![]() |
Zabawa z Grorlamem: )
|
rotfl! xD
Ciekawe co będzie następne, Demodras/Old Widow pod D.Bridge? ;d. |
HAHAHA trzeba przykleić ten temat!!!!!!!!11
|
|
Widziałem na tibia.de, owned po prostu.
Cześć 1 http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9222 |
Rewenge of the Grorlam :D
ciekawe gdzie on pod koniec polazl ;P |
Buahahaha. Boski loocik xD Szkoda tylko, że Grorlam znika, tak samo jak Orshabaal ;P
|
Nie no najlepszy filmik jaki widziałem !:D więcej takich filmikow plax ! fajnie by bylo jakby ktos zalozyl temat z takimi filmikami :]
|
Cytuj:
|
@up Hehehe :) dobre
Ciekawe kiedy nowe filmiki ktos nakreci :) moze old widow pod DB :)) Ale ten filmik i tak wymiata :) I mowicie ze na non-pvp nic sie nie dzieje :) To sie nazywa pk! Pozdro |
Jeden z najlepszych filmow, jaki kiedykolwiek widzialem.
|
hahah dawno sie tak nie usmiałemm : DD:D filmik polecam!!
|
Hehehe super :D
Tylko powiedzcie mi czemu on zniknął jak się go zlurowało ponad 2 poziomy?Czy anty luring system nie dotyczy bossów? |
lol pekowanko na non pvp!! omg wyczepiste!
|
OMG ale się usmiałem fiilmik Kozaq!!!!
|
Cytuj:
Wszystko zalezy od potegi potwora dlatego gsy na pohu mozna spokojnie huncic i nie znikają jak valkirja koło carlin. Cipsoft byl poprostu wyrozumialy i zrozumiał że potrzeba troche wiecej terenu zeby to utłuc |
Hahaha o ja pierdziele :D Zakur*isty filmik :D Naprawde jeden z lepszych jakie widziałem haha. No tu można powiedzieć, że locik dopisał :D
A tak a propo... 1 część lepsza ;) |
Niedobrze że ten film ujrzał światło dzienne. Z tego co widać pierwszy filmik byl kręcony 9 czerwca drugi 10... Czyli ma regularny resp(?) Teraz wokolicach thais bedzie pustka jak za dawnych czasów na desercie w obawie przed gsami
|
Cytuj:
On niema reguralnego respa... Poprostu na 1 filmiku go nieubili tylko znowu ten sam pojawił sie na respie:p (TO NIE JEST STWIERDZONE NA 100%) |
Cytuj:
|
Nie, Grorlam nie ma regularnego respa, ostatnio (wczoraj) kurtularnie podlazlem to miejsca jego spawnu i go tam niebylo. Prawdopodobnie to sie respi tak jak The Horned Fox i inne bossy. (Film krecony na Pacerze - tez tam gram ;F )
|
Cytuj:
|
@ Temat
Zaje!bisty filmik ! xD |
HAHAHAH film świetny :D Tylko czekać jak Old widow pojawi się pod dwarven bridge :D
Btw, Cipy prędzej czy później zrobią antyluring dla boosów (bardzo duża odległość), tak przynajmniej mi się wydaje. |
Mała szansa żeby zrobili... W ich tempie to może za 3-4 lata...
A film świetny :> Od czasów Forbesa nie było chyba żadnych filmów z non-PvP wartych uwagi :S |
Świetny filmik, polecam!!;) niezła akcja z tym Grorlamem:)
|
Hahhaha fajny film ... najlepiej sie gs-y roluje kolo dc :cup:
|
xD
Spoko filmik... gratuluje zabawy :p a ja myslalem ze na swiatach non-pvp nie mozna zemscic sie na noobkachB)
|
Wysiepany filmik niemogłem z tego jak noobypadały xD
|
B
U M P Na 1 stronie nowy filmik ;) |
Cytuj:
help plax? @edit problem rozwiązany, miałem starą tibiecam. Własnie oglądam ;) |
Zaje,biste , pierwszy raz widzę coś takiego...ja bym to nazwał "PeKowanie bez skulla ":D :D :D Pozatym dobre jest to że można go lurowac w h.. daleko 8o :D
|
ahhhhhhhhhh
jak mi tego brakowalo xDDD uwielbiam lurowanie :*:* |
no ja tez lubie filmiki tego typu :)
Dzis byl golemek na celescie tez duzo osob padlo moze jakis filmik znajde ;) A i jeszcze jedno Filmik ktory dzisiaj dodalem moze niedzialac przez swoja nazwie , mialem taki blad dzisiaj :P zmienilem na krotka i dziala ;) Pozdrawiam~ |
Grorlam PowaH !!
Szkoda, że tak się mu odwdzięczyli za "Orsha w Thais" ;] Ogólnie fajny filmek |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:46. |