Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Scythe w Trollu !! o.O (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=81413)

Nietypowy 18-06-2006 10:40

Scythe w Trollu !! o.O

Wiem, że to nic wielkiego... ale właśnie wychodziłem kumplowi z rooka i gdy zabiłem trolla i... wylootowałem Scythe !! Na tibia.pl nie pisze nic o tym, że scythe można wylootować z trolla ;) To raczej małoprawdopodobne, że ktoś mi podrzucił scythe ! Wtedy jadłem śniadanie w kuchni... 2 min mi to zajęło.. a nikogo w pobliżu nie było... a to scythe było w świeżym ciele trolla :)
O to screen :
http://img82.imageshack.us/img82/1457/lol8jv.jpg

...Zeck 18-06-2006 10:54

Mozliwe ze sam władowales tam scythe chcac zaslynac:P

Nietypowy 18-06-2006 10:59

Spodziewałem się takiego typu komentarzy.... OMG... Wcale nie wykluczam tego, że ktoś z graczy mógł to scythe podrzucić podczas mojej nieobecności na kompie... ale wątpie, a gdy otworzyłem ciało scythe był !! ja go napewno nie podłożyłem ;) Ciężko uwierzyć? trudno.. temat jest dla pokazania że być może z trolla wypada scythe :) Może ktoś jeszcze wylootował scythe z trolla ? :)

...Zeck 18-06-2006 11:00

Nie mowie ze skreslam cie odrazu,ale ze to mozliwe;p

Xepr 18-06-2006 11:03

O ile ty jej nie podłożyłeś to jest tylko jedna możliwość.
Ktoś walczący clubami walczyl scythe i podmienił scythe na mocniejszego studded cluba.. proste..

Nietypowy 18-06-2006 11:07

@up całkiem możliwe...

boorex 18-06-2006 11:09

@up
A ile wedlug ciebie scythe ma ataku ? Po drugie tak juz nawiasem mowiac scythe nie wyglada mi na maczuge czy palke jakas (club) -.-'

@topic
Pofatygowalem sie poszedlem troche pobic trolle scythe mi nie polecial sadze ze to walek. Cya

Nietypowy 18-06-2006 11:13

@up
Tylko że scythe może niesamowicie żadko wypadać :)

Xepr 18-06-2006 11:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez boorex
@up
A ile wedlug ciebie scythe ma ataku ? Po drugie tak juz nawiasem mowiac scythe nie wyglada mi na maczuge czy palke jakas (club) -.-'

@topic
Pofatygowalem sie poszedlem troche pobic trolle scythe mi nie polecial sadze ze to walek. Cya

Scythe wg tibia.pl jest bronia obuchowa. Nie wierzysz? Sam sprawdz, kupując scythe i zobaczysz wtedy jaki skill Ci urosnie. Pozatym Studded club ma jeden pkt wiecej od scythe i jest w przeciwieństwie do niej jednoręczny.

@RE: down

A mi z rata wypadł Tower shield..

slawekmag 18-06-2006 11:30

Też mi kiedyś wyapdło:)

~~*Punisher*~~ 18-06-2006 14:11

Raczej wątpie że wam wypadło poprostu pewnie ktoś zamienił scytge na studed cluba...Temat do zamknięcia

S.T.E.K. 18-06-2006 15:47

Hehehe. Dobry jesteś. Nie dość, że przyznajesz że wychodzisz kumplowi z rooka, to jeszcze afkujesz i na screenie niemukrywasz jego nicka... Twoj kumpel powinin dostać bana za sharing konta, a ty za głupote. Btw. coś słabe eq na tej postaci wiec śmiem twierdzić, że sam podłożyłeś scythe, żeby narobić trochę szumu.

Arcydemon 18-06-2006 22:43

wypada. nie wiem co w tym takiego dziwnego :/ mi wypadło tyle razy, ze nawet na to uwagi nie zwracam, przecież to śmieć....

Nietypowy 19-06-2006 07:56

STEK bystry jesteś B) Nicku nie ukryłem bo postać do dupy, więc po co?
Scythe nie podłożyłem... Chyba bym musiał filmik nakręcić co?
Ale zauważyłem, że 2 inne osoby też kiedyś wylootowały scythe z Trolla :)
A co do AFK... To nie wierze, że ty nigdy nie byłeś AFK na 2 min :) To nic wielkiego... yhh

teletoobis 19-06-2006 11:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez S.T.E.K.
to jeszcze afkujesz

a kto powiedział, że afkowanie zabtronione jest? ^.-

btw mi tez wypadl scythe nie raz nie dwa

pawepek 19-06-2006 12:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez S.T.E.K.
Hehehe. Dobry jesteś. Nie dość, że przyznajesz że wychodzisz kumplowi z rooka, to jeszcze afkujesz i na screenie niemukrywasz jego nicka... Twoj kumpel powinin dostać bana za sharing konta, a ty za głupote. Btw. coś słabe eq na tej postaci wiec śmiem twierdzić, że sam podłożyłeś scythe, żeby narobić trochę szumu.

Kazdy moze afkowac, to ejdnak ryzyko deada, pozatym jezeli nie uzywa sie bota... ja w tym nic złego nie widze, nie wiem jak to sie ma do zasad tibii..

