![]() |
koniec wojny, koniec PA. Odbudowa serwera.
Po DoFie zostalo jedynie echo naszego smiechu na ich nieudanych akcjach. Ich biedna gilda juz nawet nikogo atakuje, chyba ze 5 min przed server save.
Dysksusji z elementami typu Raul i Nosso tu nie bedzie, bo te dzieci na argumenty odpowiadaja bluzgami. Tak czy siak, wojna za nami, pora zajac sie Azura. PA jest nie dozwolone i wszelkimi udokumentowanymi przypadkami bedziemy sie zajmowali. Wszelkie pytania kierowac do mnie albo Urbexxa. |
Jezeli chcecie zajac sie PA na tym servie, musicie zaczac od siebie a takze od pana Minavanda, ktoremu czas wolny robi sito z mozgu ...
|
Cytuj:
|
Mam nadzieje,ze to prawda z tym koncem PA bo ja nie mam zamiaru wiecej wkurzac sie na jakiegos 100+ lvla za to,ze se expie a on mowi,ze mam mu oddawac armor :baby: A co do odbudowy serwera to jest to rzecz nie do wykonania moim zdaniem..zeby to zrobic wszyscy by musieli tego chciec
|
Cytuj:
|
@Drazharmie
X( Pozdro dla ziomow z azury a ty drazharmie mam nadzieje zginiesz w mrokach dziejow tego servera :)
|
@up
Wyjdz ! @topic No to draz zycze Tobie, Urbexowi i Wanted powodzenia w odbudowie. Miejmy nadzieje, ze inni beda bardziej wytrwali niz ja. p.s. A mielismy sie jeszcze wybrac na serpent spawny ;) |
To ma byc koniec z PA?? A goscie z hlvl na tym servie wbijaja w swoje noob chary na 40 lvl i zabijaja wyższe?? To moze ktos mi napisze kto to jest Giovane Shadowfinder bo wczesniej jak byl filmik pk 5 sorcow to slyszalem ze to wanted siedzialo na noob charach i zabili wtedy 80+ knighta i 100+ pall musial placic 100k. Teraz znow to sie dzieje poniewaz w jego comment sa nowe ujustified z wczorajszego dnia -.- Minavanda char to tez jest Udal ktory wczoraj robil PA z Giovane Shadowfinder.
To jest jego comment ktory ma ten 40 lvl Apr 29 2006, 14:03:39 CET Killed Adzinks at Level 83 unjustified ________________ May 25 2006, 17:35:35 CET Killed Buddah Dorthonion at Level 106 unjustified ________________ Jun 19 2006, 16:44:11 CET Killed Mais Dragirius at Level 72 unjustified ________________ Jun 17 2006, 06:26:16 CET Killed Zebro azura at Level 46 unjustified ________________ Jul 06 2006, 23:56:39 CET Killed Heatwave at Level 51 unjustified Wiec kto tym gra?? |
udal i wszystkie shadowfindery maja hunta od jakiegos czasu wlasnie za random pk
|
Nie wierze w cudowne przemienienie sie Azury, niemniej powodzenia ;o
|
Cytuj:
Tak w ogole Draz pozdro for u za to ze chociaz nie pozwalasz na PA innym i sam tego nie stosujesz (przynajmniej sie z tym nie spotkalem i o tym nie slyszalem). Przykladem jest to gdy goscie od ciebie z gildi zabili tego 110 pall chyba za missa (tak mi sie wydaje ale niby bil Lasta) to prawie juz chciales zabic Variora za to PA :) Taka fotka do tego co napisalem up :> http://img479.imageshack.us/img479/4703/lol0em.jpg |
"koniec wojny, koniec PA. Odbudowa serwera. "
"koniec wojny..." - byc moze i koniec, ale napewno czlonkowie DOF'u etc. beda robic jescze jakies "pojedyncze ataki" (Sandra itd) "...koniec PA..." - LOL! przeciez najwieksze PA robicie wy i ten wasz Minavand... "...odbudowa serwera." - moim zdaniem do odbudowy musialo by sie przyczynic wiecej ludzi (hlvli) niz jest w Wanted gratulacje wygrania wojny, chociaz caly czas mialem nadzieje ze DOF'owi jednak sie uda :| pozdrawiam... |
czy myslicie
Cytuj:
:confused: |
Cytuj:
A kto ma wladze w tibi nad graczami?Zabijesz kogos i co..bedzie cie sluchal? Moze zmienisz tym tylko to,ze nie bedzie cie wyzywal albo cos ale nie zmusisz naprzyklad kogos zeby expil na trolach...Wladze w tibi ma chyba tylko Gm i nikt wiecej |
Cytuj:
Właściwie to nikt nie ma władzy. Jedynie my sami : ) |
Cytuj:
Odbudowa serwera,fakt na azurce jest cicho,bo w koncu porzadek trzeba miec. |
@up
