![]() |
Liga Mistrzów. Aresenal czy Barcelona?
Otoz przeprowadzam sonde kto komu kibicuje :D
Wypowiadajcie sie w tym temacie i głosujcie to tyle :) Ja osobiscie jestem za barcelona uwielbiam patrzec na duet Eto'o-Ronaldinho :)) Zapraszam do glosowania |
BARCA !!!11 Lubie wiewióra, ogólnie barca rzadzi :)
|
Ja Kibicuje Barcelonie
Najbardziej lubie Ronaldihno BARCA!!! BARCA!!! BARCA!!! BARCA!!! BARCA!!! |
nie no barca ofkorz :]
Ci co mowia ze ronaldinho i barca to leszcz albo farciarze nie znaja sie na pilce ;p ktoz gra piekniej niz barca ? :) |
Ja jestem za nikim ale zaglosowalem na barce poniewaz na 65% ona wygra, chociaz jak Arsenal zaszedl tak daleko pierwszy raz to pewnie da z siebie 150% i pokaze jak sie gra. To bedzie naprawde niezly mecz.
|
No jak narazie widze ze wszyscy glosuja na Barce :) Moje ZiOmy ale czyzby Arsenal byl taki slaby cos mi sie nie zdaje oni tez maja swietnych zawodnikow . Thierry Henry chocby ;)
|
ale zalozyles sonde dla kibicow :P a nie kto gorszy to lepszy ;] napewno ktos jeszcze wejdzie na arsenal zaglosuje
My nie mowimy ze arsenal jest cienki, ta druzyna rowniez potrafi pokazac klase gry w pilke |
Oczywiscie że Arsenal, bo nienawidze barcy!
|
Nie lubię obu tych zespołów. Ale zaznaczyłem Arsenal, bo mnie nie wkurza tak jak Barca. Jeszcze kilka lat temu nikt nie mówił o tym klubie, a teraz nagle tylu "fanów" się zrobiło. 99% z nich gdy skończy się dominacja tego zespołu oleje go. A pewnie wcześniej "kibicowali" Realowi :/. Ehhh... Żałosne. A Ronaldinho może jest dobry, ale jak widze ten jego gest po bramkach strzelonych to cieszę się, że nie gra w Realu (któremu kibicuję).
|
zalew jedno(kilku)sezonowych kibiców barcelony przyprawia mnie o dreszcze;o haha
oczywiście że Arsenal |
Barca F.C.
|
Nigdy nie lubialem Barcelony... bez Roniego bylaby niczym.
Arsenal! |
Cytuj:
|
Jurand z Bogdańca8o
|
Cytuj:
Stawiam na Barce,przyznam jednak że Barca ,Arsenal,Newcastle to 3 kluby którym tak naprawde kibicuje. |
Arsenal !!
Badzmy szczerzy jesli sie wykluczy roniego tak jak to sie udalo milanowi w 1 spotakniu to barca jest przecietna europejska druzyna w arsenalu jest maestro nr.14 ;) jezeli roniego sie wykluczy to po barsie ps :witam wszystkich falszywych kibicow barcy real zbrzydl?? ahahaha |
A ja jestem tak hardcorowy, ze postawie stowke na Barce :D
|
Choć od zawsze kibicuje Realowi to obiektywnie oceniając gre obu zespołów stawiam na zwyciestwo Barcy.
|
@up
Pytanie brzmi komu kibicujesz, a nie kto wygra. @topic Nie lubię drużyn opierających się na jednym zawodniku. Będę za Arsenalem. |
@up
A Arsenal opiera sie na Henrym. :D |
Ja wole ciężki północny football, zamiast latynoskich wygibasów, dlatego stawiam na Kanonierów.
|
barcelona
n\c ;] |
Jak Barca to małpie ryje, a Ronaldinho to orangutan naczelny, a Eto't jest pigmejem.
