![]() |
Nowy wygląd Tibia.pl
Jak oceniasz nowy design? sms.tibia.pl <---- tutaj testy
|
Stronka według mnie stała się bardziej przejrzysta, moim zdaniem lepszy desing niż poprzedni.
|
Według mnie poprzedni był o wiele lepszy. Obecny nie przypadł mi do gustu.
|
hmm... taki sobie, ale zastanawiam się czy to ja mam (znowu!) problemy z arkuszami css czy rzeczywiście obydwie kolumny menu mają być po jednej, prawej stronie ??
p.s. napis "download" zawiera błąd a konkretnie brakuje w nim literki "o" |
Bardzo ladny jest nowy wyglad, ale stary byl tez bardzo ciekawy... i teraz niema tego czegos "czy wiesz ze...." :P A wlasnie weszlem zeby cos tam sprawdzic a tu pip.... wszystko nowe
btw. zauwazylem to juz wczoraj przegladajac czary o.O |
Brzydki, i to dosyć ostro... Bosal, uzgadniałeś to z kimś?
|
Strona jest... CUDOWNA!
Im mniej grafik, tym lepiej(25 kilobajtów mniej!), a wygląda niesamowicie. |
Piękne tylko za szerokie są te te pola gdzie sie klika na linki. 40% wszerz to zdecydowanie za dużo.
|
Wygląd ładny, ale jeśli juz menu ma byc po 1 stronie to niech nie będzie 2 pasków tylko 1, albo niech będzie tak jak wcześniej po obu stronach :P
|
Ładny chociaż nie jestem zdecydowany co do loga? A co będzie z forum. Znalazłem też błędzik. Download nie Dwnload. Dobry.
|
Cytuj:
Mi się podoba. Jest prościej, przejrzyściej. Dobry pomysł, że będzie można sobie ustawić jaki ma być wygląd. |
taki sobie, taki malo urozmajcony. pare kolorow i jeden wzorek:( I jakos niepodoba mi sie to ze wszystkie buttony sa z jednej strony (chyba ze to tylko u mnie;p)
|
Okrutny design moim skromnym zdaniem, czekam aż bedzie dostepny stary.
|
WTF!? Tylko nie to...
Stary wygląd był The Best! Żadna stronka niemiała tak fajnie ukształtowanego wyglądu! -.-'' Wiem że ten nowy będzie się poprawiał, ale ja wole ten Stary (Re$pect) X( EDIT@: Why w sondzie niema np. "Do ...", lub "Wolałem stary" itd? -.- |
Nie powiem, ze brzydki, bo jest nawet dobry, ale stary lay [hail yon ;] o wiele bardziej mi sie podobal. Napis "Tibia.pl" obok swiecy jest beznadziejny.
|
Wygląd jest bardzo dobry ^^
Stronka stała się bardziej pżejrzysta |
Bosal czy to Mambo? czy sam takie cos w 100% zrobiles?
|
mi sie nie podoba poprzedni 100x bardziej mi sie podobal
|
Menu strasznie ubogie, bardzo mi się nie podoba, zniszczony został cały "klimat" tibijski (Menu wyglądające jak stare zwoje; czy wiesz, że itp.)
Jeśli można to : PROSZĘ O PRZYWRÓCENIE STAREGO WYGLĄDU STRONY! |
@Dobo - tak
Jesli chodzi o wszelkie problemy z wygladem, formatowniem tekstu ogolnie z cssem, to staramy sie je jak najszybciej rozwiazac, strone napisas Matkus dawno temu i nikt nie wie gdzie co jest ;] za jakis czas bedzie nowa wersja ktora matkus obiecuje wiec pewnie bedzie lepiej :P Jesli chodzi o czy wiesz ze... napewno bedzie, ale w troche innej formie. |
Wedlug mnei nowy wyglad strony jest obrzydliwie brzydki , rozlozenie kolumn jest poprostu glupie wszystko po prawej stronie wtedy bylo wszystko ladnie poukladane . Poprostu teraz strona zbrzydla :(
|
Dawna strona miala swoj klimat... a to jakies takie sztuczne, niepasujace to tibia.pl
|
Poprzedni było o stokroć lepszy. Ten jest okropny.
