Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Pl Vs Swe - Ab (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=8244)

Wujaszek 09-08-2004 11:21

Pl Vs Swe - Ab

Wczoraj wieczorkiem pogrywałem sobie w tibie moim dzielnym wujaszkiem fido, jak zawsze okolo 23.00 w ab jest spokojnie i nic się nie dzieje, i nic się nie działo dopuki do Ab nie wdarli się szwedzi...
Sami zobaczcie:
Film

Dark Trigger 09-08-2004 11:56

TO jest elysia?

Sarto 09-08-2004 12:04

grrry przez te szwedzkie ci*y stracilem 4 zarabistych kumpli!!!!! I to jest kurde polskie n00bostwo!!! Siedza jak jakies ciotki w dp i nic nie robia. Eh jak ja zaluje, ze mnie tam nie bylo. Padlbym w jakies 30 sekund ale bym kurde czul sie lepiej a nie stal jak ciota w dp! Hail Axoh, Pawlak wizard, sakus, Soldier of elysia, i inni ktorzy polegli. Ja chce nastepnej takiej wojny ale zabym byl online!

Ps. sry za trosze wulgarne teksy ale jestem zdeczka zly na polakow. Dzis chodze z paroma bp uhow i paroma beltami i zabijam polakow ktorzy pomagali szwedom(jeden juz zaliczyl deda^^).

tomo 09-08-2004 12:07

Bylo to planowane od kololo 17... Bylo... GOWNO!

Chcialem walczyc! Umierac! Wszystko zeby pomscic kolegow! A co zrobily takie wojownicze nooby?? Wskoczyly do depo! Pojawil sie daffy von trass i wszystkie odwazniaki w depo! tylko ja, ector i kilka osob zostalismy! Daffy nam nic nie zrobil... Odszedl! A wszystkie odwazniaki sTaly i blokowaly depo! Taki nasz narod... Zasrane cykory... Duzo w gebie malo w du.pie... przykre...

Matiq 09-08-2004 12:10

Fajny filmik ale Poland wtopa, tak jak w piłce nożnej :D :|

Dark Trigger 09-08-2004 12:35

moglby ktos odpowiedziec na moje pytanie, hallo?

Litawor 09-08-2004 12:35

A Tsaro jest dalej hunted?

@up
To jest Elysia.

tomo 09-08-2004 12:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Litawor
A Tsaro jest dalej hunted?

Tak. Forever.

Sty!a 09-08-2004 13:29

-

fajny film ludzie szkoda tylko ze polacy polegli... :(

Maniak Ziomek = ) 09-08-2004 13:45

OMG... zdeko jazda ale na Infernie takie cos to normalka, przynajmiej przez ostatni czas =/ a tak wogole ojczyzna jest wazniejsza niz ded, dziwne tyle sorcow, ale zaden sie odwazyl sie puscic UE chozdciaz by, a tak wogole jak mozna blokowac DEPO koledze ktory jush deda, SWINSTWO !!! commend...

Peter001 09-08-2004 14:42

Jak zwykle polskie n00by w depo :(

U nas na Harmonii nie ma takich rozrywek :(

Dark Trigger 09-08-2004 15:06

thx za odpowiedz
i sorka za hamstwo ;p

mali 09-08-2004 15:17

Szkoda ze ja nie moge oglondac,tibia cam mi sie zrombala ale napewno tam jestem bo lałem szwedow a nie tak jak inni stali w depo i tylko je blokowali ;/

Koko 09-08-2004 15:21

LoooooL co za n00by z tych pOLAKÓW stojących w dp, grrr.
Przecież gdyby ci idioci wyszli to pewnie pokonalibyście szwedów, a tak to nie była wojna tylko potop szwedzki.

Thomasi 09-08-2004 16:01

przyznam ja stałem w depo ale nie wyszedłem nie dlatego ze sie bałem(czasami wychodziłem zeby kogoś uhnac) tylko co mialem atakowac z czego??nawet nie mialem zadnego hmma juz nie mowie o sdkach takie cos sie powinno zapowiadac z ok tygodniowym wyprzedzeniem ze dnia tego i tego wszyscy ktorzy chca isc umawiaja sie np a AB zeby zrobić zapasy i zwołac ludzi i powinno sie wyznaczyć przywódce a pozatym bez sensu jak każdy sam latał i bił to sie powinni wszyscy żucić na jedną osobe to by sie uhać nie zdążył i jezeli ma być jakaś wojna albo chociaż walka to prosze ją wczesniej zapowiedzieć i to z jakimś wyprzedzeniem zrobcie wtedy temat na forum i rozgłaszajcie to na servie

