![]() |
Drobne poprawki w kliencie 7.7
Niektórzy gracze ostatnimi czasy narzekali na problemy, wynikające z obecności nowych silników graficznych. Aby usunąć techniczne problemy dzisiaj zostanie wprowadzony niewielki patch. Z tego powodu wszystkie servery zostały wyłączone na kilka minut.
Patch zostanie ściągnięty i zainstalowany automatycznie, jak tylko zalogujecie się do gry. Jeżeli wystąpią jakieś problemy z autoupdate-zawsze można pobrać nowego klienta z downloadu www.tibia.com |
Szkoda :/ bo akurat sobie bym poexpił ;/ , a tu Kraacch ! ... Z godzinke pewnie potrwa :P
|
Fart że akurat mi sie food skonczyło i wyszedłem z vampów na powierzchnie po rybki :D i tak loot tylko 2 ice rapier i perełki :) Mam nadzieje że to naprawde będzie trwało kilka minut
|
Dobrze ze to tylko poprawki w grafice juz myslalem ze moja glowa sie popsula i widze podwojny save servera ufff moja glowa jeszcze dziala no nic czekamy i piwo chlamy ;]
|
ja tam nie miałem żadnych problemów z tibią po tym graficznym updacie.Chodzi mi na wszystkim (directx 5 i 9 oraz opengl) a mam tylko geforce 4 mx 440;p
|
Szkoda...
Nawet szkoda bo wlasnie bylem na orcach (na rooku oczywiscie :P). Pozatym nawet fajnie ze sie o nas staraja...PS. Panowie nademna wyprzedzili mnie o 1 sec xD :P
2 PS. To moj pierwszy post :confused: |
żeby to trwało kilka minut bo Cip'ki mają talent do przedłużania czasu z minut na godziny z godzin na dni z dni na tygodnie ....
|
Ehh i znowu trzaba czekac z godzine a akurat resp cyklopow był wolny i bym sobie poexpił. U mnie nie było żadnych problemów.
|
to wynika z tego że nvidia rządzi bo kolega co ma ati miał czasem errory;p
|
omg ale maniacy -.- nie maga prunastu minut wytrzymac ;P a nawet jak to z godzine potrwa to co wam sie stranie -.-
|
Ehh skillowalem
Kurde skillowalem. Patrze na okno czatu i napisane ze za 5 min serv wylaczaja :( . No to kurka myslalem ze axe dobije a tu lipa i trza bedze "pol dnia" czekac X(
a szkoda...:baby: Pozdro all...B) |
Up
Pamietaj ze oprocz ciebie w ta gra gra kolo 70 tysiecy tibijczykow i niektorym z nich moze cos sie dzialo nie tak kilka "minut-godzin" nikogo nie zbawi jak ci expa ucieka zlap go w rece i schowaj do plecaka ;p
Dumbass Noiser 666 Giertych musi odejsc !! |
Kurde Wlasnie se robilem mlvl a tu buuuuu i serv off;/X( X( X( ;( Ciekawe co po tym upadte bedzie :D czy lepiej czy gorzej ;p
:crusader: :angry: jejej tibia dziala :D ide grac bb |
Tibia działa a ja sie niemoge zalogować jakiś error co oni zrobili ?!?! X( X(
@ Edit : cos jeszcze robią... ale ok jeżeli tibia ma być lepsza to wytrzymajmy to ! |
ta ja se wlasnie na mountsternum siedze..;/ ale kiedy update sie konczy?bo kilka minut to ja juz czekam a na necie mi niechce wskoczyc stronka z 7.71 download
;/ |
Servery powoli ruszaja sie jak lokomotywy 80 lat temu ludzie cierpliwosci potwory poczekaja
|
Heh juz mozna grać. Nie widze zadbnej roznicy po tym patchu.
|
Wiecię co na moim drugim kompie tibia exe . nie odpowiada i nawet dorzbe że to zrobią lepiej poczekać i mieć cool i wysztko sprawne niz grac bez ustanku i złomować się o poranku XD.
|
CZemu...
Ej help jestem troszke zacofany w tibi i prosze o pomoc..Co sie dzieje jak wchodze na account i na postac i pisze tak : The game is jurst starting. Please try again later...
Plz help.... @edit= To samo co down ;] |
OMG, postacie sie wczytuja ale pisze jakies connection refused i nie moze gry zaladowac ;;;/
|
Tibia sie powoli uruchamia ciekawe tylko czy wszystkie serwery zostaną włączone w miare równym czasie czy jedni będą musieli czekać 2h dłużej albo i 5h.....
|
Cytuj:
No i nie mineła nawet minuta i znowu mnie lognęło.Co oni najpierw włączają te servy a potem wylaczaja. Edit: Oni te servery włączają alfabetycznie. Po kolei. 2 Edit: I znowu wszystkie wyłączyli |
Up
Wejdz na www.tibia.com i zauwaz ze okolo 65 serverow jest jeszcze wylaczone
|
Strona tibi.com mi niedziała pisze jakiś error 404 też to macie ??
|
A jak mi sie uptaduje, to sie pojawia blad: Cannot patch file Tibia*****.
Musze sciagnac z tibia.com ;/ |
Cytuj:
Not Found The requested URL /home/index.php was not found on this server. -------------------------------------------------------------------------------- Apache Server at fallback.tibia.com Port 80 |
ja to mam problem z jedną zeczą: Mianowicie po paru minutach gry coś sie spieprzaŁo i niemogŁem podnosić ani przesówac zeczy;( . prosz o pomoc:(
|
Ja terz to mam z tibia.com
|
Omg
Teraz nawet www.tibia.com nie działa
Website currently not available. The Website is currently not available. Please be patient. Sorry for the inconvenience. Kind regards, Your CipSoft Team Jak dają nowe servy to sie uciesze. :p |
:p
kiedy wlacza refugie!!!ja chce grac xD
jak byscie nie wiedzieli jak urabalem solo gsa a draga nie?pisac priv:P |
Cytuj:
|
Antica jak zwykle działa jako pierwsza :/ to wkurzające mogliby pomyśleć o innych graczach i serwerach !! np : o udziach ktorzy kupili pacc i chcą grać a nie sie gapić na napis "" Server its offline "" ........
|
Już jest po update. A servery nadla wyłączone. Co oni teraz tam robią??Chyba rzeczywiscie trzeba czekac jakies minuty->godziny->dni
|
ta ale jak ja na paccu jestem a serwer refugia to itak musialbym czekac..
no ale niby jak to: servery online a na facc musza czekac?:P |
dzała
JUż moj serv dziala;p
|
O. Teraz sie pokazuje taki komunikat jakby zapisywali server czyli juz jakies 3 minuty jeszcze.
P.S. Po co ten patch?? |
co ma byc niby nowego w tym updacie??
|
refugia online!!!!xD
|
Cytuj:
|
No to pięknie. Tibia.com hacked. : d
http://img323.imageshack.us/img323/8099/lol0ng.jpg Jakby ktoś nie wiedział, to tylko joke. : ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:22. |