![]() |
41 Elit Knight Red Skull Own3d Thoria Look!
41 elite knight owned thoria
http://rapidshare.de/files/20120420/41elit.rec.html Comment plz ;] ~edit Macie rehosta na tibiacams http://tibicams.tibianetwork.com/get/8800 Comment plz;) |
nice film :D w ogole fajnie mi sie oglada twoje filmy pozdro czekam na wiecej XD:evul:
|
xd
Nie lubie Cię mitu z tego powodu jak kogo¶ bijesz to jeste¶ żadny itemów a jak już kto¶ ci da to i tak go zabijasz-.-
|
Mitsu, jak dlugo tutaj jestem bede caly czas cie krytykowal bo jestes Zalosny, poszedles zabic jakiegos noob najta, a po jego zabiciu rzucales jego bp zeby twoi kumple ci loota nie zkroili? LOL
Pozniej zaczales bic twojego kumpla za to ze wzial cos z loota, NO NIE ZALOSNY TYP! Jakbym gral na thori, bys mial hunted na dziendobry za twoja denna osobowosc, w moim poscie zamieszcze ten movie co dales w temacie gdybys chcial to usunac, oto Prawdziwy Mitsu! http://rapidshare.de/files/20120420/41elit.rec.html Powies sie czlowieku, istne PA :) |
Dizaen to nie moj kumpel przybłakał się;]
|
sux loot, nub byl afk + bicie ~20 lvl palka
men rox !1!11!11!!1!11 |
Next great movie [;
Damian ;* |
najs akcja :p
@mitu'so mam takie pytanie zapewne expisz w tombie za teleportem co nie ? jesli tak nakręc jak mozesz jakis filmik pokazuj±cy mniej wiecej cały tomb za tp i wyslij mi na pw byłbym bardzo wdzieczny :p gdyz zamierzam expic tam ale na swoim servie nie mam duzo znajomych którzy mi pomog± go obcykac całego ;] |
troche żałosne. jakis ziomek pomógł zabić tego najta a ty za nic go lejesz, czę¶ć loota dla niego powinna byc -.- Mówisz zeby ci dal bp uh on daje a ty go dalej bijesz...żałosne... A tak pozatym to nieĽle celujesz z exori vis.
|
Olorion po pierwsze to chyba 49 royal a nie 20
~shokei dzisaj bede mial chwile czasu to wstawie;) w filmy za tombem za tp rundke;] lub jutro z rana;] |
Żałosne było to, że lałe¶ tego palka... N/C
|
Omg!!! Masz do perfekcji opanowane zucanie loota gz!!
Szkoda ze na tej thori nie ma kto z wami porzadku zrobic :/ oto jak konczy swiat gdzie polacy zadza ps czemu wylaczyles filmik ?? -.- |
nie wiem czy ¶miać się, czy płakać.... żałosne...
|
Cytuj:
|
NooB ^.-
Madreth w zupelnosci sie zgadzam :D
|
Wyłaczyłem filmik bo go pusciłem;] pozatym kto mnie ustawi jak jestem w wojnie tak czy siak;]pozatym co tak chcecie aby szwedzi zadzili na thori zadza Polacy i Anglicy;] i 1-2 szwedow;] w naszej guild przeciwna guild sami szwedzi 2-3 polakow. Wielki sorc widze ze jestes w light pokaz jakis swoj frag;) machnij jakies movie.
|
jestes noobem mit~ jak mozna kumpla ubic idz znim na soluwe a padniesz ...... jak byhm gral na thori to by byl odrazu hunted rook za bycie noobem!!
|
Cytuj:
A filmik przecietny:p |
Akcja na red skullka szybka i w miarę sprawna.
To co było potem to żenada!! Koles wyżuca co chcesz a ty go klepiesz, a loota z Knighta mógł luknąć w koncu nic cudownego tam nie było. Zapewne jeszcze film wyłączyłeś bo zabiłeś tego biednego palla który tylko ci pomógł. Jeśli więcej jest takich polaków, to jak możecie żądzic światem, jeśli tak się zachowujecie? Niechciałbym cie znać, bo juz po takim małym incydencie można poznać człowieka i tacy ludzie powinni być na zawsze hunted!!X( |
Boże, co za noob. Pierw bił jak noob jakiego¶ knaja, potem jak noob zabierał loota, potem bil pallka 20, kazał mu płacic, a gdy zapłacił dalej go bił. Noob 1 klasa.... Gdybym takiego złapał -.-
|
Co ty gadacie gdybym takie złapał cfani jestescie tylko na forum.. w rl szkoda gadac jak kazdy pozatym nie byl to 20 pallek jak ktos napisal troche wyzej tylko 49 royal i go nie zabiłem zostawiłem zanim cos napiszecie przeczytajcie poprzedznie posty.
|
Cytuj:
Chyba nie w szkole:p |
Poprostu nie uzywam ¶ ę ± itd a co do ortografi to tez cienko;)
|
Cytuj:
Jestem cwaniakiem na forum bo w rl nie moge! BIJA MNIE W DOMU :(((( Zalosny jestes, Haha! |
A Ty có? masz 50 pallka i sie podniecasz? pokaz jakie Ty masz pvp... zreszta gdybys byl w czasie wojny to kazdy mf , Sd , uh by sie dla Ciebie liczyl... wiedz zamknij zaprzeproszeniem morde i cicho siedz.