|
Cytuj:
|
raczej wszyscy zasługują na szacunek w Barcelonie oprócz Eto(wg. mnie)
ps.zagra jakiś Anglik w Arsenalu;)? |
Cytuj:
|
Barcelona jest klubem grającym najpiekniej na swiecie ale wolalbym zeby to Arsenal wygral.
|
omg
Cytuj:
a w barcelonie zostaja : Messi, Guily i Eto'o z tych dwóch zespołów wole Barce |
haha dobre :D rasialdo ;d
do tych co wypowiadaja sie na temat sezonowych kibicow: tutaj jest spor pomiedzy dwoma druzynami komu z nich dwoch kibicujesz/ktorą bys wolal aby wygrala a nie ogolnie, ze zaraz zmienia druzyne, po co te uwagi ? to ich sprawa tego nie zmienicie poprostu tacy sa barce lubie, wole aby wygrala z arsenalem a sam kibicuje Interowi Mediolan |
Stawiam na Barce tylko dlatego, zeby do LM wszedl Celtic(zawsze milo jakby w Europie dobrze o Polakach sie slyszalo) Ale wieksza sympatia darze Londyn, wiec jakby zdobyli puchar nie byloby mi specjalnie smutno :)
|
@Dez
No proszę, nie sądziłem, że ktoś mnie przekona do kibicowanie Barcelonie :). Ten jeden jedyny raz się skuszę ;). |
Cytuj:
Kibic Realu jest za Arsenalem tylko dlatego, ze Barcelona niby opiera swoja gre tylko na jednym zawodniku: ) BTW: O jakim zawodniku mowisz? |
Nie lubie Barcy ani Arsenalu. Podczas finału będe jednak kibicował Barcy, bo lubie ligę hiszpańską.
|
Barca miszczem, barca królem
Tyle wystarczy |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Przeciez Barca i bez niego potrafi wygrywac meczec. Pozatym - gdybys nie byl fanem realu (ktory tez zreszta przez wiekszosc czasu gry opiera sie na jednym pilkarzu :P) i powiedzial to, uznalbym, ze nie masz zielonego pojecia o pilce noznej. @topic: Oczywiscie Barca. Najpiekniejszy football |
Cytuj:
@ 1 wypowiedz Raula Jednym zawodnikiem sie Barca opiera?! ; o Arsenal też jednym! Chyba, że chodzi ci o Real. Ale oni tylko znane nazwiska mają :P @topic Barca - Dlaczego? Bo kibicowałem im od początku LM ;) |
wracając do takiego małego offtopa Real ma kryzys na drugim bądź trzecim miejscu w tabeli a Barca była w środku gdy miała kryzys.to jest najlepsze
druga sprawa:Barcelona-Ronaldinho.bez niego o 50% mniej Barcelona może zrobić.nie rozwodze się nad tym dalej bo nie chce być przez wiernych kibiców Barcy zbesztany tak wiernych że pare lat temu wypisywali HaŁa Madrit,albo zwyczajnie kibicowali innej drużynie niż Barcelona a Finał to będą szachy;/raczej:( |
@Matek
Wlasnie widac po wczorajszym meczu jak to Barcelona potrafi wygrywac mecze bez Ronaldinho. FC Sevilla - FC Barcelona 3:2 W sumie to był rezerwowy skład Barcelony, ale cóż druzyna pozostaje druzyna, a od mistrza wymaga sie zwyciestw w kazdym meczu. @Ronaldinho On nawet w polowie nie jest tak dobry jak Zidane. I nigdy nie bedzie. @Arsenal Oni wcale nie opieraja gry na jednym zawodniku, ich sila jest gra zespolowa - kazdy moze przechylic szale zwyciestwa na korzysc Arsenalu. Jest jednak zawodnik, ktory szczegolnie sie wyroznia, i jest zywa legenda Kanonierów - Henry. @Temat Co do tematu, to oczywiscie ze wole Arsenal niz Barcelone. btw. Pozdrawiam wszystkich sezonowcow, zobaczymy, co bedzie po srodowym finale ; ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:10. |