|
Zupełnie mi się nie podoba, stary był o niebo lepszy ;/ Jeżeli już chcecie koniecznie zmieniać design, to proponuję skontaktować się z grafikami z MTA lub urządzić jakiś konkursik dla artystów, którzy mogli by narysować jakieś rysunki [tak jak na WOT] i stworzyć klimatyczny wygląda strony, bo ten jest lekko mówiąc do bani. Dodatkowo sadzę, że menu tylko po prawej to zły pomysł, bo działacie tak jak w supermarketach i przenoście coś tak, żeby to znaleźć trzeba przeszukać pół strony i niewielu to pasuje.
|
Panowie i Panie, wszystkie uwagi wezmiemy pod uwage, obiecuje, jesli chodzi o top to szukamy ladnego screena z gry ktory tam umiescimy, bo chcemy sie pozbyc swieczki ktora ni jak nie wiaze sie z tibia...
a logo nikt nie powiedzial nic o logo? mi sie bardzo podoba ;] |
Wczesniejszy wyglad byl o wiele lepszy od tego :>
|
Stare logo lepsze. To jest takie a'la "strona rpg 12 latka", ale bez obrazy dla twórcy ;-).
|
Porażka :/
Stary wygląd strony był naprawdę bardzo klimatyczny, a jednoczesnie bardzo przejrzysty. Ten nowy jest przejrzysty... Ale klimat uciekł :/ |
Ten wyglad jest taki... nie tibijski. Nie ma tego efektu pergaminu :/ stary desing byl kilka razy lepszy pozatym 2 kolumny z jednej strony to glupi pomysl...
ps: stare logo tez lepsze :P |
Cytuj:
jakie mambo... wszystko zrobione zostalo przez DevonStudio.com profesjonalnego grafika, ktory projektowal m.in. Gadu - Gadu, czy php.pl |
Gorzej niz mierny...
|
Zaznaczyłem "dobry" choć desing zasługuje na "spuer" gdyby nie obie kolumny po jednej stronie. One spychają okno z niusami strasznie w bok, niewygodnie się czyta. Lepiej by było, gdyby niusy zostały wywalone na środek a jedna kolumna (ta z linkami najlepiej) ja lewo.
edit: co do logo, jest na plus :) |
Brakuje opcji "to gów*o"
|
eh
szczerze to mnie sie nie podoba ;(
wg MNIE stronka ta wyglada teraz bardziej jak forum niz zwykla strona... ale róbcie co chcecie :) ja i tak powróce do tamtego designu :evul: |
:)
Bardzo przepraszam, ale wygląda to na Total Badziew ... :)
I bardzo bym się cieszył gdyby stary wygląd powrócił, a żeby nie było, że zawsze nowe to złe, to fajnie by było gdyby nowy wygląd był po prostu... Lepszy xD |
Nowy skin ciekawy, przejrzysty i estetycznie wykonany xD
Nie podobaja mi się tylko te dwie kolumny po prawej - powinny być każda po innej stronie. Oraz część Magia dać przed Mapy. Dobrze ze będą dwie wersje - każdy będzie mógł sobie wybrać :) |
"Mierny"... Dla mnie nowy wygląd przypomina gotowy szablon , pobrany z neta... Nie obrażając przy tym nikogo.
|
czyu lduzie co to robili widzieli do ajkiej to jest gry? To nie ejst do gry ktora dizje sie w czasach 22 wiekiu i wszysttko ejst rowne i tkai malo kolorowe. To ejst tibia. sredniwiecze. Brak klimatu. Mierny!
@EDIT ktos napisal czy tamten mial klimat. Mial mzoe nie Tibii ale RPG i bylo fajnie. |
Całkiem, całkiem... ale mi jednak przypadl do gustu ten stary wygląd;)
ale ten także jest niezły:) |
Tamten był o wiele lepszy.W tym brakuje tego klimatu fantasy, który powinien być na stronie o Tibii.Liczę, że nowe propozycje wyglądu będą o wiele lepsze (od tego i od tego starego).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:12. |