![]() |
Anihilator (kyra)
|
rehost plz (:
|
Gzz anhi ale także bota 18:15 Shadius Sham: uhaj mnie nie mam juz bota
Ciekawe kto ma taki refleks zeby uhac sie i zakladac ringi? |
18:34 Manderigon Agrius: za pierwszym razem!
Jeśli chcesz zasłużyć na ciastko zrób to bez bota... |
niestety taka prawda nikt nie uha sie sam tylko boty :P a jak juz sam to sa tylko wyjatki :p Chlip :p
|
Zaraz obejrze ale i tak zostawie juz 1 komentarz:
- Napewno miales dobrego bota bo niedawno wbiles 100lvl ; ) @edit Ten co padl mial chyba slabego bota [; 19:03 Shadius Sham: i will test a bot a bit 19:03 Shadius Sham: nie wal 19:03 Shadius Sham: kurwo 19:03 Shadius Sham: -.- 19:04 Manderigon Agrius: moment 19:04 Manderigon Agrius: ustawie all ;] 19:11 Shadius Sham: uhaj mnie nie mam juz bota 19:11 Shadius Sham: uhaj mnie jak cos |
Cytuj:
Taaaa... ciekawe czy ty bys zrobil bez bota , oj sory jeszcze z roka nie wyszles . |
Ja bym wolał siedziec na rooku i grać według zasad Tibii, niż jak ostatni frajer używać bota. Co to za satysfakcja z wykonanego questu jeżeli robi go za Ciebie bot? Rajcuje Cię tylko zbieranie nagród?
Hail bots. |
Koxyl walnij na tibicams.com bo rapid mi niechce ściągnąc ;/
|
Cytuj:
|
Zazdroszcze? Może i tak. Może też chciałbym mieć sova/sca w ręku. Ale ja chce dojść do tego uczciwie i mieć pełną satysfakcje z tego co zdobyłem/pokonałem.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
co to za satysfakcja?- juz odpowiadam. sa 4 rodzaje "satysfakcji". Stonecutter Axe, Magic Sword, Demon Armor oraz Anihilator Bear :) |
;p
Mój drogi Kolego Xepr, Gdy wbijesz 100lvl :D (3mam za ciebie kciuki) To wtedy napisz Posta.. a teraz idź expić bo masz Kłopoty z wyjściem z Rook'a.pozdrawiam
Manderigon Agrius |
Cytuj:
Tobyło bez botów tylko kolega zarzartował xDDD mamy po 3 rece od promieniwania i anihilator na 100 lvlu to dla nas zaden problem... .) |
knightem anni zrobic tera to nie problem ;]
|
Gz wykonania Anni~ szkoda kolesia :( ale czasem tak bywa... Gz świetnego wykonania z BOTEM :P
Pozdro~ |
Gratuluje nowej siekiery ;]
Hail Bot ^^ |
Ktos tu mowil, ze snie da sie bez bota. O ile mi wiadomo Bysiek z Secury zrobil to na ~140 lvlu bez bota ^^".
Anyway gz. |
Cytuj:
No to miłego pobytu na rooku... Jakbyś był chociaż troszkę inteligentny wiedziałbyś, że taki 105ek~ nie ma szans zrobić anni bez bota. @movie Gz ;] |
@up
to niech zrobi taki lvl zeby mogl zrobic bez bota |
Cytuj:
|
kolejny post z anihi gdzie nOOby czepiaja sie bota -.-
pff idioci maja po 10 lvl i mylsa ze ze anihi bez bota o litgh |
Cytuj:
LOL KOLES NO KUR*W*A mac co za kolpetny kretyn TYLKO TRZEBA SIE UMIEC UHAC auabuaahauhauaha czy ty kiedys lolu jeden widziales chociaz film z anihilatora ? hahahah tylko trzeba umiec sie uhac nie no rozwaliles mnie tym n44bie kompelnty chcesz bez bota to zrob 200lvl knightem to moze zrobisz -.- i przestan sie czepiac pajacu tego zasranego bota kazdy robi jak chce i sie od tego od*je*b palancie jeden |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:13. |