![]() |
Spoxster[~160MS] ... Hacked i prawie rooked xD
A więc dzisiaj na Furorce troszke sie działo:PP Mianowicie ~160 MS Spoxster zostal ponoc shakowany... A ze nie mial zbyt dobrych stosunków z innymi graczami to wlaśnie dzialo sie co sie działo:PP Miłego ogladania Polecam. Filmik długi ale w takich filmikach niewiadomo co sie kiedy bedzie działo:P
Film przedstawia Spoxstera od ~30lvl :/ ale zawsze to coś , jak ktos bedzie mial "pełną wersje" to prosze o nią;PP PoZdRo Rapidshare: http://rapidshare.de/files/19512141/Spoxs_xD.rec.html Megaupload: http://www.megaupload.com/?d=0VGOR8CE |
|
Taifun (senior tutor) pokazał klase, najpierw zabijanie ludzi ktorzy doganiali go z expem, trapy a teraz dziwnym trafem hack spotyka jego najwiekszego wroga. Dusk bało sie z nimi walczyc to wzieli sie za hackowanie, mam nadzieje ze CIP-y oddadza lvle Spoxsterowi i Dusk~ zacznie walczyc fair play.
|
@Player Killer
Troche masz w tym racji... Ale gdy byly początki serva kazdy chcial byc najlepszy , Taifun radził sobie bardzo dobrze ale Spoxster nie dawał mu za wygraną ... za wszelka cene chcial byc najlepszy na servie i tak bylo caly czas... gdyby Taifun i Spoxs skumplowali sie nie doszlo by do tego... A stworzyli by bardzo zgraną ekipe... |
Taa, oddadza lvl i moze jeszzce te kilka straconych dni pacca?
|
OMG.......jak był wciągnięty w tą gre bardzo to chyba popełnił samobójstwo ze 165 lvl do 19 .................NC
|
Ja nie sadze zeby mu oddali lvl... Jak tak to kazdy "spokojny obywatel" tibii zabity przez Pk mogłby prosic o lvl... <n.c>
A Spoxs i tak juz oglosił ze nie tak czy tak bedzie zmieniał serv... na ten wakacyjny |
Cytuj:
|
taa pewnie bo duski hacknely
spoxster po prostu za wielu osobom podal swoje passy, a co do taifa to jakbys byl najlepszy na servie a jacys ludzie chcieliby cie ubic tez pewnie bys ich tlukl |
Cytuj:
Do 8lvl :P xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
BUHAHAHAHAHA mnie cieszy to że go hakneli i prawie zrokowali 8o nie lubie dziadda
:D |
Eh... Szkoda, ze hack. Chyba byla to jedyna osoba (chyba!) ktora miala z nim jakies szanse.
|
xd
Dziwnym trafem AKURAT w czasie wojny spoxta hakneli myślę, że chcieli pokazać żeby gildia spoxtera zaczęła płacić bo i tak nie wygraja .
|
Cytuj:
O ile sie nie myle to gildia Spoxtera wzgrzwala i to duza przewaga. |
Cytuj:
Nie zrozumiałeś mojego postu , chodziło mi oto ,że maja zacząć płacić zanim ich shakuja . |
zal dupe sciska kolejny sharer going down :<
mam nadzieje ze tetro tez to spodka X) |
Z jednej strony zal.pl a z drugiej .. po co ownerzyl -,-
|
:( Współczuje mu... Nieźle się napracował nad tym lvlem, a wszystko stracone w godzine...
|
Cytuj:
|
xd
Cytuj:
100+ większość sharuje więc plx pozatym założe się jak by taifuna haknęli większość by się cieszyło bo jest .... wiecie co mam na myśli. |
Cytuj:
|
;/ Raz Spoxster jak mu nie chcialem bp hmm sprzedac bo juz sobie Anubis Crusade zarezerwowal (Pozdro Anubis:D) to powiedział ze już sobie nie pogram na servie :D Ale i tak go szkoda bo napewno sporo się męczył nad tym lvlem
|
Cytuj:
|
Szkoda stracić postać w taki sposób:/ Nieważne jaki to by był PA to i tak zawsze szkoda ze postać jednego (Jednych) z najlepszych polaków grających w tibie przestała istnieć.
|
Cytuj:
Co do tematu...szkoda takiej postaci :( |
Ciekawe jak on sie teraz czuje?.:D
|
brawo nemtor
|
Cytuj:
@ Olorion whois nemtor |
Name: Nemtor
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 190 World: Aldora Residence: Edron House: Wood Avenue 11 (Edron) is paid until May 07 2006 ..ale niewiem co do tego tematu ma Nemtor... |
taifun to ci** w jego gildi jest bodajrze 30 osob a przegrywali z gildia spoxstera gdzie bylo 5 osob bodajrze 25:5~~ ostatni filmik pokazywal super pvp taifuna a ze przegrywali to ofc bot mial spoxster tak jest zawsze jak ktos przegrywa nikt sobie niewmowi ze jest gorszy zawsze bot sharing itd
haka sie nikomu niezyczy ale jak spoxsterowi nieoddadza expa tak jak paladince po haku to zycze tego samego taifunowi ;) |
Cytuj:
no wlasnie ja tez niewiem -.^ ? |
Spoxster dal passy Nemtorowi by ten ponabijał fragów na wojnie dlatego ze Nemtor ma dobre pvp :p i to prawdopodobnie on zjechal Spoxstera kumacie?
TOPIC: Ostatnia szansa dla furory przedadla -.- No chyba ze hackneli go w taki sposob ze wyslali fake paszprotu i CiP zworci Spoxsterowi lvl :S |
To tylko teraz trzeba sie modlic by oddali Spox~ expa :P niechcialbym by Furora sie stala swiatem typu "Elysia" np: PA, n00by broniace sie silnymi koelgami, miec hunta od (nawed od polaka) 100lv+ za to ze sie polozy troche kasy na depo i mu sie tej kasy nie da. Chyba ze Taifun poprowadzi furore bez zadnej juz wojny w dobro. xD
|
Pooglądajcie filmik dokladnie i poczytajcie forum furory ;) To było ukartowane, Nemtor dostał od Spoxstera passy a następnie wykonał swoje zadanie - zrookował :P
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Mogli Taifuna hacknoc ;S Spoxter był jedyną osobą która mogła uyeebac Taifuna :S Nie lubie tego typa, Taifun to kompletny ****. <Owszem, dobrze gra, ma dobre pvp, ale JEST MASAKRYCZNIE POJE*&%$#@ !!>
Pozdrawiam, <Nicku nie podam bo przypał :P> |
:/
Szkoda .. No ale czasem tak to juz bywa.. :(
Trzeba sie godzic z losem ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:44. |