![]() |
Thoria war Hydras Battle 13.05.2006
;) filmik z wojny kilka minut przed ostro było bylismy sami w dwoch odrazu jak nam wpadli;]
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/8885 Comment plzZ!! |
hmmm...
chyba nieco wyprzedziliscie date :D film z 13 czerwca?:P
|
Juz poprawka wszystko ok;)
Commentowac;) |
No stary fajny guild war nie ma co B)
Gz za utrzymanie się na hydrach was tylko dwóch a ich z 5-6 nie patrzyłem dokładnie i wam jeszcze rady nie dali B) Macie zamiar dalej prowadzić z nimi war czy jak już ich raz wybiliście dacie sobie z nimi spokój;) ? A tak wogóle to o co poszło B) ? |
nic nie bylo widac
ale ch****ia |
tam z 1 min temu jak nam wpadli byłem tylko z ethexem nie miałem kiedy cam wlaczyć zaraz lognoł sikews i ;) popadali o co poszło kiedys czlonkowie ich gilidi bili mnie i zabili jednego z naszej guild sorca nie było wtedy wara;] to juz dawno z 1 miech temu ponad;]
|
Nice
Gratuluje Bota :P no chyba ze masz niezly reflex w co nei wieze :)
dostales exevo mort hrut i nawet 1 sek nie minela juz Poszlo exura sio "mitu'so |
;o
Huh szybka i ladna akcja. Popadali jak muchy :p Powiem Ci ze do twarzy Ci tym red skullem;)
|
Haha, Mitsu panika mode on! "HYDRAS" "FAST" "COOM HERE"
Ale fakt byliscie lepsi od tych noobow, to jest jedna z komedii, Ludzie, oto moje przeslanie! 6vs2 w tym 2-3 sorce? Hmmm, interesting.... How 77 ms survived? In other team was 90+ ms, they didn't made any combo, they was shooting sds in random TIME! HAHA Co za nooby, o moj boze 77 msa nie mogli zajebac, nie no wymiekam HAHAHA Gz ze przezyliscie, ale i tak nie byles dobry ale tamte 6 noobow mnie rozbroilo LOL |
Maderth;]
ogólnie było ciezko mialem 5 manasow:< jak wpadli.. wogule nie spodziewałem sie ataku no ale trudno.. ethexa ja uhalem i ottoman bex;] wiec przezyl takto by padl ale gdyby chcieli to by go na spama wzieli ale to sa noobs;) oczywiscie troche odstresowałem jak lognoł sikews juz miałem wrzucać bp do wody nie bede ch**a dawal loota no ale jeszcze na gc jeden napisal ze nas 5 online a ich wszyscy;) zaraz posypaly sie telefony i all pologowalo i zaczeli uciekac od nas padl jeden przez to ze lognol na hydrach i dostal spama na wejscie;) od nich padlo chyba 5.;] |
1. rox inglisz
2. rox up/down |
Cytuj:
@filmik Prawie caly czas up/down i przez to niewiele widac - 5/10. |
Musiałem up down bo jak bym stał w miejscu to bym dostał mass sd i dziekuje;) a na mana shielda mnie stac nie bylo bo nie miałem manasow:(
|
Cytuj:
|
gz
nuffin more |
Mitu bardzo ladnie przeprowadziles akcje.Ale zajefajne nooby was tłukły8o
|
smieszy mnie jak nazywacie kogos nubami, sami majac 30 lvl knajty itp
ja tam nie widzialem nubow ani w aotp ani w project jedni dobrze walili a drudzy dobrze uhali ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
jak ktoś sobie bez bota nie moze poradzic to to zdecydowanie nie jest gra dla niego , a i nie pisz takich nie dorozwinietych postow, bo gowniarze to czytaja a potem jak zabjam cave bottera i pytam sie "po co uzywasz takich gowien ?" to mi odpowiada ze to normalne i wszyscy je maja a jak nie wierze to mam isc na tibia.pl i zapytac (miedzy innymi praweie nie korzystam z tego zaplutego serwisu pelnego chlopaczkow lat 12 co to zycia smakowali jak stary wyga a "huntuja" za byle powody bo to jest teras na topie na ich osiedlach). pozatym wejs sie koles p*****l tak wogole. btw. ustalem "kilka" wojen bez bota. |
nice
Film fajny a co do tych bohow to mogles je wziasc gz ;]
|
Cytuj:
|
Dwik co ty gadasz...wpadl jeden gosc fragnelismy go i wlaczylem cam i wszyscy wpadli i zaraz potem sikews lognol gadasz maja lepsze umjetnosci to dlaczego mnie nie zabili przez ten czas??!!
|
Cytuj:
|
Własnie widze twoje umjetnosci widac ze ci troche deady znikły bo kilka razy widze ci sie padło na wojne ;<
|
Cytuj:
Ale po tym co pokazali ci chłopcy to niewiem czy by zrobili "Combo" xD |
niektorzy to o hotkeyach nie slyszeli bo mozna zrobic cos takiego :walnac zaklecie i hotkey ,a wypowiedzi niektorych sa zenujace ,a pozniej sie dziwicie skad ludzi botow uzywaja
|
Cytuj:
|
Cytuj:
mam urodziny 13.06.2006, chyba wszyscy o mnie zapomnieli w tym roku bo nie przypominam sobie ich :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:48. |