![]() |
[Mass sd] Noob char's atack Arcania WMV.(Rehost)
Witam, chciałbym przedstawić drugą część filmiku "Noob char Power Show" Pierwsza ukazała się w grudniu poprzedniego roku ;) Na filmiku zobaczymy dość spore lvlki zabijane przez byłych uh-sd makerów w okolicach 20 lvl. (Rehost)
Oto linki: http://www.youtube.com/watch?v=5WTWe0idZ5Y Film z roku 2005/2006 :P Zapraszam do ogladania i komentowania |
AGRR bym se oglądnom... ale cuś rapidshare denerwuje i sie nie ściąga....
|
Gratz!!!!!!!!!!!!
BARDZO ŁADNY filmik,lol nie moge napisać "Zaje****isty" jeszcze raz GRATZ! za zabicie kolesi :) POLECAM
|
Nice ^.-
Szkoda ze ten 110 ms nie padl :| |
Rehost :P
Ktos moze wzucic na coś innego :>? Megaupload albo cos takiego :D? Toz RapidShare to shitt xD
|
i to ku*wa rozumiem xD nice NICE very nice xDDD ;]]
|
Własnie zamieszczam na magaupload, tylko troche to potrwa- słaby internet, jakaś godzinka i już będzie link ;)
Dziękuje za komenty i Pozdrawiam |
Omfg
Hyhyh poprostu fajny film xD
|
Bardzo ładny filmik :) Ładna oprawa i muza bardzo dobrze zgrana :) Chociaż kawałki mogły być lepiej dobrane ;) Czy ten pierwszy kawałek to jakiś song Metaliki ? :P
|
HAUAHUAuauhaua :):)
AHUAHuAHUhauHAuahu Normlanie teraz zauwazylem ze "Mag Uksz" Pada 2razy huAHuahuahauhauahauhau WIelkie Gratz!
HAuahuahuahauau Normalnie nie moge xD |
Człowieku! w.y.m.i.o.t. !! To jest bananiste ;)
Ten filmik jest piękny :) |
Dobrze wam idzie :) ladny filmik pierwszy tez mi sie podobal, gl w dalszych dzialaniach
|
Pierwszy film był świetny a ten jeszcze lepszy. Znakomita muza, pasuje idealnie a pozatym cały czas akcja!! Jeden z najlepszych filmików wmv. jakie widziałem! Naprawde Polecam!
Chłopaki róbcie tego więcej !! |
Swietny film, gratuluje lotu. Kreć wiecej bo idzie Ci to super, i ciesze sie ze nie jestem na twoim servie ... niechcialbym pasc w ten sposob. xD
|
No niezle ;) Widze sporo pozytywnych komentarzy xD To rozumiem.. A co do tego ms'a 109~ ktory nie padl to to jeszcze nie jest zakonczona kwestia ;D Jeszcze go dopadniemy!
Hail Era Zero! ;D |
;d
Hehe ładny filmik... tylko szkoda , że mi ziomka ubiliscie :D no nic takie sa reguły pkingu :D
|
Hail Cieszyniaki :)
Thats how we do it ;)
|
Najs :D Panowie more actions tylko nie na mnie xD
Drath pzdr dla Ciebie ziomm :D Wymiatacie ;] |
LOL swietny filmik. More plax
|
super filmik.... z mojego servera.... zabiliscie 2-3 znajomych ale trudno.... film zaje***** :D:D kreccie nastepny:D:D :] :evul:
|
Wymiatacie ! xD zajebisty filmik a te akcje poprostu... nie idzie tego opisac xD
|
Prze-przepiekny film! Gralem na Arcanii bardzo dlugo i znam wszystkie ofiary : P Nawet kumpla ujeliscie XD nie wiem czy go zabiliscie w koncu mam nadzieje, ze nie : P (Stal kolo Aaty) Zrobcie jeszcze kilka atakow na members of dpft.
