![]() |
Ulubiona bron
Ja uwielbiam walczyc clubami i broniami dystansowymi
|
palkiem uwielbiam luk i bawie sie w robin hooda, rabuje guardy i oddaje biednym (czyli mnie) :D
a sorcem obok k seta i dragonki to nosze wendke bo juz nie zabijam z broni potworow typu trole, roty , waspy......do wyzszych rzeczy jestem stworzony |
Club The best
Ja uwielbiam bronie obuchowe!!! Sam walcze dragon hammer a chciałbym walczyć skull staf
|
Ja preferuje swordy z 2 powodów:
1) Jestem knightem i swordy najlepiej pasują mojej postaci 2) jest ich najwięcej i mam w czym wybiersć :P |
Swordy!!!
Ja walcze swordami bo
jestem knightem i potrzebuje defa swordy są bardziej dostępne. |
Jestem druidem i preferuję swordy :D W tej chwili mam spike'a.
|
W ankiecie jest niedociągniecie, nie ma fista, ja fista preferuje
FIST R0X ------ Edit by Gremlin Juz jest - kocham nowe forum :) |
Jak ty dopisales opcje w sondzie
|
Distance i Sword Rulezzz on Tibia :P
|
Moj knight bije swordami, ale teraz wybralbym chyba axe :) Glos oddaje na axe, choc swordy tez sa dobre :)
|
Ja sie bawie na rooku swordem (katana roolez :)), a na mainie axe - chociaż jestem druidem (jak przeglądałem staty to wyszło mi że K-axe jest najlepszy na tym poziomie, a na poźniejszych też są lepsze rzeczy).
Głos dałem na sword-a. |
Sword Ruleeez :D
Siemka!
Moją drugą postacią wszedłem na maina to wale ze sworda :) Ale , że kasy mało to musiałem z innej postaci katane wziąć :p Taka bida u mnie na charach :p Katana ruleezzzz :p |
A ja kocham axe!!! xD Mam juz 2 knighta ktory wali z axe i jestem z niego zadowolony. A fire axe wymiata ;]
|
Ja preferuje w swordach, kiedyś - pierwszą postacią, waliłem z clubów ;)
Tamten to był palek, teraz trenuje Knightem ze swordów ;) I tak pozostanie :) |
Ja najbardzie lubie bronei dystansowe, bo palek to moja ulubiona profesja :) Ale z wygladu podobaja mi sie najbardziej axe, a co do skutecznosci to swordy najlepsze :P
|
mam pytanie jak mozna zmienic sonde ????
Prosze o odpowiedz. ------ Edit by Gremlin Opcje tematu -> edytuj sonde (zdaje sie tylko dla moderatorow/adminow dostepne) |
Głosuje na dystans, bo jest to najbardziej efektowna walka jak narazie ;) Swordy też lubie.
|
Sword!
Dlaczego? kwestia przyzwyczajenia. powiem wam nawet jaki;] Gs jedyny i kochany zawsze pod ręką ;] |
Ja preferuje distance fight bo gram paladynem jakby grał knajtem to swordy
|
Axe, axe, axe... sliczna d-lanca ;-) Nie wiem jak mozna bic czyms co wyglada jak gs :-D Axe ma najwiecej atka co jest w sumie u knightow najwazniejsze gdyz od defa maja shielda.. a jak blokuja np. 2 behe naraz to juz maja dobry w miare arm ;-)
wedlug mnie dla sorca najlepsze sa mimo wszystko swordy... duuuzo defa... a cuz d-hammer jest bardzo ciezki. I nie radzilbym kseta u sorca -.- |
sword rox, i nie chodzi mi tu nawet o to ze sa najlepsze (najwiecej ataku) czy najdrozsze. chodzi o klimat. nie ma to jak rycek z mieczem :miecz:
|
Sword
Sword jest najlepszy chociarz gram obuchowymi.
|
club...war hammer jest kapitalny :D
|
Łuk i strzały... Jak na moje wymagania i level, wystarczą na wszystko.
|
Ja gram knightem i używam axe :axeman: ale moją najbardziej ulubioną bronią jest .. GFB .. uwielbiam wpadać do kopalni i Soldiery i Guardy przypalać :P
|
Ja walczyłam, walcze i będę walczyła w Club`ach. Cały ostatni czas się przełamywałam, żeby zrobić sobie Knighta z Axe ale jakoś nie mogę zostawić mojego Sorca :)Pozdro
|
Dzieki za te wszystkie sword i dystans zadzi ale czemu tak malo osob glosuje na fist fighting axa fighting i club fighting ( niewiem ).
