![]() |
Wyniki Konkursu SMS – II edycja!
II edycja konkursu SMS została zakończona. Oto zwycięzcy:
[EDIT] Dotyczy Konkursu SMS: Na noc z 18 na 19 lipca 2006 planujemy przeniesienie infrastruktury do nowej serwerowni. W związku z tym przewidywana przerwa w działaniu wszystkichusług to ok. 8-9 godzin, od 24:00 do 9:00 19.07.2006.
Gratulujemy zwycięzcom. Nagrody dostaniecie w przeciągu 2 tygodni. |
Gratulacje dla zwycięzców.
Ja niewygrałem. Eh 40zł poszło sie je***X( |
:(:(:(
ZALAMKA...puscilem pare sms i bardzo liczylem ze chcociaz raz bede mial pacc...ale cos...marzenia sa niczym...nie ma co =/ tylko kasa w bloto...dzieki moim sms-om ktos teraz dumnie posiada pacc :/ ale coz...tak musi byc i gratulacje wszystkim
|
Heheh gratulacje:):) masakraaa... ile ten ziomek wyslal sms ciekawe co najwiecej? :):)
|
ja pierdole 40 zl w plecy... ja to jestem lucky men
ciekawe ile te bylo max wyslanych sms... |
wlasnie ,ciekawe kto najwiecej wyslal ;o
\/ kilka nizej ahh przepraszam nie zauwazylem |
kurwa! 30 zeta w plecy po prostu zajebiście... a liczylem chociaz na glocka... X( kupilbym se pacca ale kurwa mam zajebistych starych i nie pozwalaja bo twierdzą że sa wazniejsze rzeczy. a kase kurwa mam
|
A jak ktos ma juz pacca i teraz wygral to bedzie mial 2 pacca? To sie dolicza do tego 1 czy jak to jest??? ;/:/ jak ktos ma pacca to bez sensu ze wysyla sms:/:/ jak ma pacca !!!!!!! powinni brac udzial osoby bez pacc:/:/ znaczy sie brac udzial wszyscy, ale pacca tylko CI bez pacca, bo po co tym co maja juz pacc? dodatkowo.. lool:/:/ bez sensu
|
Cytuj:
QRAS - najwięcej sms-ow wysłał Lord Raxel ,jest to napisane w pierwszym poście edyta: Oczywiście gratulacje dla wszystkich zwycięzców :) |
Cytuj:
|
domyslajac sie tresci Twojego posta, brac udzial moga wszyscy, bo czemu komus niby zabraniac. Jak ktos ma PACCa to dolicza mu sie czas wygranego PACC.
|
Gz zwyciezca ;]
|
Cytuj:
|
Neeeein Neeeein Stefan Neeeein:evul:
Okradliscie mnie banda Tibijskich decydentow!!!!:baby: Nie no żartuje gratulacje dla graczy ktorzy mieli facc a teraz beda pacc :cup: |
Ja tylko 3 smski w next wyśle 2 i tak aż do 0 :P
|
Hehe ciekawe ile wyslali sms? :D pewnie z 40 sms jak nic:D:D albo z 50 nawet :D:D to wiecej niz pacc warty ? :D
|
ja pierdole, kurwa nie wygrałem!!!!!!!!!
kurwa, kurwa, kurwa co za pojebana cenzura |
gratuluje !!!!
X( X( 60 zl wje**** i h** z tego mam X( X( |
Gratulacje
Gratulacje :cup: wszystkim którym się poszczęściło. ech a myslałem że chociaż wygram glocka;)
|
PACCe opłacone, pozostałe:
Royal Ziq of Azura Elmo Kath zostaną wysłane w poniedziałek, natomiast nagrody rzeczowe w tym badz przyszlym tygodniu. prosze zwyciezcow pistoletow o przeslanie mi swoich danych adresowych na PW |
K**** skąd ja wiedziałem że nie wygram :/ Ehh wykrakałem trudno następny sms rusza nie długo :)
|
Cytuj:
|
Cóż, niektórzy mają więcej szczęścia lub kasy na smsmy.
Gratulacje! |
ech jak tak malo nagrod narazie to nie wysylam. jak bedzie wiecej to wysle.
gratz dla winners:cup: |
nagrod bedzie wiecej jesli bedzie wiecej jesli bedzie wiecej smsow...
dodalem Odtwarzacz MP3 na razie tyle udalo sie dostac, za apre dni bedzie wiecej nagrod. |
B) No, udalo mi sie :cup: Ciekawe ile wyslal gosc z najwieksza liczba sms ???