No i muzyka tez swietna ;D |
:(
Tak,film niezly ocenilbym go na 9/10 niestety jedno mi sie niespodobalo ;\.Niespodobalo mi sie to ze zobaczylem tam siebie jak gine,dowiedzialem sie o tym filmiku od kolegi no coż trudno.Moja ostateczna ocena to 2/10 jedynym plusem tego jest to ze ten 109 master sorcerer to chyba z dpft ;d(móglby pasc :P)
PS:Niewiem czy wam wyjdzie nastepny mass pking bo moi przyjaciele was zabiją jak tylko bedziecie online.A tak propo,ten film pokazuje jak inni padaja wywyzszajac was,zrobcie tez fajny filmik z tym jak padaliscie xd chetnie bym to zobaczyl,przynajmniej by mi troche ulzylo.dzieki za uwage =) Kto popiera moj pomysl z filmikiem niech pisze,bylby rownie popularny co ten...no i macie odrazu czesc trzecią. |
Cytuj:
A padać to chłopaki padali...brałem w tym udział ;) Chciałbym zobaczyć jak zabijacie sorców z Dpft...wtedy bede wychwalał wasze filmy :) HAhaha najlepsze było jak ten 109 ms zaczoł sie leczyć...wtedy odrazu że cheater HAHAHA...śmieszne! |
Hehe :)
@Zabity
Przykro mi że padłeś, no ale cóż to tylko gra :) Mamy filmki jk padamy .... ale stwierdziliśmy ze nie są one ciekawe ..Zostalismy zabijani przez 70-100~Master Sorców na UE xDWięc nie bylo to jakies efektowne dlatego też nie pojawiło sie to na filmiku wmv :) Cytuj:
Jeśli chodzi o sorców z DPFT, to na filmiku są dwaj, którzy byli w dpft jak była wojna. Pozdro |
Tak to tylko gra.
Hehe =).Tak masz racje mowiac ze to tylko gra.Poniewaz sa ciekawsze rzeczy do robienia a nie siedzenie godzinami przed kompem i ulepszanie swojej postaci.Jednak szkoda mlvlu,lvlu poniewaz wiesz ze spedziles duzo czasu ulepszajac ja.Powiem szczeze po tym dedzie odechcialo mi sie grac w tibie stracilem ponad 2 mlvle a wydawalem sporo kasy zeby je osiagnac.:) Niewiem czy sie cieszyc z jednej strony pacc mija jest mi go troche szkoda ,kasy wydanej na niego.Ale niechce mi sie grac,gdybym niepadl to bym pewnie teraz expil,cieszac sie z nastepnych zdobytych lvli no ale stalo sia jak sie stalo.Kto wie moze to i dobrze :p A co do pkowania,mam nadzieje ze niejestes zadnym z turtlesow a jak nie to bym na nich z wami chetnie poszedl.Bo chyba nikt na Arcanii ich nielubi(choc niektorzy to spoko ziomki).;)
|
Cytuj:
Życie, mógłbyś powiedzieć kim jesteś ? Nie jesteśmy turtlesami, staramy się ich zabijać, ale trudno trafić na nie expiącego sorca z turtli stojącego przed faccowskim depo :) |
:p
Nie,wolalbym niemowic kim jestem:PZastanawiam sie nad sprzedaza chara.
|
Cytuj:
Kto padał? Wy...ale i tak ładne zgranie macie:p powodzenia w nastepnych łowach...Obyście samego Fosfika Ubili :P Ale to niemożliwe...bot zawsze właczony! Pzdr:] |
"Niech zyje partja liberalna!!!"
|
spox filmik hail Cieszyn Power :evul: mam nadzieje że będzie jeszcze więcej i że będziecie turtli bic :] :cup:
|
Ten 109 sorcek uleczyl sie dwa razy e-vitą a potem zaczął się ruszać.. wcale bez cheatów :D
|
Hehehe...:D
|
Bardzo fajny film, trzeba samemu czegoś takiego spróbować :P
|
xD
Fovem jestes z CIeszyna??
|
może ktoś dać link do pierwszej części ? bo nigdzie nie moge znaleść ;-/
|
Jak narazie to linki do pierwszej czesci juz nie istnieja ale postaram sie wsadzic na nowo xD
|
no można powiedziec że z okolic ;)
|
Cytuj:
|
Hemm... WT[*]?
no do jasnej.... niemoge sciagnac cos jest spier****ne z rapid~ aff . . . . X( X(
xDD ale jak uda mi sie sciagnac to bedzie goood ^^ pzdro 4 all __________________________________________________ __ " A Hero may die, But A Legend is Forever." ~~ Cechuje nas pojecie ktorego wy nie znacie ....WIERNOSC... dzisiaj wrogu , jutro bracie.... ~~ *The Conder of the Terrorbirds* *The ever burning flame* *The eye of the Dragon* *The bloodthirsty lion* *The Knight of Valor* *The undergroundking* *The hidden darkness* *The godlike human* *The immortal* *The lord in black* ~~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:21. |