Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Moabit Syndicate vs. Sick And Twisted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82505)

BOtter 27-06-2006 11:06

Moabit Syndicate vs. Sick And Twisted

Moabit Syndicate:

Lejdi Ewa
Jun 17 2006, 19:15:29 CET Killed at Level 120 by Zavkor
and by Kefz
Jul 31 2006, 19:18:00 CET Killed at Level 120 by Belerith
and by Suprido

Sir Drozd
Jun 21 2006, 18:07:02 CET Killed at Level 137 by Yskloisky

Angel guerrero
Jun 22 2006, 23:53:47 CET Killed at Level 125 by Suprido
Jul 18 2006, 20:04:42 CET Killed at Level 124 by Yskloisky and by Kolter

Elemental Xero
Jun 24 2006, 22:20:34 CET Killed at Level 80 by Chrantifer

Oafah
Jun 24 2006, 22:21:42 CET Killed at Level 97 by Suprido

Kattatsu
Jun 24 2006, 22:21:05 CET Killed at Level 119 by Chrantifer and by Zavkor

Siemach
Jun 26 2006, 02:11:00 CET Killed at Level 111 by Yskloisky and by Cusram

Lord of Mirek
Jun 26 2006, 22:41:38 CET Killed at Level 111 by Yskloisky

Bionikail
Jun 26 2006, 22:43:00 CET Killed at Level 100 by Belerith

Thibodaux
Jun 26 2006, 22:43:45 CET Killed at Level 111 by Bubbakung and by Yskloisky
Jul 16 2006, 04:15:01 CET Killed at Level 110 by Bubbakung and by Atero
Jul 18 2006, 20:04:15 CET Killed at Level 109 by Lord Potatis Skalare and by Tesopix

Thorin Eichenschild
Jun 26 2006, 22:44:50 CET Killed at Level 131 by Belerith and by Bubbakung

Capitan
Jun 26 2006, 22:45:18 CET Killed at Level 111 by Belerith

Theowin
Jun 26 2006, 22:45:58 CET Killed at Level 113 by Belerith and by Mordorion
Jul 05 2006, 00:10:36 CET Killed at Level 112 by Cusram

Che
Jun 26 2006, 22:46:54 CET Killed at Level 104 by Salve Knight and by Mordorion
Jul 18 2006, 19:58:32 CET Killed at Level 103 by Zavkor

Adric
Jul 03 2006, 11:35:19 CET Killed at Level 174 by Yskloisky
and by Suprido

Swantic Dark
Jul 10 2006, 04:17:52 CET Killed at Level 74 by Tesopix

Fearless Knight of Dark
Jul 18 2006, 20:06:37 CET Killed at Level 102 by Yskloisky
and by Lord Potatis Skalare

Ikkoku
Jul 19 2006, 19:27:09 CET Killed at Level 74 by Belerith
and by Suprido

Czubiśnieg
Jul 21 2006, 11:53:09 CET Killed at Level 103 by Suprido

Thorin Eichenschild
Jul 31 2006, 19:17:45 CET Killed at Level 130 by Suprido
and by Cusram

Adehs
Jul 31 2006, 19:19:33 CET Killed at Level 85 by Suprido

Fluck
Jul 31 2006, 19:26:34 CET Killed at Level 79 by Salve Knight

Reardon
Jul 31 2006, 19:21:10 CET Killed at Level 87 by Magius
and by Belerith

Sir Pontius
Aug 06 2006, 08:56:55 CEST Killed at Level 79 by Ziphoz
and by Dark shadow of Lucifer

Trixi
Aug 06 2006, 08:58:05 CEST Killed at Level 124 by Xitonic

Sick and Twisted:

Mordorion
Jun 21 2006, 19:18:03 CET Killed at Level 120 by Thorin Eichenschild
and by Shadow Master

Yskloisky
Jul 02 2006, 08:57:35 CET Killed at Level 147 by Andrexito

Cusram
Jul 03 2006, 11:18:58 CET Killed at Level 90 by Adric
and by Andrexito

Meppa
Jul 13 2006, 20:19:09 CET Killed at Level 100 by Joffa
and by Fearless Knight of Dark

Salve Knight
Jul 19 2006, 19:19:57 CET Killed at Level 199 by Joffa
and by Czubisnieg

Loxiwox
Jul 19 2006, 19:19:57 CET Killed at Level 109 by Andrexito
and by Czubisnieg

Suprido
Aug 06 2006, 03:40:49 CEST Killed at Level 172 by Andrexito

/Navrosky

Phoelerius 27-06-2006 11:25

O Lejdi Ewa zapomniales.