Wyslalem 42 sms i myslalem, ze wygram w tej konkurencji :p |
Gratuluje Elmo Kath'owi :D Grrr... Niema jak (przykład Elma) Mieć 170+ dni pacca i do tego wygrać dodatkowe 180. No i jak to jest? :D Biednemu zawsze wiatr w oczy wieje. Jeszcze raz gratZ Byrol.
~Upiorro =] |
hyhy, teraz obroncy tibi maja lepsze uzbrojenie!!! krzesla ida pod stol! Tera nadeszzla era glocka!!B)
BEDE BRONIL TIBII GLOCKIEM!!!:evul: A to tak jak wszyscy gz :/ |
Ja wyslalem 6 smsow, i nie wygralem, oczywiscie gratuluje innym szczescia :). W nastepnej edycji wysle jednego smsa i bede liczyl na szczescie. A i do kolesia ktory pisze ze konkurs powinien byc dla FACC: nie kompromituj sie dzieciaku, jestes beznadziejnie zalosny... wkurzyles sie ze nie wygrales, to tylko gra, jak nie sprawia Ci to przyjemnosci to zrezygnuj bedzie o jednego idioty mniej.
Pzdr.! i jeszcze raz gratuluje i zycze wygranej wszystkim w nastepnej edycji!!! :) |
Cytuj:
|
Gratulacje dla zwycięzców B)
Ehh... znów się nie udało X( ;( ;( ;( może następnym razem :] się uda Aaaaaaaaaaaaaa JA CHCE PACCa ;( ;( ;( ;( ;( |
Gz zwycięzcom =]. Jak tak dalej pujdzie to będzie pacc na rok do wygrania:D Ja wysłałem 1 sms'ka żeby wspomóc tibia.pl finansowo ;> Tylko nie rozumiem tych ludzi, którzy wysyłają smsy za więcej kasy niż jest warty pacc, bo dla mnie to jest skończony debilizm :p
|
hehe
a ja wygralem pacca na 180 dni a wyslalem tylko 20 smsow :)
i sie z tego ciesze hehe tera bede mial golodnie pacca na rok bo mam juz 180 dni swojego pacca :D:) :cup: pozdro DLA UPIORRO!!! :** |
Cóż lipa :/ kasa poszła sie rypać, w sumie na nic nie liczyłem, nigdy mi sie nic wygrac nie udało :PP. :) Gratuluje all zwycięzcom.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Koleś z krzesła spadłem. Rozpieszczone dzieciaki nie dostana zezwolenia na pacca od rodziców, ponieważ "tibia to narkotyk". Pacca mają zazwyczaj ludzie w wieku 14+ (młodszym starzy nie pozwalają kupić). Właściwie to tibia uczy jednego wedlug mnie oszczędności, jak ktoś chce sie liczyc musi mieć pacca, a żeby mieć pacca nie można wydawać każdej kasy którą zarobimy,dostaniemy. |
YEAH wysłałem 7 smsów i lipa. W tej edycji jak nie będzie innych pacców do wygrania oprócz jednego na 180 to będzie głuuupio. Może wyślę jednego, kiedyś miałem szczęście (50zł na ziemi) może teraz się poszczęści... Warto pomarzyć -.-
|
Fajno!
Teraz można wygrać 180 pacc i:) odtwarzacz mp3 :) :D no teraz to smsy sie posypia;) nawet mój :p tylko ze musze doładować karte na telefon;( P.S. Jeszcze raz - Gratulacje tym co wygrali:cup: |
5 smsów w błoto. Zresztą i tak nie mam co robic z kasą na komórce.
Wystarczy 1 i łut szczęścia. Takie podejście jest chyba najlepsze. |
gratuluje wszystkim zwyciezca z tej edycjii a w szczegolnosci graczowi refugii;) ja na 3 edycje wyslalem juz sms w podziekowaniu za moj pacc z 1 edycji:) ale by byly jaja jakbym w 3 tez wygral :)))) ale ja nie mam az takiego szczescia :) szczegolnie ze 2 dni i mi wypadly 2 rare :) vampire shield i knight legs :) ps. moglibyscie wkacu odbanowac refugia thead??:/ bo dostal temat bana na 7 dni a do tej pory nikt nie sciagnal a juz jest 16 czyli ban sie przedluza o 2 dni ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:34. |