Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Najnowszy spis polskich l-lvl'owych rookstayerów. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=79143)

PawieOczko 30-05-2006 20:23

Najnowszy spis polskich l-lvl'owych rookstayerów.

Witam!

Założyłem ten temat z myślą o rookstayerach którzy zaczynają swoją wielką karierę na rooku i mają jak na razie niski poziom. Istnieje inny podobny spis rookstayerów, jednak aby się tam zakwalifikować należy mieć 25 poziom. Było wiele sprzeczek o początkowy level z którym można znaleźć się na tamtej liscie. W końcu uznałem, że nie warto sie kłócic tylko założyc nowy spis rookstayerów. Każdy, kto chce znaleźć się na tej liście może zgłosić się według wzoru:

1. nick
2. aktualny poziom
3. świat

Oczywiście ja sam również będe szukał rookstayerów którzy powinni się znaleźć na tej liście, jednak wpisywanie się do tego tematu bardzo ułatwi mi prowadzenie listy. Jednocześnie proszę o zgłaszanie zmian w poziomach w taki sposób:

1. nick
2. poprzedni poziom/aktualny poziom

Warunki:

1. Musisz posiadać poziom większy niż 12, lecz nie przekraczający 24.
2. Jeśli chcesz zgłosić Twojego kolegę, napisz przy nicku symbol *.
3. Postacie, którym poziom nie zmieni się w ciągu miesiąca będą usuwane.

F.A.Q.:

1. Jak często będzie aktualizowany ten spis?
Trzy razy w tygodniu. W każdy poniedziałek, środę i piątek.
2. Co się stanie jak osiągnę poziom wyższy niż 24?
Zostaniesz ususnięty z listy.
3. Czy mogę Ci pomóc?
Możesz. Kontakt na Gadu-Gadu albo PW.
4. Po co ten spis?
Jest potrzebny, bo niektórzy rookstayerzy nie grają dla poziomu, lecz pomocy newbie i zabawy.
5. Dlaczego nie zauważasz moich editów?
Trudno jest mi przeszukiwać cały temat w celu znalezienia tylko Twojego edita. Proszę, napisz lepiej nowy post.
News'y:
10.07 - podczas wakacji aktualizacje mogą nie być przeprowadzane tak często, jak w roku szkolnym.
04.08 - Wielka Akcja Oczyszczania Spisu rozpoczęta.

19.08 - aktualizacja przygotowana przez użytkownika PawieOczko przebiegła pomyślnie..

Specjalne podziękowania:.
  • Kshaq - pomoc w trudnych początkach tematu.
  • Milan ognia - pomoc techniczna przy początkach tematu.
  • Gobii - aktualizacja w prawie każdą środę.

..........
Nick postaci...........Poziom......Świat

• Querade*......................13.......Malvera
  • Foot'shak.....................13.......Empera
  • Ostatni Miszol Rookslayer**...14.......Danubia
  • Shadow Rex....................14.......Inferna
  • Lucek Del'Lan.................14.......Pacera
  • Joe Rookie....................15.......Iridia
  • Tyris Rookstayer..............15.......Inferna
  • Rookgard island Guard.........15.......Keltera
  • Fluit of alf..................15.......Solera
  • Tagos Troe....................15.......Elysia
  • Jerhard.......................15.......Danubia
  • Philipex......................16.......Eternia
  • Kuzyn Klocek**................16.......Titania
  • Rothes on Rookgaard**.........16.......Hiberna
  • Green of Rookgaard............16.......Saphira
  • Junihio.......................16.......Azura
  • Martin The Archer.............16.......Guardia
  • Wielki Kazio..................17.......Askara
  • Starpack......................17.......Iridia
  • Resone'Rook...................17.......Xantera
  • Kosus.........................17.......Lunara
  • Hubert Rookstayer.............17.......Elysia
  • Rook Shino....................17.......Mythera
  • Melerka.......................17.......Thoria
  • Rookgard special..............17.......Nova
  • Pikaczka*.....................17.......Morgana
  • Keregain......................17.......Aurea
  • Ameriov rookstayer............17.......Isara
  • Mallwinka.....................18.......Valoria
  • Nie Wazne Kto.................18.......Morgana
  • Fidinio Archer................18.......Isara
  • Wizu of Julera................18.......Julera
  • Sir Kshaq Rookstayer..........18.......Malvera
  • Wojtini.......................18.......Eternia
  • Hephoros......................19.......Refugia
  • Mike Rook.....................19.......Julera
  • Roberto Leodreth..............19.......Furora
  • Vialix........................19.......Azura
  • Michael Death Lord............19.......Harmonia
  • Tomo Heck.....................19.......Morgana
  • Etuldok Fannellor.............19.......Julera
  • Rookguardian Pavel............19.......Vinera
  • Ciocia Klocek**...............19.......Titania
  • Warrior from Magic............19.......Julera
  • Shaelar.......................20.......Keltera
  • Merylia.......................20.......Iridia
  • Sir Worior....................20.......Trimera
  • Raxev.........................20.......Chimera
  • Dragonn Palladyn..............20.......Furora
  • Rookguardian de'Neo...........20.......Pandoria
  • Mati Mokry....................21.......Valoria
  • Oran Kryn.....................21.......Isara
  • Rhy'horn on Rook..............21.......Ocera
  • Kangurek Bart.................22.......Secura
  • Rookguardien de'Master........22.......Chimera
  • Small green gobo..............22.......Trimera
  • Pani Klocek**.................23.......Titania

