![]() |
Scythe w Trollu !! o.O
Wiem, że to nic wielkiego... ale właśnie wychodziłem kumplowi z rooka i gdy zabiłem trolla i... wylootowałem Scythe !! Na tibia.pl nie pisze nic o tym, że scythe można wylootować z trolla ;) To raczej małoprawdopodobne, że ktoś mi podrzucił scythe ! Wtedy jadłem śniadanie w kuchni... 2 min mi to zajęło.. a nikogo w pobliżu nie było... a to scythe było w świeżym ciele trolla :)
O to screen : http://img82.imageshack.us/img82/1457/lol8jv.jpg |
Mozliwe ze sam władowales tam scythe chcac zaslynac:P
|
Spodziewałem się takiego typu komentarzy.... OMG... Wcale nie wykluczam tego, że ktoś z graczy mógł to scythe podrzucić podczas mojej nieobecności na kompie... ale wątpie, a gdy otworzyłem ciało scythe był !! ja go napewno nie podłożyłem ;) Ciężko uwierzyć? trudno.. temat jest dla pokazania że być może z trolla wypada scythe :) Może ktoś jeszcze wylootował scythe z trolla ? :)
|
Nie mowie ze skreslam cie odrazu,ale ze to mozliwe;p
|
O ile ty jej nie podłożyłeś to jest tylko jedna możliwość.
Ktoś walczący clubami walczyl scythe i podmienił scythe na mocniejszego studded cluba.. proste.. |
@up całkiem możliwe...
|
@up
A ile wedlug ciebie scythe ma ataku ? Po drugie tak juz nawiasem mowiac scythe nie wyglada mi na maczuge czy palke jakas (club) -.-' @topic Pofatygowalem sie poszedlem troche pobic trolle scythe mi nie polecial sadze ze to walek. Cya |
@up
Tylko że scythe może niesamowicie żadko wypadać :) |
Cytuj:
Scythe wg tibia.pl jest bronia obuchowa. Nie wierzysz? Sam sprawdz, kupując scythe i zobaczysz wtedy jaki skill Ci urosnie. Pozatym Studded club ma jeden pkt wiecej od scythe i jest w przeciwieństwie do niej jednoręczny. @RE: down A mi z rata wypadł Tower shield.. |
Też mi kiedyś wyapdło:)
|
Raczej wątpie że wam wypadło poprostu pewnie ktoś zamienił scytge na studed cluba...Temat do zamknięcia
|
Hehehe. Dobry jesteś. Nie dość, że przyznajesz że wychodzisz kumplowi z rooka, to jeszcze afkujesz i na screenie niemukrywasz jego nicka... Twoj kumpel powinin dostać bana za sharing konta, a ty za głupote. Btw. coś słabe eq na tej postaci wiec śmiem twierdzić, że sam podłożyłeś scythe, żeby narobić trochę szumu.
|
wypada. nie wiem co w tym takiego dziwnego :/ mi wypadło tyle razy, ze nawet na to uwagi nie zwracam, przecież to śmieć....
|
STEK bystry jesteś B) Nicku nie ukryłem bo postać do dupy, więc po co?
Scythe nie podłożyłem... Chyba bym musiał filmik nakręcić co? Ale zauważyłem, że 2 inne osoby też kiedyś wylootowały scythe z Trolla :) A co do AFK... To nie wierze, że ty nigdy nie byłeś AFK na 2 min :) To nic wielkiego... yhh |
Cytuj:
a kto powiedział, że afkowanie zabtronione jest? ^.- btw mi tez wypadl scythe nie raz nie dwa |
Cytuj:
|
Nie można afkować.. karalne kickami na kilkanaście minut :) A o innych karach nie wiem ;)
|
Cytuj:
nast. niedowiarek... -.-' po pierwsze primo afkować można...po drugie primo nie można używać przy tym botów...po trzecie primo kick po 15 minutach to nie kara tylko wywalenie postaci z gry (przykladowo jak prad ci odetna czy cus)...po czwarte primo o innych karach nie wiesz bo takie nie istnieją |
Hehe no może masz rację :) Ale kicki są od GM'ów ;) Mój kumpel używał Bota i akurat wpadł na niego Gm Xadam B) Zapewne go znacie :) I nie był zbyt surowy(nawet nawiązał krótki dialog) dał mu kicka na 15 minut jako nauczkę... później znowu ale na dłużej...następnie kumpel już bota nie włączał :D
|
Scythe z trolla nie wypada ! zapytajcie jakiegos duzego lvla rookstayera jak niewierzycie, co ma np. 60 lvl i nonstop wali trolle bo na tym sie expi na rooku -.-
Po co ten offtopic to ja niewiem , |
Cytuj:
|
ej a kto czyta losuxa?...
