Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Co robicie na koloniach ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=75691)

Kozun 03-05-2006 18:53

Co robicie na koloniach ?

Niedługo wakacje no i oczywiście jak co roku jade na kolonie no i nie chce aby były nudne np.: Ja ukradlem w tamtym roku klucz od pokoju wychowawców i gdy poszli spać to ich zamknąłem i rano otworzyłem drzwi, oczywiście nie musze wspominać żę po tej nocce cały hotel wyglądał jak pobojowisko :P .Chodzi mi o to jakie jaja robicie na koloniach?

Dr.Unknown 03-05-2006 19:58

Jest/był już temat od psikusów.

Oxygane 03-05-2006 19:59

Cytuj:

Chodzi mi o to jakie jaja robicie na koloniach?
Zwykle sadzone, choć zdarza mi się też na twardo.

Fire Necromacer 03-05-2006 20:00

HAHAHA!! Ale smieszny jestes, nie ma jak zabrac klucz wychowawcom na koloniach!! ekhm, niesmieszne...
Durny temat zrobiles, nie ma o co sie pytac na forum tibi niz o to co robimy na koloniach, co nie? Nienawidze koloni, bo zawsze sie trafia na wpol splesniale domki z niczym w wyposarzeniu... ogolnie kolonie sux! ;P

Ryłek 03-05-2006 20:14

Podglądamy dziewczynki... i chłopczyków ko.... grających w karty. Chcesz jeszcze coś wiedzieć, mój drogi? :*

Khazar 03-05-2006 20:51

heh czytam tak ten temat i przypomnialo mi sie stare dobre American Pie, a szlo to mniej wiecej tak:

"This one time, on a scout camp, i stuck a flute into my pussy..."

kto ogladal, ten powinien kojarzyc ;)

@DOWN
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gallar
Mordujemy! Grabimy! Trujemy! Gwałcimy! Palimy!

taa, nie ma to jak widok grupki 7-12 latkow pladrujacych nasze ulice i gwalcacych wszystko co sie rusza :)

Gallar 03-05-2006 20:56

Mordujemy! Grabimy! Trujemy! Gwałcimy! Palimy!

@up: No tak, ale musisz przyznać - wyżej wypisane 'rzeczy do robienia na koloniach' naprawdę r0x ;o

Iron 03-05-2006 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kozun
Niedługo wakacje no i oczywiście jak co roku jade na kolonie no i nie chce aby były nudne np.: Ja ukradlem w tamtym roku klucz od pokoju wychowawców i gdy poszli spać to ich zamknąłem i rano otworzyłem drzwi, oczywiście nie musze wspominać żę po tej nocce cały hotel wyglądał jak pobojowisko :P .Chodzi mi o to jakie jaja robicie na koloniach?

To pojedz sobie na jakiś obóz i rób tam jaja.Ciekawe jakie byłby tego efekty:D

Olorion. 03-05-2006 21:18

na koloniach robie zawsze papierowom versje tibii i gramy przez 2 tygodnie 24 h na dobe he he he

Walekifa 03-05-2006 21:22

Poznaje kolonistki,robie jaja,robimy sobie rpg. Właściwie to co można robić na koloniach?Przecież tam jest mało czasu wolnego :S

Siergiey 04-05-2006 00:57

wale w gas

$corcerer 04-05-2006 02:14

Pilnuję żeby barany nie puścili ośrodka z dymem.

@down
Jeszcze nie, przecież dopiero kroczki robię, teraz na dwójkę jadę, dopiero po niej mogę być animkiem, ale jakoś mi się nie spieszy :>

Karlos 04-05-2006 03:10

@Scor:
Wnioskujac po krzyzyku w podpisie i wypowiedzi powyzej....

ANIMATOR!?

Youri 04-05-2006 09:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siergiey
wale w gas

Jak narazie jedyna poprawna odpowiedź :>. Innej możliwości nie widze.

Duke Dran 04-05-2006 10:05

Do cafe i w tibie :D TAKIE JAJA !!!

Dr.Unknown 04-05-2006 11:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duke Dran
Do cafe i w tibie :D TAKIE JAJA !!!

Mam nadzieję, że nie mówisz poważnie.

Tezuh 04-05-2006 12:03

@up

Mi się wydaje jednak, że nie była to ironia...

@Topic:
Przedewszystkim wrzucaliśmy rok temu chłopakom do majtek (bez zaglądania) zwykłą sól... Po 2 godzinach chłopcy się zlali na łóżko i były niezłe jaja ;D. Albo braliśmy rzeczy chłopaków i ukrywaliśmy je w różnych pokojach ;)... jaka była zlewa jak przyszedł taki chłopczyk do pokoju dziewczyn i powiedział "szukam moich majtek'' hehe ;).

