![]() |
Grorlam w środku Thais?
Character Deaths
Jun 14 2006, 15:55:42 CET Died at Level 9 by Grorlam Mojego kumpla zabil pod dp (Grorlam to potwór) jakim cudem, na tibia.pl pisze Występowanie: podziemia Greenshore Skad sie tam wzioł i czy nie powinno byc antyluringu? http://members.chello.pl/l.lewczyk/i...stonegolem.gif |
hyhy
Niewielu wie ale na swiatach non-pvp hlvle kiedy sie nudza wybieraja sie w podziemia w poszukiwaniu grolama ktorego luruja do Thais.
A co do antyluringu to on chyba ma nieregularny respawn i nie posiada tego xD |
Chodzi o to, że bossy można lurować na nieograniczony poziom i odległość. Po prostu ktoś dla zabawy go lurnął pod depo.
@up dwie minuty różnicy ;) |
Aha sspko on podobno wolny ale jak doda hasta to szybciej niz 100 lvl [wiem]:]
|
Tak jak powiedzieli up.Dodam tylko ze nie tylko na no-pvp bo na serwach pvp tez np.Valoria .
|
Mam 2 filmy z zabawy Grorlamem ;]
Prawdziwy "Orsh w Thais" |
danubia na której go zlurowano tez nie jest non pvp
@up daj link do jakiegos filmiku |
Bzdury.
Na Grorlama działa antyluring. Ma tylko on dalszy zasięg. |
ja akurat zalogowalem sie wtedy !! widzialem jak ubijali grorlama na valori nie dawno.. ALE TO BYL WIDOK CALE MIASTO W DEDACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Wiesz gorlam jest niedalko w AT. Łatwo go zlurować mam ten sam filmik co up. jednak jeżeli go nie upilnujesz to zniknie :) Gdzies forum down jest temat gor~ w greenshore. Tam masz mapke gdzie sie respi.
|
Cytuj:
|
Oby nie zmieniali. Dużo narzekań... ja pier***e... Zrobili ten antycośtam i sie ludziom we łbach miesza. To były piękne czasy, kiedy nie można było spokojnie do Venore pójść, bo GS mógł zza każdego krzaka wyskoczyć... Niech przynajmniej bossy zostaną z tamtych czasów . Chociaż to i tak niewiele :(
|
Cytuj:
|
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=80533
To dla tych co by chcieli ten filmik zobaczyć. Może ktoś się znajdzie? :p |
Baaardzo fajny film tez sie kiedys w to pobawie :)
|
Cytuj:
A co do topicu... Jak dla mnie to cool :D. Mam nadzieje, ze mnie kiedys Widow pod mostkiem zabije... Lurowania naprawde mi brakuje :/. I mowie serio! Pamietam, ze gralem w Tibie pol roku, i jeszcze nie odwiedzilem Veno, bo sie balem zlurowanych gsow. (kumple opowiadali). |
Ja chce 6 cyców + 2 scouty + beholdera do Thais! :( Piękne czasy mineły...Szkoda;( ;( ;( Ale jakby zmniejszyli zasieg bossow, to by orsha zza rzeczki nie mogli walic a to oznacza....:evul:
|
O ile dobrze pamiętam wczoraj w Thais <chyba keltera>widziałem cialo stone golema/grorlama :>
|
Tak, to były piękne czasy kiedy się na amazon campa draga lurowało, a potem small ruby zbierało :P albo 7 gsow pod mostkiem miedzy kazz venore i carlin :) a teraz jest pier******* anty-luring X( X( X(
|
Ludu, zróbcie sobie topic o antyluringu i wspomnieniach, kiedy go jeszcze nie było, bo OT robicie... Poza tym topic do zamknięcia :P
|
to jest drugie yeti a ze anty luringu nie ma to good ciekawie bedzie :D
|
Na tibia.pl napisane jest ze pod grenn~się respi tam niema żadnych podziemi naprawdę respi sie na cycyach koło thais tylko trza picka
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:56. |