|
Koszyk daj spokuj;) to moj prywatny krytyk kazdy moj film lubi krytykować;)Wiecej krytyki;) im love it;]
|
Szybkie zabciie 41 najta co to zalnie tego Pallka załosne zawsze rzucasz sie na mneijsze lvl w kazdym filmie.chcesz pochwalic sie pvp? pokaz film jak ubijasz 70 lvl+
@Koszyk Ktos moze miec 10 lvl a moze miec najlepsze pvp w tibi wiec nie kwestionuj takich rzeczy |
Ekhm prywatny krytyk ? jestes zalosny i mam nadzieje ze cioe kiedys wkoncu zrookuje
Double post :/ dwa razy kliklem powyzsyz post wiec ten tylko wyedytowalem |
Cytuj:
"WIEDZ POKASZIEM SWOIJEM PVP! MUJ 20 NAJT ROX, JESTES NUPEK BO MASZ 50 PALLA I CYNISZ!" Af, nie chce mi sie kopiowac/wklejac niektorych screenow, ale kolejny zalosny forumowicz ktory ma avatar niezlej laski i mysli ze jest COOOOOOOOOOL ZIOOOOOOM. Strugales kiedys Rysia? Marszczyles Fredzika? Napastowales swojego ogoreczka? Prostowales swojego bananka? Jak ja lubie przyjmowac takie pociski od jakis burakow : DDD Edit: Zreszta jezeli cie interesuje dlaczego walnalem na forum mojego 50 rp, to Ci napisze, poniewaz najwiecej ludzi mnie kojarzy jako Maur, to tez dalem w moim avatarze ten screen :o Po drugie, jestes dennym osobnikiem, moge sie zalozyc ze thoria to twoj pierwszy server i naprawde "WIESZ GOWNO" o PVP i o TIBI. Gowno mozesz wiedziec ile mam postaci, ile godzin spedzilem przy tej pieknej grze, ile pieknych akcji przezylem, ile razy mialem dola, ile razy walczylem o wolnosc, wiec stul pysk jezeli nie wiesz kim jestem. To jest forum, kazdy moze krytykowac i oceniac, wiec po raz kolejny prosze cie abys Zamknal pysk :o |
Thoria jest moim 3cim swiatem... gralem na Aurea 61 EK , Aurea 52 MS , Dan00bia 56 EK. Jak myslisz osiagajac takie lvle moge ,,gowno'' wiedziec o PVP i o Tibi? to sie ku*** bardzo mylisz
Cytuj:
Cytuj:
@EDIT Jak chcesz to mozemy sie sprawdzic na jakims OT kto tutaj ,,gowno'' wie o pvp. Podaj ip jakiegos pvp e i mozemy sprawdzac |
@Koszyk wiesz co czytam tak te twoje wielkie najazdy i zauwazylem ze to troche nie trzyma sie kupy wiesz :S. Zacznijmy od poczatku
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie mam pytan... @Co do filmu i autora. Hmm bardzo to dla mnie dziwne, ze jakis 49 rp tak o sobie pomogl ubic 41 ek bez powodu. Za co go bil? Za rs? To chyba byl jakis skonczony noob no innych mozliwosci nie ma albo jakis berzerk, albo klamiesz, zeby bardziej na ciebie nie wrzucali ze zabijasz kumpli ;p. Poza tym ja rowniez widzialem pare twoich pk filmow. I nie przypominam sobie ani 1 w ktorym nie bilbys red skulla. Dziwne :s. Poza tym w trakcie wojny tak o sobie biegasz po pustyni i lejesz kogo popadnie? To jakas dretwa ta wojna bo powinni cie juz dawno zalatwic w trakcie takiej akcji :s. |
Cytuj:
Widziales tamtego Palla co padl na filmie? Pewnie takim pustakiem Ty jestes, bys dawal wszystko zamiast zastosowac m walle i spieprzyc w miescie, no ale coz :( Takim pallem bym rozwalil tego Mista za to ze kozaczy : DDD Zreszta nawet bym sie z nim nie kolegowal, lol jak mozna miec kumpla ktory pisze ci zebys wpadl pomoc a pozniej jestes przez niego zabity haha! Cytuj:
Cytuj:
Hunta na titani? HAHA, nie dosc ze nie gram na titani, widze ze jestes master bo nawet nie znasz pojecia Retired :o Zreszta ja i tak nawet tam sie nie pokazuje, zreszta "SORRY MASTA!" A nastepnie jestem hunted przeez najlepsza gildie na Titani, prawdopodobnie gildia ktora jest jedna z lepszych zorganizowanych w Tibi, za to ze zabijalem ich lizodupow, providerow RUN, wlasnie takich jak Ty ludzi lecz Ty lizesz sie do Mitsa, ale on ma sux lvl :( Oni mieli po 100+ i shuncili pare kumpli za nic, przez takich lizodupow, ale nie mam zamiaru sie tu rozpisywac wiele osob wie o co chodzi :< Cytuj:
Zalosny jestes, na maxa! |
Huh ;)
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
BHUAHUAUHAUHAHUAUHAHUAUHUHA JAKI SWIETOSZEK BHUAHUAHUAUHAHUA Jakos nie wierze ze nie grasz/grales na OTS ;) |
""Zastanow sie podlizywalbym sie wlasnemu protowi ?"
LOL, haha, teraz juz wszystko wiadomo : DDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:32. |