Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   233 MS w d hell (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76332)

Sir Stas 07-05-2006 20:34

233 MS w d hell

1. Film jak Herick Valter 117 lvl EK (blocker) i Setzer Gambler 233 lvl MS expi w demon hell

Link:
http://rapidshare.de/files/19856339/...demon.rec.html
http://www.megaupload.com/?d=HK6UOK6G
>tibicams< nie da sie limity do 2 mb ?

Przeklejone z postu:
http://forums.tibiabr.com/showthread.php?t=96490

2. Wiencej filmow z 100+ lvl i 200+ lvl

Link:
http://forum.tibia.pl/showthread.php...145#post766145

P.S. Przepiekne SD po ponad 1100

Prosze o komentarze ;) bo jest co komentowac

Sir Stas 07-05-2006 21:03

Ethorahses

Zrobie zaraz rehosta

Jest juz 1 temat z najlepszymi filmami (moim zdanie)

http://forum.tibia.pl/showthread.php...145#post766145

Rybzor 07-05-2006 21:07

Nie, to nie keylogger, filmik troche dlugi, ale naprawde ciekawy, zadko widuje sie takie hity z sd:), warto sobie sciagnac i zobaczyc jak latwo idzie demon hunt z takim lvlem

Etoric 07-05-2006 21:18

pff to chyba tylko br stoi na respie potwora i czeka na resp..a potem sie dziwi ze go nie ma...rofl'n'lol kolesie zabili by z 30demow wiecej zeby ten bloker myslal i nie stal na tym zasranym respie;p no ale z drugiej strony setzer to ryzykant;p rs ..brak blesow;p i expi na demach..nono:D

Palladyn von hellgate 07-05-2006 21:19

da to ktos na tibi cams ?

Damian_1991 07-05-2006 21:19

Wrzuccie na tibicams albo megaupload... ****** limity ;(

Sir Stas 07-05-2006 21:23

Re:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric
pff to chyba tylko br stoi na respie potwora i czeka na resp..a potem sie dziwi ze go nie ma...rofl'n'lol kolesie zabili by z 30demow wiecej zeby ten bloker myslal i nie stal na tym zasranym respie;p no ale z drugiej strony setzer to ryzykant;p rs ..brak blesow;p i expi na demach..nono:D

W 120 minucie juz sie nauczyli jak stac xD

btw. nadal br film

Etoric 07-05-2006 21:31

rooofl dajcie to na tibicams...nie wiem jak wrzucicie 4mb na tibicams gdzie wchodza maksymalnie 2....rofl

Xerc 07-05-2006 21:35

Rehost na megaupload, tam da rady... ! ~:)

Ethorahses 07-05-2006 22:17

Shinjix czy ja mówiłem, że to keyloger???
Wyjaśniałem, że własnie niejest to keyloger !!! X(
Filmik świetny super hity ma Satzer gz :)

Etoric 07-05-2006 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ethorahses
Shinjix czy ja mówiłem, że to keyloger???
Wyjaśniałem, że własnie niejest to keyloger !!! X(
Filmik świetny super hity ma Satzer gz :)

Shinjix chcial sie popisac pomimo tego ze wypowiedz miala sens..ale i tak bywa
x) ps nie wiem czy mozna ale najlepiej powiedziec co bylo z loota bo nie kazdemu chce sie przewijac blisko 4h filmu;p

Zyphiel 07-05-2006 22:55

Fajne hity ale nic poza tym. Wypadło im coś ciekawego? Nie chce mi się przewijać... Plx :p

P.S
Cytuj:

22:19 Setzer Gambler: 790862 < leo Bunda / 817317 < setzer gambler / 115815 < safado
Lol...

Dr.Mortus 07-05-2006 23:21

Do ~150 minuty dwa fire axe, giant sword, dwa golden sikle, dwa purple tomy, kilka talonów, platinum amulet i mnóóóóstwo kasy. Nic niezwykłego.

Kosmo_karol 07-05-2006 23:21

moze ktos napisac co zlotowali bo film jest bardzo dlugi i na maksymalnym przewijaniu trwa bardzo dlugo ...

