![]() |
Crystal Mace i Silver Mace
Czy ktos wie skad te bronie wypadaja ? szukalem ale nigdzie nic nie pisalo wiec prosze abyscie napisali tu wszystko co wiecie o tych broniach:) Z gory dziekuje
|
nie szukałeś...
|
Re:
Wystarczy wejść na Tibia.pl > Bronie Obuchowe > i wybrać Crystal/Silver Mace a wszystkiego się dowiesz...
@up Zgadzam się.;) |
Cytuj:
@rafalinho Crystal mace podobno wypada z Vashresamun'a . Silver mace jest ponoc w grze niedostepna, choc istnieja pewne plotki o quescie(dawnym quescie?) Shadowthorn (fortecy elfow). |
Cytuj:
Ten przedmiot nie wypada z żadnego potwora. Być może jest to przedmiot dostępy z jakiegoś questu, można go po prostu znaleźć gdzieś na mapie, lub nie można go zdobyć w ogóle. Tibia.pl to jedna wielka parodia.Zero informacji na stronie i sie ciesza ze maja Supported Fansite.-.- Bierzcie przyklad z tibii.org.pl.Informacja nawet krotka ale jest i to sie liczy. Niemaja tego znaczka ale na pewno sa bardziej lubianym srevisem niz ten -.- |
Cytuj:
Taa? To jeśli Tibia.pl jest taka szajska i nie ma na niej żadnych informacji to po jakiego ch*** tutaj cokolwiek piszesz? Tibia.org.pl jest ponoć lepsza wg. Ciebie, więc idź tam czytać forum a nie tu... |
No moze tibia.org nie jest lepsza, ale na tibia.pl wnerwia to ze jest tylko napisane "nie wypada z niczego bla bla bla"... powinna byc napisana historia tego przedmiotu, cos co by zaciekawilo gracza, a nie odstarszalo czesto powta(rz\z)anym tekstem... moze po tym newsie "potrzebujemy wspopracownikow" cos sie ruszy i bedzie wiecej informacji..
Wiem ze ten temat za 1\2 H sie skasuje (jak setki innych tematow dziennie..) |
Cytuj:
a wiec tak : crystal mace wypada z jednego z boosow na hellgate ktory sie nazywa The Evil Eye ... jest to bardzo rzadki loot bo nawet czesciej wypada beholder shield :) a co do silver mace to chyba byl kiedys quest i na Antice niektorzy to maja :D ;) :p ;) ;) :p ;) |
up: sie grywa na ots?
Jesli tak jest na ots to nieznaczy ze w rl tibi tez. Myslisz ze z takiego slabego potwora wypadnie takie rare? |
Wlasnie w tym problem ze na tibia.pl nic nie pisze w opisach czy ta bron skads wypada i czy wogole jest w grze dostepna dla zwyklych ludzi i to jest troche wkurzajace :( Dzieki wszystkim za odpowiedzi :)
Mam jescze jedno pytanie :D Podobno Hammer of Wrath zdobyc mozna w jakims quescie na Tiguandzie albo wylotoowac z jakiegos Faraona(podobno Omruc) Cos moze wiecei o tym ? i czy wogole jest gdzies na jakims swiecie ten piekny mlot :) |
cristal wypada z ktoregos z faraonow
|
:) Crystal mace wypada z jednego z faraonów chyba na A
A na silver mace mówią że jest qest na wenero ---------------------------------------------------- cool cool cool cool |
Cytuj:
|
Hammer of Wrath byl dostepny z questu na elf fort (to nie byl Silver mace z tego questu, jak tam ktos powiedzial) Crystal mace wypada z Vashresamun'a a Silver Mace jest niedostepny, tak jak obecnie Hammer of Wrath (to co pisze w opisach jest dolujace: http://www.tibia.pl/items.php?sort=item&id=357
Nie wiem czemu pisza bzdety, bo Omruc nie dropuje tego Hammera, z kad maja te info? Niech dadza SS jak z Omruca wypada ta bron. Down: To nie na Silver Mace sie zamienia anihilation (dobrze napisane?) beara, tylko za Thunder Hammera.. przynajmniej tak ludzie medrkuja, ale czy to prawda? Nie wiadomo. |
podobno silver mace można dostać od jakiegoś npc jak mu sie da anhililator teddy bear
chociaz to napewno bzdety :P |
