Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

Xezbeth 14-06-2006 12:13

Wydarzenia Z kyry

Piszcie o wszystkim zwiazanym z kyra tylko nie idzcie na temat z wrzutami na hlvl i na tetra

Creator of Nightmare 14-06-2006 14:30

Xezbeth sprzedal chara i gra nim jakis noob, ktory robi posmiewisko z starego ownera

Poza tym na kyrze nic sie nie dzieje, hu-jem straszy, DS juz nie pkuja i nie ma po co zagladac na forum, nie mowiac juz o grze tutaj.

Pozdrawiam

kiss 4 Xezbeth ;***

Exodus 14-06-2006 14:38

ale mnie juz denerwuje ten nowy owner ...
Stary Owner dlugo pracowal na dobrre opinie a teraz ten robi z siebie Debila w kazdym poscie, z drugiej strony trzeba przynac ze nie ma wiecej niz 12 lat wiec to nic dziwnego
Sry za Offtop

=Pekin= 14-06-2006 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus
ale mnie juz denerwuje ten nowy owner ...
Stary Owner dlugo pracowal na dobrre opinie a teraz ten robi z siebie Debila w kazdym poscie, z drugiej strony trzeba przynac ze nie ma wiecej niz 12 lat wiec to nic dziwnego
Sry za Offtop

Taaa chcialem tylko powiedziec ze dzieciom w wieku 1-18 lat trudno skołowac 500~ zł (nie wiem ile chodza takei chary na allegro ) a najwiekszym zatrszykiem gotówki jest w wieku 11 lat komunia gdzie dostaje sie 1 tys +
Wiec najprawdopodobniej xezem gra tera jakis 11 latek :D *

"Mamo kup mi na komunie postac do gry" OMFG

Impalex 14-06-2006 19:30

...

afff.Dajcie.juz.spokuj.z.tym.nowym.ownerem.xezbeth a...tez.mnie.troche.denerwuje.to.ze.pisze.takie.bz dury.i.psuje.jego.opinie.ale..w.sumie.wiekszosc.wi e.ze.to.jest.inny.owner.wiec.czym.sie.przejmowac?; p po*ebac.to :)

DS.oficjalnie.zakonczylo.PK.na.Kyra:P Mysle.ze.ten.server.teraz.bedzie.jednym.z.nudniejs zych...wojna.Ale~vs .Familia.jest.beznadziejna..:Pnic.sie.nie.dzieje.n o.ale.coz.zrobic...
niech.wygra.lepszy.team :) jestem.za.Alea!!no.ale.oni.raczej.to.przegraja;p
to.tyle...cya.all

Hail.Dancing.Shadows!

Def 14-06-2006 20:18

no nowy owner xezbetha mysli ze jest niewiadomo kim ;p
zobaczymy nowy xezbethu kiedy padniesz,a zemsta bedzie slodka za to twoje kozzaczenie :D

do zobaczenia w swiatynie hehehe :D

Hail AIE
Hail DS
Fuck BLackwater
Fuck Familia

Valais 14-06-2006 21:36

Zaloba.

Wlasnie sie dowiedzialem ze jeden owner od Steriego nie zyje ;/// zalamalem sie na maxa byl moim przyjacielem ..... powiesil sie z powodu problemow na rl tak slyszalem ;/////// :((( i dla niego zrobie wszystko zeby pokonac AIE...

Tetro.....

paior 14-06-2006 21:52

Omfg ;[ ††† ;(;( ;( ;( ;(

Gedd 14-06-2006 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valais
Wlasnie sie dowiedzialem ze jeden owner od Steriego nie zyje ;/// zalamalem sie na maxa byl moim przyjacielem ..... powiesil sie z powodu problemow na rl tak slyszalem ;/////// :((( i dla niego zrobie wszystko zeby pokonac AIE...

Tetro.....

to ten co potrafil powiedziec tylko "zobaczymy co bedzie jak tetro sie zaloguje"?