Tata~ 08-05-2006 10:54

No no ładny filmik...

kostooch 08-05-2006 11:36

Najbardziej denerwujace bylo to, ze co chwile wtracali to swoje pieprzone brazylijskie "hauhauhauhhoahoahoahoahaohahahuhauhahuhabuahbuahb uhbhahoaohaohhaoahaohoahahuhuahahahuahuahuha"...

Matiz666 08-05-2006 12:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Mortus
Do ~150 minuty dwa fire axe, giant sword, dwa golden sikle, dwa purple tomy, kilka talonów, platinum amulet i mnóóóóstwo kasy. Nic niezwykłego.

Wez idz mi stad !!! Lubisz zdradzac loota? Tak bardzo cie to bawi? Tak ciezko ludzie zrozumiec, ze zero przyjemnosci jest z ogladania jak sie powie loot??? W tym przypadku ciekawe jest zobaczenie jak sobie hunci na demonach 200+ Sorc.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kosmo_karol
moze ktos napisac co zlotowali bo film jest bardzo dlugi i na maksymalnym przewijaniu trwa bardzo dlugo ...

Na przyszlosc na PM popros hostera filmu...

Khazar 08-05-2006 14:29

takie co mi sie podoba.

pach, pach, pach... 8 sdkow i.. NEXT! Setzer ladnie z mlvlem ciagnie w przeciwienstwie do Cachero, ktory z mlvlem to praktycznie stoi. Tak sie zastanawiam, ktory ma wieksze pociagniecie z SD: Hesperides czy Setzer. Trzeba bedzie policzyc :D

EDIT:
Hesperides: Czarem Sudden Death zadajesz obrażenia 787 do 1102;
Setzer: Czarem Sudden Death zadajesz obrażenia 860 do 1204.

SWEET ;)

Zyphiel 08-05-2006 14:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matiz666
Wez idz mi stad !!! Lubisz zdradzac loota? Tak bardzo cie to bawi? Tak ciezko ludzie zrozumiec, ze zero przyjemnosci jest z ogladania jak sie powie loot??? W tym przypadku ciekawe jest zobaczenie jak sobie hunci na demonach 200+ Sorc.

Na przyszlosc na PM popros hostera filmu...

Jeśli Tobie chce się oglądać 250 minut bicia demonów, to współczuję. Miło popatrzeć na jego hity z SD ale po 10 minutach się nudzi...

Bakuo 08-05-2006 14:58

Loot tez niezabardzo dopisal. Gdzies w polowie filmu Setzer powiedzial ile wydal na sd oO

Matiz666 08-05-2006 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zyphiel
Jeśli Tobie chce się oglądać 250 minut bicia demonów, to współczuję. Miło popatrzeć na jego hity z SD ale po 10 minutach się nudzi...

No ale nie kazdy chce od razu znac loota. Jak ktos chce to niech poprosi hostera na PM zeby mu powiedzial. Zawsze mozna jeszcze nagrac w TibiaMovie tam sobie przewijac mozna :)

Etoric 08-05-2006 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matiz666
No ale nie kazdy chce od razu znac loota. Jak ktos chce to niech poprosi hostera na PM zeby mu powiedzial. Zawsze mozna jeszcze nagrac w TibiaMovie tam sobie przewijac mozna :)

zesrac sie-.-
poprostu ogladajac ten film chce mi sie zygac-kolesie stoja na respie demona..non stop jest AHauehAUheuHAuehAUhuehAUe i powtarzaja te mazinho dupinho brazilinho a loot to tez nie zaciekawy;]
ps. w takich filmach nalezy powiedziec co bylo bo 4godziny filmu nawet na FF to jest pol godziny przewijania ha;p

Zupek 08-05-2006 15:44

Heh pomyślcie jak bloker sie czuje jak na 1 demka ida mu 3uhy :)

Loczek-Sn 08-05-2006 15:47

Spoko Film Polecam:)

Sir Stas 08-05-2006 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zyphiel

Milo to mozna ogladnac caly film i nie czepiaj sie osob ktore go ogladnely do konca bo jestem jedna z nich :) i potrawie byc z tego dumny

Dr.Mortus 08-05-2006 16:07

Cytuj:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr.Mortus

Prosili, to dałem. Nie mnie się czepiaj :]

Upierz 08-05-2006 16:33

Eeeee tam... kiedyś był taki filmik... z Sosterem i Blazynem, loot o wiele lepszy(1 demon i już MPA :D) i to nie było takie noobowskie oraz nie jechało tak Brazylstwem na odległość.

