![]() |
Czego wam brakuje w tibi?
Nie piszcie tutaj czego nie chcecie tylko czego wam brakuje B)
Mi brakuje krów :D i czarnych playerów nie wszyscy są biali CIPy! Zróbcie czarnych tibijczyków!!:cup: Osobiście nie jestem czarny 8o ale nie cierpie rasistów X( |
Jakieś NPC z którymi można potrenić xDDD to by się przydało.
|
Jak na ots'ach :D sam jestem paleczkiem i niema gdzie trenic narazie mam 51 dist i siedze na Orc Spearman i Orc Warrior do 55 chociaz i tak zbyt szybko padają ale cóż :D
|
Ja jestem za tym zeby przed załozeniem acc zdawało się test IQ -.-'
|
Cytuj:
|
@Sashion
Dokładnie! + test z języka angielskiego (chociaż podstawy plx). |
Czego mi brakuje w tibii?....... Gamemasterów...
@Down I bardzo dobrze, ale to i tak za mało. |
Cytuj:
|
npc co by sprzedawal monk'a, jego best hit 50hp i tylko osoba kupuja go mogla go atakowac, jak robisz atak on ciebie itp. bo na non pvp nie da sie traina -.-"
w domkach mogly by byc pralki xD joke ;) |
Dzieki za poparcie XD
btw mogli by jeszcze do all domków dac dodatkową piwnice i zeby mozna było qpowac w paczkach (tak jak meble) potworki XD i zeby mozna było na nich trenic w tej piwnicy XD |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mi brakuje klimatu, ot co. |
A mi brakuje mądrych, normalnych i uczciwych ludzi.
|
brakuje alchemii
|
Cytuj:
W takim wypadku: FACC : Skille 60/60 z trudem.. PACC : 80/80 bez problemu.. Pomyśl czasem.. Cytuj:
|
Czego mi brakuje w tibii??
Hmmm... Dźwięku -.^?? Choć najbardziej mi brakuje inteligentnych graczy, nie maniaków. |
Klimatu RPG.
|
Cytuj:
Cytuj:
down: No wiesz jak się co trzecie słowo zrozumiało to się nie dziwie, czemu tak dziwnie piszesz =( |
@Up:
Masz racje, głupszym się ustępuje :P |
Klimatu RPG. A ten psują także noobki. Więc przed założeniem acc chyba faktycznie powinno się zdawać dwa testy: pierwszy na inteligencję, drugi na znajomość (chociaż podstaw) języka angielskiego.
Ale to też możnaby ominąć. Bierzesz inteligentnego kumpla, który zna angielski, a on ci rozwiązuje test. Można by jeszcze kupić acc... Ehh... Co do testów, jest jeszcze tzw. rozwiązywanie "na choinkę", czyli zaznaczanie odpowiedzi, by wyszedł jakiś fajny kształt :D |
kilku rzeczy;
1:starego update'a pamietam jak walkirie z amazon campu co chwile ganialy noobków po carlin XD 2:grafiki 3d XD 3:można by stworzyc jakieś pomieszczenie do wynajecia gdzie mozna trenic bez obawy o pk'erów |
Klmatu, klimatu i jeszcze raz klimatu. I jakiegos systemu anty-cheat i anty-sharing :P
|
Mi jeszcze brakuje pracy zlecanej przez NPC. Można by się u jakiegoś zatrudnic i np. za pieniądze pracowac. To w pewnym stopniu rozwiązywałoby częste problemy finansowe.
|
Mi brakuje dzwieku,
klimatu, pracy u npcow podwojnych luzek xd |
1) Klimatu Er-Pi-Dżi
2) Serverów, gdzie Polacy są dobrzy w PvP. |
Brakuje mi
Brakuje mi
1.Koni (co to za rycerz bez wiernego rumaka) 2.Mogli by wprowadzic animacje tarczy i broni chociażby jednego wzoru 3.Dzwieku |
Mi brakuje Tibii sprzed paru update'ów. Jeszcze przed Ank.
