Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Turf battles (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=79955)

Luckq 05-06-2006 14:28

Turf battles

[Rach ciach ciach]

MaveriC 06-06-2006 00:59

teraz odemnie
Jesli nie masz przyjaciol...albo nie spedzasz dlugich minut na blaganiu H LVL o PLVL ......to zajmie ci sporo czasu.....sam mam 60+ lvl...fist warriora.....i ..nudzi mi sie to juz...w sumie jush nie gram....co moge napisac.....od 60 lvl nawet ciezko znalezc kogos kto chce z toba w party isc....bo ciezko znalezc potworki na 60+ ktore daja jakis sensowny exp

Luckq 06-06-2006 15:08

No niestety, dla nowicjuszy to jest ten bol. Samemu expic nie da rady a znalezc Hlvla do party tez ciezko. Ale zawsze mozna kogos grzecznie zapytac lub poprosic o drobna pomoc. A na 60lvl to sie wraz z tribe ownuje wyspe i ciagnie exp scrolle z mobów (wypadaja do 110lvl). I moim zdaniem od tego lvl zaczyna sie juz samodzielna gra (samodzielna w sensie, ze nie musimy juz prosic innch o pomoc, bo party sie zawsze znajdzie).

MaveriC 06-06-2006 19:38

ja to moze nawet bym wrocil na turfa...ale...nie chce mi sie jechac tego znowu samemu...jak mowie....zapomnialem moje passy ...wiec start fist warrior poszedl sie...

jesli jest ktos chetny do dzialania w party.....a potem moze do zalozenia tribe....odzywajcie sie

Luckq 06-06-2006 22:06

@MaveriC

Gram 137 lvl Blue, wiec spokojnie moge Ci pomoc na poczatku levele naklepac. Pozniej do jakiegos tribe i 110 levelik migiem powinien byc :).

MaveriC 06-06-2006 22:46

hah...dobra....to musze sobie znouw turfa sciagnac ;]..... wiec mozemy umowic sie na piatek w nocy ....bo ja mam piatek i sobota cala noc... ;] jak zwykle

Luckq 07-06-2006 00:54

No to jestesmy ustawieni na nocne giercowanie. Moj gadulec: -delete- (najczesciej w poludnie na 'zaraz wracam' siedze).

MaveriC 07-06-2006 01:19

dopra zostalo mi kilka minut.....moze zdaze zalozyc acc...klienta jush mam.....jutro zrobie postac to ci dam namiary ^^
ps. to bedzie Blade
bo Fist to troche nudny........a magiem jakos mi nie idzie.........

@EDIT

aha powiedz mi na jakim serverze...bo tam sa BEGGINING 1 i 2.... pozdro ide spac;]

MiXer 07-06-2006 10:04

heh troche skomplikowane zza bardzo jak na mnie :(

Luckq 07-06-2006 14:36

@MaveriC

Begginin 1

@MiXer

Jak kazda gra na poczatku. Ale po kilku godzinach juz sie smiga.

MaveriC 07-06-2006 18:47

wybacz....ale nie rozumiem co w tym skomplikowanego......
jesli grasz magiczna postacia....masz troche wolniejszy rozwoj.bo musisz pakowac w moc magii..i zwykle pki....
Natomiast wojaki to sprawa prosta.....idziesz do wioski danej klasy...sprawdzasz ile sily, zrecznosci i wytrzymalosci wymaga najsilniejsza bron...i sie rozwijasz;] w tym kierunku.......a co do umiejetnosci....im dluzej walisz tym leci ci poziom danego skilla....
jak masz wystarczajaco ..pojawia sie nowy......ot cala filozofia

@EDIT
zachwile podam ci nick postaci....bo sobie stworze ;]
@EDIT 2
ok nick to FARAN .....klasa BLADE
;]

Doktór Lewatywa 07-06-2006 21:20

Zaczynam grać w Turfa. Konto mam klient jest, to pomożecie? Gram na Beginning 1. Nick KlopsikPL.

exeros 07-06-2006 22:01

Zaczynam w to grać
25lvl Red wizard begin 1
:)

Luckq 07-06-2006 22:12

Pomożemy, pomożemy. Moj nick w grze to Tyskie. Pewnie juz wiecie jak wysylac prywatne wiadomosci w grze, ale przypomne: klikacie na dole obok miejsca w ktorym sie pisze na napis "Talk" i wybieracie "Whisper". Naciskacie enter, wpisujecie nick gracza do ktorego chcecie zagadac i ponownie enter.

miki II 07-06-2006 22:30

Czegos takiego szukalem. Sciagam wlasnie...
Jak na moim uber sprzecie ruszy i bedzie sie dalo grac to moge liczyc na twoja pomoc Luckq?

