Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Trzech na AFK -FOLDA - KYra :D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=83245)

UbLiquz 02-07-2006 03:18

Trzech na AFK -FOLDA - KYra :D

Siema :)
Trzech kolesi na afk :P
Zobaczcie co sie stalo :)

http://rapidshare.de/files/24689458/dasda.rec.html

Dzik Dzik Tadzik 02-07-2006 07:30

Normalnie WoW -.-
Zreszta trzeba byc frajerem zeby zabijac kolesia, ktory ci pomogl...

paior 02-07-2006 08:13

na jaka to tibie bo mi nie chodzi ;o ;/

Wojtas_Smieciarz 02-07-2006 10:18

na tibię 7.72 ... normalnie ŁAŁ
co za frajer zeby na koncu kumpla zabic zeby lootnac te kilka gp i cos tam jeszcze..

Nirvy 02-07-2006 11:59

xd

Żenada:o i dzięki takim tibie schodzi na psy.

Mr.Minister 02-07-2006 12:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirvy
Żenada:o i dzięki takim tibie schodzi na psy.

Wiesz, jego moge zrozumiec bo zrobil to dla zysku.. ale przez takich jak "bede bil matke krzeslem!!" ta gra schodzi na psy
@film
Wedlug mnie dobrz, ze go zabiles, na poczatku ci loot podpierdzielal -.-

UbLiquz 02-07-2006 15:54

Zabilem go bo zabral loota -.- a mial nie zabierac

Mateq 03-07-2006 00:28

Filmik Nudny... Loot nic ciekawego... Nalezalo im sie za to botowanie :)... a pod koniec zachowales sie jak szmata... zal mi takich noobow jak ty...

Mui 03-07-2006 00:46

Szkoda mi twojego kumpla, ze zna ciebie.. prosil zebys go nie zabijal, a ty ubiles. Wiesz niektorym wbicie nawet 20 lev bez pacc'a to duze wyzwanie.. ehh szkoda mi cie chlopie...

espectro 03-07-2006 03:28

hardcore chlopak wyjebal nawet swego wspolnika ;d

Pawelwet 03-07-2006 11:02

Afff... Zenada, zabic trzech kolesi AFK po to zeby zyskac plate armor, a na samym koncu zabic kumpla zeby zyskac 100 gp.
Coz poradzic nooby sa, byly i beda...

UbLiquz 03-07-2006 11:25

To nie byl moj kolega :)
Ten koles co byl zemno to pisal na trade kto pomoze mu ubic 3 afk :) wiec ja sie zglosilem :D
A ten Kasi masi to jest postac zrobiona do zabijania :)

Venderer 04-07-2006 00:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mui
prosil zebys go nie zabijal, a ty ubiles.

Jeździcie po kolesiu, że niedługo zacznie bić matke krzesłem (ktoś tam u góry) a sami traktujecie tibie jak właśne życie..... "prosił a ty go ZABIŁEŚ!!!" omg darujcie sobie z takimi tekstami błagam... To tylko gra, prawo dżungli, PvP, pozatym tamten podpierniczał mu (kiepskiego, aczkolwiek zawsze) l00ta... I to co stracił pewnie odrobiłby w godzine, ale zamiast tego będzie wolał sobie popłakać...

@Topic
Film nudny, ale dobrze tak macro'som...

Rozeka 04-07-2006 14:15

dobrze że zabil po co mu loota kradl ^^

<<<Kiemi>>> 08-07-2006 18:16

Film do 30 minuty spox, pozniej zachowales sie jak po***us -.- . Nie gadaj ze mial nie zabierac loota bo pomogl ci i jemu tez sie nalezalo cos miec z tego PK -.- poprostu zal mi ciebie X( :angry:

Khazul 09-07-2006 07:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <<<Kiemi>>>
Film do 30 minuty spox, pozniej zachowales sie jak po***us -.- . Nie gadaj ze mial nie zabierac loota bo pomogl ci i jemu tez sie nalezalo cos miec z tego PK -.- poprostu zal mi ciebie X( :angry:

a mi zal wogole ciebie ze wypowiadasz sie na tym forum. rzecz dzieje sie na swiecie pvp wiec mogl on zabic kogo chcial :>

