![]() |
omg sword! +18
http://images2.fotosik.pl/73/d398a3708e656821med.jpg
by bylo jasne, jestem bytem leniwym, porysowalem se wieczorkiem (dzisiaj dokladnie o 22 sobie porobilem) i naprawde nie mam ochoty poprawiac jej cycow, robic cesarke na brzuchu albo wyginac paluchy na lapach :P poprostu wystawilem bo mi sie nudzi i ostatnio nie mialem okazji wpisac tematu o glupim tytule ^^ endżoj http://images2.fotosik.pl/78/0d977b94778aa90a.jpg Nowa, troche bardziej dopracowana boginii :3 |
Mimo,że to rysunek,bardziej przypomina pixelart ;) Trochę nudny, ciut zbyt wygładzony. Przydałoby się tu i ówdzie postawić jakąś mocniejszą krechę. Podoba mi się za to sama koncepcja postaci, jak zwykle zresztą w twoich rysunkach ;)
|
moje subtelne, lecz widoczne kreski zostaly zwalone przez skaner ;p. Ich pozostalosi widac na cielsku tego wezopodobnego stwora :P
|
Fajne. Twoja odpowiedz w pierwszym poscie mnie rozsmieszyła. Wszystko ładnie a tu "Cyców" Nie no ale obrazek good.
|
Bardzo ładny rysunek. Podoba mi się że jeszcze ludzie mają pomysły na nowe kreatury;)
|
Wd. mnie mash talent, tylko trzeba go umiejętnie rozwijać. Wypowiadam się jako "rysownik". Dobrze ci radzę poczwicz sobie rysowanie różnych części ciała w powiększeniu, to pomoże ci w "dodawaniu twoim rysunką życia", ze mną terz tak było ;]
|
caveki > szczerze jestem ogromnie ciekaw Twoich prac :P
|
@caveki
... ... ... . Dlugo myslalem co odpowiedziec, bo jak przeczytalem to troche mi oko zbielalo ... Albo daaaaaawno nie byles na forum, albo nigdy nie spotkales sie nigdy wczesniej z pracami lima (co byloby dziwne) Tak samo jak bryndii chcialbym (BARDZO) zobaczyc Twoje prace skoro pouczasz kogos takiego jak lim :P (NIE! Wcale sie nie podlizuje ... bo nie mam po co. Poprostu zawsze podobaly mi sie prace limenu) |
@Randlemen
Nowe kreatury? przecież to jest serpento-podobne :/ @topic No, te palce wyglądają beznadziejnie :D |
nie ma co kryc, palce sa beznadziejne ^^. Ale to da sie dopracowac.
@Virusmaxi nie znam tego stwora, masz jakies foty albo co? Poogladal bym sobie. @Caveki aaa.. taak... ehe.. @all gdzie sie podziala moja kultura? ^^' Dziekuje za komentarze. |
Popraw palce, wyczyść szkic, daj na digart. :P
|
Limenu!
Nupie jeden, ty się na mnie obraziłeś. Nie wybaczę ci tego ;P. I jak zawsze mogę pozazdrościć tobie i powiedzieć, że nieźle się uśmiałam widząc takie teksty: Cytuj:
To tyle (?) |
@up
Ze mna posprzeczać? Widocznie mnie zle zrozumiałaś ^^ Ja tak samo jak i Ty jestem jak najbardziej za pracą limenu, a te palce mi wcale nie przeszkadzaja ... moze nawet daja "coś" do pracy :P |
@up
Gdzieś zaszło nieporozumienie, ale wolę tego nie rozstrzygać w momencie, kiedy przed oczyma majaczy mi już obraz mojego łóżka :D. No i nie pisałam o tobie, ale o ile mnie pamięć nie myli kilku osobom przeszkadzały "paluszki". Bądź co bądź swoje wiemy: Limenu, my cię lubimy (dręczyć) i twoje obrazki też... ^^ |
Słabe. Ty jesteś słaby. Praca jest słaba. Wogóle wszystko co twoje jest słabe.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Albo w dziale potwory, pomiędzy Grorlamem A dragon lodrem jest Serpent spawn:P |
E tam, gdzie temu tu do serpent spawna :P Na dobrą sprawę do wszystkiego możesz się przyczepić "że jest do czegoś podobne"...
