Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Mój 3 wmv movie, thorias war (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=78415)

Leman Niiszczyciel 24-05-2006 23:10

Mój 3 wmv movie, thorias war

oto link
http://rapidshare.de/files/21292784/...movie*****.html

Wiem ze "koledzy" juz szykuja komenty przed obejzeniem filmu ale mimo wszystko komentujcie :)

Vorph 24-05-2006 23:26

PIERWSZY! HAHA! Zaraz zobacze! i dam commenta o ile nie zapomne 0.o

I wiem, ze sie tak nie pisze. Ale jestem evul!

@edit
Przejscia nawet ladne....ale ta muzyka....3 razy sie poplakalem ze smiechu ROTFL bezguscie totalne....i ten efekt...te bańki...kurde nie umialem powietrza zlapac

@Leman :)
Mnie sie banki z marzeniami nie kojaza :D cylko np: duze piersi...ty to masz jakies poryte skojazenia
:D....nie no zartuje :) film dobry....nawet wecej niz dobry :) tylko czasami troche smieszny wlasnie

Myst Rydan 24-05-2006 23:34

No no. Calkiem niezly.

Leman Niiszczyciel 25-05-2006 00:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vorph
PIERWSZY! HAHA! Zaraz zobacze! i dam commenta o ile nie zapomne 0.o

I wiem, ze sie tak nie pisze. Ale jestem evul!

@edit
Przejscia nawet ladne....ale ta muzyka....3 razy sie poplakalem ze smiechu ROTFL bezguscie totalne....i ten efekt...te bańki...kurde nie umialem powietrza zlapac

eheh spoko ale postaraj sie wsluchac w teksty muzyki np. mowisz banki w tekscie w piosence akurat mowili o marzeniach jak zrozumiesz piosenki i co w nich mowia to bardziej zrozumiesz ten film i niebedzie cie tak smieszyl
dzieki za komenta pozdro :)

Erolik 25-05-2006 00:15

Rehost plx? : |

Sowa 25-05-2006 00:21

Fajny Filmik.
Efekty Mi się podobają : )
Powodzenia w dalszych wmv'ach :D

Pozdrawiam
Sowa.

EKD 25-05-2006 06:42

daj filma do megaupload plz bo niemoge sciagnac :(

Mitu'so 25-05-2006 08:00

Good job leman;) more more Gratz

Koszyk 25-05-2006 08:50

Fajne wejscie xD. Filmik ogolnie dobry pokazuje stare fragi xD.

Tandrion 25-05-2006 15:06

Prośba

Uprzejmnie proszę o rehostnięcnie filmu bo Rapi~jak zwykle sie je**e.
Z goory thx

Raayden 25-05-2006 15:20

fajny filmik,zaje***te efekty gz dla ciebie
jedynie co mi sie nie podobalo to jakos filmikow i napisy nie wyrazne ;>
ale ogolnie spoko filmik

Crused 25-05-2006 17:22

Nie popisałeś się! Kolejny lipny film z kolekcji Leman Niszczyciel Present…

- jak poprzednio za dużo efektów specjalnych- nie umiesz ich odpowiednio wykorzystać to nie używaj ich!
- po co używasz czcionki z której nie można się rozczytać?
- znowu musiałeś umieścić swoje zdjęcie? Chcesz się wypromować?:>
- bardzo słaba jakość obrazu- nic nie widać, rozmazane

Jedynie, w czym ten filmik jest lepszy od poprzedniego to, że jest w nim więcej Tibi, nie jest ona tylko dodatkiem do efektów, teraz powiedzmy jest pół na pół :|

Wg. Mnie filmie bardzo słaby i nie polecam ściągać.

@Leman, Jeśli masz robić takie filmiki to nie rób ich wogóle. Zajmij się czymś pożyteczniejszym.

-=DanieL=- 25-05-2006 18:00

Znowu się zawiodłem. Tym razem kompletnie niedopasowałeś muzyki. Puszczać jakieś kawałki dla zakochanych par podczas wojny to przechodzi moje pojęcie to mnie kompletnie zabiło i tylko tyle ci powiem. Efekty fajne, ale to program nie ty.

Hellraider 26-05-2006 17:36

Po 1 na filmie prawie nic nie widac, szczegolnie napisow.
Po 2 muzyka troszq nie pasuje.
Po 3 sporo pokazywania bieganin, w kolko leci ten sam kawalek przy ktorym mozna usnac.
Po 4 bardzo duzo efektow specjalnych wcisnietych na sile.
Po 5 hmm film ogolnie nie za ciekawy (gdyz nic nie widac;])

Leman Niiszczyciel 28-05-2006 01:00

mógl bym skommentowac ale niebede wiec
dzieki 3maj sie
pozdro :)

osaell 28-05-2006 02:22

Okay, teraz ja....
Minusy:
Napisy nie czytelne
Muzyka nie pasuje do akcji..
Nie potrzebne efekty...
Po co zerznales te WB... Mogles to przerobic na Lemans pictures etc.
Po co tam twoje zdjecie ? -.-" Zeby pokazywali w TVN ?
Brak fabuły... =/ Jedna napierd.... i tyle..

