![]() |
Spider chain mail
Na sapphirze zostal zlootowany nowy rare.
You see a spider chain mail (Arm:16).It weighs 172.00 oz.It seems poisonous. Polecial z Old Widow http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1227067 Na razie jeszcze konkretow nie wiadomo, dopiero co sie ta informacja pojawila. Jak z tematu mozna wyczytac bedzie pokazanay na CC3 w niedziele, wtedy tez zrobie SS. ///-------------------------------------------------------------------------------------------- Udalo mi sie znalezc cos takiego: http://static.erig.net/wiki/3/31/Spider_Chain_Mail.gif Item Class: Armors Attributes: Arm:16 Weight: 172.00 oz. Loot value: ? gp. Dropped by: The Old Widow Buy from: Players. Sell to: Players. Notes: One of the best armors in whole tibia. Jednak do niedzieli ciagle nie mozna byc 100 % pewnym, czy ten pancerz istnieje ;) Swoja droga - nie podoba mi sie ten wyglad i nazwa |
Huhu ładnie.Nie mogę się doczekać screena.
Ciekawe ile przedmiotów jeszcze nie zostało odkrytych... |
Nice
No to zaje*****. Kolejny rar :) Kiedy ss?? Gz dla ekipy co to wyllotowala;)
|
szybciutko robic postac na ty mservie i isc oglądac ten item :D
|
Cytuj:
|
Why dopiero w niedziele... ? I nie rob ssa tylko filmik plx :P
|
A zastanawailiście się jak to niby ma wyglądać w tibi.spr?
Bo ja nic nie widze co by mogło pod to podejść. |
film w niedziele musi byc =]
@emilok nom...ale moze cos nie wiem ale cos na pewno xD |
Troche dziwne, że dopiero w niedziele, ale jeśli to prawda to Gz dla tych panów
|
sranie w banie....wogole troche noobiasta ta nazwa...puki ssa rl nie zobacze to nie uwierze..narQ
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja myśle że to pujda na resorach :p boorex ma racje że ta nazwa jakaś taka mało trórcza no ale jeżeli to naprwade istnieje to sie zdziwie...
|
FAjny wałek. Łudze sie ze to prawda ale bądzmy realistami.. Czemu w niedziele ma byc rec z tym itemem? po to aby zorbic do niedzieli fake? Wklejenie screena nic wysiłku nie ksoztuje a jak by o zrobil to by było większe prawdopodobieństwó iz mowi prawde...
|
Cytuj:
Czytanie ze zrozumieniem !!!!!!!!!!!!!!!! |
Spider chain mail? Od kiedy pająki mają łuski?
|
Cytuj:
Łuska to po ang. jest 'scale'. |
jestem pod wrażeniem i czekam na ss, a co do nazwy to imo moze byc
|
Cytuj:
Bo przyznasz ze Łańcuchowa Zbroja brzmi dziwnie :) (mail to właśnie kolczuga) |
Cool! :D
Syty item to musi byc :) Ma arma tyle co demon armor ;p |
wazy prawie tyle co 2 gs'y wiec ojoj dla knighta tylko ;p
|
pozyjemy zobaczymy ;) czy bedzie wogule :D
|
Spider chain mail, troche naciągana nazwa ;)
|
it seems poisonus<- tylko tyle lol ;) fake dopoki nie bedzie filmu albo ss
|
|
http://tibia.erig.net/Spider_chain_mail
Sądze że ta strona ma zaufane żródła informacji więc raczej to nie jest żaden fake:p |
Saphira rox :D. Ciekawe czy to prawda. Szkoda tylko, że jest No Pain... byłoby znacznie lepiej.
|
wszystko fajnie, w niedziele zobaczymy... tylko to wygląda jak chełm a nie arm
|
Ja tam wierze ;p;p. Do niedzieli poczekamy i zobaczymy na filmiku ;).
|
Wg graczy to coś ma opis "You see a spider chain mail (Arm:16).It weighs 172.00 oz.It seems poisonous.".
Wg erig net to coś ma opis "Spider Chain Mail.This seems poisonous.". Mi tu coś śmierdzi, i to strasznie, jeszcze ten wygląd....... |
spider chain mail? to przecież brzmi nie tibijsko! a ten obrazek, ten rzekomy armor to sie nazywa "cowl" chyba? ale na kolczuge to to na pewno nie wygląda. I jest on za ciężki jak na armor! Pamiętacie "banuta wand" za jeden milion? potem powiedzieli że to był żart bo im sie nudziło i chcieli se jaja porobić!
|
mi też coś tu śmierdziale jeśli okaże się że to prawda...to już niemam po co spróbować solnąć pierwszego gsa palkiem bo teraz wszyscy będą na nich siedzieli i czekali na the old widow
a co do samego pancerza...dla knighta któremu nie starczy dsm pancerz będzie zuwielbiam jeść bananyisty!! tylko ten cap ale...czy niewarto tego wytrzymać dla 16arma?? mam nadzieje że jeśli to prawda zostanie jescze jakiś czas rarem |
@up:
ta juz ci ktos ubije ow na solo... :) |
a czy ja mówiłem że solo??
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie jest to taki problem jak Orsh~ |
Cytuj:
Cytuj:
|
chcecie pic tego czegoś?
no to macie!! http://img84.imageshack.us/my.php?im...ainmail5ts.jpg fake, jeśli mnie ktoś zapyta.... A ci kolesie sobie żartują, słusznie tu przywołano Banuta Wand :confused: Cytuj:
Cytuj:
Spider Chain Mail jako Pajęcza Kolczuga Paskowa (tak, były kolczugi paskowe, wiem, dziwan nazwa) już niezabardzo :| |
ludzie przeżywacie jak stonka wykopki, nawet jeśli to prawda to co to zmienia? Jeśli ta zbroja wypadła po takim czasie od wprowadzienia updatu z bosami to na następną może przyjść nam czekać kolejny rok. Na pewno przeciętny urzytkownik nie będzie posiadał tej zbroi więc problem rozwiązany. Ot kolejna ciekawostka w grze po co zaraz sie żreć o to? Poza tym ten sprite wygląda dość nienaturalnie, kaptur z peleryną waży 172oz? Jeśli to pewne że ta zbroja tak wygląda to cipsoft znowucoś spartolił. Jednak jeśli to tylko przypuszczenie erignet nic pewnego i ta zborja istnieje naprawde to bardziej by mi odpowiadał stary wygląd DSM a nie joł ziomowski kapturek gajowego z lasu [;
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:44. |