Litawor 09-08-2004 16:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomasi
przyznam ja stałem w depo ale nie wyszedłem nie dlatego ze sie bałem(czasami wychodziłem zeby kogoś uhnac) tylko co mialem atakowac z czego??nawet nie mialem zadnego hmma juz nie mowie o sdkach takie cos sie powinno zapowiadac z ok tygodniowym wyprzedzeniem ze dnia tego i tego wszyscy ktorzy chca isc umawiaja sie np a AB zeby zrobić zapasy i zwołac ludzi i powinno sie wyznaczyć przywódce a pozatym bez sensu jak każdy sam latał i bił to sie powinni wszyscy żucić na jedną osobe to by sie uhać nie zdążył i jezeli ma być jakaś wojna albo chociaż walka to prosze ją wczesniej zapowiedzieć i to z jakimś wyprzedzeniem zrobcie wtedy temat na forum i rozgłaszajcie to na servie

A według ciebie to tam się koledzy na zabawę zebrali? I uważasz, że może jeszcze mieli dać ogłoszenie na forum? "Organizujemy koleżeńską imprezkę w AB, kto się przyłączy?"?

kosmen666 09-08-2004 16:46

fajny filmik ale polacy to z deka ciote ze sie tak chowaja

cza by im pokazac film z powstania warszawskiego to by dupy ruszyly

.: Wu :. 09-08-2004 16:49

Nie pochwalam czynów polaków. Dostali w dupsko od Final Dream, i jeszcze burzą. Nie dziwie sie że Tsaro jest hunted forever, bo sam postawił Riverlan'owi ultimaum albo: płaci 100k albo jest huntowany.
No cóż szwedzi dopieli swego, jak wszedzie, PA na Elysi stało sie faktem ;)

Thomasi 09-08-2004 17:22

nieLitaworze nie chodzi mi o takie coś ale jezeli wyszło max10(nie liczac ok 8lvlowych postaci) osob i chcieli całe FD pokonać i ich sprzymierzeńców. a MI chodzi ze jezeli by było to wcześniej zapowiedziane na forum to mozna by było sie przygotować zrobić runy itp i zebrać większą ilość osób

SkiLo 09-08-2004 17:48

no tak pogrom,jak zwykle nie potrafimy sie zoorganizowac :(
jeszcze troche i dostawac bedziemy od br :(

Maniack 09-08-2004 18:00

wszystkie wojny to świństwo

Litawor 09-08-2004 18:51

Cytuj:

nieLitaworze nie chodzi mi o takie coś ale jezeli wyszło max10(nie liczac ok 8lvlowych postaci) osob i chcieli całe FD pokonać i ich sprzymierzeńców. a MI chodzi ze jezeli by było to wcześniej zapowiedziane na forum to mozna by było sie przygotować zrobić runy itp i zebrać większą ilość osób

Ale wtedy przeciwnicy też zrobiliby więcej run. A na wojnie nie chodzi o to, żeby umożliwić przeciwnikowi lepsze przygotowanie się.

A Tsaro na forum nie dawał Riverlan'owi żadnego ultimatum. Powiedział, że po zakończeniu wojny bedzie hunted forever.

Adrian 09-08-2004 19:58

..............

Niewiem czemu ja nigdy niemoge trafic na wojne,ostro bym sie wyzyl sdkami:P:D:):(

Thomasi 09-08-2004 20:50

dobrze ale to mozna chociaz z malym wyprzedzeniem ale o tej wojnie powiadomic to ja np nie szedl bym na hunta tylko te runy sobie zostawil a jezeli ta walka juz sie szykowala to nie mogli 2 dni wcześniej o tmy powiedzieć??a pozatyym zostają jeszcze zagrania taktyczne w których tez ponieśliśmy klęske ale to głównie z powodu braku przywódcy i małej ilości walczących

Wubeso 09-08-2004 21:41

hahaha!!! szwedzi gora!!! kraj w ktorym mieszkam zawsze wygrywa!!!
ps. jaki rogram trzeba zeby odpalac te filmy?

Kasushi 09-08-2004 21:53

Ludzie spokojniej Tsaro jako nieliczny zapłacił za przegraną bitwę (jak to określają) między BoS a FD i gra dalej mniejmy nadzieję że teraz nie odpuszczą polaczki i pokażą na co ich stać!

HAIL BOS

Litawor 09-08-2004 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasushi
Ludzie spokojniej Tsaro jako nieliczny zapłacił za przegraną bitwę (jak to określają) między BoS a FD i gra dalej mniejmy nadzieję że teraz nie odpuszczą polaczki i pokażą na co ich stać!