** - Ta osoba nie długo zostanie usunięta z listy z powodu braku swojej aktywności.

Milan ognia 30-05-2006 20:24

Biała i Czarna Lista.

Lista przeniesiona do nowego tematu

Ethorahses 30-05-2006 22:54

Hephoros
18 lvl
Refugia :D

Sirblaze 30-05-2006 23:21

Oczywiscie rozumiem ze "spis" bedzie systematycznie aktualizowany? ;)

Zycze powodzenia a zarazem WIELKIEJ wytrwalosci w aktualizacji.

Izull 31-05-2006 00:40

Noo stary będzie z tym troche roboty. Od samego 12 lvl do 16 jest od zajebania ludzi B) No ale cóż życzę powodzenia skoro i tak nie masz co robić w domu B)
Mati Mokry
21 lvl
Valoria

Pawo Mokry
16 lvl
Valoria

Mallwinka
18 lvl
Valoria

Enjoy B)

The Shodow 31-05-2006 00:51

Rook Shino
17
Mythera

(ewentualnie
Asterix Rook
11
Mythera)

*ResonE* 31-05-2006 08:49

16 lvl Resone'Rook Xantera

Mega_RobalXXL 31-05-2006 08:54

Rookguardien de'Master
18
Chimera B) B) B)

misio2006 31-05-2006 10:04

Dupek Rooka
16
Empera

Don Torpedos 31-05-2006 10:50

Scover
12
Nebula

Pavel Ches 31-05-2006 11:50

Rookguardian Pavel
16 lvl
Vinera

@EDIT
14:10 You advanced from Level 16 to Level 17.

Bodziu 31-05-2006 12:27

Córka

Relid
20 lvl
Arcania

Raleta
12 lvl
Arcania

Rold Crius 31-05-2006 13:39

Rold Crius
16 lvl
Nebula

Wald_Kerius 31-05-2006 14:55

Do Autora

Mam jedno pytanie. Po co to wszystko? Bardzo dobry spis, często aktualizowany jest tutaj http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=48381. Skoro jest już ten temat, możesz mi wytłumaczyć dlaczego będziesz usuwał tych co przekroczą 24 lvl?? Przecież to nie ma sensu !! Nie rozumiem Cię chłopie.

@ Pand Klocek. Nie przejedzie :D Modki mu usuną temat:D

Pan Klocek 31-05-2006 15:24

Bedziesz musial siedziec nad tym po kilka godzin dziennie. Ty wiesz ile jest polakow na rooku powyzej 12 lvl'a ? Ojjj przejedziesz sie na tym, przejedziesz.

Vantage 31-05-2006 18:07

Słomiany zapał 13-to latka.

Ooopppssss, miałem tego nie mówić :D .

