![]() |
Z jakiej przeglądarki www korzystasz??
musze zrobić ankiete do szkoły i potrzebuje do tego 360 osób więc głosujcie i piszcie z jakich przeglądarek www korzystacie i jaka jest według was naj lepsza.
WSzystkim którzy zagłosowali z góry thx |
Hyh :P Niedawno uzywalem Opery, ale teraz sie przerzucilem na Firefoxa xDD
Wedlug mnie jest ciut lepszy od Opery, ale strony sie wolniej wczytuja ( takie moje gupie wrazenie :P ) |
Cytuj:
|
Jam korzystam z IE i Firefoxa a to z jednego prostego powodu.... niektóre stronki nie wczytuja sie na IE a niektóre na Firefoxa.
|
Cytuj:
|
@up
Opera ma wszystko to, co potrzebne przeciętnemu userowi od razu. Firefox MOŻE, ale NIE MUSI mieć tychże funkcji, prócz tego można instalować inne pluginy. szybko rozwijany, bardzo szybki, wspiera standardy... - te argumenty akurat są niczym, bo Opera w niczym FFowi nie ustępuje w tych kategoriach. ;] |
Cytuj:
A i jeszcze znalazlem jakis temat z porownaniem przegladarek :P : http://www.forum.tibia.pl/showthread...przegl%B1darki |
Cytuj:
Cytuj:
|
FireFoxa. Czemu? Bo moj pies wyglada podobnie jak tytulowy lisek...
Opery uzywalem jakis czas. Potem FireFoxa. Na lisie zdecydowanie lepiej mi sie pracuje. |
Moźilla fajafox of korz. Kiedyś urzywałem opery ale mnie uszy bolały.
|
ja korzystam z Avant Browsera i sobie bardzo chwale tą przeglądarke blokuje mi wszystkie niehciane reklamy i ma sporo opcji
|
FireFox. Swego czasu używałem Opery, ale powróciłem na FireFoxa... Czemu? Nie wiem, chyba przyzwyczajenie ;-)
|
Firefox... Na Opere jakos tak sie nie moge przestawic.
|
Maxthon :) bardzo dobra przegladarka duzo opcji.
|
FireFox ofkorz :P
|
ja korzystam z mozila firefox moim zdaniem to jest najlepsza przegladarka
|
Cytuj:
Nie ma gestów. Nie było czytnika RSS. Nie ma klienta poczty. Nie ma tak wygodnego panelu z zakładkami i transferami. ;]]] |
Niedoceniany Avant Browser, tak sie jakos przyzwyczailem ;]
|
FF - bardziej funkcjonalny od IE. Innych jakoś nie miałem pokusy ściągać.
|
Godzilla Firefox... ups, mozilla...
Najlepsza jest... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie bylo czytnika RSS? Ale jest;] A opera ma system antyphisingowy i wbudowany slownik? Nie, i co z tego?? |
@up
Trzymanie stron w pamięci ram akurat ogranicza ładowanie się sajtów i przyspiesza wracanie do poprzednich stron. FF tego nie ma i tutaj dopatruję się jego problemów. :p A panel jest brzydki! :< |
Jedyna i słuszna religia - FF.
@Ghostiet Przyznam racje matek'owi, że przeglądarka to przeglądarka jest, a zawsze można ściągnąć Thunderbird'a... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Poza tym "gesty mi nie są potrzebne" - to stwierdzenie jest podobne np. do tego: "mam IE i zakładki mi nie są potrzebne". Gestury czynią surfowanie po necie znacznie przyjemniejszym i szybszym ze wszech miar. Tak samo użycie trzeciego przycisku myszy. A to wszystko Opera ma wbudowane, nie trzeba bawić się w dociąganie i instalowanie wtyczek... Ja, oczywiście, wybrałem Operę. Mam też zainstalowanego FF i czasem go uruchamian, najczęściej po to, żeby sprawdzić, jak coś wygląda w innej przeglądarce :) Ogólnie: czy Opera, czy FF - i jedno i drugie jest dobre, a co jest lepsze... to już jest dłuższa dyskusja. Jedno natomiast jest najważniejsze: żeby nie używać IE :P |
Ja mam bardzo szybki komputer przez co trzymanie stronek w RAMach nie przeszkadza mi, ale moi kumple mają słabsze kompy i też Opery używają i nie narzekają. FF też mam na kompie ;] lecz raczej nie używam. Kiedyś pościągałem wszystkie znane mi przeglądarki i stwierdziłem, że jednak Opera najlepsza. Jeszcze jedno, odkryłem Opere mając Durona 900mhz i modem, szybkość mojego internetu znacznie się powiększyła :) a komputer dalej chodził na tyle szybko na ile dawał rady.
|
Tylko Opera:) Firefox mnie odpycha, a gesty sa bardzo przydatne.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topicc Fajerfoks |
@up
tak robie diagram kołowy :) PS>dlaczego w mojej ankiecie znalazł się Avant browser , przecież to jest nakładka na IE |
Używałem Opery i nie narzekałem. Używam teraz FF też nie narzekam.
|
Fajerfox. Sialalala.
|
Opera!!!!1111oneonejedenjedenjeden
NUDZI CI SIĘ CZY CO???? |
A ja używam Fire Lisa i mi z tym dobrze:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |