![]() |
Nowe światy non-PvP
Wystartowały dwa nowe światy non-PvP (to chyba niezupełnie to na co większosć graczy czekała...) : Candia w Niemczech i Menera w USA. Jak zwykle przez pierwsze dni jedynie gracze Premium będą mogli się na nie zalogować. Życzymy powodzenia tym którzy zdecydują się na nich grać.
Oprócz tego chcielibyśmy zwrócić Waszą uwagę na kolejną możliwość zagłosowania sobie w jakiejś sprawie;). Kolejna ankieta na tibia.com ponownie dostępna jest także dla graczy FACC, a dotyczy ona manuala - szczegóły tutaj. Tych którzy w ankiecie wybiorą opcję "a jest instrukcja?" inforumjemy, że nie tylko jest, ale też od pewnego czasu jest po polsku - tutaj. Jutro konczy się druga edycja konkursu sms! |
Ekstra, pewnie wielu sie ucieszy ;)
|
non pvp ;/ , sux
|
Cytuj:
nazwy są dosyć...głupie ;] powodzenia wszystkim na nowych światach !:cup: [edit] i z tego co widzę to Tibia.pl jako pierwsza supported website zamieściła owe info GRATZ :> |
Wreszcie new non-pvp :D
|
Tak, nazwy są brzydkie xD Oba servery non pvp to chyba nie był najlepszy pomysł, bo i tak tłumy będą płakać, że to nie PvP :p
|
zycze powodzenia na nowych swiatach :)
ja chyba sam pujde na jakis world |
huhu w sumie to jakis miesiac na to czekale, a teraz jak sa to zdecydowalem zostac u siebie :p POzostalo tylko zyczyc powodzenia gracza ktorzy zaczynaja tam grac.
|
Dzieki bogu... moze wreszcie rozluzni sie na celescie. Za duzo u nas graczy bylo, ceny sie zalamuja:/:D Powodzenia wszystkim.
|
lol... non-pvp ;/ Czekalem z kumplami na PVPO a tu kicha ;S Mam nadzieje ze w sierpniu powstana jakies PVP ;)
|
Private serv ?O C B?
|
O nie non-pvp ..... żal .......i jeszcze te nazwy -.-
|
No to zaj***scie ....zycze wszystkim powodzenia w grze...
p.s wlasnie 3 dni temu pacc sie skonczyl X( a bede mial dopiero za 16 dni:p i znowu czekac dwa tygodnie??!! |
Lipa no-pvp. Ja chcialem na nie isc ze wzgledu na Pvp.;(
|
Buahua ale te cipy zrobily nam niespodzianke w te wakacje... ;P
a jeszcze lepiej bedzie jak inne swiaty nie wejda wogóle albo pod koniec wakacji... pvp of corse... bo no-pvp to lipa... swiat pelny noobkOOw... ktorych nie mozna zaciupac.. ;P |
Fajnie ale czemu akurat non-pvp!
|
Yeah! W koncu non-pvp :D Tylko dlaczego teraz kiedy niemam pacca? :[ Aff...
|
Zawsze moża spróbować i sie zobaczy :)
|
The world is private and you have not been invited to play on it.
Yhm, że o co chodzi?? |
Hahaha no to sie nagrales xD
|
Cytuj:
powodzenia na Candii i Menelli* *Menera ;] |
haha ale jajca dobrze :D ciekawe czy powstaną jeszcze światy e-pvp
|
LoL
potrzebne to jak dziura w plocie:/ ja chce pvp nowe a nie non;/ dupa dupa dupaX(
|
Cytuj:
i nie cicho sza tylko nawijac.. ;P wogole jest swietnie.. update ok.. ale troche zrypali wyglad potworów... i jeszcze 2 światy do tego.. no-pvp ^^ CiPsoFt.. we love you ;* |
szkoda ze non pvp :P
|
Menera ?? chyba Menela dla Menela :D <lol>
Powodzenia all:cup: |
heauheuaheau zoooooonk ;d no to leccie na te wasze wyczekiwane nowe swiaty ;-)
|
Siemka, jestem nowy :) a po co nowe pvp?
|
Użytkowników czytających ten temat: 61 (zarejestrowanych: 25, gości: 36)
;oooo |
wiecie moze za ile bedzie dla facc?
|
Hah, dobrze wam tak.
|
Eh.. ludzie
Boże i co z tego że Non-PvP? Niech robią jakie chcą, a że Wam to nie odpowiada to już wasz problem. Osobiście uważam, że jest dość światów PvP, wiekszości z Was chodzi tylko o to żeby być najlepszym na Servie, a jak się Wam znudzi to znowu będziecie grali tam gdzie jesteście. Zrobili by PvP i co by było z tego? Następny Tetro Aurelius? Który grał po 20h dziennie, żeby mieć najwyższy level,a teraz jest juz drugi o ile dobrze pamiętam i co ma z tego, że zasłynął bo był najlepszy, inny koles grał sobie lajtowo i wbił sobie level, później, ale przynajmniej wygląda jak człowiek, a nie jak niedozywiony, z okularami 5 calowymi i niewyspany nałogowiec.
|
Teraz?
A wahałem się czy nie założyć sobie postaci na nowym serwie. Tyle, że nie robili, więc postanowiłem zostać i juz zacząłem trenić... :( No ale może przynajmniej zwolnią się trochę expowiska na Honerze. ;)
|
Cytuj:
|
Myślę ze cipy musialy zrobic jakiekolwiek swiaty non-pvp bo jak wiemy ostatnio doszly 4 nowe pvp . :)
|
Fakkkkkkkkkkkkkkk Czy Kiedykolwiek Dzadza Pvp? :p
|
Ja czekam na PVP enforced:kat:
|
A kiedy i czy wogóle bedzie w tym roku PvP?....
;( ;( ;( |
kurde;/ mialem isc z qmplem na pvp atutaj lipa;/ mam nadzieje ze bedzie tak jak rok temu i ze poswtana za kilka dni pvp ]:-> pozostalo mi aby czekac i pkowac na furorze ;]
|
warte uwagi moim skromnym zdaniem z non-pvp to secura i refugia no i moze calmera choc tam nie gralem choc slyszalem ze przyjemnie sie gra. Co do topic'a malo mnie obchodza nowe swiaty bo jak narazie nie mam zamiaru zmieniac bo a po co ? respy zajete chyba ze wstajesz wczesnie z rana duze nasilenie PA itp itd (mowie o pvp ) a tym co wybieraja sie na nowe nonpvp czy pvp zycze szczescia ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:59. |