![]() |
117ek w trapie
Kilka osób probuje ubic Bill Picketta (117ek)
Zwróćcie uwage na 37 minute huehueuhe :D LINK : http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/8729 |
Buheheheheheh szczęście w nieszczęściu:P
|
o matko jakie noooooooobki ; D
gratz dla ziomka. : D to sie nazywa szczescie ;D Cytuj:
xD |
Hahahahaha !!! Warto czekac na 37 minute XD , own3d :D , jaka porazka hahaha :) Jeden z lepszych przkretow jakie widzialem xD
|
Never die...
Tie Pogromca: sd no yellow
Bill Pickett: OKI Tie Pogromca: take stnoe skins on u Bodum: ok master<szmat> Bill Pickett: SD NA ZÓLTYM Tie Pogromca: guys Tie Pogromca: COMbo on 0 Tie Pogromca: 3 Tie Pogromca: 2 Tie Pogromca: 1 Tie Pogromca: 0 Bodum: Exori Exefs: exevo gran mas vis ""Batista Bomb Kruuse: Exevo Gran Mas Vis "" I Got Skillz to pay the Billz buehehe nice nice PS.Tie u will be next. ;) ~Can't touch me~ |
hahahaha <3 uhers :P
|
@Bill
Btw. gz ze wytrzymales "noob combo" z tego co widzialem to Sibon prawie padl po dwóch ue :baby: Ale Tie zawsze trzymal ze szwedami , Mistyf tez o,O |
pytanie
czy oni sa "inwalidami??" no dobra mieli nawet nawet lvl ale co do Bill Pickett big respekt nalepsza faza Bill Pickett: SD NA ZÓLTYM to mnie rozbawilo:D:D:D:D gz dla Billa a takze gz noobstwa dla tych panow:D
|
buahahahahahahahhahahahh..... (sorka, nie moglem sie powstrzymac)
No comment. Tak sie dac zrobic w balona... Gratz dla Billa :D |
Gonzalez de'brava inny 120 palek z pandori napisał to na forum tibia.com
Cytuj:
@topic.Filmik ten za mocny;]. To ze go szybko nie zabili to smieszne. Nie wiem jak to jest z tym wylogowywaniem ale on z 2 minuty przed logiem gadał coś do nich... |
Nie ogarnaim tego bylo server save , ze on dal loga czy co ?
|
Cytuj:
|
Pandoria pr0 Players. Stracony world, polacy nie maja zadnego hlvl sorca.
|
Lol nie dość że nie potrafią zrobić porządnego combo to jeszcze się wylogowałeś na ich oczach :D:D Owned~ Filmik świetny :D
|
:cup: EXIT ROX!:cup:
A że to nuby i nie potrafią zrobić porządnego combo, nic na to nie poradze :baby: |
LOL co to bylo xD ? tez kiedys podobnie zrobilem zamykajac na chama klienta i po zalogowaniu odziwo zylem :) ale tutaj jakos inaczej to bylo bo jeszcze sie uhal :| Swoja droga shit combo ;p
|
Po ilu minutach od naciśnięcia Exit'a postać ,która zostaje w grze , bita przez inne postaci wyloguje się ? :> B)
|
hahahahaha :D
nie pierwszy raz widze taki motyw, ale za każdym razem jest beka z tych zdziwionychg shooterów :D "lol" "omfg" "exit rox" hehe ;) |
Filmik fajny 1 raz coś takiego widze, ale już dawno rozkminiałem czy da sie tak zrobić:p
Cytuj:
Bill ile UHów ci zeszło?? |
zdziwienie shooterow ,gdy dajesz exita w trapie bezcenne :)
buahahah dobre to bylo, jeden z lepszych przekretow jaki widzialem |
Cytuj:
Yeah Gratz Bill, jak dokladniej obejrzysz filmik jeszcze raz, zobaczysz , ze napisalem im zebysmy cie wyciagneli dalej od uherow, bo wiedzialem, ze tego sprobujecie. Anyway, jesli nazywasz mnie noobem, to sprobuj zorganizowac podobna akcje w przeciagu 10 minut. Anyway, i tak otrzymalismy to co chcielismy : Gonzalez de'Brava Killed at lvl 123 by Tie Pogromca Zachowujcie sie jak cheaterzy i tak bedziemy was traktowac. Weakness abuse kwalifikuje sie do bana, od wlasnego losu nie uciekniecie. Predzej czy pozniej i tak popadacie. Btw., Bill czekam na ten dzien, chcialbym to kiedys zobaczyc ;) Dla ciebie nie ma juz miejsca na tym serverze, mozesz zapomniec o grze. Nie interesuje mnie to , ze wszyscy twoi ownerzy beda mnie wyzywac na jakimkolwiek forum, prawda jest taka, ze tylko to wam pozostalo, a ja moge robic cokolwiek mi sie podoba. Moze ci sie to podobac lub nie, ale taka jest prawda. //Tie. |
Cytuj:
muhahaha jak jeszcze gralem na początku serwera to Tie byłes nikim wszyscy cie lali i tak pozostanie Gratz dla Wulfa i Billa Nice Job.Swoja droga chyba pogadam z paroma ludzmi tam zeby zrobili z tobą porzadek chlopie bo wyzej srasz niż oczy masz muhahaha....King Orpe Elis. |
Cytuj:
@bill moze opowiesz historyjke jak poszedles na anni z tbi i ustawiles exura vita?:) @topic Filmik beznadziejny. Szkoda nerwow na ludzi komuntujacych filmy jesli nie wiedza o co chodzi - 90% osob w tym temacie. PS.May 07 2006, 13:03:17 CET Killed at Level 123 by Tie Pogromca own3d Bye, |
Cytuj:
|
Cytuj:
n/c |
What a noobs.