Walekifa 04-05-2006 12:20

Sól ,sól,sól. Skąd ja to znam :] Można też zanurzyć koniuszki(tak to się pisze?) palców w wodzie.Ponoć też działa :S

Wybraniec Ludzi 04-05-2006 15:30

@up

jak my tak robilismy kiedys na koloni to nie dzialalo

No jak to co ? Poznajemy kolonistki i wsypujemy sol do butow wtedy kiedy mamy isc na jakos dluzsza wycieczke piechota ;]

gorgi 04-05-2006 18:25

Dziewczyny, dziewczyny, i dziewczyny, czy wspomniałem już o dziewczynach? xDD

Liam Howlett Tibia 04-05-2006 20:38

Kolonie SUX

racja kolonie SUX :D:D Wole obozy osobiscie :D

POZDRAWIAM PK NEXPIRITA <--- NOOB :D

Shanhaevel 04-05-2006 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Liam Howlett Tibia
racja kolonie SUX :D:D Wole obozy osobiscie :D

POZDRAWIAM PK NEXPIRITA <--- NOOB :D

A ja pozdrawiam moją babcię. I ciocię. I kuzyna. I chomika. Buziaki!!!1

Rycerz Maximus 04-05-2006 20:55

Ja nienawidze kolonii.X( Byłem dwa razy i mi się odechciało. Zawsze są spleśniałe domki, okropne jedzenie i wszystko jest beznadziejne.

Kozun 04-05-2006 20:56

wkur...em sie bo wlasnie skonczylem pisać posta i mi jakiś blądf wyskoczym na forum X(

@Dr.Unknown

znalazlem tylko temat o prima aprilis

@Tezuh

z tym zabieranie ubrań moze być śmieszne :p

@Shanhaevel

nie ochodzi mnie to kogo pozdrawiasz :/

Zeby was zachęcic do wymyślania psikusów to opowiem jeden z moich ostanich jakie zrobilem na koloniach:
Kupilem taka tabletke po której wcześniejszym rozgryzieniu slina zabarwia się na czerwono. Rozgryzlem ją zrobilem plamke "krwi" na podlodze po lozylem sie obok niej i porprosilem aby jeden z moich kolegów zawolal wychowawczynie. Trzrba bylo widziec mine mojej wychowawczyni :p

Tibi_Ziom 04-05-2006 20:59

:D Ja zawsze na Koloniach musle o Tibi :) I kazdego to wkuża(tych co miegrają w tibie i wychowawców). Gdy mamy wolny czas to ja szukam kafeki i se gram!! Jestem w żywiole i nikt niemzoe mie oderwac od kompa. :)

Kedven 04-05-2006 21:05

Na Twoim miejscu nie odrywał bym się od słownika...

Ashlon 04-05-2006 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibi_Ziom
:D Ja zawsze na Koloniach musle o Tibi :) I kazdego to wkuża(tych co miegrają w tibie i wychowawców). Gdy mamy wolny czas to ja szukam kafeki i se gram!! Jestem w żywiole i nikt niemzoe mie oderwac od kompa. :)

Nie jestes w zywiole, tylko w nalogu (?). Wyrosnie z ciebie kolejny EO, ktory siedzi caly dzien przed kompiem i bije lvl,lvl,lvl, a jedynych przyjaciol ma na vip liscie...

Wybraniec Ludzi 04-05-2006 22:43

moze nie EO tylko Seromontis (wkoncu to polak) ;]. Ci co widzieli jego fotke wiedza jakie on ma oczy

Kozun 04-05-2006 23:49

omg Mnie nie obchodzi jak wygląda EO na realu tylko jakie psikusy robicie na koloniach?!

Yoh Asakura 04-05-2006 23:53

Cytuj:

omg Mnie nie obchodzi jak wygląda EO na realu tylko jakie psikusy robicie na koloniach?!

Nie bądź taki apodyktyczny, lekkie offtopy mogą się tu znaleśc.

