Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Szczegóły dotyczące nadchodzącego update! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=7837)

Dr. Omader 30-07-2004 14:35

Szczegóły dotyczące nadchodzącego update!

Specjalnie dla was poddaliśmy wnikliwym badaniom to co dla nas szykuje CipSoft.

Powstał rozległy reportaż o tym co będzie w nowym mieście.

Przeczytacie miedzy innymi o takich nowościach jak:
- całkowicie nowe miasto zwane Ankrahmun w totalnie odmiennym stylu niż znane nam dotychczas miasta.
- polepszone grafiki niektórych elementów gry(szczególnie obiektów)
- rozwiązanie problemu spamu.
- maksymalne skrócenie czasu sprzedawania lootbagów.
- nowe potwory. Znany z test serwera Djinn(jednak silniejszy) oraz wiele całkowicie nowych potworów pasujących do stylu miasta jak Hieny, Skarabeusze, Wielkie mumie…

Oto i specjalny reportaż:
Nadchodzący update!

<EDIT>
Dodałem nową mapkę. Teraz widać w całości jak nowy teren wygląda w porównaniu do reszty swiata.
Nowy teren jest większy od wyspy Edron i PoH!!!

nie wiem 30-07-2004 14:52

Nie wiedzialem ze CIP'soft moze byc tak genialne 8)
czy ktos wie kiedy bedzie ten updeg???? ?(

Wartki 30-07-2004 14:57

Upade

No wlasnie kiedy ten upade??? :(

Maxepe 30-07-2004 15:17

Update~

Ma być w ten wekend. Prawdopodobnie bedzie to niedziela ;)

MayGyver 30-07-2004 15:24

dzieki doktorze za wiesci ale...
widac ze pisales w pospiechu:

> badanią - blad
> Powstal rozlegly reportaz o tym co bedzie w nowym miescie - brak polskich czcionek
> miedzyinnymi - tutaj chyba widac

mam nadzieje, ze nie odbierzesz tego zbyt osobiscie
chce zeby tylko ladnie wygladalo na glownej stronie

<Edit by Dr. Omader> Pewnie ze nie, z rozpedu poprostu zapomnialem o polskich fontach ;)

Szpula13 30-07-2004 15:33

Czy te miasto bedzie dla facc ? Czy bezie cos dla Facc czy tylko dla Pacc?

BiO 30-07-2004 15:55

a skill bar kiedy ?

Dr. Omader 30-07-2004 15:57

Cytuj:

Czy te miasto bedzie dla facc ? Czy bezie cos dla Facc czy tylko dla Pacc?
Miasto będzie Tylko dla PACC. CipSoft musi w koncu jakos sciagnac nowych klientow ;)

Cytuj:

a skill bar kiedy ?
Napewno nie w tym update. Steve(czlonek CipSoft) powiedzial ze skill bar jest na liscie rzeczy do zrobienia, jednak czy i kiedy go zrobia narazie nie wiadomo :(

Skrzat 30-07-2004 16:51

Nie wiem ale jak bedzie dla Pacc to sie nie dziwie ?( oni musza miec jakis zarobek ni z gry z normalnego swiata a te pieniadze z pacca pomagaja im utrzymac firme bo pwnie 8) jak by bylo wszystko Facc to by pewnie tibia padla :( a tego bysmy nie chcieli nie wiem czy prawde pisze bo sam to napisel narqa. :]

NIE JESTEM PEWIEN TEGO CO NAPISALEM :] ^^^ WIC W TO NIE WIERZCIE :P

Klozecik 30-07-2004 17:39

Uptade!

Fajny ten uptade jak ktos chce ze mna tam sie pzrejsc to prosze bardzo!moj nick w tibii (elysia)Mag ciemnych mocy jestem palladynem i mam 32 distance :)) 8) prosze bardzo mowcie na prv PS:Ab'derlien

Ixello 30-07-2004 17:40

Fajnie by bylo wiedziec kiedy bedzie ten update..

Ixello 30-07-2004 17:50

Moim zdaniem cipy powinny zrobic w roku taki tydzien ze pacc bedzie za darmo zeby klientow zachecac.

Aniol piekla 30-07-2004 17:56

UPADME ;/;/;/

MOZE BYCI FAJNE NOWE MIASTO ALE NIE WIEM CZY CZEBA MIECI PACCA ;( JAK NIE CZEBA TA JEST SPOKO :)) I BENDDZIE JAZDA JAK BENDZIE TEST SWRWER 8o POZDR ALLLL IDE GRACI W TIBIE!!!!!!! JAK BY JAKIESI PYTANIA TO MUJ NR GG 4435467 PAP ;(

Dr. Omader 30-07-2004 18:17

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Aniol piekla
MOZE BYCI FAJNE NOWE MIASTO ALE NIE WIEM CZY CZEBA MIECI PACCA ;( JAK NIE CZEBA TA JEST SPOKO :)) I BENDDZIE JAZDA JAK BENDZIE TEST SWRWER 8o POZDR ALLLL IDE GRACI W TIBIE!!!!!!! JAK BY JAKIESI PYTANIA TO MUJ NR GG 4435467 PAP ;(
Nie ma to jak poprawna polszczyzna. Wiesz ja sie rzadko czepiam bledow ale to co ty tu napisales to sie czytac nie da. I na jaka cholere piszesz z Caps-Lockiem?