Ice Paladyn 09-07-2006 09:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazul
a mi zal wogole ciebie ze wypowiadasz sie na tym forum. rzecz dzieje sie na swiecie pvp wiec mogl on zabic kogo chcial :>

Ps. ty film oglądałeś ???? ^^^^^

Rl też jest pvp więc idź po nuż i z**** sąsiada. (Są rzeczy których się nie robi) .Zabijanie gostka który ci pomaga dla coś koło 200gp

LOL pewnie zabija gostka dla 200gp z hakiem LOL
LOL Ten gostek mu pomaga LOL
LOL Niech teraz się cieszy lootem LOL
LOL TO jest forum i zamieszczający film dał mi zgodę na skomentowanie go LOL
I nie wiem co jest ciekawego w zabijaniu Afk i o wiele od siebie mniejszego lvl ???

Mui 09-07-2006 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Venderer
Jeździcie po kolesiu, że niedługo zacznie bić matke krzesłem (ktoś tam u góry) a sami traktujecie tibie jak właśne życie..... "prosił a ty go ZABIŁEŚ!!!" omg darujcie sobie z takimi tekstami błagam... To tylko gra, prawo dżungli, PvP, pozatym tamten podpierniczał mu (kiepskiego, aczkolwiek zawsze) l00ta... I to co stracił pewnie odrobiłby w godzine, ale zamiast tego będzie wolał sobie popłakać...

@Topic
Film nudny, ale dobrze tak macro'som...

Wiesz kolego ale w dzunglii tez panują jakieś prawa, idz droga wolna rozwal wszystkich swoich kolegów w grze i napisz
- no co ? przeciez tibia to tylko gra
no idz 8o

Drugie konto na forum czy byc moze kolega tego ciemnego typa ?

No comment. Bye.

Navan Dragoons 09-07-2006 18:03

lol

K**** No comment frajer jestes i koniec...

Zykerian 09-07-2006 18:17

...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ice Paladyn
Ps. ty film oglądałeś ???? ^^^^^

Rl też jest pvp więc idź po nuż i z**** sąsiada. (Są rzeczy których się nie robi) .Zabijanie gostka który ci pomaga dla coś koło 200gp

LOL pewnie zabija gostka dla 200gp z hakiem LOL
LOL Ten gostek mu pomaga LOL
LOL Niech teraz się cieszy lootem LOL
LOL TO jest forum i zamieszczający film dał mi zgodę na skomentowanie go LOL
I nie wiem co jest ciekawego w zabijaniu Afk i o wiele od siebie mniejszego lvl ???

Wyjdz i nie wracaj... :| Mieszasz Tibie z rl zyciem? Tak kurde pobawie sie w cs'a ok? Wezme kałacha , zakladnikow i bedzie git ^^

@ Filmik

Filmik taki se... Loot kiepski :P

Venderer 09-07-2006 18:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mui
Drugie konto na forum czy byc moze kolega tego ciemnego typa ?

Cholera rozgryzłeś mnie!
A tak serio to co? Zrobi się tu teraz kłótnia bo ludzik z kilku pikseli na ekranie, pozbawił innego "ludzika" 10% expa i paruset gp?...
Oh please...

Szkoda, że i ty zaliczasz się do tibijskich maniaków którzy traktują Tibię jak życie i starają się w nią wplatać elementy ludzkich wartości.
POZATYM, nie miałem na myśli samego filmiku i akcji na nim nagranej, bo owszem: kolo zachował się hamsko ale to tylko gra! Mnie zdziwiła reakcja ludzi postronnych (tj. niektórych forumowiczów), dla których to zachowanie było równie okrutne/złe/obrzydliwe co zamachy terrorystyczne i właśnie to jest problemem który poruszam...

P.S. Jak ktoś ma inne zdanie niż ty to odrazu musi być qmplem osoby której broni? (Bądź samą tą osobą?) Używając takich "aluzji" jesteś poprostu żałosny, (a możesz być naprawde spoko gościem :]) i prosze... Myśl co piszesz ;)

POZATYM 2 nie ma co sie kłócić więc zakończmy ten (ekhm) spór <?>. BiBi

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:15.