Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Świat na wyciągnięcie ręki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=83114)

Dabek 01-07-2006 11:23

Świat na wyciągnięcie ręki

Dzięki Waszej współpracy dziś znowu możemy Was zaprosić na wycieczkę w kilka nowych miejsc które pojawiły się na naszej mapie - dodane zostały (w nawiasach - autorzy nadesłanych filmików):Sporo się tego uzbierało (tu wielkie podziękowania dla wszystkich którzy nam pomogli), a wciąż jeszcze sporo pozostało do odkrycia - znów liczymy na Waszą pomoc. Informacje kto już pomógł, jak samemu pomóc, oraz sugestie co jeszcze można zrobić znajdziecie tutaj (klik).

Życzymy dobrej zabawy - a może komuś z Was uda się nawet rozgryźć zagadkę Pits of Inferno?

Zummer 01-07-2006 11:27

No, no. Tibian Earth bardzo szybko się rozwija ;p
O co chodzi z tym Pits of Inferno ?

Pawlosz 01-07-2006 11:27

Razem z Adzim przemierzalem wyspy lodowe i jakoś o mnie nienapisali ;(

Co do pits of inferno pierwszy raz widze taki teren zeby tam byl O.o

Uther92 01-07-2006 11:37

Długo czekalem na dodanie ghostlandu :cup: Pozdrawiam i dziękuje wszystkim którzy przyczynuajom się do rozwoju tibia earth;)

Adzi 01-07-2006 12:00

Według mnie to Pits of Inferno to jest pszejście do Knight Watch Tower na pohu. Trzeba pujść na cmentarz na pohu obok necromancer house.
Wykopać dziurke i dostać sie na piętro -1 i na tym piętrze pobawić sie troche z pickiem i może wykopie sie gdzieś dziurka do piętra -2 a na tym piętrze pod nagrobkiem trzeba wykopać dziurke pickiem i sie dostaniemy na te piętro -3
gdzie musimy tam pochodzić i pozwiedzać co jest w tych 5 dziurach i może w jednej znich gdzieś będzie przełącznik żeby magic wall zniknoł a potem w 1 z 3 dziur według mnie jest przejście do knight watch tower gdzie w pewnym momencie natkiemy sie na drzwi do których potrzeba klucza...

To moja teoria na ten temat... niewiem czy to qs ale dobra ;p

Srka za all błedy ortograficzne :D

Harry Xin 01-07-2006 12:02

Ghostland

No nie! Nie zdążyłem wysłać filmiku prezentującego Ghostland. :(

Fire glutek 01-07-2006 12:23

Ja bym chcial zeby zamiast samych terenow wklejaliscie jeszce potworki bo tak to nie wiem co gdzie jest i sie boje zwiedzac np ghost landu :baby: co wy nato zeby byly jeszce potworki :) ?

bosal 01-07-2006 12:28

Potworki! - nie za łatwo by było ?

Upierz 01-07-2006 12:38

Hehe, nice job ;]
GZ 4 all, ta mapa naprawde może pomóc :D

Actorron 01-07-2006 12:47

hmmm z tym Pits of Inferno to tak troche tajemniczo :D
licze na to ze jednak komus uda sie tam dostac i nakreci filmik ;)

Fire glutek 01-07-2006 12:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bosal
Potworki! - nie za łatwo by było ?

No ale kazdy by se mogl znalesc danego potworka i by sie nie zastanawial przed kazda dziura co tam jest bo by odrazu spojrzal na tibia earth :) ale to tylko moje zdanie a bym sie ucieszyl gdybyscie dodali tez potworki moze jak wiecej ludzi z forum sie zgodzi to tak bedzie :]

Zalgadis 01-07-2006 13:19

niesamowite co można znaleźć pod ghostlandem O.o !!!!!!!!!!

Kingsays 01-07-2006 13:22

hmmmmm....