BOtter 27-06-2006 11:36

Jej nie licze bo wtedy nie była w MS :p
No ale jak nalegasz to moge dodać :)

/Navrosky

Phoelerius 27-06-2006 17:37

SD flying...

http://img.imagestack.org/pics/img_5..._67_205_51.jpg

http://img.imagestack.org/pics/img_9..._67_205_72.jpg

... under roof!<g>

Knight mathoff 27-06-2006 17:49

Coś nie tak. Beletrith zmienił outfita i znikł mu red skull (tak wskazują twoje screeny).

Rognis 27-06-2006 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight mathoff
Coś nie tak. Beletrith zmienił outfita i znikł mu red skull (tak wskazują twoje screeny).

Dla Phoe~ chodzilo w 2 ss żeby pokazać gdzie stał Belerith i Sedrara i oto, że z punktu widzenia Beleritha, Sedrara stal pod daszkiem, więc nie możliwe było żeby ten trafił w niego z sd.

Phoelerius 27-06-2006 18:08

Cytuj:

O LOL! Moze pomysl 2 razy pierw niz cos napiszesz...
1 SS jest zrobiony z filmiku ktory nagrywal Sedrara, na ktorym widac jak dostaje kule od Beleritha.
2 SS zostal zrobiony przy uzyciu jakis secondow, po to zeby pokazec ze Belerith nie widzial Sedrara, poniewaz on byl pod dachem.

Piotrek~ 27-06-2006 18:43

@Bel~
Czy kogoś to mogło zdziwić?

Knight mathoff 27-06-2006 19:08

Faktycznie... Ale nawet geniuszom zdarza się popełniać błędy. Zawsze mogło być tak (chyba): że Beletrith walnął wcześniej, a dopiero potem przysłonił mu ekran budynek... nie wiem, czysta, niesprawdzona teoria, prawdopodobie błędna. Jeśli tak, to może dałoby się pogadać z jakimś GMem... który by troszku pomyślał, i... ban?

Sifu M.S. 27-06-2006 19:23

Co do celnosci, to powiem wam jedno: niezbadane sa wyroki botow... tzn, bogow ;)

BOtter 27-06-2006 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rognis
Dla Phoe~ chodzilo w 2 ss żeby pokazać gdzie stał Belerith i Sedrara i oto, że z punktu widzenia Beleritha, Sedrara stal pod daszkiem, więc nie możliwe było żeby ten trafił w niego z sd.

Hahaha ^.^

Proszę proszę kogo tu widzimy?:>

Zaraz wyskoczy pan Sattor i jego spółka i będą mówić, że to nie bot!! Że Botlerith ma takie pvp i potafi strzelać przez ściany xDDDD

No czekamy na opinię "Miszczuf"

/Navrosky

Phoelerius 27-06-2006 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BOtter
Hahaha ^.^

Zaraz wyskoczy pan Sattor i jego spółka i będą mówić, że to nie bot!! Że Botlerith ma takie pvp i potafi strzelać przez ściany xDDDD

Zalezy jaka wersje przyjmniemy...

...jezeli przyjmniemy wersje ze Belerith to juz nie jest Botlerith. tylko Selerith (Click), i by sie akurat tak zlozylo ze jego konto zostalo zakupione przez Chuck Norrisa, to sie nigdy nie dowiemy jak bylo z tym wlatujacym pod dach SDkiem...

...nie zapominajmy rowniez, ze Tibia to gra RPG, ktora ma wiele tajemnic jak: znikajace sciany, dachy, przezroczyste drzewa i itp.^^

BOtter 27-06-2006 20:44

Aha!!
Pewnie nowa wersja Morbotiona domowej produkcji :>

/Navrosky

Rognis 27-06-2006 21:04

Cytuj:

Hahaha ^.^

Ekhm..coś się nie podoba?:P Mam nadzieje, że nie miałes mnie na myśli gdy mówiles "Miszczuf", jeżeli tak to muszę cię zmartwić, ja nie należe do tej eliternej grupy wszechwiedzących o tej grze :(

PS. Tego bota można kupic już na Tele Mango za jedyne 50 zł + przesyłka do domu.(Taki sobie ten żart:P)

Knight mathoff 27-06-2006 21:41

Czy nie za podobny żart Wurzel dostał bana... :confused:

Rognis 27-06-2006 21:56

Cytuj:

Czy nie za podobny żart Wurzel dostał bana... :confused:

Mathoff mam takie pytanie, czy jak grasz w tibie to naprawde nie masz cos robić? To, że się udzielasz na tym forum jest nie opłacalne, więc zaprzestań robić tego co jest g***o warte , bo twoje wypowiedzi są naprawdę zbędne...