Ps.Mowcie o ty poscie swoim kolega > |
Ja lubie luka i do tega na zmiane, na slabe potworki, zeby strzal nie marnowac jakis dwureczny mieczyk, dwureczny dlatego, zeby szybko zamienic na luk w razie czego, do tego hmm do plecaka i ruszam w podroz po przygode
|
club oczywiscie
club bo gram druidem i mu dorze w tym:D i tam jest najwiecej broni jednorecznych :p a swordow nie lubie bo te dobre to tylko 2-reczne... a axy to maja malo obrony a druid chyba uzywa runek nie :p a dystans to trzeba ciagle kupowac strzaly albo belty... i wiadomo:D a o fistach lepiej nie mowic...:D
|
AXe
Wedlug mnie axe to najlepsza bron moze dlatego ze sam jej uzywam ale sadze ze jest super poniewaz jest dostepna dosc tania lekka ma wysoki atak i sa dostepne axe ringi juz mam 4 bp :P
Bye |
Axe Fighting ROX!ponieważ:
Dragon Lance RULEZ ;P czego nie można powiedzieć o War Hammerze...za to GS jest porównywalny z Dragon Lancem. Dlatego MOIM ZDANIEM nie warto iść w clubach bo sie kończy ze skull staffem i\lub zardzewialym War Hammerem Sword\Axe -w tym wybierać ;) ja wybralem AXE jak widać ;P |
mam knighta i najbardziej lubie walczyc swordem (fire sword) ale nie dawno zrobilem sobie druida i walcze clubem (morning star) ;)
|
Cluby :D
Najbardziej lubię cluby, chociaż po skull staffie i dragon hammerze trudno mówić o jakiejś dobrej broni z rodziny clubów [no, oprócz thunder hammera, ale jest on chyba niemożliwy do zdobycia]. Potem fajne są swordy, jest ich duży wybór, ale są dość drogie...:/. Axe niegdy nie trenowałam, walki z dystansu też nie, ale jest to bardzo dobra technika. A na fist fightingu mam 13 ;).
|
Jestem knightem uważam że miecze są najlepsze ale najdroższe (chyba) :baby: !!
|
swordy a najlepszy jest bright sword.
ale lubie takze bronie dystansowe. |
Ja najbardziej lubie swordy poniewaz sa najlrzejzse i jest ich najwiecej jedyna ich wada to to ze sa drogie
|
Ja lubie walczyc axeami bo sa:
1. tanie 2. niedrogie 3. dobre 4. niezle 5. niezawodne 6. jak uderza to tylko raz ^^ |
Distance Fighting
Jestem palkiem wiec sprawa jasna DF :lucznik: jest najlepszy, drugie miejsce sword :miecz: , a trzecie fist fighting :blazen:. Ale jak na razie to chodze na cyce z D-shieldem i zapalkami :p
|
To zależy od profesji:P
Teraz jestem palkiem dlatego preferuje dista (kusze najbardziej)..,. Walczy się świetni ale tylko z potworkami którew ciebie nie sstrzelaja... knightem bym wybrał raczej cluby bo bardzo je lubie... moim starym magiem chodziłem z clubami bo moze i dużo ważyły jednakże były bardzo tanie no i obrony miały dośc troche:) a jak ktoś by chciał mieć wiecej ataku to jest skull staff albo war hammer:) jednym slowem jest wczym wybierać:)
|
Moją najulubieńszą bronią jest sword. Potem distance fighting.See Ya ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:23. |