daje rehosta.
http://s001.wyslijto.pl/?file_id=75014799815478844528 Polski host na którym nie ma żadnych limitów,serdecznie polecam. A filmik Sebciu bardzo udany :) |
Wypasiony filmik. DAWAJ DALEJ!!!! :) Pozdro dla Naction, chcę się tam dostać :)
|
8o Wymiatasz i tyle co tu dużo gadać MORe PLAAAX!:cup:
|
Filmiki 1 KLASA.
Masz u mnie Oscar'a. Pozdrowienia dla Randall Sullivan. Od Clifford'a! Hail Guardia \\ ===========> Hail Non-Pvp Hail Refugia // |
Gz :)) Jestes mistrzem filmik 1st klasa ;D Rob wiecej ;>
|
Takich komentów tylk opozazdrościc :P
Jak ja to lubie :) Obiecuje ze jak bedzie z czego to zrobie filmik, chyba że checie zebym nie robil tylko z moichh poczynań to podrzucie jakies ciekawe rec :) |
Gratki!!!
Wyczepisty filmas.
Naprawde jeden z najlepszych (jak nie najlepszy) jakie widzialem :D No i jeszcze pytanko: Jakie muzy tu sa? 1.Element Eighty - Broken Promises ??? 2. ??? 3. ??? 4.Korn - Twisted Transistor ??? Bardzo plx o odpowiedz ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:20. |