Vantage 31-05-2006 18:08

Psia kość, DP :/

paulq-0 31-05-2006 18:10

Kod:

Vanessa of Furora
17 lvl (zaraz 18 :baby: )
FURORA server

paulq-0 31-05-2006 18:10

plx delete :baby:

Rozkrwawiacz 31-05-2006 19:13

:)

Rookgard island Guard
12lvl+
Keltera

Ostatni Miszol 31-05-2006 19:42

Ostatni Miszol Rookslayer
Danubia
13 lvl

Wielki Kazio 01-06-2006 01:21

Witam
Tak się stało, że też łapię się na tą listę:p
Mój nick: Wielki Kazio
Askara
lvl: 17
Sword Fighting: 19
Distance Fighting: 17
Shielding: 23

Pozdrowienia dla wszystkich Tibijczyków :)

SQsek 01-06-2006 01:30

Joe Rookie
Level 14 (prawie 15, może sie pokuszę o wbicie)
Iridia

(Chociaż czuję, że to i tak nie wypali :D)

Podraz. 01-06-2006 21:54

ale spamerski topic. A po co komu low lvle? 24 lvl to niecaly tydzien gry. Po co robic spis takich przecietniakow?

Pavel Ches 02-06-2006 09:22

@up
prosze Cie przestań wypisywać w prawie wszytkich tematach krytykując prawie wszystko i prawie wszystkich... bo właśnie dla mnie to Ty spamujesz nabijąc sobie idiotyczne posty... m. in. takie jak ten wyżej... nie twierdze, że krytyka nie jest potrzebna, ale nie w każdym temacie, a Ty uważasz się za masta wszystkiego, a tacy ludzie nie przypadają mi do gustu... znam takich jak Ty i pewnie po przeczytaniu skrytykujesz tylko mnie, a mi nic to nie da i dalej będziesz pewnie wszystko krytykował, bo znam takich ludzi jak Ty i z nimi trudno się rozmawia, no ale cóż... i uwierz mi, że niektórzy mają ciekawsze zajecią niż siedzieć tydzień i nabijać 24 lvl... pozdrawiam i hallejulah.

a co do tematu to jeśli ktoś naprawde chce zrobić taki spis to tylko życze mu powodzenia i nie uważam żeby to był "spamerski temat" chyba, że dla takich ludzi jak wyżej, piszących takie posty jak wyżej.

PawieOczko 02-06-2006 14:07

Podraz. Jesteś chory, na prawdę. Pomyśl, zanim się skompromitujesz. 24 lvl w tydzień? Chyba z cave botem Podraz.

Pivo$z 02-06-2006 14:54

A ja mam takie malutkie pytanko. Dla czego nie mozna zapisywac 24lvl+??

lesiu666 02-06-2006 15:49

@Pivo$z
Bo jest juz inna lista +25 lvl. Poszukaj.
@Podraz.
Wiesz, nie wszyscy ludzie nie wyobrazaja sobie dnia bez ustawienia sobie cave-bota tudziez innych cheatow. Prawde mowiac to bylo lolowate co powiedziales. Sorry.

~*Ekwador Xed*~ 02-06-2006 16:03

niech mi ktos powie po co ten spis? przeciesz na tibia.br.com jest spis wszystkich rookslayerow..

Podraz. 02-06-2006 16:44

Cytuj:

prosze Cie przestań wypisywać w prawie wszytkich tematach krytykując prawie wszystko i prawie wszystkich... bo właśnie dla mnie to Ty spamujesz nabijąc sobie idiotyczne posty... m. in. takie jak ten wyżej... nie twierdze, że krytyka nie jest potrzebna, ale nie w każdym temacie, a Ty uważasz się za masta wszystkiego, a tacy ludzie nie przypadają mi do gustu... znam takich jak Ty i pewnie po przeczytaniu skrytykujesz tylko mnie, a mi nic to nie da i dalej będziesz pewnie wszystko krytykował, bo znam takich ludzi jak Ty i z nimi trudno się rozmawia, no ale cóż... i uwierz mi, że niektórzy mają ciekawsze zajecią niż siedzieć tydzień i nabijać 24 lvl... pozdrawiam i hallejulah.
Ja nie krytykuje wszystkich tylko wyrazam swoja opinie jesli jest ona odmienna od opinii innych ludzi. A czy ja napisalem ze trzeba siedziec non-stop przez caly tydzien przed kompem i grac w tibie? Pewnie ze sa ciekawsze zajecia.
Cytuj:

a co do tematu to jeśli ktoś naprawde chce zrobić taki spis to tylko życze mu powodzenia i nie uważam żeby to był "spamerski temat" chyba, że dla takich ludzi jak wyżej, piszących takie posty jak wyżej.
Jakby mial powstac taki spis, to zajalby on chyba ze 100 stron tematu. Bo jest mnostwo ludzi majacych ponad 12 lvl na rooku. I dlatego uwazam temat za spamerski. (no chyba ze dolna granica lvlowa zostanie podwyzszona)
Cytuj:

