![]() |
GM gietol
a wiec dostalem awans od cip softow i zostalem nowym gm jak niewiezycie to dam wam fotke
http://img.photobucket.com/albums/v1...tol/UO0153.jpg ---------- oczywiscie to niejest prawda ale przynajmniej sie troche pobawilem =] ale mialem straszne zlewy z kolegow np : 21:40 Sovamasters: w jaki sposub zostales gm? 21:40 Maciejuss: dobra nie pytam sie bo jeszcze dostane bana poprostu masakra :D |
widze że mamy nowego polskiego gma (fajne fake tlyko że gmy często mają 2 poziom a nie 3X)
|
mi sie wydaje ze to fake na 100%
edit ->fajny fake ;) :baby:
nieprzeczytałem podpisu me nOOb plx ale i tak looknelem wcześniej na home page :P . |
Całkiem niezłe. Tekstura dobrze nałożona. Gratulacje realistycznej przeróbki.
|
Cytuj:
Pomysł jest fajny, ale wykonanie średnie. Next time try harder. :)) |
no to chlopie powiem ci ze masz zonka :baby:
bo to jest zrobione komputerowo przez cos i jest dokladnie !! niewiem gdzie i co masz rozmazane ;p tutaj macie hm jak lowi ryby : http://img.photobucket.com/albums/v1...tol/UO0155.jpg |
lol
Bal Ur : ale krytyka .... jak potrafisz lepiej to zrub chetnie obejrzymy ...
Mi sie pdooba bardzo dobre . Wygladalo by lepiej gdyby nie okno z eq :P |
calosc to jest calkowita prawda (ten pasek z eqp i sceneria) tylko porostu ludek jest zmieniony ale jak to tajemnica XD
jutro wkleje tutaj dzielo raula :) |
Spoko.Niezły fake. :rolleyes:
|
Cytuj:
|
|
No wiesz, gm'y nie maja eq i maja zawsze 2lvl i 200hp bodajże. Oprócz tych szczegółów - gratz fake'a.
|
Hehehe , niezle
Hehehe , niezle ale raczej nei dalem sie nabrac bo polak i GM? :baby: :P
|
Niezla fotka
|
Super przeróbki!!! Hahahahahah!!!
Bal ur- Cytuj:
Lig@- Cytuj:
L.I.S.E.K- Cytuj:
|
ze co??bez tibi gg ci sie wiesz??;/ eh to jakos dziwnie ;p
=] ja sobie teraz normalni wszedzie chodze w stroju gm i z takim nickiem dzisiaj dam ss z dragow jak gm umie rozwalac :D |
Stary bardzo ladne robisz fake. Praktycznie nie ma roznicy na pierwszy rzut oka :D
Gratz pomyslu i czekam na wieksza ilosc tych cool przerobek ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Gratuluje byćia Gm i dziwie ce że trenowaliśćie sobie z demonkami jak to możliwe co czy wklejone zostałi ??!! :O
|
heh nice :D, plz podajcie w czym to :P
@up , zobacz co jest napisane w 3 lini ;], demon jest nalozony na ratka ;] |
Cytuj:
|
Re:up
A w okienku widać:" You lose 2 hp due to attack of the rat":D:D:D:D:D: |
Czy wy bezkitu nei macie mózgu??
Czytam posty innych i widze że oni to łykają nOObki jedne.
100% fake. W noje tibi gg jest opcja chameleon która pozwala sie zamienić we wszystko powtarzam we wszystko co jest możliwe. Od gma do rata. |
kurde i zepsules nam zabawe :)fuck ^^
tak wogle nie we wszystko bo nieda sie w orc warlorda zmienic ;p bardzo fajna ta opcja jest a skzoda ze inni tego nie widza tez ale z 2 strony to dobrze eh maxpe wszyscy wiedza ze to jest podrobka wiec niewiem czy czasami ty to nie noob;p (zepsules mi zabawe ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:01. |