![]() |
Pk!! :):)
http://members.lycos.co.uk/panwizzardzik/pk(1).JPG
:) comment plx tak tak wiem ze ktos zaraz zacznie pierdolic ze to nie ten temat i bla bla bla a wlasnie i ten obrazek nie robil polak wiec sie nie dziwcie ze tak po polsko-angielksu bo on tylko kilka slow po polsku zna :):) |
W jednym słowie :
MASAKRA W dwóch słowach : MORE PLX W trzech słowach : OMG (Ohh My God) |
Naprawde dobre, jak zobaczylem to mało z kszesła nie spadłem :-)
Wykonanie troche badziewne, dobry jest ten typ w okularach co SDkami rzuca. Wykonanie przedszkolaka, a la mój brat. |
Wykonanie wyglada jakby robione w Paincie
A Paint to badziewny program |
Tak głupie że aż dobre;]
|
Spoko lasso (bo to chyba jest lasso)
|
JaK W QuaKe = )
|
jedno slowo zaje..... poprostu nie moglem simiechu sie opanowaci :p
|
rotfl xDDDdddddd
|
Czlowieku chyba całkiem na głowe upadłeś dlaczego robisz sobie takie jaja z hihgt lvlowców?? zazdrościsz im??? pewnie nawet ich nie znasz jestes jakim noobem na 20lvl i zakladasz takie tematy .jednym słowem strasznie denne a wykonanie to juz calkiem masakra plxx close this topic PLX!! and banished him!!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Ontopic Co tu dużo mówić. Świetne ! :) |
beznadziejne,ledwo mozna na to patrzec.nie wiem co w tym smiesznego ? X(
|
ehehheh
<Czlowieku chyba całkiem na głowe upadłeś dlaczego robisz sobie takie jaja z hihgt lvlowców?? zazdrościsz im??? pewnie nawet ich nie znasz jestes jakim noobem na 20lvl i zakladasz takie tematy .jednym słowem strasznie denne a wykonanie to juz calkiem masakra plxx close this topic PLX!! and banished him!!!>
hehehe:D:D nie wiem ale to chyba moj brat i vetebina zrobili to hehe:):) ale nie jestem pewien wstalem i miaem od brata przeslany ten link na gg wiec moze to oni zrobili albo ktos ale raczej oni bo fotki sa ich hehe:P |
Fajowiutkie :), popraw troche wykonanie i bedzie wyyypas. A tak przyokazji, zastanawiałem się jak nato Paladinka zareaguje :P
|
Syf syf syf!!
|
Bossmanek sądząc po twojej reputacji............... nie będę za dużo gadać, trochę się pośmiałem i nawet mi się podoba.........
|
Cytuj:
eeeeeeee moge powiedziec ze dostalem to od kogos z olecka i powiedzial mi zebym to zamiescil tutaj ;p |
@UP:przeczytaj podpis pod zdjeciem :D
@Topic : Najs najs i jeszcze raz najs :D |
Znam Fingerouta z real (chodzi ze mną do szkoły) i dziwny to gość xD, ma ok 160 cm wzrostu i wygląda jakby cały czas pobity był... :P
|
Hah mało co z krzesła nie spadłem hahahahah rotfl ahahahahhaha
|
lol
Zawsze tak se wyobrarzałem pk :) 8o
|
hahaha
o malo z krzesla nie spadlem dobrze chlopie myslisz ! wiecej komiksów
|
Ss
Ciekawe co na to osoby ktore sa na zdjeciu !!!!!
|
Cytuj:
|
hehe
siema hehe troche nie wiem oco w tym chodzi mała zamorka ale spoko.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:50. |