BOtter 27-06-2006 22:00

@Rognis nie nie ty :>
Miszami nazwałem m.in. MR.BULWERS, Sattor i spółka z Anticy (Hejka fans)

Temat o wojnie NIE o Wurzelu...przypominam :)

/Navrosky

Sattor 27-06-2006 23:59

Pragne skomentowac oba ssy ,dla mnie 1 jest prawdziwy i wyglada normalnie ale 2 ssy ktory zrobiony jest z "lotu ptkata" jest po prostu tanim fake ,nie bronie Beleritha ale po prostu jest to zenada ze ludzie wogole w to wierza ... po 1 postacie maja inne outfity, nie jest to zastanawiajace?mi sie wydaje ze tak, po 2 sa inaczej ustawione cuz za pech Phoelerius ale chyba cos ci sie nie udalo no nic porboj dalje udowadniac jakiego to ty masz pecha bo walczysz z oszustami naprawde to jest wzruszajace ale postaraj sie nie oklamywac takich malo rozgarnietych ludzi jak B00ter ktorzy wierza w kazde twoje slowo.

Igrexou 28-06-2006 03:37

Sattor "mószczkó" ten drugi screen jest zrobiony na noob charach, żeby pokazać jak stał Bele i jego ofiara -.- USE THE BRAIN FORCE SATTOR!

Rognis 28-06-2006 10:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sattor
Pragne skomentowac oba ssy ,dla mnie 1 jest prawdziwy i wyglada normalnie ale 2 ssy ktory zrobiony jest z "lotu ptkata" jest po prostu tanim fake ,nie bronie Beleritha ale po prostu jest to zenada ze ludzie wogole w to wierza ... po 1 postacie maja inne outfity, nie jest to zastanawiajace?mi sie wydaje ze tak, po 2 sa inaczej ustawione cuz za pech Phoelerius ale chyba cos ci sie nie udalo no nic porboj dalje udowadniac jakiego to ty masz pecha bo walczysz z oszustami naprawde to jest wzruszajace ale postaraj sie nie oklamywac takich malo rozgarnietych ludzi jak B00ter ktorzy wierza w kazde twoje slowo.

No i nareszczie jest..ten który wie wszystko...nareszcie się doczekaliśmy twojej cennej wypowiedzi, bo gdyby nie ona to dalej byśmy sądzili, że ten 2 ss jest prawdziwy -.-

BOtter 28-06-2006 13:24

Cytuj:

Wyjdź...bo twojej glupoty nie moge już znieść -.-
Nie założyłem tego tematu żebyś tu wchodził i rozpraszał każdego swoim tłumaczeniem, które i tak nie mają sensu

/Navrosky

Altharion 28-06-2006 14:18

Cytuj:

Mathoff mam takie pytanie, czy jak grasz w tibie to naprawde nie masz cos robić? To, że się udzielasz na tym forum jest nie opłacalne, więc zaprzestań robić tego co jest g***o warte , bo twoje wypowiedzi są naprawdę zbędne...

Ty tez nie masz co pisac, a twoje teksty wrecz rozsmieszaja..
Gratuluje dolaczenie do Fanklubu Phoeleriusa-moze zarzuci Ci jakiegos Uh'a...Oh nie!Przeciez zapomnialem,Phoelerius potrzebuje Uh'y na OF!
Ale powracajac do Ciebie Rognis.Ty lepiej siedz na swoich czterech literkach w PZ bo Ci z SaT Cie dopadna i nawet sie nie zorientujesz a bedziesz wachac kwiatki od spodu.
Co do pytania skierowanego do Mathoff'a- tobie sie oplaca bo bedziesz mial specjalne wzgledy u Phoelerius'a!!Moze nawet fri uha!!!