Plusy:
Postęp, coraz mniej efektów, ale jednak..
Niezle hity byly
Lepsza jakosc muzyki wreszcie

Wiecej minusów niz plusów, ale i tak lepiej niz w 2 wmv.
tak dalej ;)

yeye 28-05-2006 18:07

Dziwny filmik.
Nie podoba mi się.

Te efekty z dupy (chociaz polewka z drugiej strony :p ), muzyka tak samo.

Poza tym fragi z tego filmu , można zobaczyc, na wg mnie dużo lepszym, : Thoriamovie*****

Dark Sorcer 29-05-2006 21:33

muzyka nawet spoko i efekty :) fajny filmik

Lotarkilla 29-05-2006 22:15

Wszystko ok Leman, za sam fakt że pokazałeś spory kawałek historii thori , od Consto Staturus aż do Wzycieks I Law&Order zasługujesz na szacunek.

Majok 29-05-2006 22:45

Wiec tak:
-minusy:
*intro- jestes warner bros? nie wiec poco te warner bros?
*przejscie z pierwszej dennej muzy do drugiej nie pasujacej? gdzie jest to przejscie?
*czemu takie male okno? co ja mam tam zagladac lupa?
*napisy cholernie dlugie... co ja mam przy tym zasnac?
*gdzie tu jest akcja? polowa filmu to zlepki i jeszcze nawalone tyle efektow ze z tego malego ekraniku ktory ty zes zrobil nic nie widac...
*malo mi to pokazuje ten film... gdzie tam ktos pada? jeden chlop w trapie w thais? tylko tyle zobaczylem
*twoje zdjecie... co mnie obchodzi jak wygladasz? po co to wciskasz?
-plusy:
*Jakość muzyki jest niezla, mimo ze sama muzyka denna (Fort Minor moglby byc zeby to byl movie o twoim life a nie thoriawar)
@osaell
Z plusow mozesz wykreslic to ze byly niezle hity, ich nie widac :|

Leman Niiszczyciel 30-05-2006 22:00

@*czemu takie male okno? co ja mam tam zagladac lupa?

hehe naucz sie obslugiwac komputer.:baby:

Majok 30-05-2006 22:06

hehe a ty sie naucz obslugiwac cytatami...
w normalnym windows media playerze (wiekszasc ogladajacych tego uzywa) nie ma opcji zoom... a to jest wylacznie jego wina ze nagrywal w jakims programie ktory wali takie male okienka >.<. rozumiem ze jestes jego zagorzalym fanem ale mysl ty troche co piszesz bo naprawde, twoj film byl lepszy niz tego niszczyciela przez jedno i, wiec nie rob z siebie idioty i nie proboj mi wmowic ze ja sie nie potrafie komputerem obsluzyc...

Dembik 31-05-2006 18:04

pytanko

ej jak sie wlancza filmik help plz bo ja niewiem jestem newbie;( :(

Leman Niiszczyciel 31-05-2006 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Majok
hehe a ty sie naucz obslugiwac cytatami...
w normalnym windows media playerze (wiekszasc ogladajacych tego uzywa) nie ma opcji zoom... a to jest wylacznie jego wina ze nagrywal w jakims programie ktory wali takie male okienka >.<. rozumiem ze jestes jego zagorzalym fanem ale mysl ty troche co piszesz bo naprawde, twoj film byl lepszy niz tego niszczyciela przez jedno i, wiec nie rob z siebie idioty i nie proboj mi wmowic ze ja sie nie potrafie komputerem obsluzyc...

heh?
nie rozumiem.....
to jest moj filmik
:)

Kapix 02-06-2006 16:49

Drogi Lemanie.

Filmik podobał mi sie. I standardowo poprosze Cie o podanie tytulów piosenek ktore umiesciles w filmie. Aczkolwiek przyznam, ze osoby piszace, ze ta muzyka nie pasuje do filmow z wojna sie bezwzglednie nie znaja i nie wiedza co ogladaja. Przynajmniej ja odnioslem wrazenie po podkladzie muzycznym i po ostatnim napisie, ze film nie jest o wojnie tylko przeciwko wojnie, a Leman propaguje w stylu zielonej szkolki 'peace, love & exctasy' i chyba o to Ci drogi Lemanie chodzilo tak? :)

Przyznac musze, ze jest kilka niedociagniec. Otoz napisy w owej czcionce sa kompletnie nie czytelne i musialem specjalnie zatrzymywac film zeby sie doczytac ehh. Kolejna sprawa to kwestia obrazu, ktory faktycznie jest nie wyrazny. Rowniez minusem ewidentnym bylo zbyt krotkie puszczanie muzyki. Chodzi tu glownie o muzyke Captain Jack i te ostatnia. wydluz obrazki ktore sa podczas tych piosenek albo dodaj jakies i zwieksz dlugosc trwania tych nutek. No i rzecz klujaca w oczy to intro, postaraj sie zrobic swoje intro bo to z warner brosem jest po nizej wszelkiej krytyki.