Karrith 15-06-2006 00:12

Cytuj:

Tetro.....

po tej wypowiedzi mozna juz zobaczyc ze jestes chory psychicznie i na serio powinines isc na jakies leczenie..

Edek Rozprowacz 15-06-2006 01:01

Omfg

Cytuj:

Tetro.....

Smierc twojego "przyjaciela" ma byc powodem do wygrania wojny(moze chcesz zrobic z niego meczennika ^^). Ty nie jestes zwyklym maniakiem ty potrzebujesz psychiatry i to szybko. Wiecej nie pisze bo z kazda chwila nabieram coraz wiekszego obrzydzenia do ciebie.

Creator of Nightmare 15-06-2006 01:18

dokladnie....

Forlann 15-06-2006 02:06

Tetro szkoda mi Ciebie :(

Xezbeth 15-06-2006 08:44

Ludzie czy was to Pipie~ Tetro mowi ze zmarl mu kolega a wy mu cisniecie kurw~ opanujcie sie steri jak wiem pragnol wygrac wojne i tetro chce to zrobic zaniego pojeb~
Btw;Defroy po co dolanczales do war hahah noobek padniesz jak 12 zasrany spy

Impalex 15-06-2006 09:00

co.Ty.dajesz...

omg!!!co.Ty.tetro~.dajesz...wez.zastanow.sie.czasa mi.nad.soba...myslisz.ze.dla.niego.najwazniejsza.b yla.wojna.w.glupiej.grze?wez.przestan...
jesli.byl.to.Twoj.przyjaciel.to.przykro.mi...ale.p rosze.next.time.zastanow.sie...

Rest.in.peace.Daniel :(

Exodus 15-06-2006 09:19

Moze powtorze ,ale czym jest wojna w jakiejs grze do realnego zycia? Myslisz ze on zyl tylko gra i jego marzeniem bylo wygranie wojny...On pewnie tylko jak kazdy chcial wygrac , bo kto lubi przegrywac. I walczenie Tibii za czyjas smierc na rl jest baaaardzo glupie..i naprawde z tym psychiatra to jest dobra rada , bo za kilka lat ...ehh n/c

Łolek 15-06-2006 09:51

Steri w grze to byl (jest) wielki PA i noob.

Azeris 15-06-2006 10:51

Cytuj:

Tetro.....

To ilu on miał ownerów (przypominam że ma 85 lev i gra od początku serva) tyle co ty? 3?
Zmiażdżyłeś z tym że z tego powodu chcesz wygrać wojne. Co przez nas się zabił? Boje sie co z Tobą będzie jak dorośniesz. Powinieneś się gdzieś udać. W RL też tak sprawy załatwiasz?

Skra Avar 15-06-2006 10:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Łolek

Nie mówi sie tak o zmarłym

@Pereo

Masz racje w tym co napisałeś

Pereo 15-06-2006 10:56

przestancie sobie dokuczać nawzajem
strata przyjaciela to wielki szok dla niektórych a wy to wykorzystujecie to wkurzania sie nawzajem
Nie jest latwo sie pogodzic z jego smiercią dla fimilli a inni powinni to zrozumiec i nie naskakiwac tak na nich :(

Let his soul will be free 4ever

Azeris 15-06-2006 11:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pereo
strata przyjaciela to wielki szok dla niektórych a wy to wykorzystujecie to wkurzania sie nawzajem
Nie jest latwo sie pogodzic z jego smiercią dla fimilli a AIE powinno to zrozumiec i nie naskakiwac tak na nich :(

Co my naskakujemy na nich??? PRZECZYTAJ DOKŁADNIE WSZYSTKIE POSTY I DOPIERO PÓŹNIEJ NAPISZ (strzególnie post Valaisa) który ... chce nas pozabijać za to że zginoł jego kolega w rl.

szwagiereczek 15-06-2006 12:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pereo
Nie jest latwo sie pogodzic z jego smiercią dla fimilli a inni powinni to zrozumiec i nie naskakiwac tak na nich :(