No z jdnej strony popieram fire glutka a zdrugiej bosala...bo fajniusio by bylo jak bys se poszedl np na molts i wszycho bys wiedzial gdzie sie co respi a z drugiej no to by nie bylo co odkrywac:p ....chyba ze po uptade :D

Tabasco 01-07-2006 15:37

Gratuluje wszytskim projekt widac przyjął sie i rozwija sie bardzo dobrze.
Chociaz jak bylo powiedziane juz moze mozna byloby sie pokusic o respy, spodziewam sie ze to by bardzo utrudnilo i wydluzylo prace ;/ Moze pomyslodawcy sie wypowiedza ?

Fire glutek 01-07-2006 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zalgadis
niesamowite co można znaleźć pod ghostlandem O.o !!!!!!!!!!

Ja tez o wielu rzeczach pod ghost landem nie wiedzialem az do dzisiaj ciekawe tam sa lokacjie :)

Xavery 01-07-2006 16:39

Wszystko jest pokazane...Nie podoba mi sie to...bardzo.

@edit

Jak dodacie na mapie potworki to sie chyba zalamie :P

Sir Tibiak 01-07-2006 16:56

A kiedy będzie losowanie zwycięzców z konkursu sms?

Asta 01-07-2006 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dabek
srawę z tego co znajduje się pod nimi?[/list]

Każdy popełnia błędy :)

Ethorahses 01-07-2006 17:59

No, no coraz lepiej to wychodzi ;) .
Co do tych podziemi w ghostlandzie to to przecież część Island of Kings, ale do tego Pits of Inferno to niemam zielonego pojęcia o jak tam dojść :p .
PS. czemu przy nicku Dr.Omarder niema linku do opisu postaci na tibia.com, czyżby on był tym równiejszym :D ?

Harry Xin 01-07-2006 18:01

lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xavery
Wszystko jest pokazane...Nie podoba mi sie to...bardzo.

@edit

Jak dodacie na mapie potworki to sie chyba zalamie :P

Wcale nie musisz patrzeć na tę mapkę jak nie chcesz. Nikt Cię do tego nie zmusza. ;)

Meri 01-07-2006 19:37

Za duzo zdradzacie tym projektem, dam reke sobie uciac ze Cipom sie to nie podoba, tylko patrzec jak tibia earth zniknie... albo tibia.pl przestanie byc supportowanym fansit'em.

Jojunifu 01-07-2006 20:09

...

no niezle niezle
moze kolega wyzej ma racje moze im sie to nie spodobac !!
ale ja bym tam dodał jeszcze spawny potworów !!! to by było juz masakryczne !!
pozdro

Dous Raal 01-07-2006 23:23

Under Thais

Grzebiąc w Tibian Earth, odkryłem, że pod thais znajduje się miasto. Byłbym wdzięczny za informacje o tym, jak się tam dostać, i jakie żyją tam potworki. Z góry thx za wszelkie informacje.8o 8o 8o

Harry Xin 02-07-2006 00:06

Załamka

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jojunifu
no niezle niezle
moze kolega wyzej ma racje moze im sie to nie spodobac !!
pozdro

No to wtedy ja bym się chyba pożegnał wogóle z grą. :p

Pawlosz 02-07-2006 09:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dous Raal
Grzebiąc w Tibian Earth, odkryłem, że pod thais znajduje się miasto. Byłbym wdzięczny za informacje o tym, jak się tam dostać, i jakie żyją tam potworki. Z góry thx za wszelkie informacje.8o 8o 8o

A może byś tak poszukał ?

Xavery 02-07-2006 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harry Xin
Wcale nie musisz patrzeć na tę mapkę jak nie chcesz. Nikt Cię do tego nie zmusza. ;)

No i wcale na nia nie patrze, bo nie potrzebuje. Wszystko co znam z tibii odkrylem sam (lub z qmplami), ew. z filmow, a czego nie znam to odkryje w przyszlosci. Nie podoba mi sie to dlatego ze tu jest wszystko podane jak na tacy, i taki newbie nie musi sie wysilac teraz wcale, ani bawic sie w odkrywanie, no bo i po co skoro ma wszystko podane.