Film jak juz wspominalem wypadl calkiem ladnie. Do takich momentow jakby to powiedziec przemysleniowych pasuje ta muzyka, no ale coz zrozumieja to osoby potrafiace sie w nia wczuc. Spodobaly mi sie te przesuwania zdjec dobrane do muzyki i te efekty deszczu itp.

Jeszcze raz prosze o podanie tytulow wszystkich piosenek. Pozdrawiam i mam nadzieje, ze bledy ktore ci wypisalem zaowocuja w przyszlosci i ze stworzysz filmik ktoremu nie bedzie sie w stanie nic zarzucic.

Pozdrawiam,
Kapix!

Grimer 02-06-2006 21:59

brawo ;p

Nie no filmik bardzo dobry, rób ich więcej :p

P.S. Jakim programem robiłeś te efekty??

Kapix 11-06-2006 22:25

Bump.

Ponawiam prosbe o podanie tytulów piosenek(szczegolnie ostatniej ktorej tylko kawalek jest puszczony ;])

Kapix~~

Neo Pall 14-06-2006 12:19

Plx rehost, bo limit przekroczyłem :/

Alexu 15-06-2006 22:52

yo leman :P tu aleksiejuk :P bylismy razem w gildii kiedyś choć mnie pewnie nie pamiętasz bo to był tlyko krótki epizod :P gratuluje filmiku :))))) pierwsza klasa ;] zwlaszcza wejście ;] troche lipnie wyszlo przejscie miedzy captain jack a ta druga wolna :P ale poza tym jest super :)) aż miło popatrzeć :) więcej takich filmików :))) żebym umiał też bym coś stworzył :P pozdro tysiac pińcset sto dziwińćset :P

Leman Niiszczyciel 16-06-2006 02:33

Drogi Kapixie niejestem w stanie podac ci teraz tytułow piosenek bo po formacie kompa niemam ani filmu ani tych piosenek, ale niemartw sie w najblizszym czasie sciagne se filmik i zapewne bede pamientac nazwy tylko musze uslyszec te piosenki raz jeszcze wiec cierpliwosci
pozdro i dziekuje za komentarze które to daliscie myslalem ze ten post juz poszedl w zapomienie ale jednak widze ze nie :) co mnie cieszy
pozdro i prosze o wiecej komentarzy :)

Alexu 16-06-2006 08:51

cchesz wiecej to masz :P przy okazji sprawdze jak wyglada mój nowy podpis :P właśnie ściągnąłem ostatni film :P tzn Twój pierwszy ;] kazdy ma własne zdanie ale wg mnie i tak najlepsza jest 3 ;D ehh wspomnień czar :P fajnie tak pooglądać kiedy grali inni a których teraz brakuje ;] prosimy o wiecej filmików :))) POZDRO !! ;]

Leman Niiszczyciel 16-06-2006 22:04

Tak jak obiecałem podaje tytuły piosenek :)
pokoleji jak leci :)

Captain Jack "Heyo Captin Jack"

Fort Minor "Wher'ed You Go"

Aerosmith "I Don't Wanna Miss A Thing"

Bryan Adams " Heaven"

btw ogladalem teraz ten filmik niewiem jakim cudem ale teraz mi sie wydaje ze jest taka slaba jakosc niz jak go robilem oczywiscie mógł bym zmienić ale watpie ze komu kolwiek chcialo sie sciagac filmiki co maja 700mb :confused:
Pozdro no i prosze o wiecej komentarzy ;)

Majok 17-06-2006 10:12

700 mb-avi to jest przy dobrej jakości 60+ minut więc przy wmv'e to ty byś musiał z półtora robić i to na dodatek screenem powiększonym do takiego aby dało się oglądać na zwykłym windows media playerze.

Alexu 17-06-2006 10:49

hehe. kawaleczki mialem :P oprocz captain jacka :P ktorego jak uslyszalem i zobaczylem na wejsciu od razu sciagnalkem i teraz katuje non stop ;] a o do jakosci w tym filmie to dla mnie akurat nie gra roli :P film jest swietny pod wzgledem przedstawienia thorii jako serva nieustannej wojny :P az dreszyk emocji przechodzi kiedy pojawia sie moment stojacego bodajze TWI wszscy w jednakowych strojach ustawieni w szeregu ;] jak armia na odprawie przed walką ;] coś pięknego :)))))) Pozdro :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:30.