![]() |
Trzech na AFK -FOLDA - KYra :D
Siema :)
Trzech kolesi na afk :P Zobaczcie co sie stalo :) http://rapidshare.de/files/24689458/dasda.rec.html |
Normalnie WoW -.-
Zreszta trzeba byc frajerem zeby zabijac kolesia, ktory ci pomogl... |
na jaka to tibie bo mi nie chodzi ;o ;/
|
na tibię 7.72 ... normalnie ŁAŁ
co za frajer zeby na koncu kumpla zabic zeby lootnac te kilka gp i cos tam jeszcze.. |
xd
Żenada:o i dzięki takim tibie schodzi na psy.
|
Cytuj:
@film Wedlug mnie dobrz, ze go zabiles, na poczatku ci loot podpierdzielal -.- |
Zabilem go bo zabral loota -.- a mial nie zabierac
|
Filmik Nudny... Loot nic ciekawego... Nalezalo im sie za to botowanie :)... a pod koniec zachowales sie jak szmata... zal mi takich noobow jak ty...
|
Szkoda mi twojego kumpla, ze zna ciebie.. prosil zebys go nie zabijal, a ty ubiles. Wiesz niektorym wbicie nawet 20 lev bez pacc'a to duze wyzwanie.. ehh szkoda mi cie chlopie...
|
hardcore chlopak wyjebal nawet swego wspolnika ;d
|
Afff... Zenada, zabic trzech kolesi AFK po to zeby zyskac plate armor, a na samym koncu zabic kumpla zeby zyskac 100 gp.
Coz poradzic nooby sa, byly i beda... |
To nie byl moj kolega :)
Ten koles co byl zemno to pisal na trade kto pomoze mu ubic 3 afk :) wiec ja sie zglosilem :D A ten Kasi masi to jest postac zrobiona do zabijania :) |
Cytuj:
@Topic Film nudny, ale dobrze tak macro'som... |
dobrze że zabil po co mu loota kradl ^^
|
Film do 30 minuty spox, pozniej zachowales sie jak po***us -.- . Nie gadaj ze mial nie zabierac loota bo pomogl ci i jemu tez sie nalezalo cos miec z tego PK -.- poprostu zal mi ciebie X( :angry:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Rl też jest pvp więc idź po nuż i z**** sąsiada. (Są rzeczy których się nie robi) .Zabijanie gostka który ci pomaga dla coś koło 200gp LOL pewnie zabija gostka dla 200gp z hakiem LOL LOL Ten gostek mu pomaga LOL LOL Niech teraz się cieszy lootem LOL LOL TO jest forum i zamieszczający film dał mi zgodę na skomentowanie go LOL I nie wiem co jest ciekawego w zabijaniu Afk i o wiele od siebie mniejszego lvl ??? |
Cytuj:
- no co ? przeciez tibia to tylko gra no idz 8o Drugie konto na forum czy byc moze kolega tego ciemnego typa ? No comment. Bye. |
lol
K**** No comment frajer jestes i koniec...
|
...
Cytuj:
@ Filmik Filmik taki se... Loot kiepski :P |
Cytuj:
A tak serio to co? Zrobi się tu teraz kłótnia bo ludzik z kilku pikseli na ekranie, pozbawił innego "ludzika" 10% expa i paruset gp?... Oh please... Szkoda, że i ty zaliczasz się do tibijskich maniaków którzy traktują Tibię jak życie i starają się w nią wplatać elementy ludzkich wartości. POZATYM, nie miałem na myśli samego filmiku i akcji na nim nagranej, bo owszem: kolo zachował się hamsko ale to tylko gra! Mnie zdziwiła reakcja ludzi postronnych (tj. niektórych forumowiczów), dla których to zachowanie było równie okrutne/złe/obrzydliwe co zamachy terrorystyczne i właśnie to jest problemem który poruszam... P.S. Jak ktoś ma inne zdanie niż ty to odrazu musi być qmplem osoby której broni? (Bądź samą tą osobą?) Używając takich "aluzji" jesteś poprostu żałosny, (a możesz być naprawde spoko gościem :]) i prosze... Myśl co piszesz ;) POZATYM 2 nie ma co sie kłócić więc zakończmy ten (ekhm) spór <?>. BiBi |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:15. |