Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Reggealand, zlot czyli opijmy zdrowie Droma :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=83731)

Maethi 05-07-2006 18:46

Reggealand, zlot czyli opijmy zdrowie Droma :)

No więc. W sobote patrz. 8.07.06 w Płocku odbędzie się Festiwal Muzyki Regge.. zagra pare znanych ehm..gwiazd [jesli mozna tak nazwac]. Przykladowo : Jamal, Vavamuffin, Paprika Korps, Daara J. Teraz dojde do sedna. Jesli ktoś jest zainteresowany to mozna zorganizować sie na jakąś Cole, Pepsi, Warke itp. oczywiscie kazdy sam sobie kupuje :D. Tematem spotkania bedzie zdrowie Droma i jego praca :). Tak więc kto chętny pisać , zeby sie jakos zorganizować.

Druga sprawa do koniec lipca. Organizowany jest 7dniowy wyjazd pod domek , osoby tylko z tibia.pl :). Obecnosc gwarantuje niejaki noob Liado :):). 7 dni libacji pepsi kolowej :D .. Temat pewnie : dlaczego ekipa z irc-a jest taka zla, i co zrobic zeby byla gorsza :D

Caer 05-07-2006 19:46

Taki mały offtop zrobię - nienawidzę polskiego reggae... :P Ewentualnie można posłuchać Jamala, ale to tylko w ostateczności xD

hoomik 05-07-2006 19:49

od 02.08 pisze sie na zloty wszelakie, aczkolwiek moja obecnosc uwarunkowana bedzie skladem takiego zjazdu. Nie mam ochoty "zjezdzac" sie z jakimis G... nvm, kazdym razie pod ten domek chetnie bym sie wybral ;P

gorgi 05-07-2006 21:14

pod domek? Jakie miasto? ile osob mogło by pojechać?

Ryłek 05-07-2006 21:43

Wszyscy... Liado chciał to zrobić w tajemnicy, ale teraz na złośc przyjeżdżamy wszyscy ;]]]]

Liado 05-07-2006 21:44

Ile osób?? Hmm.... 2! PK (maybe) i ja. A Gorgi może spiertalać bo go nie znam ;p Ja się na żaden zjazd nie pisałem... Ale jak się zgłoszą ludziski których jako tako ircowato znam to nie ma sprawy ;p

Maethi 05-07-2006 21:57

Cytuj:

Taki mały offtop zrobię - nienawidzę polskiego reggae... Ewentualnie można posłuchać Jamala, ale to tylko w ostateczności xD
To nie tylko polskie reggae..ale takze zagraniczne

Cytuj:

od 02.08 pisze sie na zloty wszelakie, aczkolwiek moja obecnosc uwarunkowana bedzie skladem takiego zjazdu. Nie mam ochoty "zjezdzac" sie z jakimis G... nvm, kazdym razie pod ten domek chetnie bym sie wybral ;P
Domek kosztuje 10zl. za dobe i w domku jest 3-4 lozka wiec wrzucic spiwory i moze duzo osob byc. Narazie sklad nieznany, ale mozna pogadac z Hubert-polem z Plocka :) Liado cos mamrotal, ze jest za..no i moze Oxysia przekonam :D. Zobaczymy kto sie zglosi.

Cytuj:

pod domek? Jakie miasto? ile osob mogło by pojechać?
Domek. Płock , a okolice dokladnie niedaleko Płocka. Osób pewnie sporo :).

Matek 05-07-2006 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maethi
no i moze Oxysia przekonam :D. Zobaczymy kto sie zglosi.

Jak bedzie Oxy to i moze ja sie skusze... zmierzymy sie w tym w czym jestesmy najlepsi;)

Maethi 05-07-2006 22:36

@Matek

Z tego co wiem to Oxy specjalizuje sie w ssaniu i masturbacji :D

Vil 05-07-2006 22:43

szkoda ze nie bardziej na poludnie ...