@topic imposible is nothing... >< Moze tak, moze nie. Ale jedna teza jest pewna(dobrze obmyslane i ktos o tym wspomnial)-ktos poprostu zamienil tego scythe za studded cluba. I to jest jedyne, racjonalne wytlumaczenie. --Chycel |
Gram juz troche w tibie ale na rooku trolle orałem mało..raczej poison spidery i raty :D ale zabilem troche trolli i scythe never nie wypadło..nie twierdze ze kłamiesz ale nie twierdze tez ze mowisz prawde.
|
są możliwości
1. Naprawdę był tam schyte. 2. Podczas nieobecności ktoś podłożył (ale po co schyte'a tracić, ja raz sprzedałem, a studded cluba u obiego nie sprzedasz). 3. Autor podłożył schyte'a. do autora: bez jaj. kto nosi jacket jak ma już skille na trolla?! |
@up
Only Snake and Wolf... Szybki exp... Szkoda czasu na szukanie itemów :) Niektórzy piszą, że bili wcześniej trolle i nie wypadł im scythe... A może podczas jakiegoś updatu, scythe dodano do lootu w trollu? Hmm? No nie wiem jak jest z tym scythe... ale wiem, że Cipsoft wie to na bank B) Jedź ktoś do nich :P |
Dobry pomysł:)
Ja podrzuce do sarny dsm i powiem że zlootowałem Ogółem mówiac: WAŁ!!!:p |
Scythe mogła wypaść przypadkowo albo i nawed to jest ulepszony troll który używa kosy na takich jak ty 8o
|
Sam sie natluklem tyle trolii ze zadna kosa mi nie wypadla ;/
|
Mysza ty sie dałeś nabrać?? Lol dzieciom neostrady stop
:baby: NOOBCIU |
@Mysza02
Co to podejrzane linki w podpisie? Mi tu keyloggerem śmierdzi... wkurzają mnie takie linki i to w podpisach jeszcze -.- (no chyba ze to nie keylog to przepraszam :) ) @Topic Z tą kosą to jakaś ściema, nigdzie o kosach z trolli jeszcze nei słyszałem żeby ktoś trafił, chyba że faktycznie dodali jako very rare item, nie wiem, ja troli na rooku nie bije, wolę orki :) Tak w ogóle to nie rozumiem po co ta cała afera, rozumiem gdyby chodziło o jakiś cenny item, ale o głupią kosę tyle stron tematu żeby było xD |
To ze z trola wypadl scythe jest całkiem mozliwe...nie wiezycie?? wasza strata -.--
|
Omg przez 2 minuty jedzac sniadanie mogl ktos podlozyc scythe i spowrotem wziac z 30 razy. Bezsensowny temat. Az dziw bierze ze nie skasowali go. -.-
|
a jak sie zwie to do scinania trawy :/? bo doniedawna zdawalo mi sie ze scythe :D
|
HaHaHa
!!!! Ta jasne... na bank wylootowales albo sam podlozyles albo ktos ci podlozyl... to chyba oczywiste... troll nie dropa scythe...:baby: |
Caly czas siedze na trollach i na nich skilluje i zadne scythe mi niewypadlo
raz siedzialem sorciem i expilem do 10 lvl od 8 i nic |
Screen ktory jest w temacie pochodzi z jakiegos otsa z mapka rl tibii. Latwo to poznac po ksztalcie bagna jaki widac na screenie na lewo od wiezy. W rl tibii wyglada to nieco inaczej.
|
Trolle która ja zabiłem mogę liczyć w tysiącach... Nigdy nie wylootowałem kosy (scythe). Za to mam ~35 silver amulet (straciłem rachube)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:24. |