![]() |
Hardcore na deep fibula ;)
Chcialem z kumplem zrobic deep fibula quest ale doszlismy do wniosku ze jutro zrobimy a wrocic trzeba.. i z kumplem caly resp musielismy przeleciec ;)
looknijcie sami ;) http://rapidshare.de/files/24939749/hardcore.rec.html enyoj ;) ps: nie pieprzyc mi o lighthacku bo cipsoft tak udupia palkow z kazdym update ze bede tego uzywal... tylko lighthach... -.-' |
Hmm... widze ze w Warszawie nie brakuje osób grajacych w Tibie na poważnie ;] ciekawy filmik
|
rehost plxor;(
|
a nie brakuje ;p
|
Na jakiego to klienta jest bo mi cos nie dziala:confused:
i jakos taka podejzana mala pamiec 100 kb <lol>? |
Niech ktos przeskanuje czy cos tym programem internetowym. Jak cos to sciagne i dam edita.
|
heheee ;) nie rozsmieszajcie mnie z tym keylogiem ;)
tamtemu co nie dziala to nie wiem czemu... mi jakos dziala i tej osoby z 1 postem tez dziala ;) chcecie to przeskanujcie ;) nie psulbym sobie profilu jakimis keylogami ;) |
Cytuj:
Keylogger nie sciagaj , to by bylo straszne jak bys stracil swojego p seta Topis: nudzilo wam sie ze tam poszliscie ? ale chociaz beka xD |
hehehe ;) nie nudzilo tylko ja chcialem zrobic deep fibula quest... ma'niek byl zeby pomoc ubic ten shit i byl jeszcz bloker ;) tyle ze nie zrobilismy tego questa bo za duzo nam naraz tego wszystkiego wylecialo ;p nie dalibysmy rady tego rozwalic bez ostrego waste uh wiec pojdziemy jutro z innymi osobami ;] blokerowi zrobilismy tp a sami musielismy jakos wyjsc ;) ale beka byla ostra ;)
|
xD
przy samym koncu to mi lekko serducho zaczelo walic (jak mi red wpadl ) xD... ale tak to loozik
|
Why biegles z kusza, a nie z tarcza. ;>
|
a widziales w moim bp jakas tarcze? :>
|
lol... jak by byl chociaz 1 shield to by sie bralo na mnie bo caly shit na mnie wpierw lecial...
|
no wlasnie ;] ale shielda nie bylo ;) teraz sobie tak pomyslalem ze jakbym ja biegl pierwszy to byc moze bym padl bo mam mniej hp... wtedy jak ma'niek byl na red ;) a przeszla mi taka mysl przez glowe zebym pierwszy biegl :P
|
Najssssss
Niezle ale widać że się wam troszke nudziło ? B)
Btw. Gdzie dokładnie mieszkasz na Szmulkach ?:) |
@up
blok obok kijowskiej ;) Ma'niek zreszta tez kawalek dalej ;) masz w comments na tibia.com Ancient Bolter'a... on ma na imie Marcin? ;> Albo stary owner mial tak na imie... tak? Bo jak tak to znam go i chodze z nim do szkoly :P @topic nie nudzilo tylko mielismy isc an questa ale nie wyszlo a wyjsc trzebabylo :P |
I like hardkors !!
Najs ale wiecie to bylo troszke nie poważne :P Ciekawe jak ktoś tam teraz się wybierał na deep fibula to ładne mieli powitanie :D :P |
@up pozniej bloker (ktorego juz na filmie nie widac bo dostal tp) dostal 200+ expa a Fifi 400+ xD tzn.. ze ktos wybijajl caly shit xD
@up Fillpiex... tylko zeby nie bylo ze ja przypadkiem mieszkam na Szmulkach... 5 min dalej ale to nie Szmulki tylko juz Praga xD |
Cytuj:
Nie no joke. Hehe gdyby was lag złapał uuu :P |
no co Ty... na neo nie ma lagow ;) troche hardcor ale po to sie gra zeby bylo fajnie ;)
|
Cytuj:
Jak to nie pieprzyc? Moze jeszcze sie poplaczesz? Nie potrafisz grac czysto = jestes frajerem ;) Szkoda ze nie padles za tego lighthacka. Btw, juz odpowiem z gory na twoje pytanie... nigdy nie cheatowalem |
widac ze jestes dzieciak... nawet nie znasz pewnie slowa "frajer" wpadaj do wawy to zobaczymy czy bedziesz taki chojrak..