Przypominam, że on odszedł na własne życzenie

Def 15-06-2006 13:53

Ty Tetro tez tak skonczysz. Widac ze Steri zyl tibia, dostal jakis problem w zyciu realnym i nie wytrzymal i sie powiesisz. Dorosniesz do tego tez sobie nie poradzisz przez ta gre. Ty jestes wielkim maniakiem i niedlugo tez sie powiesisz. Mam nadzieje ze reszta twoich ownerow sie nie bedzie na nas mscic :p

Zobaczymy XEZBETH kto predzej padnie noobie jebany. :evul: tak czy tak sie na tobie odegram. hahaha

Fenza 15-06-2006 14:26

Po pierwsze koles znowu siedzi od 8 rano do nocy ~ po drugie jak mozna byc takim idiota zeby sie powiesic ? Kurwa nie rozumiem takich , po trzeci I HOPE HE BURN IN HELL !

Pyro Aris 15-06-2006 17:40

eee do tetra :

co zamierzasz robic jak dorosniesz ? i czemu sie kurwa nie odzywasz jak wszyscy po tobie pojechali ?

Pyro Aris 15-06-2006 17:41

te cenzurki sa zajebiste

Łolek 15-06-2006 17:44

Niewiem, moze ten 2 owner co gra sam teraz to PA, bo tamten mial zryte zycie z tego co sie dowiedzialem :|

Legiren 15-06-2006 18:13

:(

Cytuj:

Tetro.....

OMG powiesil sie !? :(:(:(:( jeszcze nie dawno z nim gadalem :( omg :( czy to ten z Elblaga , Piotrek ?

Pozdro Elblag , i ziomkow z kYry , Pablofom itp :*

Azeris 15-06-2006 18:44

Jun 15 2006, 17:17:42 CET Died at Level 150 by a warlock
Warlock poexpił sobie na tetro.

Piotr 15-06-2006 18:52

STERI pamięc o tobie nie zniknie tak szybko !!!!!!!!!

Hum tak czytam wasze posty i z niektórych to mi się śmiać chce ""Czego głąbie piszesz jak nie wiesz, jak nie grasz na tym servie i nie wiesz jaki ma on klimat, do tych co graja nie mówie do was."" Hum powiem że ja Daniela znałem z innego serva "Mythera" on mnie namówił żebym tu grał z nim. Znaliśmy się dwa lata, czyli od dwóch lat gramy w tibie widzieliśmy juz wiele i pewnie jak by nie to to zobaczyliśmy wiecej. Teraz sam pozostałem z przyjaciółmi na polu wali bicia lvl. Tetro ma racje to były wyjebany przyjaciel dużo by opisywać. Padło pytanie ile miał ownerów Steri: odpowiem że jeden i czasem pomagał mu kolega z rl (nie podam imienia przyjaciele wiedzą). I do tych co nie umieją czytać przeczytaj temat bądz wypowiedzi graczy zanim coś napiszesz. Według mnie temat poświęcony pownien zostać Steremu mam kilka fotek z innego serva wieć jak ktoś zrobi odzielny temat to wkleje je. Tetro jestem z toba i całą familią UCZCIJMY PAMIĘĆ STERIEGO, ŻEBY JEGO WYŚIŁEK NIE POSZEDŁ NA MARNE.

P.S. piszcie dalej te smieszne posty, przynajmiej można się pośmiać z waszej inteligencji, która nie przekracza lub nie wzrasta powyżej 0 :]