Nieumiec nawet channela zrobic? ROTFL xd ..juz niewspomne o tym "Combo" (?) Ladnie was pojechal bill Respect~ [; |
no jak widac CipShit ma wiele rzeczy do zrobienia..szczegolnie ten system exitowy-.- kiedys za dawnych czasy na Novie zorganizowali taka wojne...ze szkoda gadac...bylo z 200osob+ z tego..n00by,newbie,normalni,pr0..doslownie KAZDY..i strapowali wtedy 120 knighta...bili go blisko 40 minut po czym ten dal exita..a jego dwoch kumpli go uhali...zero problemu;] 120 sorc juz chyba uha za cale zycie 120knighta?;]
|
Stary dobry sposób na trap jestem tylko ciekawy kto go uhal ? Wulfgar?
No ale Tie gz ze zorganizowales taka dobra akcje w przeciagu tych 10 min. |
Cytuj:
I cie podnieca zabicie kogoś,kto stoi bez eq i czeka aż go zabijesz? Thief jesteś k*rwa i tyle. Nie możesz ich zabić normalnie to szukasz innych sposobów na zrobienie tego...Wogle szkoda słów na takiego debila... Cytuj:
|
hehe noobowy filim nie umieliscie go zabic ale nooby.1 sorc tam byl chyba ?X(
|
Cytuj:
Imię: Zomakeit Profesja: Knight Gildia: Legion of Doom Świat: Nova Poziom: 20 Skille: 64/64 Poziom mag.: 4 Tobie gratuluje inteligencji, wysokiego lvlu, inteligentnych komentarzy i calkowitej niewiedzy co do tematu Pandorii. PS.skoro wbil 107 lvl to chyba nie jest noobem? (moze i lvl to nie wszystko ale 100~ to nie 25~) Cytuj:
|
Ale się uśmiałem... ;D;D;D;D;D;D Nie mogę........
|
Cytuj:
Wulfgar i kilku noob charow po lewej stronie za rzeka. |
Cytuj:
Po 1, 90% z nas byla na ventrilo wiec nie bylo potrzeby robic kanalu, a po 2 to niby jak nas Bill pojechal? to ze zdolalo mu sie 'uciec' tym razem? Poza tym, ze siedzi w pz i wszystkich wyzywa nie jest w stanie nic zrobic, wiec nie uwazam , zeby on nas pojechal. |
Jak się robi takiego log outa o_0?
|
Cytuj:
Filmik genialny, gz Bill, gz dla Szwedów i polaków co z nimi trzymali.. |
uahahah Graz Bill :p
|
Wybral taki sposob na uradowanie skory jaki wybral.
Ty wybrales potocznie frajerski sposob na zdobycie fraga :]. Okradl typa po to zeby sie inny podlozyl -.- No gratz ^^^. Jakis tibia.pl support member wypowiadal sie ze 100 lvl to nie n00b -.- zapraszam na google.pl i sprawdz sobie chlopie co znaczy n00b ok ? blz !1!1!!11 oneoneoneone ! Jak sprawdzisz wroc do tego tematu i powiedz mi czy 100 lvl niemoze byc n00bem ? bo jak dla mnie moze ;> a 25 lvl moze byc calkiem pr0 1337 czy jak tam wolisz -.-. Ogolnie to chyba zaczne cieszyc sie z nowego ministra edukacji ;] ktory to chce wiecej patriotyzmu do szkol wprowadzic itp itd ;]. Moze w szkole wam do lbow trafia ... Reasumujac to wszystko to jedynie gonzales zachowal sie jak na faceta przystalo ... a reszta to banda dzieciakow z przerostem "play ambicji" nad cala reszte :|. A idzcie ze w pilke pograc :S |
Ahahaaha ale ich w hoojka zrobil xD Zarabisty pomysl !!! Wystaraczy ze masz kogos kto cie uhac bedzie i exit. No po prostu wykurdzisty film. Trzeba bylo sie pospieszyc z combem to moze cos by z tego wyszlo :}
|
zreszta w/e, trzeba pogratulowac teamowi zgrania, bo za kazdym razem jak knajt uciekal to po ~15 sec byl w nowym trapie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:58. |