Rethfing on Aldora 05-05-2006 00:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibi_Ziom

Najlepsze jest to że twoim żywiołem jest Snakebite rod dla Twojego 12 drutka ;P

@Topic
Noo jaj może sobie nie robie na koloniach/obozach, ale różne inne rzeczy tak. Ostatnio zamknęliśmy na obozie związanego typa w szafie ;P

Tezuh 05-05-2006 00:09

Cytuj:

wkur...em sie bo wlasnie skonczylem pisać posta i mi jakiś blądf wyskoczym na forum X(

@Dr.Unknown

znalazlem tylko temat o prima aprilis

@Tezuh

z tym zabieranie ubrań moze być śmieszne :p

@Shanhaevel

nie ochodzi mnie to kogo pozdrawiasz :/

Zeby was zachęcic do wymyślania psikusów to opowiem jeden z moich ostanich jakie zrobilem na koloniach:
Kupilem taka tabletke po której wcześniejszym rozgryzieniu slina zabarwia się na czerwono. Rozgryzlem ją zrobilem plamke "krwi" na podlodze po lozylem sie obok niej i porprosilem aby jeden z moich kolegów zawolal wychowawczynie. Trzrba bylo widziec mine mojej wychowawczyni :p

Shanhaevel napisał tekst ironiczny ;P... bo co za idiota pisze w temacie, że pozdrawia swojego kolege/wroga ;)

Bambuko 05-05-2006 00:18

Hmm czym się różni "kolonia" od "obozu", bo ja w tym temacie jestem zielony, i to dosłownie, bo jeździłem tylko na obozy harcerskie?

Liam Howlett Tibia 05-05-2006 11:17

((-(-.(-.-(-.-)-.-).-)-))

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shanhaevel
A ja pozdrawiam moją babcię. I ciocię. I kuzyna. I chomika. Buziaki!!!1

aha :D no to pozdrawiam jeszcze: Wszystkich drewniaków na świecie, pozdrawiam babiczkę z Chrzanowa no i jeszcze pozdrawiam (głupich ) fanów (a raczej fanki) TH (i z pozdrowieniami ślę karteczkę: WAKE UP !! OPEN YOUR EYES!! OMG WTF :D) <--- lol ale głupie to było :D

A wracając do tematu to mi tez sie kolonie nie za bardzo podobają... w każdym razie byłam na koloniach tylko raz i wszystko było do d.....rzewa :D nic nie wypaliło ... no :D jedno co dobre z tamtych (prywatek :D:D) kolonii pamiętam to walka o GAMEBOYA :D heuehuehu :D

OO I JESZCZE POZDRAWIAM TIBIE :D OCZYWISCIE :D

((-(-.(-.-(-.-)-.-).-)-))

Liam Howlett Tibia 05-05-2006 11:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
Hmm czym się różni "kolonia" od "obozu", bo ja w tym temacie jestem zielony, i to dosłownie, bo jeździłem tylko na obozy harcerskie?

napewno kolonie są krótsze :D

Dr.Unknown 05-05-2006 11:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rycerz Maximus
Ja nienawidze kolonii.X( Byłem dwa razy i mi się odechciało. Zawsze są spleśniałe domki, okropne jedzenie i wszystko jest beznadziejne.

To pojedź na prawdziwy obóz. Nie ma spleśniałych domków, tylko czyste namioty, jedzenie dobre (zależy, kto gotuje), a i nie jest beznadziejnie, bo cały dzień masz zajęty. Noi nie ma Kafejek Internetowych w promieniu kilku(nastu) kilometrów.

Mikhalov 05-05-2006 12:32

o lol trzeba mieć cos z glowa zeby na kolonii w tibie grac. Wogole to po on ktos jezdzi na kolo grac moze w domu a kase moze na pacca przezanczyc :P

Ja zawsze myslalem ze na kolonie sie jezdzi po to zeby wypoczac, oderwac sie z szarej rzeczywistosci, oderwac sie od komputerow, telewizora, spedzic ten czas z kolegami/kolezankami na lonie natury :P pograc w pilke, zapalic ognisko

Jak widac czasy sie coraz bardziej zmieniaja :P

Dejvo 05-05-2006 12:36

$vboptions[postminchars]

joey 05-05-2006 13:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fire Necromacer
HAHAHA!! Ale smieszny jestes, nie ma jak zabrac klucz wychowawcom na koloniach!! ekhm, niesmieszne...
Durny temat zrobiles, nie ma o co sie pytac na forum tibi niz o to co robimy na koloniach, co nie? Nienawidze koloni, bo zawsze sie trafia na wpol splesniale domki z niczym w wyposarzeniu... ogolnie kolonie sux! ;P

Domki są spoko. Moge mieszkać w lato nawet pod mostem, ale mam takiego pecha, że zawsze sie trafia jakieś chamstwo na koloniach/wycieczkach/pielgrzymkach -.-'
Już wole na własną ręke gdzieś pojechać... Ale kasa nie zawsze jest ;<

Khazid 05-05-2006 14:15

Wypoczywam, spędzam czas z kumplami/koleżankami i ogólnie dobrze się bawie ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:16.