PiXik 06-07-2006 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Liado
Ile osób?? Hmm.... 2! PK (plz ;_; ;p) i ja. A Gorgi może spiertalać bo go nie znam ;p Ja się na żaden zjazd nie pisałem... Ale jak się zgłoszą ludziski których jako tako ircowato znam to nie ma sprawy ;p

"Druga sprawa do koniec lipca. Organizowany jest 7dniowy wyjazd pod domek , osoby tylko z tibia.pl "
lubie się czepiać ale trzeba było napisać jakieś wytyczne kto może kto nie zgłaszać się bo Gorgi się zgłosił i został opluty
Miłej zabawy jeśli wam to wypali;)niech każdy weźmie swoje grabki by nie było kłótni
edit:Liado.no widzisz już Cie lubie szczerość 100%;d

OnlyM(PL) 06-07-2006 00:07

EJ A DUPY BEDA XD? j/k

A czemu akurat kolo Plocka?

Liado 06-07-2006 00:14

Przyjeżdżać może tylko ELYTA /,,/ ;p

PiXiK: PRzeca właśnie zacytowałeś "wytyczne"...
OnlyM: A dlaczego nie?

Walekifa 06-07-2006 02:20

Cytuj:

Domek kosztuje 10zl. za dobe i w domku jest 3-4 lozka wiec wrzucic spiwory i moze duzo osob byc. Narazie sklad nieznany, ale mozna pogadac z Hubert-polem z Plocka :) Liado cos mamrotal, ze jest za..no i moze Oxysia przekonam :D. Zobaczymy kto sie zglosi.

Gdzie ty znajdziesz domek za dychę o tej porze roku?Jeszcze z 4 łożami O.o

Matek 06-07-2006 08:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa
Gdzie ty znajdziesz domek za dychę o tej porze roku?Jeszcze z 4 łożami O.o

Panowie, a nie lepiej wypad nad mazury pod namiot? Tutaj pelno darmowych miejsc biwakowych.

Ghost Nieudany 06-07-2006 10:18

Odkąd usłyszałem covera "Kto" Dezertera w wykonaniu Paprika Korps, w życiu nie pojadę nigdzie, gdzie oni grają.

Gallar 06-07-2006 10:24

Cytuj:

Przyjeżdżać może tylko ELYTA /,,/ ;p

PiXiK: PRzeca właśnie zacytowałeś "wytyczne"...

Ey boss, a ja jezdem elytalny?

@ontopic: Na Festiwal nie jade, do domku.. to, to juz od Liado głównie zależy.

Dr. Omader 06-07-2006 10:30

Cytuj:

Tematem spotkania bedzie zdrowie Droma i jego praca :).

Poje.bnelo was cos? -.^

Lasooch 06-07-2006 10:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Poje.bnelo was cos? -.^

Eh, Dromuś, nieładnie! Modek a przykładu nie daje, i cenzurę omija bezczelny! ;p

Natylia 06-07-2006 10:44

gdzie tam koło płocka masz domki 10zl/24h?

Maethi 06-07-2006 11:12

Cytuj:

Panowie, a nie lepiej wypad nad mazury pod namiot? Tutaj pelno darmowych miejsc biwakowych.
Ano też można.

Cytuj:

Odkąd usłyszałem covera "Kto" Dezertera w wykonaniu Paprika Korps, w życiu nie pojadę nigdzie, gdzie oni grają.
Paprika Korps będą ok. godziny 13 czyli na początku festiwalu. Czyli zakladając przyjezdzac mozna od 14. Festiwal trwa dzień. Od godziny 12 do godziny 2.. pole namiotowe bedzie rozstawione 3 dni.

Cytuj:

Poje.bnelo was cos? -.^
Ano

Liado 06-07-2006 13:35

A przyjeżdżaj kto chcesz, ale myślę że 10 osób to max.
Oferta ważna do powrotu Maethiego z wakacji lub wyczerpania zapasów, only ircownikowie/znane (yakotako) ludziski z tibia.pl Nupuf nie chcemy ;p O regecośtam sie nie wypowiadam bo nie jade.

Hieyan 06-07-2006 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil

kuwa, no właśnie ;<

350 km mam do płocka.

@błąd

Maethi 06-07-2006 14:09

Oi tam..hoom ma wiecej :). A wyraza checi. Pozatym to bedzie raczej taki 7dniowy wypad pod domek :) ew. krocej. Oczywiscie wszystko do ustalenia xD

emilok 06-07-2006 14:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil

Nom, 300 km na południe i byście w moim ogródku wylądowali.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hiey
kuwa, no właśnie ;<
850 km mam do płocka.