|
Cytuj:
szkoda ze nie grasz na Eterni ;) albo przyjedz na szmulki ;) zobaczymy kto bedzie frajerem ;) cipsoft udupia palkow... dlatego jest tak wiele botow... ja uzywam jedynie lighthacka... |
Nie zaluje ze nie gram na Eterni. Ale jesli tak stawiasz sprawe to ja powiem podobnie.. "szkoda ze nie grasz na Aldorze". Widze ze koxy jestescie :D żaaaal xD
|
hehe ;) czlowieku ;] 2-3 miechy i ja, maniek i 2 kumpli... i by Cie nie bylo na tym serwie B) ale komu by sie chcialo marnowac czas na takiego dzieciaka ;)
|
@up roXen
Szkoda ze sa tacy ludzie jak Ty. Powiem Ci 2 rzeczy: Szanuj Matke i Szanuj Twarz. |
Cytuj:
To jego sprawa jak gra w ta gre i jesli twoim zdaniem jak ktos w glupiej gierce gra z jakimis cheatami i z tego powodu wg. ciebie jest frajerem... to skoncz lepiej z tibia. |
Cytuj:
Cytuj:
Co prawda to prawda, że roXen to dziecko i że poniekąd nie używa cheatów...aha mowisz, że Aurea nie używa cheatów? Ohhh nie :p Ale filmik bardzo fajny! Podobało mi się takie wyzwanie ;) oVer. |
Niezly hardcore xD
Filmik spox i gz :P |
dzis moze znowu nakrecimy taki filmik :P
|
Cytuj:
Koles poprostu robi z mordy trapka. |
roXen
roXen czytajac Twoje posty to moje zdanie jest nastepujace:
Jak masz wypisywac takie opinie to albo tego wogule nie nie rob albo pisz do delikatniej.... stwierdzam jedno... z takimi opiniami i podejsciem do innych daleko nie zajdziesz w zyciu. Na Twoim mejscu staral bym sie jakos to zmienic. To tylko taka mala drobna rada. Ale Ty sie pewnie z irytujesz bo jak ktos inny mogl by Cie poczuczac i zobaczymy text w stylu : "a ch*j Ci do tego". |
roXen... wroc do przedszkola, na forum dziecinne wypowiedzi nie sa tolerowane... ;)
|
@Fillipex i jego drugi kumpel...
Ok, sorry za to ze nazwalem Cie frajerem, za to ze cheatujesz. Jak widze ze ktos straszy kogos, textem typu przyjedz do Wa-wy ble ble ble to jest to bynajmniej smieszne. Co ty o mnie wiesz? Pewnie czujesz sie bardzo pewnie w swoim miescie, ale spoko, nie wnikam. Nastepnie, to ze cheatujesz, nie mozesz zwalac na CIPSoft.. kazdy widzi ze pall ma ciezko, ale to nie jest powod zeby obarczac tym CIPSoft -.- @movie Filmik jest fajny, szczerze mi sie podobal. Gdybys nie napisal o tym lighthacku to nikt by tego nie zauwazyl. 8o |
moge zwalac na cipsoft bo kazdy Ci powie ze z kazdym updat pall jest dyskrminowany i gdyby tak nie bylo to by nie bylo botow a Ty samym nikt by ich nie uzywal....
@movie thx |
roXen
Tu nie chodzi o to ze my chcemy Ciebie przestraszyc... i tez ze jestesmy mocni w naszym miescie bo ja moge Ci dac slowo ze zaden nawet Fifi by nie wyskoczyl do Ciebie jak bym tak powiedzial... a ze jestemy pewni... Ty masz 16 lat, my troche wiecej... w zyciu uczylem sie troszke bic i mi to naprawde b.dobrze wychodzi... i kto wie moze bym przegral... ale co tam przgrywac umiem i wiem ze we wszytkim bede najlepszy :P. Mysle ze na tym powinnismy zakonczyc owy temat i dac innym prawo do normalnego komentowania filmiq. :P
|
Heh zapowiadał się piękny filmik a tu mi nie działa :'(((. A miało być tak pięknie.
|
@up hheehe... pięknie bylo... zawsze mozesz zobaczyc u jakiego kolegi :P
|
To było dobre xd.. Co do cipsoftu to sie zgadzam bo mam palka ale nim niegram tylko dlatego ze jest po tych updatach do dupy!!!!!!!!X( X( X( X( X( X(
|
@Fillipex & Ma'niek
Peace. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:21. |