|
Oo'
To TY dopiero masz wyobraznie. Ten waz oplata jej ciala o nie jest jej integralna czescia, tylko zawsze trwajacym przy niej pupilkiem.. no przeciez jak by mial wychodzic z jej tulowia, skoro im wyzej, tym bardziej sie zmniejsza ogon? Cala reszta dla mnie jest niepodobna. |
Hehe, dubleposting jest fajny :3
A tak powaznie, to dodalem nowa pracke w 1 poscie ;]... |
ja tesh uwasham, ze powinienes popracowac Lim, bo sie za bardzo nie stararz. Ale popracooj i bedzie okaj! Na pewno dash rade bo mash talęt chlopie. Ja staralem sie i nic nie wyszlo, ale spoko looz, jeszcze sie naoocze. Albo Ty mnie nauczysh jak juz Pan Mistrz Cie naootchy.
usmialem sie, nie ma co. a komentowac nie bede, bo jeszcze mnie posadza o ass-lickin' ;] |
Niezle niezle tylko nie wiem czemu +18 ;/
|
Pewnie żeby przyciągnąć uwagę huehue :p
|
Ja wypowiadałem się na temat pierwszej pracy i nie widziałem poprzednich prac... Uwarzam, że 1 rysunek nie jest wcale dopracowany... Wy mówcie sobie co chcecie, ale ciekawe kto się będzie śmiał jak mu koleś odpisze text w stylu sześcio letniej dziewczynki -.-
@ Eileen A ja uśmiałem się czytając twój post... @ PinGOnE & Bryndii Swoich rysunków niestety nie zamieszcze bo nie mam skanera... @ limenu Daleko zajdziesz z takim podejściem... powodzenia |
Cytuj:
I nie dziw się, że jesteś atakowany. Twoja pierwsza wypowiedź miała mocno mentorski ton, musisz więc teraz udowodnić, że Limenu mógłby się od ciebie czegoś nauczyć. Inaczej reakcje ludzi będą właśnie takie jakie są. |
Rysuj czesci ciala w powiekszeniu, badz co badz, zabawne stwierdzenie :p. Chodzi ci o rysunki studyjne reki nogi etc? Na moje to nie jest powiekszenie, tylko, jak juz, rl size 1:1 etc. Chyba ze palne sobie duzy palec od stopy na formacie b2, to juz jest powiekszenie (wyolbrzymienie celowe).
BTW, jezeli nie masz mozliwosci w zaden sposob udowodnic, ze potrafisz rysowac, to nie twierdz ze potrafisz, bo tylko sobie problemy sprawiasz, mowie to bez zadnej zlosliwosci. |
Wyjdz! Ale beznadziejne rysunki!!! -.-
A tak serio, Mikołaju, to mialeś juz sie tu nie udzielac afair ;). A co do prac - coraz lepiej Ci to wychodzi, powodzenia w drugiej klasie w plastyku =*. |
Czekam na następne obrazki. Naprawde ładnie rysujesz (szczerze to gorzej od mojej 9-letniej sio0stry ale ona to jest the best:p )
|
Wiesz co lim... ssij!
|
Cytuj:
|
@Majin
Popieram ;D @Limenu Spoko rysunki. ;] Ale nie zapominaj że to ja jestem tu najważniejszy ;D Zapraszam all na strone naszej gry. http://www.rp-online.prv.pl Wchodźcie i nawracajcie się |
Spox rysunki :p
|
bumpnę ci temat mówiąc jaki to ty genialny artysta jesteś :P
A co do rysunków: #1: widać, że już chciało ci się isc spać :P oj widać :D #2: to już jest niczego sobie :) podoba mi się, będzie versja kolor? :P |
@Limenu
Haaa, wreszcie Cię dorwałem. Czemuż to Cię nie ma na IRCu? Wstydzisz się Elyty? :p @Topic Ładne rysunki, kopnij ten skaner bo psuje Ci krechę. No i zapraszam Cię koniecznie do obejrzenia Topicu : http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=83918 >> Myślę, że to coś dla Ciebie :). Pozdrawiam Serdecznie. Your's Togashi. |
Kawior, chłopcze jesteś tu?? ODBANUJ MNIE BO MNIE TEN TARLOS DOBIJAaAaA! A limenu chyba już coś robił do gry...
|
Mi się bardzo podobają 10/10
|
yay coments. Miodzio :p (i ten, no, dzieki ;])
@Togashi Yokuni juz jestem "zatrudniony" ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:42. |