![]() |
Masterkila WMV movie ;]
http://www.megaupload.com/?d=QB3KLF4N
co tu duzo gadac filmik zaje***ty o rodzinie Kila z serwera Thoria, sciagac i komentowac :D wstawiam film na prosbe autora pozdro dla all ~kila ;* |
teh $hit !
:/ |
Cytuj:
nie ogladales to zamknij jadaczke filmik naprawde spox |
Fajniutki filmik :D
|
Cytuj:
-.- każdemu może się nie podobać, i skąd wiesz że nie oglądał? Mi się osobiście film NIE podobał, i czekam teraz na beszty |
Cytuj:
looz nie musi ci sie podobac i nie zamierzam cie "besztac" |
Cytuj:
|
Cytuj:
Film fajny |
Cytuj:
@co do filmu następnym razem zrób bardziej widoczne sceny z tych warów/pk i skróć czas trwania napisów... bo jak the end wisi mi 7 sec to aż spać się chce |
Cytuj:
@Topic Filmik fajny nawet fajna ekipa :) Powodzenia w dalszej grze |
[quote=Majok]możliwe jest ściągnięcie w minute, wystarczy mieć transwer 2mb/s
2 mb ciekawe na tym transferze czas sciagania tego pliku to okolo 7-8 minut troche madrosci nikomu nie zaszkodzi Film bardzo fajny wiecej takich |
Cytuj:
down@ mam w du.... gdzieś czy zwracasz mi honory czy nie, niechce mi się takiego filmiku nagrywać, bo to SPOWALNIA transfer -.- Tak czy inaczej, z nagraniem czy bez, wyjdę na kłamcę -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
@up po kij mu to że ty mu zwrócisz jakieśtam honory... ściągnął i już ciężko wieżyć? |
zamiast klocic sie na temat tego kto jak szybko to sciagnął byscie skomentowali film.....
nikogo nie obchodzi jakie macie lacza jak chcecie sie klocic idzcie se na irca albo cos koment pls B) |
nono widze thoria sie troche rozruszlala :P po lemanie jest i kolejny kto wstawia wmv ;] zaraz sciagne ;p z jakies pol godziny pewnie :P potem poleci koment :P
|
Na thori zawsze sie dużo dzieje :D
|
mi sie podoba :p
|
a yt lotar gdzies sie teraz podziewasz :> na thorii zmiana warty mozna tak powiedziec :P wy z xuenem juz nie gracie ;p to byly czasy :P
|
Xuen jest w norwegi w pracy a ja czekam na nowy server.
|
pewnie pojechal z niesamowitym marcinem ktory byl juz rok temu i sprzedawał pamiatki w butiku :P xuen to pewnie smierdzace ryby przerzuca ;]
|
:cup: Fajny film, troche dlugo sie sciaga. NIetypowo zmontowany gz :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:34. |