MaveriC 07-06-2006 22:47

ok panowie to zorganizujmy sie w jakies party....to mozna bedzie...puzniej jakiegos porzadnego TRIBE zalozyc........Tyskie...ja cie chyba pamietam..... ;]tylko nie pamietam...czy dobrze czy zle cie pamietam :D
hmmmmm Tyski to widzimy sie w piatek...moje gg to 3334300 odezwij sie to ustalimy sobie godzine;]
ostatecznie to ja moge sie podlaczyc nawet teraz....zarzucic FOLLOW .....i zmniejszyc ekran :D
naaaah widzimy sie w piatek odezwij sie ..to ustalimy co i jak

p0zdro....ehhh kuzwa nie myslalem ze wroce do tej gry ^^

Luckq 08-06-2006 14:15

----delete-----

Rinnaroc 08-06-2006 16:07

Gra nawet nawet, tylko tnie mi się jak cholera :P Mam 2600 MhZ i ok. 300 ramu i najniższe detale i nadal ekran mi skacze. Jakos idzie grać, ale niedługo zaczne się wkurzać i przestane :P

MaveriC 09-06-2006 01:04

OK TO POCZATKOWE USTAWIENIE:
23 PRZY GLOWNYM RESPAWNIE POSTACI

MOJ NICK TO FARAN....PRAWDOPODOBNIE BEDE Z TYSKIM .....wiec szukajcie nas...jak zbierzemy sie w duza grupe......to ....wysjanimy po krotce..co gdzie i jak...a potem to jush tyski sie rusza ;]

..::QRAS::.. 09-06-2006 08:01

powiem wam ze gra nie powala... moim zdaniem Lineage 2 Rlz

ANALIZER 09-06-2006 13:02

Heya
Fajnie się zapowiada ta gierka i włąsnie ją sciągam. Grał może ktoś z was w knight online i w tą gierke bo chciałbym wiedzieć co sądzicie która z tych gier jest lepsza. Grałem kiedyś w knight online ale skasowali mi konto i już mi się nie chciało zaczyna grać w to odnowa a widze że ta gra ma chyba podobny klimat :)

MaveriC 09-06-2006 16:43

ja gralem w KO znudzilo mi sie..... a tutaj gra sie milo i przyjemnie

@UP UP

bo to nie jest lineage......pozatym lineage jest pod silnikiem innej gry wiec takze nie powala....
to kwestia gustu i nikt ci nie kaze grac

Luckq 09-06-2006 20:43

W sumie jak zaczalaem grac, to pierwsze z czym mi sie skojazylo to wlasnie Knight online. Mniej wiecej tez takie klepanie leveli, tylko ze o wiele szybciej to idzie. I w KO atmosfera wydaje sie byc taka 'chlodna' 'kamienna' a tutaj jest bardziej 'zielono' 'slonecznie'.

Luckq 09-06-2006 20:44

-- double post --

Fivapo 09-06-2006 23:52

Problem

Ludzie pls pomocyyyyyy problem mam taki że zainsatlowalem gre sciagłem patcha i daje start game i ładuje sie i pochwili wysakkuje komunikat

Critical error :
Can't find file for package 'InterfaceSound'

History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- InitGameInfo <- UGameEngine::LoadMap <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- UGameEngine::Init <- USephirothEngine::Init <- InitEngine

i nieiwem co jest garne pls help

miki II 10-06-2006 11:52

Eh a ja mam inny problem. Gra sie zainstalowala normalnie ale problem tkwi w czcionce. Jest mala,rozmazana i nieczytelna nawet jak zmieniam rozdzielczosc. Na kazdej rozdzielczosci jest nieczytelna...
Wie ktos co z tym zrobic?

Fivapo 10-06-2006 12:31

PL ludzie pomuzcie mi look up?! Niewiem co jets grane pls HELP

Mafuss 10-06-2006 12:38

Cytuj:

Eh a ja mam inny problem. Gra sie zainstalowala normalnie ale problem tkwi w czcionce. Jest mala,rozmazana i nieczytelna nawet jak zmieniam rozdzielczosc. Na kazdej rozdzielczosci jest nieczytelna...
Wie ktos co z tym zrobic

Masz moze stare sterowniki do karty? Sproboj sciagfanac nowe :P

Fivapo 10-06-2006 13:23

A kto mi pomoże?!!!!!! Mam problem pisze up co jest no neich ktos pomoze czy wy mnie olewacie czy co?Napisalem to wczoraj i nikt neichce pomoc ?!Srry za teosty ale jakbede ediytowal to nikt niepomoze pls help look up dwa posty up tam pisze jaki error mam;/ nieiwem jak to zrobic a chail bym pograc pls helpBadzie mi i pomożcie

miki II 10-06-2006 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mafuss
Masz moze stare sterowniki do karty? Sproboj sciagfanac nowe :P

Wydaje mi sie ze mam nowe...
Moze wlasnie mam sciagnac stare? ;o
Albo cos w ustawieniach karty...
Edit: a jednak sterowniki :D przeinstalowalem i teraz moge sie delektowac gra.
Luckq to jak pomozesz w PG bo na gg ciebie niema...

