![]() |
WaR
Domnesticus vs. Octal
No i sie stało, Domnesticus wypowiedzial wojne gildii Octal i gildii Valinor Powodem wojny jest zabicie Arnoo przez dwóch ludzi z Octal Lefius i Tibullus a gildi Valinor dostało sie za 'We forced ourself to fight the very nice guild Octal for the reason that they are backuping Valinor.' Domnesticus and Lacesso frags: Valinor and Octal frags: Best fragers: |
reserved 10 snakuf
|
Ech 2 tygodni wytrzymac niemoga :D
Niech wygra Octal! Hail Octal |
ej Tigo idziesz na new serv? I jezeli mozesz daj swoje gg ;]
|
no ciekawe ciekawe... paymenty sie skonczyly ;)
|
Sorka, ale tym razem to wina Octal ;P . Zasadniczo już mi wszystko jedno kto wygra. Jak faktycznie jest tak źle "na górze" to chyba jednak też stąd zniknę. Tylko muszę się nauczyć w to grać jeszcze. Zacząłem 2 tygodnie temu, ale już czuję się wciągnięty :)
|
Tak, to wina Octala i Valinoru. Acha i tak w ogóle to powinno być Octal+Valinor versus Invictus
|
@up
Mozesz dodac dawne Faint rownież B) |
To tak dla nie grających na Xerenie podam składy lvli.
Octal: Knight: 82, 71, 67, 61 Sorcerer: 97, 92, 82, 71, 57 Paladin: 76, 68, 64 Druid: 62 Valinor: Knight: 75, 71 Sorcerer: 69, 68, 66, 65, 60, 56, 53, 53 Paladin: 87, 87 Druid: 64 Domnesticus zmieniło nazwę, ale też oczyszczają skład. Z tego co obserwowałem wymianę zdań na tibibia.com to chyba pare osób od nich odejdzie. Domnesticus: Knight: 44 Sorcerer: 57, 53 Paladin: 65, 36 Druid: 73, 27 Invictus: Knight: 71, 70, 61, 50 Sorcerer: 55, 53, 45, 43, 39 Paladin: 83, 76 Druid: 63 + zaproszeni, których śmiało można wliczyć do składu Knight: 69, 46 Sorcerer: 74, 71, 63, 62, 57, 49, 45, 45, 44, 38 Paladin: 50 Druid: 42, 41, 35 Łącznie Octal + Valinor mają 26 członków (22 to 60lvl+) Domn + Invictus mają 19 członków + 16 zaproszonych, ale mają zdecydowanie słabsze lvl (13 to 60lvl+) edit: tak wiem nudzi mi się :) |
kurwa...
No ja pierdziele jak zwykle Dommesticus ! oni juz na xenerze wypowiadaja z 10 wojne o ile mnie pamięć nie myli.. i cos mi sie Wydaje ze tym razem Dommesticus PRZEGRA !! :D:D bo Octal i na druga "nie pamietam nazwy" jak sie poalczc do z Dommes.. nic nie zostanie ! i jakbyscie zauzyli.. Lider Dommesticus "Phy Praefectus" juz mu sie gildia rozpadla ! Z PONAD 60+ OSOBWEJ GILDI ZOTSALO CHYBA NIECALE 10 OSOB ! a dlaczego ? bo juz maja tego dosc ludzie na xerenie ze robia lvle i padaj dziesiatki razy !
PRECZ Z DOMMESTICUS NA XERENIE !!!!!! POOWOODZEENIAA OCTAL !!!!!!!!!!!! Hail Octal...i jak ktos chce niech ich wesprze ! :) |
Miejmy nadzieje ze wygra Octal i bedzie mniejsze PA z ich strony ; )
|
lol. Powodzenia życze z Octal :D. To są ludzie z Danubi 100lvl+ kiedyś rządzili na servie, hunty za nic, haracze, wywalanie z expowisk itp. Ja bym sie nie cieszył na waszym miejscu :D. Bo zauważyłem, że szwedki nie bardzo lubia "polackow", a już szczególnie tych z wiekszymi lvlami. hrhrhr
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
a ja jestem ciekawy czy untora po banie przylaczy sie do octal bo w co mu (im) zostalo
|
@Guti:
Nr GG. 5074199 (jestem niewidoczny czesto) @Topic: Fain raczej sie niedolaczy bo juz sa wszyscy wolni. Domn~ przestraszyl sie tylu wrogow na raz i ich zwolnil :> |
No i mamy pierwszego fraga:
Vis Mu (Invectus) Killed at Level 47 by Riley Foe (Octal) and by Helluxzii (Valinor) |
ten frag byl juz wczoraj ;)
|
Cytuj:
|
WoW. Już na początku killneli Phy Praefectusa :) No ładnie się to zaczyna dla O + V.