HAIL BOS

Tsaro nie gra już, przynajmniej na Elysi. A polaczki chyba nie będą miały szybko okazji, żeby pokazać na co ich stać.

Barwuś 09-08-2004 22:11

Grrrrr nienawidze szwedów ostatnio grałem moim uhmakerem i jakas szwedka zaczeła mnie nawalać swoją drogą to jakiś knight na ponad 20 lvl a dostawałame czasem po 10 ale ze shelding mam 20 a u druida to tak raczej norma zaczołem uciekać, zauważyłem ludzi nad brama w thais (wschodnia brama) myślałem żę mi pomogą wskakuje pisze help a oni mnei zablokowali i zaczeli nawalac... praktycznie nie mialem ratunku bo kolegów albo nie było albo byli za daleko, ale nie poddałem się bez walki... nie chciałem oddać nic co by się im przystało więc uchałem się do ostatniej chwili... Na szcześćie gdy został mi ostatni uh wkroczył Azal i szwedzi uciekli :D Właściwie nie wiem po co to pisze ale od tego momentu nienawidze szwedów, i powiem wam jedno większość szwedó to słąbe n00by chodzące w grupach atakujące pojedynczych polaków... ale my też nie jesteśmy święci... ide sobie a tu jakiś palek mnie nawala, swojski nick to pisze "stuj" i krótka rozmowa:
- Polak?
- tak
- to sorka polaków nie bije [...] tylko szwedów
I dał mi jakąś zbroje naszyjnik i wędke...
Ta wojna chyba nigdy sie nie skończy :[

Hellscream 09-08-2004 22:25

kurcze znowu jakis typ mi reputacje obnizy albo gorzej ale musze to powiedziec ... Ku**a jak ja nienawidze tych je****ch szwedow gdybym mial w miare duzy lev bym ku**a zaj**al kazdego szweda kturego bym dal rade.I wszystkich polakow kturzy trzymaja ze szwedami ... Zreszta pisalem juz na trade pare dni temu .. ale chyba nic nie dalo (tak wogule sry za spam wku****em sie troche na tych szwedow i niekturych polakow kturzy z nimi trzymali ) To tyle ... zobaczymy co bedzie dalej

Thomasi 09-08-2004 22:52

akurat teraz gram na Elysi (mam nick Tomazipol jakby co) i Tsaro jest zalogowany:] gdyby polacy potrrafili to rozegrac taktycznie to bysmy to wygrali bo mamy przewage liczbna i nie brakuje nam tez duzych lvli ale to trzeba jakos zosrganizowac, a ja uwazam ze ta wojna sie naprawde nigdy nie skończy:)i bardzo dobrze:Dciekawie jest przynajmniej:)

Koko 09-08-2004 23:49

Ciekawie to by było gdyby Polacy choć raz wygrali! :(

Thomasi 10-08-2004 09:19

ciekawe by bylo jakby sie umieli zorganizowac:)a wtedy zapewniam CIe ze by wygrali bo "polacy debeściacy" :)

Axoh 10-08-2004 15:15

Hiho!
Fajnie sie walczylo z Riverlanem i jego psami ;p
Co z tego ze spadlem 9 leveli, co z tego ze skille spadly mi o 6, przynajmiej jestem dumny ze walczylem z Riverlanem , u boki moich przyjaciol.
A ci ktorzy w tamta noc siedzieli w depo, porzaluja tego gdy FD ich dopadnie ;p
Troche sie na was zawiodlem,specjalnie z inngo serwera ide walczyc, bez eq (pozenij pozyczylem jakies smieci...), bez uhow (thx dla wszystkich ktorzy mnie uhali!).
I prosze, nei piszcie postow w ktorych placzecie ze PA zostalo wprowadzone na Elysii, zostalo bo wszyscy (prawie...HAIL BOS) siedzieliscie w depo trzesac dupa..
Ja niestety opuszczam Elysie, bo nie mam juz o co walczyc, wszyscy znajomi polegli razem ze mna.
Tak btw, to Sarto Dathyr, Kasovut, Rasiell, Pawlak Wizard, Sakus, Soldier of Elysia, Yashak, Genokel Devil, Adam Echelon, Burn Phenix, Stefan Zaganiacz, Sir Sanjuro - dzieki za wszystko! (moze kogos pominolem , srx, kolejnosc losowa.) Jesli ktos z was gra na Azurze to msg me Axoh the Wizard.

Have a fun! Fuck Riverlan and FD ! Hail BoS and Hail my friends!