Starego AOL ;) Braku skulli... Tak, podbiorę komuś pomysł, podwójnych łóżek też mi brakuje xD Fajnie by było móć mieć summona w domku np pieska. xd Ale z tym trenowaniem w piwnicy to przesada, ludzie by to abusowali 24/7 |
Ja chcialbym zeby w wiekszoci domków byly ogordy/balkony w ktorych nie byloby pz i mozna by bylo trenic. Chociaz nooby nie zabijalyby potworków.
|
Hmm......
Mi brakuje : *klimatu *troche wiecej expowisk by sie przydalo ^.- |
Najbardziej to brak KLIMATU! Bo co to za rpg bez klimatu?!
Ile ja bym dał za prawo w stylu UO: za nieklimatyczne odzywki ("ok, idę kupić fireballa, zlootowałem z xxx yyy, buu, mam lagi, aww kolega dał loga...") karę w stylu DEAD :D:D:D to by tibia: a) wysbyła się noobków b) zyskała na klimacie :) |
Hmm....czego brak:
1) Muzy (wiem wiem jak trudno jest zrobic dobra muze ale fak brakuje mi troche jej..)[z drugiej strony to moze zaleta bo kazdy swoja muze przeciesz wlaczyc moze ;p 2) Klimat RPG !! Popieram we wszystkim przedmówce 3)Questow z prawdziwego zdażenia! Litosci tu NIE MA questow sa tylko "Skrzynie z nagrodami", boze co ja bym dal za dialog z NPC o jakis quest, wskazowki, polecenia od niego itp ....ehh mażenia ;] |
Cytuj:
|
Mi brakuje:
|
Chciałbym, aby wraz ze zdobytym lvlem bardziej widoczna była roznica w zadawanych obrazeniach magicznych, oraz zeby wzrastaly zadawane obrazenia fizyczne. Wg mnie dziwne jest to, że w bezposrednim pojedynku np Seromontisa z 100 lvlowym knightem o podobnych skillach nie widać kto ma wyższy lvl. Mając taka róznice w lvlu Seromontis powinien pokonac takiego 2-3 hitami. Wg mnie to żenada.
|
Brakuje mi lurowania potworów.:D Te GSy pod mostem dwarfów, omg to były czasy.
|
Mi brakuje tibijskiego armagedonu.
Módlcie się, bo nie znacie dnia ani godziny kiedy kara Pana może spaść na was! Ja już wiem jakie techniki typu sado-masło tam wyprawiacie. |
Cipsoft powinien wprowadzić coś takiego, że jak jakiś noobek wypowie niecenzuralne słowo dostaje bana na 2 godziny i logaut z gry. ;)
(no dobra za jedno, dwa dopiero ostrzeżenie) za więcej ban. :) |
Cytuj:
A tak na serio to chciałbym widzieć większą pracę GM'ów (powinno ich być trochę więcej). |
Ktoś już wspomniał o tym żeby wprowadzić alchemie, moim zdaniem, to by było super, bo co to za gra bez alchemii? Bez żadnych tajemniczych miksturek? Powinni też wprowadzić wynajem Monków na światach non-pvp i pvp, ponieważ na non-pvp trudno o jakiekogo kolwiek stworka do trenienia, a na pvp trudno o sorca\druta do wytworzenie Monka. Ograniczyło by to ślęczenie na slimach na światach non-pvp..
A teraz powtórka z tego co prawie wszyscy tutaj mówili... niech wprowadza klimat! Jak widziałem stare filmiki na 7.3 to normalnie załamka co się teraz stało.. kiedyś robili muzeum w Tibianicu i można tam było wejść za oplata 100 gp, a ludzie się normalnie ustawiali w rzędzie i czekali po 30 minut. A teraz to by się powybijali jak jakąś dzicz i tylko garstka co wygrała, albo przetrwała doszła do muzeum (teraz już takie cos nigdy nie powstanie, rary wszystkie wycofali, wiec nie ma co sobie głowy zawracać ;P ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:47. |