No ale i tak hity z sd ładne szły :)

Zomakeit 08-05-2006 16:55

B) Nie ogladnolem calego filmu ale:

1)Fajny hunt bo SG:D.Zaj*****e byly hity z sd:cup:
2)mogl wziosc tez troche explo teby do bijac z explo a nie z sd :P
3)Bloker moglby przeczytac poradnik jak dobrze blokwac:\, poniewaz ciagle SG dostawal gfb lub przezucal sie na niego demon- to nie jest blokowanie:baby:

Kajzer 08-05-2006 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zomakeit
B) Nie ogladnolem calego filmu ale:

1)Fajny hunt bo SG:D.Zaj*****e byly hity z sd:cup:
2)mogl wziosc tez troche explo teby do bijac z explo a nie z sd :P
3)Bloker moglby przeczytac poradnik jak dobrze blokwac:\, poniewaz ciagle SG dostawal gfb lub przezucal sie na niego demon- to nie jest blokowanie:baby:

nalezy zauwazyc ze wypowiada tu sie elitarny bloker demonow
20 lev skile 65/65
idz pobij roty:S

poprostu uwielbiam takie pouczajace texty
"ale slabo blokowal" napewno ty swoim 20 levem zrobilbys to lepiej:<

Seniz 08-05-2006 20:12

Cytuj:

lol, nie zauwazyles, ze ten 'br' stal na miejscu respa bo nie bylo Setzer'a? Gdyby demon sie zrespil i wpadl by Setzer ( z rs bez blessow -.-'' ) to by bylo ciezko.
Ogolnie filmik fajny ;)

gostyx 08-05-2006 21:38

Filmik świetny :) Ale najbardziej podobają mi się hity z sd :) Gz dla Setza ^^

Etoric 08-05-2006 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seniz
lol, nie zauwazyles, ze ten 'br' stal na miejscu respa bo nie bylo Setzer'a? Gdyby demon sie zrespil i wpadl by Setzer ( z rs bez blessow -.-'' ) to by bylo ciezko.
Ogolnie filmik fajny ;)

yhyhyhyhyhyhh ty dziwny jakis jestes;p setzer stal przy schodkach a ten ziomoslaw stal pomiedzy respem a schodami...znaczy sie 4 kartki z prawej strony schodow...a przy 3 juz sie blokuje resp-.-

Kosza 08-05-2006 22:59

Ale moc. Taki sorc to jest potega. No co tu duzo gadac, tytul filmu mowi sam za siebie :)

Kokio 08-05-2006 23:29

Cytuj:

I jeszcze kilka pierwszych demonów zabija bez utamo vita ;]

Btw. Hity z Sd nice, choć bloker nie z najwyższej półki, mógł se wziąć Dulokza :P

Roxman 09-05-2006 00:22

buhauahua

Cytuj:

LOL czlowieku toz teraz do walil do pieca huehue Setzer taki lvl i bez BLESS'ów a wierzysz w mikolaja ?

Sir Stas 09-05-2006 14:31

Re:

Moze i filmik Br ale nie ma soca polskiego na lepszym lvl wienc widac ze br sa lepsi od pl ;) co do stania na rewsp ten chlop na nim nie stal ;p jak byscie zauwarzyli stal i demony same podchodzily do niego (czasem z lekka pomoca) moze i to jest tez jakas technika xD (ale nie sadze) po prostu chlopak nie umial blokowac tam nie wszyscy ogladaja filmy i nie wszyscy wiedza gdzie i jak trzeba blokowac ;)

aires 09-05-2006 16:22

WiENc zauwaRZ, ze ja tam sie wcale nie czuje gorszy od br, bo maja setzera z nowym ownerem panie tibia.pl support.
@Kokio
Taa, ryzykant bez utamo vita z 1.2k hp. ALE HARDKOR PLX!

@Reszta
Co wy sie czepiacie ze on tam cos zle blokowal, to zescie sie naogladali 20 filmow z hlvlami bijacymi demony nie znaczy ze teraz kazdy ma robic to samo kropka w krope. Jak byscie chociaz sami lepiej umieli, a 3/4 nawet demona na oczy nie widzialo i pewnie nigdy nie zobaczy.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:52.