Podraz. Jesteś chory, na prawdę. Pomyśl, zanim się skompromitujesz. 24 lvl w tydzień? Chyba z cave botem Podraz.
Nie chyba, tylko na pewno.
Cytuj:

Dla czego nie mozna zapisywac 24lvl+??
Bo to jest niby ranking rookstayerow low lvlowych. :p
Cytuj:

Wiesz, nie wszyscy ludzie nie wyobrazaja sobie dnia bez ustawienia sobie cave-bota tudziez innych cheatow. Prawde mowiac to bylo lolowate co powiedziales. Sorry.
Ustawienie cave bota nic nie kosztuje a mozna bardzo wiele zyskac. Lolowate to by bylo jakby ktos recznie robil przez tydzien 24 lvl.
Cytuj:

niech mi ktos powie po co ten spis? przeciesz na tibia.br.com jest spis wszystkich rookslayerow..
Nie, nie ma spisu "rookslayerów". Jest natomiast spis rookstayerów.

Zito 02-06-2006 16:59

Czy juz nie ma jakichs ciekawszych zajec tylko robienie(raczej zamierzanie) spisow 'rookstayerow' ??
Z Pacc zrobisz 20lvl spokojnie w tydzien, bez uzywania zadnych botow.

Czy jesli spis powstanie moge tu wpisac swoje 15lvl depa?
Czlowieku... ~20lvl na rooku to nie jest zadne osiagniecie!

Lepiej bys zrobil black i white liste, dla poszczegolnych swiatow. Przynajmniej newbie wiedzieli by do kogo moga sie zwrocic o pomoc, a kogo ew. unikac.

Pan Klocek 02-06-2006 17:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zito
Czy juz nie ma jakichs ciekawszych zajec tylko robienie(raczej zamierzanie) spisow 'rookstayerow' ??
Z Pacc zrobisz 20lvl spokojnie w tydzien, bez uzywania zadnych botow.

Czy jesli spis powstanie moge tu wpisac swoje 15lvl depa?
Czlowieku... ~20lvl na rooku to nie jest zadne osiagniecie!

Lepiej bys zrobil black i white liste, dla poszczegolnych swiatow. Przynajmniej newbie wiedzieli by do kogo moga sie zwrocic o pomoc, a kogo ew. unikac.

Madrze powiedziane :) ciekawy pomysl z ta biala i czrna lista.
Pawie Oczko, jeli uda ci sie poprowadzic ta liste to szacunek. Narobisz sie troche. Nie wiem czy to bedzie mialo sens bo przeciez jesli ktos jzu zostanei wpisane na ta liste to zginie w natloku innych graczy. Jego imie bedzie jednym z wielu. Lista chyba raczej nie bedzie spelniac swojego celu.
Ale mimo to powodzenia zycze B)

PaTrOsEK 02-06-2006 17:46

Fluit of alf
15 lvl
solera

Fiolas666 02-06-2006 17:58

Lord Rek
13
Pacera

Pavel Ches 02-06-2006 19:51

Cytuj:

Ja nie krytykuje wszystkich tylko wyrazam swoja opinie jesli jest ona odmienna od opinii innych ludzi. A czy ja napisalem ze trzeba siedziec non-stop przez caly tydzien przed kompem i grac w tibie? Pewnie ze sa ciekawsze zajecia.
Ja tak Ciebie odebrałem po przeczytaniu paru Twoich postów, że próbujesz krytykować prawie wszystko. Jeśli jest inaczej to wybacz, zwracam honor, bo prawde mówiąc nie da się poznać człowieka po paru postach. Co do drugiej części to chyba inaczej sie nie da jak siedzienie non-stop przez tydzień przed kompem żeby nabić 24 lvl? Być może się myle bo nie zdobyłem takiego lvl'a jeszcze.

