![]() |
Czy uważasz, iż Twoje oceny uległy pogorszeniu bo za dużo grasz w Tibię?
Nic dodać, nic ując. Kiedyś na forum pojawił sie temat o tym jak wielu ludzi obniżyło sie w nauce i mowią, że to dlatego, iż graja w Tibie. Chcielibyśmy wiedzieć jak to jest naprawdę...
|
proste pytanie prosta odpowiedz
moje ocenki sie nie zmienily |
juz nie gram w tibie bo jest teraz cieplo i bardzo duzo czasu spedzam na dworze z kolegami kolezankami etc. :D jestem z tego bardzo zadowolony bo nie bede mial garba od siedzenia przed kompem i nie niszcze sboei wzroku mozna by dzuo jeszczt wymieniac :D papa kocham wiosne :D :P
|
Hmmm , nie wiem w jaki sposób ale gdy grałem jeszcze nałogowo , moje oceny się polepszały , może nie w znacznym stopniu ale...
|
Eee, kepasa kiełbasa?
Ogólnie troszkę pogorszyły się moje oceny z powodu tego że gdy skilluje nie mogę się skupić ale za to z anglika z przeciętnej 4 mam 5 na bank :D A gdy skilluje a mam już lekcjie i tą nauke za sobą to przeglądam forum informatyczne i dzięki temu 6 jest z infy. Cya |
ja dałem że się trochę pogorszyły... =p ale to może mi sie niechce samemu uczyć =p pewnie nawet jakbym tibi nie miał to by sie nic nie zmieniło wsumie jak gram to się nie uczę i jak niegram to ........ oczywiście nie jestem jakimś tam baranem $.$ ... ale i tak dałem że się pogorszyły.
|
Moje oceny się pogorszyły, nie licząc angielskiego, po dwóch latach grania z oceny dopuszczającej na celującą skoczyłem :)
|
heh, moje oceny sie ciut polepszyły ;),bo musze miec dobre oceny aby zagrac XD
|
Ja rok temu w pierwszej liceum miałem o wiele lepsze ocenki niż w gim.Może przez to że dość nałogowo grałem w Tibie.A teraz ostatnio coraz mniej gram i troszkę się pogorszyły.Sam nie wiem czemu ale tak ze mną jest.Pierwszy pasek na świadectwie miałem rok temu.Teraz nie wiem czy będzie pasek na świadectwie ale mam nadzieję że będzie :P.
P.S: uczę się tyle samo co do tej pory czyli wogóle 8o |
Myśle że moje oceny pogorszają się za samą grę w komputer.A tibia jest tylko grą,którą zagospodarowuje czas na nim spędzany.
Edit: z Angielskiego się polebszyły ::) jestem z kumpem na przód od reszty klasy o około 4 lata nauki tego języka. |
moje oceny sie strasznie pogorszyly od kad gram w tibie i dajmy nato skiluje do 2 albo 3 w nocy ide do szkoly nie wyspany i wogule gdy gram nie mysle o nauce :/
|
mi tam sie troche pogorszyly ale jak poprzednicy muwili angielski sie polepsza... teraz staram sie uczyc jak skiluje.
|
mnie tam się nie zmieniły bo zawsze w coś gram :P a to że teraz tibia wiele nie zmenia :P
|
Moje oceny uległy zmianie od samego momentu założenia interentu. Średnia spadła prawie o 3 dziesiąte. Chociaż, przyznam że języki to nadal moja najlepsze strona.
Gorzej (dużo) z matematyką, no ale cóż... trzeba życ nie ? |
Wyniki w nauce bez żadnych zmian
|
Hmm... nie gram az tyle w Tibie, aby nie znalesc czasu na nauke etc, to ile gram w Tibie napewno nie ma wplywu na to jakie mam oceny :)
|
Moje oceny sie nie zmienily bo gram w tibie z umiarem
|
haha
A mi wlasnie oceny sie polepszyly ;p niewiem czemu ale mialem zawsze srednia 3,0 a tera mam 3,6 + a i dzeki tibi duzo sie nauczylem anglika
|
no troche sie pogorszyly :P ale wrocilem do poprzedniego stanu ^^
|
hmm...
moje oceny sie troche pogorszyly ale wiem ze w akzdej chwili moge to naprawic ale wole grac w tibie bo az takich zlych to znowu nie mam :D
pozrdo 4all |
hihi, fajnieee, większość powyżej mówi, że ocenki w normie i że tibia ich nie wziągła a po 00:00 walą on line xD nie no ja nic nie mówie... hehe
osobiście moja średnia spadła ogromnie, jednakże nie do takiego stopnia abym mogła nie przejść klasy... nom ale, zamiast uczyć się siędzę i expię do 05:00 rano, więc co się dziwić... pozdro |
:>
ja przez tibie na 80% juz niezdalem :>
|
ogólnie to ja wiem oceny mam takie jak byly (angielski z 3 na 5 :P ) ;]
|
A mi tam wszystko tak jak było.. Tibia weszła jako nowa gra, a nie uzależnienie B)
|
Moje oceny sie troche pogorszyly, ale to nie przez tibie tylko to ze w 2 semestrze nigdy mi sie nie chce uczyc :)
|
Nie... Zanim grałem w Tibię, grałem w inne gry :]
|
Pogorszyly sie... z sredni 5.0 na 4.2 spadlem fajowo xDDDDDD
tibia sux nie gram juz w to badziewie |
Mi sie strasznie pogorszyły. Rok temu mialem srednia 5,4 (nie gralem jeszcze tak czesto w tibie) a teraz moze 4,1 wyjdzie ; P Tibia sux ;d
|
Troche mi sie pogorszyły... Czasem wole iść na hydry niz uczyć się na sprawdziany czy coś... ale ogólnie w normie :P
|
Nic się nie zmieniły.
Może to dlatego, że potrafie podzielić rozrywkę i naukę? |
:>
Moje oceny troche są słabsze, ale to raczej nie przez tibie tylko przez moje lenistwo!!8o 8o 8o 8o
|
ocenki
Ja przez tibie niezdam:p Mam lufe z matmy ale i tak sie ciesze :D
|
Moje oceny sa takie same jakie byly bo jak nie gralem w tibie to gralem w inne gry. A jak teraz przestalem grac w tibie to tez sie nie polepszyly bo gram w inne gry, zawsze jest w co grac na kompie. Tibia moim zdaniem nie uzaleznia bardziej niz powiedzmy gta san andreas. A z angola to mi sie nawet polepszylo bo mam szanse na 6 (poprzez tibie nauczylem sie dobrze porozumiewac po angielsku)
|
A ja uczę się lepiej ;)... nie jest to raczej zbawcze działanie Tibi ale nie jest źle :)
|
Jak dla mnie to Tibia mi troche pomogła w ocenach ( angielski );)
|
Moje oceny sie bardzo pogorszyły :(
Z 3,4,5,6 spadlem na 1,2,3 ;( |
Szczerze to moje oceny się poleprzyły a zwłaszcza z angielskiego :D
TIBIA ROX |
Ja mam takie same jakie były:D
|
Ocenki lekko sie pogorszyly (angielski wyjatek :D ). Jednak to przez moje lenistwo.. Bo nie wykorzystuje calego dnia na gre i jakies inne zajecia, mam czas na nauke.. Ale zwykle nie chce mi sie uczyc ze wszystkiego :P
W kazdym razie.. na koniec gimnazjum mialem czerwony pasek :D |
Moje oceny się troszke pogorszyły ale nie sądzę, że przez Tibie tylko pogorszyły się przez moje lenistwo ( tak wydusiłem to z siebie wreszcie ).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:58. |