POZDRO ALL KYRA

Malanis 15-06-2006 20:49

@tetro~

jestes takim idiota, ze jak czytam twoje wypociny to az mnie cos w srodku skreca

Karrith 15-06-2006 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotr
Hum tak czytam wasze posty i z niektórych to mi się śmiać chce ""Czego głąbie piszesz jak nie wiesz, jak nie grasz na tym servie i nie wiesz jaki ma on klimat, do tych co graja nie mówie do was."" Hum powiem że ja Daniela znałem z innego serva "Mythera" on mnie namówił żebym tu grał z nim. Znaliśmy się dwa lata, czyli od dwóch lat gramy w tibie widzieliśmy juz wiele i pewnie jak by nie to to zobaczyliśmy wiecej. Teraz sam pozostałem z przyjaciółmi na polu wali bicia lvl. Tetro ma racje to były wyuwielbiam jeść bananyany przyjaciel dużo by opisywać. Padło pytanie ile miał ownerów Steri: odpowiem że jeden i czasem pomagał mu kolega z rl (nie podam imienia przyjaciele wiedzą). I do tych co nie umieją czytać przeczytaj temat bądz wypowiedzi graczy zanim coś napiszesz. Według mnie temat poświęcony pownien zostać Steremu mam kilka fotek z innego serva wieć jak ktoś zrobi odzielny temat to wkleje je. Tetro jestem z toba i całą familią UCZCIJMY PAMIĘĆ STERIEGO, ŻEBY JEGO WYŚIŁEK NIE POSZEDŁ NA MARNE.

P.S. piszcie dalej te smieszne posty, przynajmiej można się pośmiać z waszej inteligencji, która nie przekracza lub nie wzrasta powyżej 0 :]

POZDRO ALL KYRA

o kurwa...kolejny idiota..
czy ty do kurwy nedzy nie rozumiesz ze to jest forum o grze a nie o smierciach w rl?? i jak go tak lubile i szanowales to uczicj to w jakis normalny sposob a nie na jakims jebanym forum!! pomysl w samotnosci o nim, pojdz na cmentarz, zapal znicz a nie takie pierdoly bedziesz wymyslac.
a tak wogole to goscia nie zaluje poniewaz popelnil samobojstwo wiec niech sie wali.

Pyro Aris 15-06-2006 21:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karrith
o kobieta lekkich obyczajówa...kolejny idiota..
czy ty do kobieta lekkich obyczajówy nedzy nie rozumiesz ze to jest forum o grze a nie o smierciach w rl?? i jak go tak lubile i szanowales to uczicj to w jakis normalny sposob a nie na jakims uwielbiam jeść bananyanym forum!! pomysl w samotnosci o nim, pojdz na cmentarz, zapal znicz a nie takie rzodkiewka jest supery bedziesz wymyslac.
a tak wogole to goscia nie zaluje poniewaz popelnil samobojstwo wiec niech sie wali.

ej a tak wogole to ktos moze by powiedzial czemu tylko tetroo tym wiedzial ?

SicMaggot 15-06-2006 21:50

What a idiots!!!

Cytuj:

(..) tak wogole to goscia nie zaluje poniewaz popelnil samobojstwo wiec niech sie wali.

Tym postem pokazales ze jestes albo totalnym idiota ktory nic nie wie o zyciu, (czyli masz moze z 10-12 lat) albo po prostu dla ciebie smierc jakiegos czlowieka jest to zwykla codzienna malo wazna sprawa. I piszecie wszyscy ze Tetro powinien sie leczyc ze chce wygrac wojne dla niego ale moim zdaniem on po prostu chce to zrobic gdyz juz nic innego nie moze dla niego zrobic a byl to jego przyjaciel. A to wlasnie psychiatry potrzebuja ci co twierdza ze dobrze tak mu ze sie powiesil[*]Zal mi was ludzie........

Xzonixek 15-06-2006 22:08

Omg jezu...Nie kapuje was...
1.Może zaczniecie rozmawiać na temat Kyry??

Wasz temat przypomina mi...
Cytuj:

Jestem knightem i wale z axa, a moj kolega jest druidem i wali z różdzki

Karrith 15-06-2006 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SicMaggot
Tym postem pokazales ze jestes albo totalnym idiota ktory nic nie wie o zyciu, (czyli masz moze z 10-12 lat) albo po prostu dla ciebie smierc jakiegos czlowieka jest to zwykla codzienna malo wazna sprawa. I piszecie wszyscy ze Tetro powinien sie leczyc ze chce wygrac wojne dla niego ale moim zdaniem on po prostu chce to zrobic gdyz juz nic innego nie moze dla niego zrobic a byl to jego przyjaciel. A to wlasnie psychiatry potrzebuja ci co twierdza ze dobrze tak mu ze sie powiesil[*]Zal mi was ludzie........