@Phoe~

Phoeleriusie ,Drogi Power Abuserze!Jak tam leci zycie na tluczeniu Orc Spearmanów?Z tego co tu czytam to Ty tez "wielce" sie udzielasz w konflikcie z DS.Przyjdz kiedy do Venore pod Depot a zapewne kilku DS Cie bardzo serdecznie przywita.Wiem ,wiem nie masz czasu , poniewaz musisz nabijac lvl.Rozumiem to.Co do Twojego brata,Ghosta-postaraj sie Go uciszyc bo w koncu zaliczy glebe(pomijajac fakt ze juz kilka razy ja zaliczyl).Nawet Ty , Wielmozny Phoelerius Mu nie pomozesz.Dlaczego?Moze w koncu Cie zabraknac wsród Najwiekszych PA na Antice.Dziwi Mnie jedna rzecz, czemu wtedy jak Pioms i Sattor stali przed depo czekajac na Ciebie i wrecz blagajac (joke:p ) abys raczyl wyjsc , to Ty jednak tego nie zrobiles.Scared?Moze miales lagi to sie zdarza.Nie wnikam w to.Skoro nie miales odwagi ,aby wyjsc przed depo , aby "pogawedzic" z dwoma starymi kumplami, to jak bedzie wygladalo spotkanie z DS?Jak juz ich spotkasz to prosze wklej tutaj jakiegos screena, bede wdzieczny.

Tylko nie fake'a .Zycze milego expienia na OF'ie.

@BOtter
No i na koniec sekretarka Pana Pholeriusa.
Twoja wiedza o wszystkich wrecz Mnie zatrwaza.Jestes istnie wszechwiedzacy.Wiem, ze chcialbys byc prownywany z Mirkiem no, ale cóz.
A moze jestes na dodatek wszechmocny i wszystkich Twoich wrogów na Twój widok ogarnie wielka trwoga i rozpacz-" Co to bedzie Co to bedzie?!"
Co do tego wypraszania, prosze Cie nie uzywaj takich sformulowan bo chyba nie dorosles do tego , aby byc Moderatorem na tym forum.Co do tego karcenia innych....no sorka , prócz Phoelerius'a.To nie twoje forum i nie tylko twój kraj.Wyjedz do Korei Pólnocnej-tam teraz rzadzi dyktator, mozesz Go zastapic.
3maj sie.

Co do tej wojny MS vs. SaT.
Ostatnio na forum tibia.com jeden z SaT oswiadczyl wszem i wobec ze moze nastapic pokój , jednak pod warunkiem ,iz MS zaplaca pewna sumke pieniezna.
Widac, ze tym z SaT powoli zaczyna brakowac na Sd.

Hail MS.

Rognis 28-06-2006 15:05

Drogi Panie Altharion widzę, że jesteś osobą niezwykle utalentowaną, i bardzo cieszy mnie fakt, że tak bawią cie moje wypowiedzi. Postaram się żeby się nic nie zmieniło w moich wypowiedziach i zwracam się z proźbą co do twej wspaniałej osoby byś częściaj nas obdarzał swoimi tak cennymi obelgami i pogardliwymi zarzutami. Widzę, że twoi rodzice (Mama-Sattor, Tata-Piomos)byli dla ciebie wystarczająco dobrymi nauczycielami skoro obdarzyli ciebie tak wielką wiedzą o Phoe~ jak i o tej grze.

Pozdrawiam..

BOtter 28-06-2006 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Altharion
Ty tez nie masz co pisac, a twoje teksty wrecz rozsmieszaja..
Gratuluje dolaczenie do Fanklubu Phoeleriusa-moze zarzuci Ci jakiegos Uh'a...Oh nie!Przeciez zapomnialem,Phoelerius potrzebuje Uh'y na OF!
Ale powracajac do Ciebie Rognis.Ty lepiej siedz na swoich czterech literkach w PZ bo Ci z SaT Cie dopadna i nawet sie nie zorientujesz a bedziesz wachac kwiatki od spodu.
Co do pytania skierowanego do Mathoff'a- tobie sie oplaca bo bedziesz mial specjalne wzgledy u Phoelerius'a!!Moze nawet fri uha!!!