Nie wiem, co bierzesz, że takie bzdury wypisujesz, ale proponuję przerzucić się na mleko i owoce. Draz usiłuje uprawiać propagandę w stylu Goebellsa, który jeszcze wiosną 1945 roku twierdził, że wszystko jest pod kontrolą, a fuhrer ma genialny plan i tuziny najróżniejszych wunderwaffen w odwodzie. Prawda jest taka, że DoF nadal walczy i fraguje, z Wanted odchodzą kolejni ludzie, a niektórym grunt zaczyna palić się pod stopami i zamiast grać, zajmują się pisaniem takich postów z pogranicza fantastyki i okultyzmu. |
Cytuj:
Jak jescze raz veers cos napiszesz to prosze cię napisz ile masz lat. Proponuje tobie zrobic sobie przerwe,ochłonąć. |
Hunted wygrali poniewaz uzywali macro!! i mieliscie poparcie wielu gildi !! jakby ludzie za dofem poszli i zaczeli reportowac wasze uzywanie macro to byscie wszyscy bana podostawali i dof by wygral jakby w tibi niebylo ograniczeni strzalow szybkosci (1 sd na 2 sek) ;/ czy jakos tak to dof by wziol mc tak jak wy i by wam kota pogonili X( a wogule polak z polakiem sa rowne szase ale z innymi gildiami nie bo byla sada na jakiesi stronie (chyba z 3 miechy temu ) to pisalo ze polacy to najwieksze lamy ktore grac nieumia i ten wizerunek psuja nam takie strony jak tibia xx gdzie rozpowszechniaja mc i tez reputacje psuja nam ludzie darzharma i on sam uzywajac macro ! niemacie szans bez mc
|
Cytuj:
to patrz ;] Minavand : Jun 21 2006, 23:37:44 CET Killed at Level 125 by Xajaki and by Xaviour Nadal uwazasz ze nie maja szans?? |
Cytuj:
Ale zobaczymy... mysle ze nie odpusci sobie PA juz taki typ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wojna skończona? ;o Kto Ci takich bajek naopowiadał ? :) |
Cytuj:
powiem ci draz ze wrocil bym na azure bo na iridi nuuda tylko wojny tp ale ty jestes zbyt wielkim debilem (urbexx tez) wiec nie wroce...nie odbudujecie serva bo sami go niszczycie wiec musielibyscie sami przestac grac zeby inni mogli normalnie...nara |
odbudowa ehhehehehhe
Cytuj:
ehehhehe o kur... ale zem sie usmial ehehheheh nie sadzisz ze troszke za pozno??!! przeciesz powstaja teraz nowe servery wiedz, mysle ze troszke sie spozniles bueejehhehehehe Jak beda nowe servy to chyba bedziesz sam ze swoja gildia gral. A jesli masz takie plany to zacznij od teraz poki jeszcze nie powstaly te servery bo pozniej bedzie troszke zapozno!!! ehhehehehehehehhe |
racja z nazwa gildi sie pomylilem Wanted ale niepowiedzial bym ze 99% hlvl gra na mc (chyba ze masz jakisi ots gdzaie tylko ty grasz i masz 100 lvl) ja widzialem duzo hlvl ktorzy graja na mc ale widzialem jeszcze wiecej bez mc ale w gildi wanted niewidzialem czlowieka ktory by bez mc gral B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Proponuję zmienić nazwę topicu na "Bluzgi i ploty z Azury!". Miłego wyzywania i zarzucę coś na początek: W hunted som same poteflony i buce!
Btw. Jedyne co ciekawego wyciągnąłem z tego topicu to link z podpisu Drazharma. |
WoW!
Za miescia może dwa znow bedzie wojna :D Pewnie Drazharm vs. Urbexx bo sie pokłuca kto jest lepszy/ze drugi noobi/ze nie ma pvp :p Show must go on! Btw: Od kogo bedziecie sciagac haracze ? :cup: |
Gimli zamknij ten temat bo to jakas kpina.Otworzony new post przez Draza a na tym poscie nic wiecej jak tylko wyzwiska.
Ja myslalem ze Forum z tytulem w tle "Wydzarzenia ze swiatow" to beda wydarzenia z wojen a nie kretynskich wyzwisk w stylu wielu dzieciakow ktore mysla ze jak tu zablysna to na Tibii tez beda kims wielkim. Draz nie odpisuj czasami jakas glupia wiadomoscia dla mnie bo wiesz co Ty dla mnie znaczysz i te Twoje posty:) Wiec jeszcze raz prosze o zamkniecie tego postu, a nastepne posty w stylu "Odbudowa Azury" beda z miejsca blokowane. Pozdrawiam Franco |
:O teraz co tu przeczytalem to mnie normalnie w ziemie wbilo, mowicie ze nie ma PA? Zobaczymy za 2,3 tygodnie.
