![]() |
113 master hacked danubia
http://rapidshare.de/files/22998243/dexty.rec.html znalazlem ten filmik na tibicams. to niejest moj char ani ja niejestem chakerem :P
|
hehe fajnie jak ten 92 ek mu zabral tego parcela xD troche stracil :D
|
troche duzo stracil pozatym ten filmik jest z tibia.de i haker opisuje tam sposob jak hakowac szybko i latwo
|
Niby gdzie to jest napisane o tym hackowaniu ^^ ?
|
Ja tam nie widze zadnego sposobu jak hackowac szybko i latwo. Co najwyzej drobna rada na temat wylaczenia komus konta jak sie zna jego acc number, chyba, ze cos przegapilem.
|
hmm... po ściągnięciu tego filmiko pokazało mi że mam 3 keylogery X( lepiej sprawdźcie u siebie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To dziwne, bo jakas nikomu z nas nic nie pokazalo, na tibia.de tez... |
Widac tutaj zachowanie paladinki widac ze to frajer, pusty dzieciak dla ktorego tibia to zycie. ahh,,
|
Cytuj:
|
Cytuj:
po za tym: AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing UNA Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing Ciekawe jakiego masz antyvira, bo najpopularniejsze nic nie wykazaly... Co do filmiku - filmik rzadzi, tylko szkoda, ze na tibia.pl wszystkie ciekawe filmiki sa kopiowane z innych stron... |
dla tych co lodowke boja sie otworzyc
File: dexty.rec Status: OK (Note: this file has been scanned before. Therefore, this file's scan results will not be stored in the database) MD5 24f14779e48b515c8928a83bdc5f4f4c Packers detected: - Scanner results AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing UNA Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing |
A Paladince wciąż mało??
Ciekawą metodę ma ten hackjerek... loguje się i na Tibia.com robi locka na 30 minut... nice... @\/ : :P |
@ up
niezly avatar :P |
Cytuj:
@topic Film juz widzialem nawet nie zly on cos tam pieprzy o hackowaniu ale wogole tego nie rozumiem mowi o blokowaniu acc na tibia.com przez zle logowanie...ale nie wiem co ma to dac poza tym mowi ze dzieki TEMU shackowal jakies tam osoby...bez sensu ... sposob chyba na to jak juz PO zdobyciu passow miec czas na o*ebanie ofiary :P |
1. 112 MS a nie 113
2. To juz gdzies tu bylo Ogladalem ten filmik z 3 tygodnie temu bo juz ktos go postowal. |
Paladinka tak nienawidzi Dexty'ego, ale jakoś "pozwolił" mu zapłacić za wolność, i to całkiem niedawno.
|
Cytuj:
Hm... Norton Antyvirus jest jednym z najbardziej znanych antyvirow. Ale go niema, pamietam ze zdazalo sie cos takiego, ze ktos skanowal plik wlasnie tym programem ze strony ( niewiem jak to nazwac ) i nic nie wykryla, ale taki jeden norton cos znalazl... ...A co do filmu, szkoda tego sorca, trzeba bylo uwazac :P |
Z pposta z Tibia.pl :
Pamiętajcie -Nie ściągajcie plików o rozszerzeniach .html , ***** , .bat , .dll od osób których nie znacie. =Jeżeli koniecznie musicie obejrzeć plik .html róbcie to w trybie offline(np, wyciągając kabel sieciowy z gniazdka). Lepiej nie ryzykować.;) |
Jest Ok~!
Co wy gadacie niewiem jakie macie programy ale tu nie ma keyloggerow qmpel i ja sprawdzilismy i nic nie ma. Tak samo ma inny qmpel ze jego Antivirus wykryl keyloggera, a u mnie nic nie wykryło.
Jakie wy macie Antivirusy...?? |
Cytuj:
Tam jest napisane zeby nie odwiedzac stron ktore moga sie pojawic w filmie. @Master-wojtaszek Jakbys nie zauwazyl filmy sa w .rec a nie .hmtl ***** .bat albo .dll |
Filmik czysty..
Filmik jest czysty, przeskanowałem Antivir Guardem oraz Anty-Keyloggerem.
Clear 100 %:) |
sryy za double posta ale ...
sciagnalem filmik i oto zj*bała mi sie TibiCam !! cytuje "Warnings(..)*dLL. NIE ŚCIąGAć!X( |
@up
I obudziles sie z reka w nocniku... Jak Ci blad wyskoczy albo jakis program zepsuje to od razu znaczy ze w pliku jest KG? Wez sobie najlepiej odlacz internet i nigdy nie wlaczaj komputera to nikt Cie nie hacknie -.- |
@ up up
jakie dll. warring ? plik jest rec. moze masz stara tibie cam poprostu .. wg mnie jakis noobek napisal osta ze mu keya wykrylo i odrazu panika ... czesto tak jest jak ktos daje filma to odrazu pisza ze jak sciagneli wykrylo im keya dla mnie to jest glupota .... a ze filmik jest jak hackowac i ktos napsial ze film ma keya to juz wogole sie to zlaczylo i jest wielka panika ... |
Dajcie ten film na jakiś inny serwer, bo rapid mi limit dał -.-'
|
Bardzo fajny film. Ładnie sie koleś obłowił a tak poza tym to podobał mi się sposób w jaki wyciągnał noobów z depo w Thais :D
|
Cytuj:
|
..co mnie to ze jakis faking napp ktory cheatowal i wchodzi na stronki typu ":free pacc plax!!??!" oraz podaje swoje ip na prawo i lewo co powoduje ze latwo mozna sie wbic exploitem to wiesz..
|
No niezly hack xD znaczy dobrze ze shaczyli Dextiego :P
w sumie chcialbym zeby shaczyli 95 % high lvli na danubi :evul: nieee nie jestem evul tylko co oni zrobili z tym swiatem to jest masakra :/ pod depo Carlin nic pod depo Thais nic pod Edron nic xDD |
Filmik jest naprawde genialny. Takiego hacka nigdy w zyciu nie widzialem [malo widzialem?]. Polecam zobaczyc pod koniec jak to łatwo spada z 111...109.......99.
Nie ma zadnego gejloggera. ! Najlepszy cytat moim zdaniem "I have never played here". Tezbym chcial tak zaczynac na 8 lvl maina :D. |
Nie no ładnie to wyglądało...:D:D Tylko mogłes troche mniejsze lvl klepać
ale ogólnie film spoko ! Gz Itemek :P |
Cytuj:
|
A mi jest go zal ;(
Nameczyl sie chlopak, a tu jakis... hacker zaje... mu itemy, padl kilka razy, bana zlapal... X( Gralem kiedys na Danubii i znalem go... ;( |
czesc zrobcie rehosta nieznacie innych stron prucz rapidshare?? -.-
|
Lol
Ja tam tego nie widzialem i nie mam zamiaru :p
|
Film spoko ale.......w gruncie rzeczy to szkoda go...stracil all itemki,padl z 4x:/ nikt by tak nie chciał,wiec nie bede mowil "film super extra ble,ble"bo szkoda go...
|
rehosta dajcie plzka bo od paru dni niemoge sciągnąć tego filmiku -.-"
|
Cytuj:
Cytuj:
Hmm ładnie prosisz to masz ;D Dla all dla których rapid to shit: http://www.tibicams.tibianetwork.com...vies/show/9495 Enjoy ;) |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:56. |