Nesipeh 10-08-2004 16:02

Hmmm, neistety tak wyszlo :( sam przenioslem sie na elysie z nadzieja ze chociaz tutaj damy rade, moj nick to Grothud. Niestety gdy rozgrywala sie wojna bylem na obozie i nie moglem pomoc :( Szczegolne uznanie dla moich kumpli: Dellas'a, Tsaro i Dao'Lan'a. Przynajmniej oni nie bali sie walczyc :) Tylko wielka szkoda ze tak wyszlo, bo na elysji bylo calkiem spoko i byla masa polakow, a teraz wracam na lune bo chlopaki wracaja na Secure :(

Saqs 10-08-2004 16:10

Wyjebanie sie walczylo to bylo fajne :P (hociaz ni huja zorganizowane ;/) oni nas rozpieprzali ... ale przez to ze nie umielismy sie zgrac ;/ Ale najbardziej mnie w*****li polacy stojacy w dp (srry ze sie powtarzam) caly czas krzyczeli "na 3-4 wszyscy z dp" no to ja wychodze za mna jakis 39 pall a reszta dupa .... nikt nie drgnal no to sie dre hodzcie tu ... a tu dupa NIKT!! i niestety w tym momecie podbiegli szwedzi i dead :) (to ten na filmie ;P)
Potem jeszcze raz padlem ale to juz bylo inaczej czychalismy juz grupka na jednego goscia i traf hcial ze sie zara wbila cala ekipa szwedów :P
A tera powiem najwazniejsze jezeli ktos nei jest w sojuszy z FD to niech myka z tego swiata ... gra na nim nie ma sensu

Thomasi 10-08-2004 16:47

włąsnie to jest idiotyczne ktoś przegrał i już sie przenosi z tego świata dlatego ja nie chciałem walczyć tylko uhałem bo nic bym nie ździałał a też bym poległ a tak to adal moge expić i szlifować mlvl i nie mam najmniejszego zamiaru uciekać z elysi przez jakieś zasrane FD i jak tylko zdobede jakiś znaczący lvl to z chęcią pomoge w walce, a raczej zorganizowanej walce z przywódca i elementami taktycznymi. A nie teraz wszyscy uciekną z tego świata i moim zdaniem gorzej było nie walczyć i pozniej walczyć niż walczyć przegrać i uciekać wiem że za ta wypowiedź napewno mi spadnie reputacja bo wszyscy którzy odejdą z Elysi mi obniżą ale wyraziłem swoje zdanie i się z tego ciesze a na Elysi FD nie bedzie nigdy żądzić i bedzie wieczna wojna (sam dziś miałem przykład stoje na respie podchodzi do mnie pall 17lvl i sie pyta "pl" ja yes a on mnie atakuje to ja mu 2 sdki i gfb i sie uh a typ przyspieszenie i ucieka z okrzykiem "sorry sorry")

Siergiey 10-08-2004 17:20

Ja sie z elysii nie zamierzam ruszyc, poki nie sfraguje jakiegos szweda, chocby nawet na lvlu mniejszym niz moj :P Polakow jest wiecej i ciagle rosna w sile, wiec przyszlosc Elysii nalezy do nas (no jakis przywodca i sojusznicy z innych gildii/krajow by sie przydali ;P)

btw:
"Zaden madafaka nie podskoczy do POLAKA!"

Apropo filmiku:
Zal dupe sciska jak sie patrze na tych kolesi siedzacych w depo, i przygladajacych sie jak bija Polakow zamiast wybiec kupa zblokowac szwedow i bic z czego sie da...Jakby miali odwage i wyszli z tego pz to by Szwedzi dostali albo zgona albo bana/red skulle (wtedy "bezproblemowy" hunt)
Hail Polacks!

Thomasi 10-08-2004 17:46

male sprostowanie nie dostali by bana pozniewaz to my bysmy ich atakowali:)

Andre_10 10-08-2004 21:04

Świetny Film!!!!

Siergiey 11-08-2004 10:47

Cytuj:

male sprostowanie nie dostali by bana pozniewaz to my bysmy ich atakowali:)

Yhy...Ale ja mowie o tym co widzialem na FILMIKU, bo w grze nie moglem wziac udzialu :P A na filmie to SZWEDZI mieli WHITE SKULLE i to oni bili NAS, a nie MY ICH. Wiec jakby zabili wiecej ludzi, dostali by bana, nie?
A ci siedzacy w depo powinni brac przyklad z kolesia o nazwie: Edekzkrainykredek, myslalem ze ze smiechu padne jak Yhamalo ucieka przed nim (dla jaj pewnie) bo ten walil go czyms, ale wszystko na armor poszlo XD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:35.