Mowicie, ze wojna sie skonczyla zobaczymy za miecha B) Ale ja juz na azure mysle nie wroce, i za 3 miechy albo za miecha znowu zacznie sie PA przez gammblera i innych z wanted ____________________ Podpisu nie bedzie Anie dopadla grypa ;) |
Franco jakby bylo PA to juz by nowy char ktorym grasz Sire Sath mial hunta.
|
Cytuj:
Co racja to racja..nowe swiaty sa do d**y i kazdy nowy gracz na nowym swiecie naprawde zachowuje sie jak szczur w pogoni za kawalkiem chleba :D Co z tego,ze ziomek bedzie napi*****al lvl a skile bedzie mial po 40?:baby: Azura byc moze stary serw,ktorego pewnie nie da sie odbudowac ale fajnie sie tu gra <oczywiscie dla tych co sie nie wpie****laja specjalnie w jakies wojny i nie maja huntow>...wiadomo tez,ze nieraz oczywiscie wylapiesz hunta za cos czego nie zrobiles ale takie bywa zycie...jak sie ktos przenosi na nowy serwer to powodzenia i milego expienia do 50 lvl na trolach itp. :P |
Oj Franco Franco. Albo jestes slepy albo nie umiesz czytac. Gdzie tu masz jakies wyzwiska. Oprocz jakiegos Renaulta z Iridii ktory nazwal Draza i Urba debilami i oprocz Hetero z Thorii ktory uzyl kilku blizej mi nie znanych slow ( co to jest poteflon? Jakas nowa patelnia? ) to niema w tym temacie zadnych wyzwisk. Jezeli chcesz zobaczyc prawdziwe wyzwiska to prosze, udaj sie do ostatniego tematu o Azurze. Na szczescie niema tutaj juz panow pokroju Nossa ktory juz wkurzyl nawet kolegow z gildii swoim gowniarskim zachowaniem iz Gimli wreczyl mu bana.
Jesli chodzi o PA jest ono zabronione ( ku mojemu niezadowoleniu gdyz lubilem czasem wyskoczyc na kopalnie badz katedre ze znajomymi ) od dluzszego czasu. Oczywiscie zdarzaja sie wyjatki lecz trzeba sie takimi sprawami zajac. I tu rozpoczyna sie rola ofiar powerabuserow. Wiekszosc z nich po prostu nic nie robi badz sie poddaje i odchodzi z servera. Dlatego jesli zostanie ktos z was spowerabusowany, robcie screeny, saveujcie chaty itp. a potem starczy zagadac do ktoregos z liderow (jesli nie odpowie to trzeba sprobowac z innym) i wytlumaczyc mu zaistniala sytuacje. Bylo ostanio kilka takich przypadkow i najczesciej konczyly sie one oddaniem lota badz i wyplaceniem odszkodowania ofierze PA/PK. Co do wojny to jesli ktos logowanie w srodku nocy nazywa wojna to juz jego sprawa iz ma spatrzone pojecie o swiecie. A jezeli chodzi o DoF to stracil on wiele w oczach ludzi przyjmujac takie slawy jak Shanoz i Sathan ktorzy mimo iz mieli arsenal itemkow to chyba zadnego nie wylotowali z potwora. Btw. Draziula pozniej podam ci liste osob ktore bym z checia ubil wraz z uzasadnieniem zeby nie bylo ze zabijam bez powodu albo sciagam characze czy cos (dokladniej 4 pekerow, 1 abusera i 1 zlodzieja) |
Cytuj:
Cytuj:
@Saxe Taka sierota nie dość, że zostanie spekowana, czy okradziona, to jeszcze wyśle screeny, logi i komplet filmów do Draza, a w odpowiedzi dostanie, cytuję: "nie podoba sie to wy*******aj na nowy serw ". |
ehm...
Cytuj:
Jesli potrafisz mi to udowodnic to git jesli nie to prosze Cie nie wypisuj bezpodstawnych oskarzen-kazdy wie ze ja juz nie gram od 2 miechow:) Franco |
@Veers
Nie chodzilo mi o to ze lvl 15 zostal zabity przez lvl 20 i zaraz ma z tym leciec do Draza. Chodzi mi o normalnych i porzadnych graczy ktorzy osiagneli pewien poziom w tej grze (a nie ze ktos straci 5k expa i p arma) i zostanie spowerabusowany przez czlonka Wanted. Sadze iz Draz nie rzucal by slow na wiatr ( bo i po co? ) a wspomnialem ze bylo kilka takich przypadkow. Np ostatnimi czasy Miter Furax ktory byl wyrzucony z gildii bo chcial zrobic PA czy cos ( nie do konca wiem o co chodzilo ale gadalem z nim i cos w tym stylu wspominal ). Bylo jeszcze kilka takich sytuacji ale nie bede ich tu wymieniac. Nasza przyszlosc lezy w rekach 40 lvli ktorym to mozna sprzedac itemki z huntow a pomysl, jezeli ludzie przestana grac to komu sellowac itemy tak zeby expienie sie zwracalo. Jezeli niema kasy to co robic dalej? Nawet na PA nie dalo by sie zarobic jesli nikt by nie gral tylko sami znajomi znajomych itd. PS. Sry za chaotycznosc mojego posta ale... pisalem z serca :D no i dopiero co wstalem :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:13. |