@Phoe~

Phoeleriusie ,Drogi Power Abuserze!Jak tam leci zycie na tluczeniu Orc Spearmanów?Z tego co tu czytam to Ty tez "wielce" sie udzielasz w konflikcie z DS.Przyjdz kiedy do Venore pod Depot a zapewne kilku DS Cie bardzo serdecznie przywita.Wiem ,wiem nie masz czasu , poniewaz musisz nabijac lvl.Rozumiem to.Co do Twojego brata,Ghosta-postaraj sie Go uciszyc bo w koncu zaliczy glebe(pomijajac fakt ze juz kilka razy ja zaliczyl).Nawet Ty , Wielmozny Phoelerius Mu nie pomozesz.Dlaczego?Moze w koncu Cie zabraknac wsród Najwiekszych PA na Antice.Dziwi Mnie jedna rzecz, czemu wtedy jak Pioms i Sattor stali przed depo czekajac na Ciebie i wrecz blagajac (joke:p ) abys raczyl wyjsc , to Ty jednak tego nie zrobiles.Scared?Moze miales lagi to sie zdarza.Nie wnikam w to.Skoro nie miales odwagi ,aby wyjsc przed depo , aby "pogawedzic" z dwoma starymi kumplami, to jak bedzie wygladalo spotkanie z DS?Jak juz ich spotkasz to prosze wklej tutaj jakiegos screena, bede wdzieczny.

Tylko nie fake'a .Zycze milego expienia na OF'ie.

@BOtter
No i na koniec sekretarka Pana Pholeriusa.
Twoja wiedza o wszystkich wrecz Mnie zatrwaza.Jestes istnie wszechwiedzacy.Wiem, ze chcialbys byc prownywany z Mirkiem no, ale cóz.
A moze jestes na dodatek wszechmocny i wszystkich Twoich wrogów na Twój widok ogarnie wielka trwoga i rozpacz-" Co to bedzie Co to bedzie?!"
Co do tego wypraszania, prosze Cie nie uzywaj takich sformulowan bo chyba nie dorosles do tego , aby byc Moderatorem na tym forum.Co do tego karcenia innych....no sorka , prócz Phoelerius'a.To nie twoje forum i nie tylko twój kraj.Wyjedz do Korei Pólnocnej-tam teraz rzadzi dyktator, mozesz Go zastapic.
3maj sie.

Co do tej wojny MS vs. SaT.
Ostatnio na forum tibia.com jeden z SaT oswiadczyl wszem i wobec ze moze nastapic pokój , jednak pod warunkiem ,iz MS zaplaca pewna sumke pieniezna.
Widac, ze tym z SaT powoli zaczyna brakowac na Sd.

Hail MS.

Syn Sattora i Piomosa, czlowiek, który zazdrości dla Phoe...
Ujawń się :)
Ja już to zrobiłem dawno dawno temu kiedy nazywałeś gówno jedzeniem
Zostaw Mirka w spokoju, nie plątaj go w to...
Nabijasz się z Phoe, że expi na OF'ie, ciekawo gdzie ty byś expił? Guardy rox
Jesteś "wszech wiedzący" i należysz do Sattor i Piomos KlubFan, który jest właśnie klubem dla "wszech wiedzących"
Żal.pl

Kolejny noob, który odnowił wrzawe

/Navrosky

Altharion 28-06-2006 15:31

Cytuj:

Drogi Panie Altharion widzę, że jesteś osobą niezwykle utalentowaną, i bardzo cieszy mnie fakt, że tak bawią cie moje wypowiedzi. Postaram się żeby się nic nie zmieniło w moich wypowiedziach i zwracam się z proźbą co do twej wspaniałej osoby byś częściaj nas obdarzał swoimi tak cennymi obelgami i pogardliwymi zarzutami. Widzę, że twoi rodzice (Mama-Sattor, Tata-Piomos)byli dla ciebie wystarczająco dobrymi nauczycielami skoro obdarzyli ciebie tak wielką wiedzą o Phoe~ jak i o tej grze.

Pozdrawiam..

Wow...Toz Mi dowalil.
Ja wiem co nieco o Phoeleriusie, bo przez jakis okres bylem z Nim w gildii FOTG, do momentu kiedy Nas opuscil;(
Zdazylem naprzeczytac sie jego przeróznych wypowiedzi i obejrzec przerózne rzeczy jakie robil.Wiec co laska rekrucie nie mam zamiaru jak Ty zmieniac Mojego stanowiska.
No wiesz co do tych rodziców chcialbym ich miec za nich, no ale ja nie jestem w stylu Noobów od Fri Itanzów.
No ale widac Ty szukasz u Phoe'go pleców które by Cie ochronily w razie czego.
A wiem ze Sattor a przedewszystkim Piomos sa bardzo nieobliczalni.
A jezeli Cie zaatakuja , to nie lec z placzem na forum FOTG albo na channel klanowy.

