![]() |
Wmv about Tetro Aurelius deads B)
Zamieszczam tu filmik poswiecony tetro .. o jego deadch przez ludzi o o jego niesamowitym pvp <lol2>
Comment plx :)) A o to link : http://rapidshare.de/files/20313494/Tetromovie*****.html |
Moze byc w sumie :p
|
heheh najlepsze jak leczył się niewidką :D :D :D
|
Hehe dobre =] Mam nadzieje ze tego sie zrobi full... :P
|
Filmik ładny :)
Muzyka do d*py ale raczej dobrana ;) For better Kyra... |
good job
kopi tu sie postarales, tetro no coment
|
ta 1 muzyczka roxuje akurat do niego pasuje :D fajny filmik
|
xDDD
Chlopak chyba naprawde sadzi ze wrzucanie mana shielda mu uratuje dupsko ;] noobislaw plx |
Cytuj:
|
rehost plx ;/
|
na megaupload
na megaupload wrzuc jak mozesz
|
Cytuj:
|
Super ;D Typ wymiata ;];]
|
Cytuj:
|
OMG, co za noob, on ma pvp takie jak ja mialem na 10 lvlu -.- A to leczenie za pomoca utamo vita to juz nie mozna powiedziec ze to bylo noobostwo bo bym noobow obrazil ;p (on jest gorszy niz noob :P)
|
Cytuj:
Spoko wiem teraz masz lepsze PVP. Ktory teraz masz lvl? 11? nie no to daje duzo. Ciekaw jestem czy znales jakas jego inna postac? Bo np. Valaisem fragowal jak pizgali go w 10 ^^ GL konewa w polepszaniu twojego PVP i gogo lvl up! |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Omg co za pvp, płakac się chce...
|
Ok zrobilem rehosta ale na rapidshare znow mozna sciagac :)
|
@konewa
Ssij. Przynajmniej wjebal 150 lvl i sie nie wypowiada publicznie na kogos temat. Jest takie cos jak godnosc. A ze ty nie umiesz uszanowac to ze wjebal 150 lvl swiadczy o tym ze jestes jebanym pedalem i poprostu zadroscisz mu, ze gra lepiej od ciebie. A jak taki dobry w PVP to mozemy sie styknac na jakims ots'ie i pokazesz jakie jest to twoje pvp na 11lvl. ___________________________ Lvl 10 Right? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
BTW. Po co ci acc maker na ots'a z pvp? |
@Danio & Konewa
Zakmnac kurwa mac te mordy...klocicie sie na gg albo pw, a nie kurwa bedziecie forum zasmiecac. Dos: od kiedy to kurwa mozna gadac o ots? Tres: Uspokoic sie. |
Cytuj:
|
jak patrze na ryj właściciela tetra to rzygać mi sie chce ;/
przywalił bym mu w morde za cwaniacki wyraz twarzy |
Cytuj:
|
90% z was lepiej by nie grało : o
|
Cytuj:
Co do Tetra, cusz tak jest jak sie sharuje chara w ~10 osob... Co do filmu, jednak narescie uslyszalem Cluby (:D) zamiast jakiegos tam Punka czy Metalu. Film mnie nie uraczyl... Pozdro ^^ |
Muzyka ładna, ale nie dopasowana :) A co do Tetra, to nasz Tomek z Braniewa wymiata!!!!!!!!!!!
|
Wykonanie nie jest perfekcyjne i muzyka tez taka sobie ,ale tak pozatym fajnie ogladać jak Tetro pada ;] A na zdjęciu poprostu wyszedł bosko ;] tłuszcz dobrze zbudowany i wogóle ;P... a jego deklaracja to poprostu jak polityk sie wypowiedział xD
|
Nieche nic mowic, ale postawcie sie na jego miejscu. Ponad polowa z was tez by padla... predzej, czy pozniej.
@Topic Spoko :P |
z moim pvp bym rozjebał ich 3 jak bym miał gfb zeby sei pokoncyzły ss'a
|
Tak jedziecie tego Tetra po pvp ...
A wy to same Shyan Aureilusy? Fakt ze mogl sie zachowac lepiej ( Albo mogl grac owner z gorszym pvp, lub byl juz śpiący od tego ciągłego pg? wszystko możliwe) ... Ale jedziecie go tez nie po pvp... Czemu ? Zazdrość plx? Ale jeśli myśliscie ze Tetro To super mega ultra pa... to sie mylicie ... Zapraszam na Rubere lub Arcania ... Tu posmakujecie prawdziwych PA Keep It Real ;] |
Gretting.
Hm Tak mowicie Ze Terto ma sux pvp.. Moze niema takiego jak Wy macie ale sadze ze zucil niewidke nie dlatego ze sie pomylil ale przed tym zeby uchronic sie przed aim botem. To jest moje zdanie ;) . Pozdrawiam ~Tercina |
Cytuj:
Normalnie jesteś boski twoje pvp to szczyt...pewnie jak idziesz na wojne z ratami...to jest ostro co? Wracaj do swojego wyimagowanego świata i nie zaglądaj na to forum! ;) @pijopiwnik: Idz lepiej matce z krzesła walnij:) Lepiej ci się zrobi :) |
Cytuj:
Jestem ciekawy jak ty byś go trafił w twarz:) Chyba, że masz taktyke "gryze kostki" no to Powodzenia ;) Już mam dosyć dzieciaków,które mówią że sa dobrzy,że gdyby mieli taka postać to zabiliby cały server... Xeretza sprzedał postać jakiemuś dzieciakowi i co sie stało? "Pare lvl w dół". Czemu tylko o Tetro piszecie? Taifun,Seromontis,Bedurion i jeszcze dziesiątki ludzi którzy robią po 1mln expa dziennie...oni chyba grają całą rodziną B) Mama,tata,babcia...ehhh. Zazdrość zniszczy wam życie... |
Cytuj:
A ty czego szukasz?? guza? Nie twoj interes czy ja z nim gadam na gg czy na forum.. Rozpedz sie i se pizgnij baranka |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:15. |