![]() |
Anihilator na Titanii
http://rapidshare.de/files/20530652/...torro.rec.html
Komentujcie jak chcecie. Nie piszczie ze uzywalem bota bo uzywalem ;d i dostalem juz bana ale leje na to. sov mnie interesowal i jest na innym charze. szkoda mi fummlan, wciąż nie ma druida na titanii z wykonanym anihi ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
;PP cziterzze ty maly
|
Cytuj:
|
lol ale szybki komentarz z twej strony ;p
|
No cóż, nice ;)
Źle się dzieje... wg mnie video to nie dowód -.- |
Anni z botem to nic nadzwyczajnego i nie ma co sie podniecac, szkoda ze GMowie łamia prawa Tibi i uznaja filmy w rec jako dowod na uzywanie macro, a za anni gratki
|
Banished: until Jun 15 2006, 10:09:31 CET because of macro use
hyhy ale szczescie :P |
Film niemoze byc podstawa do wystawienia ban loga przez GM'a.
Musial miec jakies inne dowody ;) |
Cytuj:
|
lol
No wiec... Ja bym chcial rehost xDD btw Szczuru powiedz jak jest tera na titani? co z unitem I czy nadal jest BIG PA?...
|
lol
Cytuj:
|
Cytuj:
tylko to jest w powodzie a więc jednak tylko rec juz wystarczy ; ] |
Należał się tobie ten ban ,a nawet delete za acc sharing . Jestes chyba już 4 ovnerem widakeya Brzeziu . Pozatym jesteś oszustem i tyle . X(
|
Cytuj:
a pozatym gdzies (chyba tibia rules) jest napisane że ss and rec nie może byc dowodem, ponieważ może byc zfejkowany. wiec kłoc sie może skroca ci bana =] no i pozdro dla Ciebie, Marti |
Cytuj:
pzdro x] |
Cytuj:
A co do sharinga. to kupienie chara a sharing to nie to samo... A inni nie dostali bana bo na filmie widac tylko że ja zmieniam ringi w tym samym czasie co uham sie.... walić to mam sova i good ;) |
Cytuj:
i powtarzam ze kupilem chara.... wogóle jak nie masz jakiejkolwiek wiedzy to weź sie nie udzielaj... |
hm moze mi ktos powiedziec czemu wida dostal bana a Taifun nie on tez uhal i zmienial ringi
|
yo wojo
niezle :P ty Cariel czego sie odzywasz ;>
|
:>
Oi Widakey Ty i tak sharowales chara bo jednego dnia mnie straszyles ze mam hunta bo Ci k legi z gsa zakosialem a drugiego dnia niewiedziales o co chodzi :) do teog byles PA go huntowales kolege z najwyzszym lv czyli Gandalfa i wogole lizodupek jestes to tyle
~Gandalf Bialy Druid |
Cytuj:
szczuru rox miales racje tbi da rade xD |
Cytuj:
pozdro, Martinesz |
Swiry z was tam na Titani =D...
GZ Bro :* |
Gz zabaweczki : ) , Tylko mam 1 pytanie :> na jakim Bocie jechałeś ? Na Tbi czy innym ? :P
Pozdrawiam Sowa. |
A wojak to pionek. I kazdy o tym wie :).
/siuk |
Nie chodziło mi , że używasz Tbi do uhania tylko oto , że ukradłeś 110 k złodzieju walony .
Podpisał Palladyn De'Evil or Mystic Bos |
Cytuj:
|
@Szczuru.pl
Mam pytanie. Taki ban to jest na jakiś określony czas czy to jest ban dożywotni. :] |
Cytuj:
sytuację obecną Titani znam i to bardzo dobrze. :)Swojego zdania nie zmienie. Chociaż, nie dziwie sie... żeby grac na titani trzeba lizac*dupę Unitom. No ale cóż Ty do takich należysz(ass*lickerów). Nie mam zamiaru Cie tutaj obrażać, tylko uświadomić Ci, Twoje "złe" stanowisko. Nie tylko ja o Tobie tak piszę, więc nie myśl, że to jest jakis przypadek. Nawet niedawno czytałem topic jak wywaliłeś z Marrionem gości z hydr. Next PA? :( Hail kazadum! signed, Marti |
lol
Odbija wam all.... Używałem Tbi i nie zawiodło. ani jednego exausta. A nie dziwcie sie, ze ludzie unitom dupsko liżą. To są ludzie którzy do czegoś doszli. Za darmo nie dostali takiej pozycji. Oczywiście kiedys ich władza sie skończy na rzecz kogoś innego. Takie są już zasady. Wystarczy, że Gaura hacked i po unicie ;) chociąż mu tego nie życze.
@Apokalipsus : wracaj na titanie!!! @seq : .i. ;D @Palladyn de'evil : kupowanie pacca w grze jest illegal =) Jakbym ci kupił pacca , naruszyłbym reguły, a że jakaś kasa była w dp to se wziąłem ;) |
Cytuj:
|
Nie no nie wytrzymam ......! Byliśmy kumplami i chciałem kupic pacca , i co z tego, ty też kupywałeś i to kilka razy . Ale nie .. ty potrzebowałeś kasy to se kurde musiałeś kogoś oszukać .
A ,że pacc przez tibie jest illegal , wes sie zamknij sam kupujesz przez casch w tibii . Byś naruszył reguły gdybyś kupił . Ty już naruszyłeś na annhilatorze . |
Seq?
Czemu niegram na Titani? mzoe lepeij spytaj czemu niegarm w tibie :)
niegram w tibie bo poprostu mi sie znudzila a widzac twoje rosnace tempo expienia,rosnacy "wsaknizk PA" i rosnacy spokoj na serverze daje do myslaenia ze jednak cos tam lizesz dupe :) ale w sumie to CI sie niedziwie niekcailo by mi sie na twoim miejscu robic od nowa takeigo chara kazdy sposob jest dobry byleby byl uczciwy tylko nie LIZANIE DUPY!! :) Gandalf bialy druid |
Cytuj:
I skąd wiesz, że kupuje kase w tibii za rl kase? A tak wogóle to frajer jesteś.... =) |
Cytuj:
|
Boze bazujecie sie nie wiadomo czym, wiadomo ze wida musi lizac dupsko unitom, bo byl w heat, potem w tej next gildi plebejskiej inaczej nie ma tam bytu tak samo vaxe, i reszta raz zaplacili beda placil wiecznie i szczuru nie mow ze to nie prawda bo mnie nie oszukasz, taka prawda ludzie, pozatym czemu gaura hack i konicec unitu ? ok gaura hacked rooked wtedy bierze chara od latuza, vazza sazziego or so, i wymiata proste ;]
|
Cytuj:
|
Heh , frajer to ty jesteś :P ponieważ nie umiesz zarobić gp lub niechce ci sie ,to kogoś oszukujesz.
A , że dałem te 100k ,bo znałem ciebie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:57. |