@BOtter
Ja nie mieszam w to Mirka , tylko Ty , poniewaz w kilku postach mowisz " nie porownujcie Mnie do Mirka" co on ma do tego. Zreszta nikt Cie do niego nie porownuje.Bo zapewne daleko Ci do Niego.
Ja wole byc w Fanklubie Piomosa i Sattor'a niz w jakiejs legarni lizusów oddajacych czesc Phoeleriusowi.
Moze Wy tez bierzecie z niego przyklad , kupujac postacie i itemy za RL kase?

Hail MS!

BOtter 28-06-2006 15:38

Sattor kiedyś mial eq warte 1mln gp, też kupił za rl kase :/
Zbierał puszki ?
P********z bez sensu, idź się prześpij, ochłoń potem coś pisz, bo to naprawde robi się już żałosne -.-

@Edit już nie chcę spamować - nieeee widziałem film jak mu "zabierali eq" :( Co sie stao? ahhh jak ja bym chciał być na miejscu tego co to zrobił...

/Navrosky

Altharion 28-06-2006 15:43

Cytuj:

Sattor kiedyś mial eq warte 1mln gp, też kupił za rl kase :/
Zbierał puszki ?
P********z bez sensu, idź się prześpij, ochłoń potem coś pisz, bo to naprawde robi się już żałosne -.-

/Navrosky

Slowo "zalosne" bardzo czesto wystepuje w twoich postach...
Czyzbys masz blokade umyslowa lub nie potrafisz zamienic je na inne slowo?
A co do tego eq Sattor'a . pytales sie Go?

Rognis 28-06-2006 15:54

@Altharion
W przeciwieństwie do Ciebie ja się nie boje ujawnić tego kim jestem i nie wypowiadam się tym forum z konta jakiegoś ciecia. Skoro jesteś taki ostry w swych wypowiedziach to przedstaw mi się, jakoś mnie interesuje kim jesteś bo jak narazie te twoje wypowiedzi są jak Opowieści z dupy "Pamiętanik Gówna".:baby:

Sattor 28-06-2006 16:22

Rognis za te slowa drogo zaplacisz ,ja moge wiele napewno wiecej od Ciebie slonko :) a wracajac do tego ssa to i tak jest fake i zdania nie zmienie: ) i B0oter jesli moje tlumaczenia nie maja sensu to ty juz dawno nie powinienes tu psaic bo twoj kazdy posat jest ebz celu i bez sensu i to jest prawda ze tylko podlizujesz sie Phoeleriusowi.

Tuhamiid 28-06-2006 16:22

Altharion nie wysilaj sie...botter to ciota..phoe~ tez.,.Botter smial sie ze mnie ze gram na securze..

Name: Navrosky
Sex: male
Profession: Knight
Level: 64
World: Secura

;))
Botter cały czas broni phoe~
2ss to fake.
No i to wszystko ;p

Phoelerius 28-06-2006 16:28

Cytuj:

Rognis za te slowa drogo zaplacisz ,ja moge wiele napewno wiecej od Ciebie slonko :) a wracajac do tego ssa to i tak jest fake i zdania nie zmienie: ) i B0oter jesli moje tlumaczenia nie maja sensu to ty juz dawno nie powinienes tu psaic bo twoj kazdy posat jest ebz celu i bez sensu i to jest prawda ze tylko podlizujesz sie Phoeleriusowi.

Bedziesz huntowal go w grze za to ze ktos kontem Rognis pisze posty na tibia.pl?-.-
Forum tibia.pl nie ma nic wspolnego z Tibia...

Sattor 28-06-2006 16:32

Bede a co nie moge?zabronisz mi?:D

Mayer 28-06-2006 16:42

Cytuj:

HAHAHAHAAH co za IDIOTA OMG HAHAHAHA juz dawno sie tak nie usmialem :D... 2 SCREEN SHOT JEST ZROBIONY PO TO ZEBY LUDZIE MOGLI ZOBACZYC ZE KOLES MIAL AIMBOTA I NORMALNIE NIE MOGL W NIEGO TRAFIC JEST TO CELOWO ZROBIONE PRZEZ NOOB CHARY...

