![]() |
Trap Pandoria (Nietypowe zakończenie)
Filmik przedstawia dość długiiii trap na Pandorii, lecz pewne momenty są bardzo ciekawe, a szczególnie zakończenie! xD
http://rapidshare.de/files/19931456/annnnnnii.rec.html P.S Nie jest to annihilator, poprostu taka nazwa pliku była :P |
Cytuj:
|
Filmik już był to fakt, ale looknijcie na samym początku cos koło 4-5 min. jak Wulfgar von'Cookie dobiega do trapa i jak go ktoś albo coś cały czas uha B) czyżby z j e b a n y bocik :baby: oj nieładnie tak. Ale ogólnie spox
|
Cytuj:
Zobaczymy, jak ty zrobisz annihilatora bez bota. |
@up
Omfg, annihilatora robiłem 4 razy na 3 różnych charach. Tylko raz uzywałem bota i wtedy pałem bo bot sie chwile zwiesił. A ręcznie zrobiłem go płynnie i bez przeszkód.
n/c |
Cytuj:
filmik jest 3 tematy nizej |
Cytuj:
|
Cytuj:
no no ja na otsie robilem juz z 70 razy :] a ty byles kozak i ustawiles pewnie z 7 tys hp <lol7756459> ;D |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
HAHAHAHA LUDZIE MNIE DOBIJAJA. chyba ze padles to wtedy zwracam honor bynajmniej w 3x chary 100+ ci nie wierze Nie wiesz o tym ze anni jednym charem tylko raz mozna robic ( oczywiście jak sie uda :P );> hahhaaa |
Cytuj:
Płynnie ręcznie bez przeszkód?? Chyba na non-pvp gdzie anni sie robi waląc ue bez przerwy -.- |
Taa...
To że Wy wychowaliście się na botach to nie znaczy, ze anihilatora nie da się wykonać nie używając żadnego. To, że Wam to nie wychodzi nie znaczy, że jest to niewykonalne. Więc komentowanie tego w sposób np. "Haahahaha jasne jasne, na OTSie tez umiem.." jest conajwyżej żałosne... Nie wiem czy miał on jakies chary 100+ i czy robil anni kiedykolwiek ale jestem pewny ze da sie go wykonac ręcznie:) @ Topic Film juz jest. I raczej warty obejrzenia ^^. |
Da sie zrobic anni na recznym uh, ale nie na 100lvl.
Kolejna nawijka o otsach? Eh.. Co do filmu jeszcze raz... Ale noobki, 11 typa i nie umieli... |
Cytuj:
Cytuj:
|
o co chodzi w tym filmie ze co ze facet zniknoł ? jak on to zrobil ?
|
o co chodzi w tym filmie ze co ze facet zniknoł ? jak on to zrobil ? Moze to posatc Dawida koperfilda czy jak mu temu czarodziejowi ?
|
Na początku chciałbym przeprosić za ten kompletny offtop:S ale muszę^^"
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tak czy siak, pięć do jednego dla mnie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak pozatym ten Bill Pickett to muj ziom z klasy i siedzieliśmy w jednej ławce a dla ciekawskich(a szkoła to SP15 w Białymstoku im. Marii Skłodowskiej-curie) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do filmu to koles poprostu zrobil exit a uhali go ci kolesie zza zeki. @Artur of levor Ja bym napisal sądzę ale to tylko zdanie dyslektyka;] Pozdro |
Odnosnie filmu jak on mugl to zrobic ze sie lognol. Przez nacisniecie exit nie da sie wyisc z gry tak wiec ...???
|
Cytuj:
j/k @topic Filmik byl juz tu wczesniej umieszczony... |
Moze byscie rozmawiali na temat a nie sie czepiacie masakratora ? kozaki , jakis koles dal tbi gg na tibia.org.pl <---( tbi to na wasz poziom ) nigdy nie robilscie anni i sie udzielacie anni jest latwy jak ktos msaz szybko reka dobra myszke i nie ma lagow moze masakrator akurat spelnia te wymagania i zrobil btw. nie koniecznie musial robic te anni swoja postacia przyszedl do kolegi i mu zrobil annihilator proste ?
|
Cytuj:
A odnośnie fragmentu Cytuj:
edit: down: tak, oznacza leet, i to nie chyba, a napewno, lecz chyba nie zaprzeczysz, że jest też zwykłą liczbą? Użyłem jej, bo ją lubię^^ równie dobrze można powiedzieć, że nie mógł tego zrobić na 666 charach bo to szatan... Konkretniej liczba szatana (ew. bestii - "kto ma rozum, niech liczbę bestii policzy" czy cośtam takiego), ale whateva'. |
Masakratus kiedys marzenia sie spelnia moze
Moim skromnym zdaniem nie mozna powiedziec 1337 razy bo te 1337 oznacza chyba Leet |
żal.pl
I tak sie potwierdza noobostwo kolesi z forum.tibia.pl
Chuj mnie ochodzi co myślicie o 3 charach ~110 lv Po za tym takie wypowiedzi że annihilatora można robić tylko raz jednym charem są tak banalnie oczywiste że po chuj kolesie sie mąndrkujecie. Jedna proźba, zostancie na tym forum, żebyście przypadkiem nie szli na Tibia.de JUST_GO_OWNED. <newbles!> Btw. 100 lv robi sie 29 dni. |
Cytuj:
ahahahaha padne 29 dni nie no nie moge ^^ Masakrator Druid Created: Jun 16 2005, 17:02:47 CET gdzie twoj 100 level co, zaraz pewnie bedzie text noob char pk char albo hacked n/c :D :D |
Cytuj:
P.S film fajny a jak chcecie tak zrobic dajecie exita i po 2 min wywala was z gry jak sie nie logujecie :) goscie pecha mieli |
Cytuj:
Cytuj:
I powiedz mi, ile było osób, które zrobiły 100 lvl w 29 dni? 1? 2? Może 3? >.< Cytuj:
|
@Lasooch
Czlowieku ja nie mam nicka na rl tibi dipsi nie moja wina ze ktos zrobil sobie takiego chara po 1 napisalem tak dla jaj wiec sie nie udzielaj jak nie wiesz (PRO KEJMESZE) A co masz do mojego avatara? Az tak apetycznie wyglada ? chcesz zjesc? aa i moze bys gadal o filmie a nie czepial sie uzytkownikow forum co ? kozaczku? |
Widze ze moj topic sie rozkrecil ^^. Sory ze wystawilem filmik ten co pare tematow @down ale nie pylo to umyslne. Kumpel mi to przeslal i postanowilem to opublikowac ;p ;].
Z gory srx:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sorry za offtopic.. |
Ani~ mozna tylko raz
Podejzewam ze po przejsciu przez drzwi( po zabiciu demonow) wlacza sie blokada ;] |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cóż, dodam jeszcze, iż udajesz m4st4 jakiegoś, a nim nie jesteś (przy czym zaznaczam, że siebie za jakiegoś m4st4 również nie uważam). I jesteś naiwny. Taak, na pewno miał 3 100+ lvl. Co i tak jest bardziej prawdopodobne od tego, że mu kolega dał annihilatora zrobić. Cytuj:
Cytuj:
|
Re up
Ale to co od BO mialo byc juz opisane o innej osobie nie o tym 100 + :) |
Cytuj:
|
n00b team vs 111ek. Żeby nie umic przeprowadzic akcji gdzie was jest z 10 a on jeden, porażka. Może to dlatego że macie aż tyle sorcków-,-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:07. |