|
@Szuwarski
Na stronce nie widze jego deda ;) |
up: AAaaaalle walnąłem lola. To nie Phy padł ale Xhai Praefectus
May 19 2006, 18:11:53 CET Killed at Level 33 by Dempish May 19 2006, 18:27:32 CET Killed at Level 32 by Beriah Alatin Przepraszam za wprowadzenie w błąd |
Taa,kolejna wojna,nawet nie wiem co by bylo lepsze.Domnesticus ma tyle wrogów ,że heaya.Wielu odeszlo si wchodzą do innych gildi.w tym do Nexus np; Therico, Von Brohof~~czy jakos tak.
|
09:46 You see a dead human (Vol:10). You recognize Anarxio. He was killed by Greps.
bauahah xDDDDDDDD LET THE BATTLE BEGIN. |
powstala nowa gildia tengu(stare octal) do ktorej zaczynaja dolanczac starzy memberzy z OoS/Fag/Faint... Ogolnie dziwne sa te wojny poniewaz raz walcza przeciw sobie potem ze soba i znowu przeciw sobie
|
a tak btw.
http://www.allegro.pl/item104999105_...rena_bcm_.html Jolly pozbywa sie chara. Napiszcie na forum tibi com jak mozecie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wypłacił sie Domnesticus lol xd i jest hunted przez byle Faint :** Jolly the Traitor |
As always, niech wygra lepszy :)
Czytaj: Invictus :) |
Tengu jeszcze wiekszymi PA od Invectus juz nie raz wyzucili mnie z respa kolege huntowali za jak to lefius powiedzial "for nice house"
mam nadzieje ze wygra Invectus z ich strony nie spotkalem sie jeszcze z wielkimi nieprzyjemnosciami |
Przyznam się, że ta wojna rozwija się narazie bardzo powoli. We fragach 4:1 dla Tengu, ale w zasadzie tylko jeden bardziej znaczący, reszta sami 30lvl+. Obie strony zachowują się bardzo zachowawczo. Wygląda to tak:
Tengu highscore top 5 Dempish 1 frag Beriah Alatin 1 frag Xuva Malice 1 frag Judge Drake 1 frag Frags made by Tengu Xhai Praefectus May 19 2006, 18:11:53 CET Killed at Level 33 by Dempish May 19 2006, 18:27:32 CET Killed at Level 32 by Beriah Alatin Decameron Odessa May 20 2006, 12:14:03 CET Killed at Level 65 by Xuva Malice Diron Dark'Blade May 21 2006, 10:23:39 CET Killed at Level 41 by Judge Drake Invectus/Invictus highscore top 5 Greps 1 frag Frags made by Invectus/Invictus Anarxio May 20 2006, 09:45:49 CET Killed at Level 56 by Greps |
no coz, chyba koniec wojny :)
W statach wygralo Tengu, a jak mozna przeczytac w poscie http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1240633 "The guild Invectus has payed for there freedom." wiec chyba Domnesticus przegrali pierwsza wojne. No ale zpalacili i koniec znow pokoj na Xerenie...zobaczymy na jak dlugo |
Taka wojna jakby jej w ogóle nie było. Co to jest 6 fragów :) Więcej ludzi ginie codziennie na ulicach :)
|
Hail Tengu. Jesli Open Battle beda takie jakie mieli na morganie bedzie super :)
|
już pokój jest a wy jeszcze coś piszecie ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:08. |