Pozatym czytaj do cholery to co ludzie przed toba napisali specjalnie pogrubilem zeby bylo widac że:
Nowe miasto będzie Tylko dla PACC

To ty jestes slepy czy co? Po tym jak piszesz wnioskuje ze czytac za dobrze nie umiesz tez pewnie....

sathard 30-07-2004 18:25

nice, nice :) już lecę zamieszczać pierwsze requesty o ss z djinn hunta :P

Masakronikus 30-07-2004 19:50

no i znofu kolejne miasto tylko dla PACC tak samo jak Darashia ;/ !!!!! Mogli by się postarać cośdla zwyklych graczy :]

Drill 30-07-2004 20:13

No i dobrze ze dla pacc. Przez to maja wieksze zarobki i wiecej ludzi kupuje pacce.
A te 100 zl nie jest cięzko zarobic. Ja chodzac do lasu na jagody uzbieralem 80 zl w 4 dni za same sprzedawanie jagód wienc nie jest zle

dla chcącego nic trudnego

PiXik 30-07-2004 20:20

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Aniol piekla
Ejj ludzie czy to nie jest słonik??sprawdzcie jego ip.
@topic-
Te wszystkie lamenty że dla fac też by coś mogli zrobić niestety musicie się pogodzić że dla fac będzie co 3/2 up date jeśli chodzi o potworki
Czy w starych miastach zajdą poprawki czy tylko nowe miasto i basta?

Dr. Omader 30-07-2004 21:12

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Bercik7
mam pytanie about tego nowego miasta: X(
< co jest w nim takiego odmiennego od pozostałych i starszych miast?
<czy on będzie dla facc??
bo mam zamiar założyć sobie knighta i pragnę wiedzieć czy tam ma szanse postać na niskim levie?
i potworki proszę o szczegułowy opis np.: hieny czy skarabeusza! 8)
:miecz:
No to moze zauwazysz ze w newsie JEST LINK do duzego reportazu o tym miescie wlasnie zebys zobaczyl czym sie rozni.

I wez kurva czytaj poprzednie posty! Ile jeszcze sie osob zapytac czy miasto bedzie dla facc? Ten wileki czerwony napis widocznie za slabo dociera do takich jak ty.

@pawelekthedruid:
nie to nie jest slonik -.-""

Na starych miastach zostana poprawione niektore grafiki. Mury miejskie, drzewa, lampy i jeszcze parę innych elementów.

Prosty 31-07-2004 17:32

Szkoda RZe Dla Pacc!

Niema co Szkoda RZe niemam Pacca.Ale myslenad wykupieniem chociarz na moim Lv to......NIewarto
Dridowi jest Cierzk oz kardym lv coraz gorzej :( ale nic jakos daje rade :)

Secutor 31-07-2004 18:29

wiem ze to nowe miasto bedzie dla PACC a czy oprocze tego miasta dla pacc beda jakies nowe potworki dla facc lub jakies nowe rzeczy dla ktorych beda mieli dostep facc oprocz tego miasta ankrahmun ? jesli odbierzecie to znowu za bezsensowny post to od razu mowie ze nie widzialem we wczesniejszych odpowiedziach nic pozatym czy bedzie cos poza nowym miastem wiec chce sie dowiedziec

MeFF 31-07-2004 21:24

Co z FACC

Zastanawia mnie jedna rzecz czy szykuje się coś nowego dla FACC? Mam nadzieje ze o nas nie zapomnieli!!! :(

Oskar-Aldora 31-07-2004 21:36

KIEDY DOKŁADNIE BEDZIE UP-DATE....

UP-DATE MIAŁ BYĆ JUSZ W CZERWCU KIEDY DOKŁADNIE ALBO MNIEJWIĘCEJ BEDZIE UP-DATE. BO JAK ZOBACZYŁEM TE RZECZY I POTWWORKI TO ASZ MI ŚLINKA CIEKNIE 8o ! ! ! .

P.S -CZY TE ITEMY I POTWORKI BEDĄ NAPARWDE PO UP-DATE CZY TO JEST JAKIŚ WAŁEK ?! 8)

Sutira
LVL 28-ROŚNIE

Wartki 31-07-2004 21:36

Best Hit: 81 in Dwarf<from spear> No tak ale cusz...
moze przynajmniej kilka potworkof...