Fire glutek 02-07-2006 14:30

http://tibia.pl/earth.php?x=32364&y=32060&z=13 jak tu dojsc pierwszy raz to widze (podziemie thais) o.O

DonKichot 02-07-2006 17:58

Gratz

No no ten tibia earth coraz lepsza wiec bende jej uzywać ;) . Ale brakuje niektórych miejsc np. calego gate "cos tam", i niektórych podzemi :/ ale i tak i tak bende uzywal tego tibia earth :D :p .
Pozdro dla calej ekipy Tibia.pl i uzytkowników Forum Tibia.pl .:D B)

Harry Xin 02-07-2006 19:25

Niby tak ale...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xavery
Nie podoba mi sie to dlatego ze tu jest wszystko podane jak na tacy, i taki newbie nie musi sie wysilac teraz wcale, ani bawic sie w odkrywanie, no bo i po co skoro ma wszystko podane.

Niby tak ale załóżmy natępującą sytuację:
Pewna osoba zaczyna grać w Tibię bo zachwalił ją mu jego kumpel. Dowiaduje się co i jak i zaczyna grać. Według wskazówek na początku trenuje do oporu. Idzie spróbować swoich sił i wszystko mu się udaje lecz wracając z lootem chce iść "na skróty" (jeżeli jednak spojrzy na Tibian Earth dowiaduje się, że tak nie jest) i pakuje się na coś czego nie jest w stanie pokonać a droga do wyjścia daleka, więc pada. Tak bardzo szybko traci się ochotę do gry. :(

Siersciuch 04-07-2006 03:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ethorahses
PS. czemu przy nicku Dr.Omarder niema linku do opisu postaci na tibia.com, czyżby on był tym równiejszym :D ?

Może po prostu nie chce podawać nicku żeby nie dostawać spamu?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jojunifu

Nie dałoby chyba rady wkleić miejsc spawnów ponieważ potwory się przemieszczają lub ktoś je luruje i wtedy będzie złe miejsce pokazane (tak mnie się wydaje).
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dous Raal

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fire glutek
http://tibia.pl/earth.php?x=32364&y=32060&z=13 jak tu dojsc pierwszy raz to widze (podziemie thais) o.O

Jest to Mintwallin - miasto minosów.
Jak dojść do Mintwallin
Mintwallin - co, gdzie i jak?

Akane Żul 07-07-2006 15:57

:d

Jak tak dalej pójdzie to niedlugo na tibia.pl będom narysowane mapy 3d :)
z narysowanymi potworami

Shee'ey 09-07-2006 13:52

Podziemia

Dlaczego niema podziemi w Ankhramun ?? Szkoda a bardzo mi jest to potrzebne ;/;/

Azazel Warrior 11-07-2006 16:16

suoper by bylo jakby byly nowe monsterki :)

Conte 11-07-2006 17:26

ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Harry Xin 11-07-2006 19:20

Ciekawa perspektywa

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Akane Żul
Jak tak dalej pójdzie to niedlugo na tibia.pl będom narysowane mapy 3d :)
z narysowanymi potworami

Właściwie to nie miałbym nic przeciwko temu... ;)

Kisiel Paladyn 12-07-2006 11:15

Dla mnie to sama przyjemnosść była to zrobić, ja robiłem powierzchnie fibuli z jakies 40 minut mi to zajeło

Harry Xin 12-07-2006 13:30

Ja nie mogę wspomóc tego projektu...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kisiel Paladyn
Dla mnie to sama przyjemnosść była to zrobić, ja robiłem powierzchnie fibuli z jakies 40 minut mi to zajeło

Mnie by to zajęło przynajmniej godzinę (zanim bym lootbaga zrobił). :p

Golempol 14-07-2006 14:49

Se tak popatrzyłem... Jak moglibyscie uzyskac mape pits of inferno? odpowiedzi były 2 albo cogle jechaliscie na tibiabot ng i sprawdzaliscie wszystko... albo macie map hacka i ta za pomocą jego jest tworzona mapa... wlonczacie tibicam potem maphacka...i juz :P^^ Jestem pewny tego drugiego. Myslalem tez o map trackerze co chodzi po tibia i przezuca all do otsmapeditora :P zreszta niewazne ^^ Świetny pomysł

A tak nawiasem popatrzcie sobie na pustynie desert.
http://tibia.pl/earth.php?x=32616&y=32088&z=8
Fajne co? Odkrylem to kiedys za pomoca tibiabot ng :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:53.