W jakim makowie ty mieszkasz?!?! Na ruminii kaś czy ki pierun ;]

OnlyM(PL) 06-07-2006 14:51

Cytuj:

Pytam tylko ;o A dlaczego tak?

Kwaso 06-07-2006 15:50

ooo jak fajnie ;D cos sie dzieje u mnie w miescie :)

A jesli chodzi o ten domek, mowisz ze okolice plocka. czyli gdzie dokladnie ? Soczewka,Poplacin, Brwilno ??

Ja moze tam bede chociarz nie jestem pewien :P

Pozdr0 dla ludzi z plocka B)
xD

Karlos 06-07-2006 16:00

Jezeli chodzi o reggae land to sklad nie ciekawy..:/ jedynie Paprika Korps i Vafumifuvinin [ ? XD ], Jamal? i Troszke daleko, a szkoda ;]

Domek? Jaki domek?

Hieyan 06-07-2006 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez emilok
W jakim makowie ty mieszkasz?!?! Na ruminii kaś czy ki pierun ;]

Podhalańskim ;]
841 km wg. www.odleglosci.pl

@edit

Ślepy jestem, sry. 341 km ;]

Tasior 06-07-2006 17:21

@UP
Wg. mojego www.odległości.pl tylko 341

Pacek 06-07-2006 17:39

hmmm podobny temat był już rok temu i nie wypaliło ale życze wam powodzenia, taka rada nie podawajcie dokładnego adresu zakwaterowania bo jeszcze sie wam zwalą na głowe jakies dzieci i będziecie mieli zlot małolatów. Pozdro dla elyty

emilok 06-07-2006 18:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hiey
Podhalańskim ;]
841 km wg. www.odleglosci.pl
@edit
Ślepy jestem, sry. 341 km ;]

Strasznie dziwna jest ta mapa, ja urzywam www.mapa.szukacz.pl, dla mnie przejżyściej.

hoomik 06-07-2006 19:10

jeszcze tylko jedna rzecz - hoomik nie pije za zdrowie Droma. Nigdy. Chyba ze Drom stawia ;] Ale jak nie, to nigdy. No, i wszystko zostalo wyjasnione.

Btw, wedlug tej stronki mam jedyne 390 km, ot, 5h jazdy autobusem, albo i jeszcze krocej ciopagiem. Wiec jak dotre na miejsce i okaze sie, ze jednak wszyscy sie rozmyslili, to ku*wa ktos tu wpie*dol dostanie :p

Maethi 06-07-2006 19:26

Cytuj:

ooo jak fajnie ;D cos sie dzieje u mnie w miescie

A jesli chodzi o ten domek, mowisz ze okolice plocka. czyli gdzie dokladnie ? Soczewka,Poplacin, Brwilno ??

Ja moze tam bede chociarz nie jestem pewien

Pozdr0 dla ludzi z plocka
xD
Nie powiem gdzie dokladnie. Okolica mala znana, ale fajna.

Cytuj:

jeszcze tylko jedna rzecz - hoomik nie pije za zdrowie Droma. Nigdy. Chyba ze Drom stawia ;] Ale jak nie, to nigdy. No, i wszystko zostalo wyjasnione.

Btw, wedlug tej stronki mam jedyne 390 km, ot, 5h jazdy autobusem, albo i jeszcze krocej ciopagiem. Wiec jak dotre na miejsce i okaze sie, ze jednak wszyscy sie rozmyslili, to ku*wa ktos tu wpie*dol dostanie
To opijemy zdrowie dentystów na świecie oraz osoby ktore nie rozmawiają z panem Boberem i lubią leczenia kanałowe :). Domek bedzie jedynie wtedy jesli osoby wyraza 99% pewnosc, ze przyjada no i wszystko sie ladnie zorganizuje.

eerion 06-07-2006 23:48

a tam do płocka!
ja moge załatwić porzadne miejsce niedaleko bielskobiałej
tylko trzbea by się zgadać co jak ile osób, itd.
ew. sie skoczy do głuchołaz ^^
a tak na serio:
takie wyjazdy suxxx
dziękuję -0 wysiadam.
Niektóre osoby pewnie sa spoko, ale nie mam ochoty użerać się z masą ludzi.
Wole spotkanko z mniejszą grupa ludzi kulturalnie przy piwku i wsyzstko śmiga, ale takie coś?
panie daj pan spokój...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:04.