Mafuss 10-06-2006 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fivapo
A kto mi pomoże?!!!!!! Mam problem pisze up co jest no neich ktos pomoze czy wy mnie olewacie czy co?Napisalem to wczoraj i nikt neichce pomoc ?!Srry za teosty ale jakbede ediytowal to nikt niepomoze pls help look up dwa posty up tam pisze jaki error mam;/ nieiwem jak to zrobic a chail bym pograc pls helpBadzie mi i pomożcie

Chłopie opanuj się. Przecież niekażdy wie o co chodzi.

Cytuj:

Wydaje mi sie ze mam nowe...

To się upewnij :]

Btw. 45 lvl :P

Sir Tibiak 12-06-2006 20:38

~~Double post~~

Sir Tibiak 12-06-2006 20:42

Uruchamiając gre wyskakuje mi anstępujący błąd:
History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- InitGameInfo <- UGameEngine::LoadMap <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- UGameEngine::Init <- USephirothEngine::Init <- InitEngine
Version=1.0.5
Sephiroth Path=C:\Program Files\Turf Battles\Bin
Operating System=Windows XP 5.1 (Build: 2600)
Processing Unit=AuthenticAMD Unknown processor @ 1409 MHz with 511MB RAM
Video Chipset=NVIDIA GeForce FX 5200 (6176)
Language=usa

Prosze o pomoc!!

P.S. WIELKI POR ROX!

Fivapo 12-06-2006 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Tibiak
Version=1.0.5
Language=usa

Prosze o pomoc!!

P.S. WIELKI POR ROX!

Mam ten sam problem ;/ i nikt niewie oco chodzi ;//// Może keidys sie dowiemy o co chodzi ;/

Luckq 13-06-2006 14:02

Wybaczcie, sam nigdy nie mialem takich bledow wiec nie mam pojecia w czym lezy przyczyna. Mozecie probowac szukac rozwiazania na subforum o Turf Battles na GameCenter
Poza tym teraz rzadziej pojawiam sie na moim Tyskim, nabilem 139 lvl, sprzedalem kilka itemow i, jezeli juz gram, zajmuje sie moim nowym fistem.

Pozdrawiam.

maciek555 15-06-2006 13:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Tibiak
Version=1.0.5
Language=usa

Prosze o pomoc!!

P.S. WIELKI POR ROX!

mam to samo ;/ prosze o pomoc

edit:juz wiem trzeba od nowa sciagnac Turfa i wszystko dziala :)

Henliken 16-06-2006 18:26

Problem

Mój problem polega na tym że komputer mi sie potrafi sam zresetować a ściągania nie można przerwać, zna ktoś może inną stronkę z clientem turfa?:( :(

Fivapo 17-06-2006 20:29

Yeah gra chodzi xD wystarczyło zassac ponownie klijenta i działa mam 28 lvl Red wizzard i mam pytanko?

1) Jak zdobyc kase bo z potworkow nieleci?
2)Czy mam dodawac all pkt w red magick czy moge tez doddac w ving ?! bo mam zbroje na 83 vin i 107 master power
3)A i czy by ktos niewziol na party albo pokazał gdzie sklepy jakies pls

z gorythx za help

Moj nick"Suk

Thjordir 17-06-2006 21:05

Tam trzeba podawac prawdziwy adres jak daje join.I Nazwisko.Dziwne to jest :/

Exolius 25-06-2006 23:26

Dzisiaj zacząłem w to grać, 32lvl Blade :) nieśmiać sie, sam musiałem robić, nikt party niechce dać xD

Powie mi ktoś jak używać warriorem skilli które ciągną mane (te w czerwonej ramce)? Próbuje tak jak magiem ppm ale nie działa, normalnym atakiem też za nic nie pójdzie :(

@Fivapo
Idziesz na jakiegoś monstera z którego często coś wypada i go farmisz aż całą torbe będziesz mieć w itemach a potem to sprzedajesz. Polecam Ghost Knighty (commander army lecą dość często)

Jak ktoś chce moge mu wbić troche lvli, mój nick: Shakti, gram na B1

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:45.