Cytuj:

a wracajac do tego ssa to i tak jest fake i zdania nie zmienie

YOU MADE MY DAY :D:D:D:D:D:D:D:D:D HAHAHA

P.S sorry za tego idiote ale nie moglem wytrzymac =P

Knight mathoff 28-06-2006 16:45

Rognis... co ciekawego twoje posty wniosły do tematu...?
Ps: gówno też coś warte jest.

i... może przestańmy się już klucić, bo to można robić w grze.
A to jest temat o wojnie... chyba. I to wcale nie wojnie między polakami...

FKoD 28-06-2006 17:50

Sattor spokojnie, te screeny to nie fake (pierwszy zostal zrobiony z filmiku, ktory na bank nie jest modyfikowany, drugi to - jak juz ktos wspomnial - screen wyjasniajacy o co chodzi w pierwszym B) ).

PS. nie wiedzialem, ze ktos sie na tym forum wypowiada na temat takich "marginalnych" problemow jak konflik SaT/MS, toczacy sie na tak zapomnianym serwerze jakim jest Antica :o

Hehe, w kazdym razie mysle, ze podobnych screenow przybedzie, Bele nie jest jedynym botujacym SaT, tylko jego jednak udalo sie zlapac. Zreszta po co to udowadniac? Dla CIPow screeny/TibiCam to zaden dowod, a my (MS) i tak wiemy swoje ;-)

Pozdrawiam
Fearless~

Rognis 28-06-2006 19:11

Panie Sattor prosiłbym o nie kierowanie co do mojej osoby takich słów jak "słonko" gdyż ****em nie jestem, a takie słowa możes kierować do swoich wiernych fanów z twojego Fanklubu "Everything is Fake":baby:

@Phoelerius
Jestem jedynym ownerem postaci Rognis w Tibi oraz konta tutaj.

Btw. Sattor proszę cię żebyś nie ścigał mnie w Tibi, skoro chciałeś sam zabić 134 EK to już se wyobrażam co byś zrobił ze mną przy takim PvP:(

FKoD 28-06-2006 21:47

@Sattor: sorki, dopiero teraz pofatygowalem sie, zeby przeczytac wszystkie posty. Rognis w zaden sposob cie tu nie obrazil (w kazdym razie nie bezposrednio B) ), nie widze wiec powodu, dla ktorego mialby "drogo placic" za swoje slowa. W kazdym razie jesli masz jakikolwiek problem z moimi podopiecznymi, prosilbym abys najpierw sie ze mna skontaktowal zanim podejmiesz jakiekolwiek dzialanie :-)

Fearless~

Phoelerius 28-06-2006 21:52

Cytuj:

@Phoelerius
Jestem jedynym ownerem postaci Rognis w Tibi oraz konta tutaj.

Zle mnie zrozumniales, chodzilo mi o to ze kazdy mozne zalozyc na tibia.pl konto "Rognis" i pisac z niego co mu sie podoba.
Druga rzecz, huntowanie ludzi za to co pisza na GG/MSN/innych forach niz tibia.com nie jest mile widziane w gildiach RPG(a z tego co wiem Satori wlasnie taka gildia jest).

Sattor 28-06-2006 22:35

Rogni zobaczymy kto bedzie sie smial ostatni...a obiecuje Ci ze ta osoba napewno nie bedziesz Ty...zobaczymy jak wtedy bedzie ci wesolo a po 2 nie powiedzialem ze on mnie obrazil badz wyzywal on sie po prostu wysmiewal...a ze mnie nikt nie mzoe sie wysmiewac...wracajac do osob 3 ktore nigdy nie graly na Antice nie wypowiadajcie sie na ten temat bo i tak nie macie zielonego pojecia kto jak gra sluchacie sie tylko Phoelerisa ktory na 100% bedzie mowil ze SaT uzywa botow bo po prostu nie umieja z nimi wygrac nie twierdze ze oni tego nie robia ale maja tez w swoich szeregach naprawde dobrycg graczy...i Rognis ~See ya on Battlefield~

Piotrek~ 28-06-2006 22:44

Kolejny temat i znowu pierwsze skrzypce wiedzie nie kto inny jak Sattor...
Nie broń tu Bele~ bo widać czarno na białym, że "normalnie" z sd trafić nie mógł. Zamknijmy temat Beleritha bo nie tylko o nim jest on (dla nieuważnych to wojna SaT vs. MS). Chyba masz szczęście, że Twoich postów nie czyta wiele osób z Satori, marny byłby Twój los. Fearless Knight of Darkness, dzięki, mniej więcej to samo chcialem powiedziec w sprawie "huntu" na Rognisie ale Sattor i tak tego nie zrozumie :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:19.