Nietypowy 19-06-2006 12:20

Nie można afkować.. karalne kickami na kilkanaście minut :) A o innych karach nie wiem ;)

teletoobis 19-06-2006 12:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nietypowy
Nie można afkować.. karalne kickami na kilkanaście minut :) A o innych karach nie wiem ;)

nast. niedowiarek... -.-'
po pierwsze primo afkować można...po drugie primo nie można używać przy tym botów...po trzecie primo kick po 15 minutach to nie kara tylko wywalenie postaci z gry (przykladowo jak prad ci odetna czy cus)...po czwarte primo o innych karach nie wiesz bo takie nie istnieją

Nietypowy 19-06-2006 12:28

Hehe no może masz rację :) Ale kicki są od GM'ów ;) Mój kumpel używał Bota i akurat wpadł na niego Gm Xadam B) Zapewne go znacie :) I nie był zbyt surowy(nawet nawiązał krótki dialog) dał mu kicka na 15 minut jako nauczkę... później znowu ale na dłużej...następnie kumpel już bota nie włączał :D

keyu 19-06-2006 12:55

Scythe z trolla nie wypada ! zapytajcie jakiegos duzego lvla rookstayera jak niewierzycie, co ma np. 60 lvl i nonstop wali trolle bo na tym sie expi na rooku -.-
Po co ten offtopic to ja niewiem ,

Spalony 19-06-2006 13:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slawekmag
Też mi kiedyś wyapdło:)

mie tesh...

Chycel 19-06-2006 13:51

ej a kto czyta losuxa?...

@topic

imposible is nothing... ><
Moze tak, moze nie. Ale jedna teza jest pewna(dobrze obmyslane i ktos o tym wspomnial)-ktos poprostu zamienil tego scythe za studded cluba. I to jest jedyne, racjonalne wytlumaczenie.

--Chycel

Plajer 19-06-2006 14:11

Gram juz troche w tibie ale na rooku trolle orałem mało..raczej poison spidery i raty :D ale zabilem troche trolli i scythe never nie wypadło..nie twierdze ze kłamiesz ale nie twierdze tez ze mowisz prawde.

Aynahanir 19-06-2006 15:50

są możliwości
1. Naprawdę był tam schyte.
2. Podczas nieobecności ktoś podłożył (ale po co schyte'a tracić, ja raz sprzedałem, a studded cluba u obiego nie sprzedasz).
3. Autor podłożył schyte'a.
do autora:
bez jaj. kto nosi jacket jak ma już skille na trolla?!

Nietypowy 19-06-2006 17:08

@up
Only Snake and Wolf... Szybki exp... Szkoda czasu na szukanie itemów :)

Niektórzy piszą, że bili wcześniej trolle i nie wypadł im scythe... A może podczas jakiegoś updatu, scythe dodano do lootu w trollu? Hmm? No nie wiem jak jest z tym scythe... ale wiem, że Cipsoft wie to na bank B) Jedź ktoś do nich :P

Mati66 22-07-2006 08:45

Dobry pomysł:)
Ja podrzuce do sarny dsm i powiem że zlootowałem
Ogółem mówiac: WAŁ!!!:p

Kasinis 22-07-2006 09:28

Scythe mogła wypaść przypadkowo albo i nawed to jest ulepszony troll który używa kosy na takich jak ty 8o

Mysza02 22-07-2006 09:35

Sam sie natluklem tyle trolii ze zadna kosa mi nie wypadla ;/

Kasinis 22-07-2006 10:10

Mysza ty sie dałeś nabrać?? Lol dzieciom neostrady stop

:baby: NOOBCIU

lukaszlukasz 22-07-2006 15:00

@Mysza02
Co to podejrzane linki w podpisie? Mi tu keyloggerem śmierdzi... wkurzają mnie takie linki i to w podpisach jeszcze -.- (no chyba ze to nie keylog to przepraszam :) )

@Topic
Z tą kosą to jakaś ściema, nigdzie o kosach z trolli jeszcze nei słyszałem żeby ktoś trafił, chyba że faktycznie dodali jako very rare item, nie wiem, ja troli na rooku nie bije, wolę orki :)
Tak w ogóle to nie rozumiem po co ta cała afera, rozumiem gdyby chodziło o jakiś cenny item, ale o głupią kosę tyle stron tematu żeby było xD

Tukan pogromca sebka 22-07-2006 18:05

To ze z trola wypadl scythe jest całkiem mozliwe...nie wiezycie?? wasza strata -.--

noobowaty mistrz 23-07-2006 17:56

Omg przez 2 minuty jedzac sniadanie mogl ktos podlozyc scythe i spowrotem wziac z 30 razy. Bezsensowny temat. Az dziw bierze ze nie skasowali go. -.-

urlich grzes 27-07-2006 00:19

a jak sie zwie to do scinania trawy :/? bo doniedawna zdawalo mi sie ze scythe :D

Vantristran 01-08-2006 08:16

HaHaHa
!!!!

Ta jasne... na bank wylootowales albo sam podlozyles albo ktos ci podlozyl... to chyba oczywiste... troll nie dropa scythe...:baby:

Tevix 01-08-2006 08:42

Caly czas siedze na trollach i na nich skilluje i zadne scythe mi niewypadlo
raz siedzialem sorciem i expilem do 10 lvl od 8 i nic

Orshabaall 01-08-2006 13:04

Screen ktory jest w temacie pochodzi z jakiegos otsa z mapka rl tibii. Latwo to poznac po ksztalcie bagna jaki widac na screenie na lewo od wiezy. W rl tibii wyglada to nieco inaczej.

polosin 11-08-2006 13:38

Trolle która ja zabiłem mogę liczyć w tysiącach... Nigdy nie wylootowałem kosy (scythe). Za to mam ~35 silver amulet (straciłem rachube)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:24.