nigdy nie uwazalaem i niebede uwazal ze smierc jest cyzms malo waznym. jest to straszliwa tragedia. ale nigdy, przenigdy nie bede sznowal ani zalowal osob ktore popelnily samobojstwo (no chyba ze byli chorzy psychicznie i nie odpowiadali za swoje czyny), poniewaz jest to jedna z najgorszych rzeczy jakie czlowiek moze zrobic(wg mnie)

=Pekin= 15-06-2006 22:34

Nie znam steriego ( dobrze ze nie poznałem ) i nie bede plakac przez jego smierc poniewaz na swiecie umiera codzinnie nie jedna osoba i gdybym miał opłakiwac każdą to by mi życia zabrakło ..
Dla mnie Steri byl totalnym idiotom który nie dosc ze zostal źle wychowany to jeszcze tibia pewnie do tego go doprowadzila. Popelnil on bardzo duzy grzech odbierając sobie życie ...

Tetro ja Ciebie w ogóle nie rozumiem, staram sie rozgryzsc kim ty kurwa jestes.

Steri pewnie w tibii radzil sobie swietnie bo z axa mógl zabic kazdego i mial za plecami samych high lvli ... przyszly problemy w RLu, to troche inaczej jak w tibii i sobie z nimi nie poradzil :/ to musial byc wrak człowieka

Aryn 15-06-2006 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Łolek

Moze i Był Ciekawe jak by twój kumpel sie powiesil czy był bys tak samo radosny?

Ty tez niezly noob i Pa

Nie Ukrywaj sie :>

Kapix 15-06-2006 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez =Pekin=
Nie znam steriego ( dobrze ze nie poznałem ) i nie bede plakac przez jego smierc poniewaz na swiecie umiera codzinnie nie jedna osoba i gdybym miał opłakiwac każdą to by mi życia zabrakło ..
Dla mnie Steri byl totalnym idiotom który nie dosc ze zostal źle wychowany to jeszcze tibia pewnie do tego go doprowadzila. Popelnil on bardzo duzy grzech odbierając sobie życie ...

Tetro ja Ciebie w ogóle nie rozumiem, staram sie rozgryzsc kim ty kobieta lekkich obyczajówa jestes.

Steri pewnie w tibii radzil sobie swietnie bo z axa mógl zabic kazdego i mial za plecami samych high lvli ... przyszly problemy w RLu, to troche inaczej jak w tibii i sobie z nimi nie poradzil :/ to musial byc wrak człowieka

Holy words~. Sam bym tego lepiej nie ujął.

Mimo to ruszylo mnie to, gdy dowiedzialem sie ze Steri umarl. Swego czasu mialem domek obok niego. Szkoda...

SicMaggot 15-06-2006 22:50

Cytuj:

nigdy nie uwazalaem i niebede uwazal ze smierc jest cyzms malo waznym. jest to straszliwa tragedia. ale nigdy, przenigdy nie bede sznowal ani zalowal osob ktore popelnily samobojstwo (no chyba ze byli chorzy psychicznie i nie odpowiadali za swoje czyny), poniewaz jest to jedna z najgorszych rzeczy jakie czlowiek moze zrobic(wg mnie)

No ja nie mowilem ze uwazasz ze to nie jest czyms malo waznym ale to pokazuje ze nie wiesz nic o zyciu chlopczyku

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez =Pekin=
Dla mnie Steri byl totalnym idiotom który nie dosc ze zostal źle wychowany to jeszcze tibia pewnie do tego go doprowadzila. Popelnil on bardzo duzy grzech odbierając sobie życie ... (...)

Powiedz mi gdzie napisalem ze masz oplakiwac kazda osobe ktora umarla. A jezeli twierdzisz ze popelnil on duzy grzech to kim jestes zeby to wiedziec ??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:07.