----

Best Hit: 81 in Dwarf<from spear>
skills 40/31

Predzio 31-07-2004 21:44

Podobno maja dojsc butki ktorymi mozna chodzic na wodzie to co ja se pojde na rooka i spowrotem a moze dzienki tym butom mozna bedzie isc na to nowe miasto:)

Telick 31-07-2004 23:56

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Szpula13
JAKIE BEDĄ NOWOSCI DLA FACC. TYLKO PACC BEDZIE MIAL NOWOSCI. TO BEZSENSU :(((((((((
Chyba będzie mozna kupic od PACC nowy loot(to tez nowosc)

Dr. Omader 01-08-2004 02:07

Dobra koniec tego dobrego bo widze ze sie burdel robi.

Nastepna osoba, ktora napisze ze Cip to #$%@ bo robia update tylko dla PACC a wlasciciele PACC/FACC to $@#% i #@%. DOSTAJE BANA!

I wezcie to sobie do serca bo nie mam zamiaru czytac jak FACC narzeka na PACC a PACC sie broni i wyzywa FACC.

FACC powinni sie cieszyc ze tibia jest darmowa, PACC powini sie cieszyc ze moga od facc kupowac runy.
Wiec macie byc szczesliwi a jak sie komus niepodoba co robia Cipowie to niech albo im to na forum tibia.com w dziale proposals napisze albo osobiscie jedzie do niemiec i niech im to powie zobaczymy co wam odpowiedza.

PS. Wezcie kamere bo chcialbym zobaczy minę czlonkow CipSoftu jak im ktos to powie. :>

Wartki 01-08-2004 09:46

Re Up
Masz racje omader!!! :]

Sinsu 01-08-2004 11:29

mam pytanie kiedy wkoncu będzie ten updait

Sir Simak 01-08-2004 11:44

Ja jednak wole stare miasta :P te itemy w ogole sa lipne X(

Skill bar - niech ktos powie konkretnie o co chodzi bo nie jestem pewny :baby:

PiXik 01-08-2004 11:58

Ktoś podawał że 1 sierpnia up date a może godzinkę też plxxD bo ja chce widzieć zdziwnie nobów po autokicku za spamxD
Chce zwiedzić miasto itp.

Sinpal 01-08-2004 13:17

Ehhh... w tibi upade a ja od kilku miesiecy niemoge grac mam zablokowane porty do tibi:(

Thomasi 01-08-2004 13:43

ja nie rozumiem ludzi ktorzy sie dra na paccow ja sam mam facca ii nie widze nic dziwnego w tym ze Cipy robia 90%rzeczy dla paccow chyba to jest ich praca i oni tak zarabiaja ja sam zaczalem zbierac na pacca:)i sie nie dre ze Cipy sa takie i takie bo nie robia nic dla faccow

kidler 01-08-2004 15:50

Cytuj:

Podobno maja dojsc butki ktorymi mozna chodzic na wodzie to co ja se pojde na rooka i spowrotem a moze dzienki tym butom mozna bedzie isc na to nowe miasto
tymi butasmi bedzie mozna przejesc podobno 5 kratek po wodzie...

Dan the Automator 01-08-2004 15:56

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez andrej
Wszystko dobrze tylko dlaczego wszysko jest dla pacc-ow ??!! Dlaczego nikt nie zadba o innych ??!! Ja tez chcem nowe miejsca a nie ciagle to samo !! To bez sensu ! NIe wszystkich stac na to zeby kupic se pacca , wiec po co robic rozronianie na lepszych i gorszych ?! Pytam ! PO CO ?!
Odpowiedź jest prosta ;) - $$$Dla pieniędzy~$$$

A pozatym FACC będą mieli massowe sprzedawania :) Zawsze cuś~

Pawelesku 01-08-2004 16:42

KIEDY BENDZIE TEN UPDATE ?????

Kiedy bendzie ten update Kiedy bendzie ten update :berserk:

ciekawe dla kogo bendzie ten update dla premium account czy dla free account

Napiszcie to na forum prosze

Predzio 01-08-2004 19:14

tak wogule to ile kosztoje miesiecznie ten PACC?

andrej 01-08-2004 19:31

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez DOBO
Odpowiedź jest prosta - $$$Dla pieniędzy~$$$
Ale ja sie pytam dla czego a nie po co !!
A co mnie to obchodzi ze oni maja z tego pieniadze a ja tu walcze o rownosc !! Niech nam facc-om tez zrobia nowa miejscowe albo niech facc-om w tym czasie pozwola grac X(

245301 01-08-2004 22:14

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

solkan 02-08-2004 02:27

Sorry ale posiadanie badz nie posiadanie owego pacca nie jest wyznacznikiem glupoty. Mozna byc glupim i z facc i z pacc.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:42.