crystal mace wypada czasem z vashemura (tego faraona) a silver to z questu ponoć, i jest to obuchowy odpowiednik bright sworda (podobne statsy) a quest... niewiele wiadomo, ponoć za jakimiś magic wallami w wiosce elfów tam gdzie quest z bossem elfów (koło venore) ... przecież wielu questów jeszcze nie odkryto, a niektórych po prostu ludzie nie chcieli zespoilować (coś na zasadzie "Niechaj inni też się bawią i męczą z szukaniem i myśleniem tak jak ja")
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Co do crystal i silver mace to nei wiem, ale co do Hammer of Wrath to wylatuje z Omruca na 100%. Przykladem jest Ubica na swiecie Hiberna ktory wylotowal tego obucha ;] niestety ssa nei mam bo mialem formata ;s ale postaram sie zrobic potem i wstawic do tutaj ;]
|
Ta bron wypada z bossow chyba
ale dosyc nieczesto Mozna szybciej ja dostac od cipow za jakies zaslugi |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A tak w ogole to na wiekszosci otsow wypada HoW co 10 yeti wiec nietrudno o screena bez obrobki graficznej. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
yo ;p
@Up
Hyhy, all owned ;p @Topic Na Hibernie na 100% jest Hammer of Wrath, widziałem w domku. Wogóle na Hibernie jest pare ciekawych itemów jak np. Djinn Blade czy Twin Axe ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
-Crystal Mace (Atk: 38 Def: 16 Weight: 80 oz) wypada z Vashresamun'a. -Twin Axe (Atk: 45 Def: 24 Weight: 64 oz), wypada z Rahemos'a. -Hammer of Wrath (Atk: 48 Def: 12 Weight: 70 oz), wypada z Omruc'a. -Djinn Blade (Atk: 38 Def: 22 Weight: 24.5 oz), wypada z Thalas'a. Są to już dawno potwierdzone informacje, więc nie wymądrzaj się i nie wyśmiewaj innych użytkowników forum skoro nie masz dobrych informacji. Wystarczy troche się rozejrzeć... Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@Catrishia
Co do tych opisow broni z tibia.org.pl No straszne az 2 znalazles/las Ja ci znajde na tibi.pl takich z 10 moze wiecej. I czy naprawde jest problemem napisac na np Dijin Blade ze wypada z Ktoregos tam faraona? A i z tego co pamietam to akurat na faraonach jest napisane co z nich wypada, ale na itemach ktore wypadaja z faraonow juz nie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Poto nas zwerbowali, na specialnym dziale w forum (widocznym tylko dla nas supporterów) wypisujemy takie błedy i niedługo braki zostaną uzupełnione, masz jeszcze jakieś skargi? Chętnie odnajde i wpisze je do poprawki :) Pozatym opis Djinn Blade na tibia.pl: Cytuj:
|
Cytuj:
Idz stad. Hammer of wrath jest dostepny dopiero od kilku updatow,dokladnie od tych kiedy weszlo Ankrahmun chyba no moze troszQ pozniej.... Crystal mace wypada z tego faraona od muzyki Vashmunrah czy jakos tak,nie wiem jak to sie pisze...a hammer of wrath wypada z omruca bodajze...na hibernie ma go Deba master i Ubica bodajze. ;p @Up Phoenix shield jeszcze wypada z Mahrdisa i mielismy ja na hibernie*dalej mamy) jako 1 w calej tibi. Mial ja Kalnianczyk chyba :P Napewno byl to ktos z BBa. No ale niestety jakis czub go haknal.... I ktos nasmiewal sie z kogos ze z EE nie wypada Cr- mace , W tym sek ze wypada.... |
Furora rowniez ma swojego crystal mace'a. Fenix'Gru z ekipa zlootwali go z Vashresamuna.
|
na elysia crystal mace posiada go Elahrion Avessar
|
Hmmm
A wiec tak crystal mace wypada z jednego z faraonow i kosztuje okolo 600k mniejwiecej tak jak MPA, a co do silver mace to niewypada z nieczego
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:52. |