Cytuj:

Jakby mial powstac taki spis, to zajalby on chyba ze 100 stron tematu. Bo jest mnostwo ludzi majacych ponad 12 lvl na rooku. I dlatego uwazam temat za spamerski. (no chyba ze dolna granica lvlowa zostanie podwyzszona)
Czy każdy temat, który osiągnął ponad 100 stron to temat spamerski? Jeżeli ktoś ma ambicje zrobić taki spis, niech robi, o ile będzie miał wystarczająco sił i czasu aby go zrobić. A teraz Cie zdziwie, zgodzę się z Tobą aby dolną granicę podwyższyć. Za dużo jest 12- 13- 14- czy nawet 15-lvl'owych postaci. Zarówno podwyższyć górną granice tego spisu co by się wiązało z podwyższeniem dolnej granicy innego rankingu na tym forum. Wiem, że podwyższenie dolnej granicy tamtego rankingu było poruszane, ale nie znalazło zbyt wielu zwolenników, więc pewnie w najbliższym czasie nie wejdzie nic takiego, a szkoda bo pewnie i tak kiedyś tą granice trzeba będzie podwyższyć (ale nie o tym mowa).

Cytuj:

Bardzo dobry pomysł. Jeżli ktoś by się zdecydował taką listę zrobić... respect. Napewno nie będzie to takie łatwe, wymagałoby to poświęcenia dużo czasu, ale warto nad tym pomyśleć. I czy ktoś się znajdzie aż tak ambitny? ;)

Zillek Edonek 02-06-2006 20:24

1.Oran Kryn
2.15 lvl
3.Isara

lesiu666 02-06-2006 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Podraz.
Ustawienie cave bota nic nie kosztuje a mozna bardzo wiele zyskac. Lolowate to by bylo jakby ktos recznie robil przez tydzien 24 lvl.

Oczywiscie ze lolowate, sory, przeciez po to sie gra (a w zasadzie bot za nas), zeby pozniej sprzedac konto za grosze, co za imbecyle graja bez botow, tu nie ma mowy o zabawie, na co miec satysfakcje, po co byc uczciwym. Wyciagajac wnioski, przenies sie na tibia.xx, tam bedziesz noobkow uczyl obslugi botow, a potem bedziesz na nich bluzgal po zalozeniu n-tego tematu "Zchakowali mni plax oddajcie muj chain armor"..

Rothes 02-06-2006 21:17

No cóż, zostaje mi tylko życzyć ci powodzenia...

Mam jednak parę sugestii - po pierwsze skoro jest to ranking to może należałoby zaznaczyć miejsce poszczególnych osób (to co tu narazie widzę to nieuporządkowana lista, a nie ranking rookstayerów)? Po drugie proponuję abyś przejrzał sobie stary ranking Anturka, ponieważ wiele osób znajdujących się na tej liście, nadal posiada lvl niższy niż 25.

Jeszcze raz, życzę powodzenia i wytrwałości w prowadzeniu tego rankingu (prawdopodobnie bardzo się Tobie przyda).

Pozdrawiam
Rothes

PawieOczko 02-06-2006 21:59

Podraz.
Powiedz mi, po co jesteś na tym forum. Po to, żeby śmiecić w każdym temacie? A może po to, żeby szpanować tym, że używasz botów? Napisałeś kolejny komentarz, któr nie jest w ogóle związany z tematem. Jak się chcesz chwalić, tym, że jesteś super gracz - boter, idź do konkurencji, tam przyjmą Cię z otwartymi rękami.
Cytuj:

OK. Tylko po co? Jak juz wyzej Zito slusznie stwierdzil, 20 lvl na rooku to zadne osiagniecie. Wiec po co "upamietniac" przecietniakow?
Wiem, dla Ciebie, 20 poziom to pestka. Zostawiasz na noc włączoną tibię, a rano budzisz się z 20 levelem.
Cytuj:

Po prostu gra bez bota i z botem to tak jakby wybierac pomiedzy polonezem a ferrari. Teoretycznie lepiej jest jezdzic ferrari ale sa tacy ktorzy wola poloneza i maja do niego sentyment i wcale ich za to nie krytykuje.
"(...) wybierać pomiędzy polonezem, a ferrari" - pięknie to napisałeś. Szkoda tylko, że to twoje ferrari jest kradzione. Podraz. Boty są nie legalne. Pamiętaj.

@Rothes
Bardzo dziękuję, mam nadzieje, że nie masz nic przeciwko temu tematowi.

Crucio 02-06-2006 22:09

A czemu nie moze byc level wiekszy nic 24? ;s
Dziwne te kryteria xd

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:40.