![]() |
Mini pk (74 rp own3d) ASKARA
|
Filmik warty sciągniecia :D
"TYLKO JA PRZEŻYLEM"8o |
Zajebisty film (warto sciagnac)
|
Ladnie koles dal sie trapnac naab ;p no i nice loot z niego, ale i tak mogliscie sie nacieszyc lootem tylko na chwile hyh
|
Hhaha dobry filmik xD gz dla Was ... ; P jaka ekipa antypk xD
pozdro. |
Siemka. Jestem pewien ze ktorys z was jest Mishell'Core i Xel~ ci co probowali wczoraj spekowac Gahea i im nie wyszlo :p . Podsumowywujac jestescie all hunted :) Jak macie jeszcze jakies postacie to sie o nich dowiem. To good luck in pz ;). Nie pozwole tomaszwe pizgac
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
;S szkoda mi tych co padli przez was, nie grajcie na tym serwie lepiej już :evul: a co do harnasi to oni są Sux :evul: :evul:
|
Cytuj:
na tym servie harnasie to zajebista rodzinka :D mozna powiedziec, ze potrafimy kazdego ubic :P |
Wszyscy PK mają zginąć!
|
Cytuj:
|
Jedyny błąd przy trapowaniu tego pallka to ,że źle go trapneliśmy na początku i tylko 1 ds go bil ;)
|
Cytuj:
|
lol!!!nie mieliscie nawet najmniejszych szans z tym rp!dodatkowo mial chyba uhbota ^^ nice loot... a wszystko zaczeo sie od niewinego low lvla :)
|
zastanawiam sie tyko czy po deadzie straciles cos z eq?
|
Cytuj:
uhbot? zgarnołłem z niego bp uh :P a ta banda antypk......grr gdyby przychodzili pokolei to by padali jak muchy |
Mnie u takich lvl śmieszy to z czym oni wychodzą z dp ;] jak 74rp może sie ruszać bez destroy fieldów , o sdkach juz nie mówiąć ,jak by miał z bp sdków ktore by potrafil wykorzystać to przecierz sprzątną by dsy :)
I zauważyłem że najczęściej w trapach z użyciem dsów padają polacy :P mają jakiś zwyczaj wpier**lania sie tam gdzie nie trzeba. I nie doceniaja grupy mniejszych lvl :) Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Buhahuauhauha :p
"I SAID HUNTED" i dead'a zaliczył OWNED huauhahu :p no ale potem wpadło towarzycho i bohy spadly z ciebie te tomaszowe :P xD |
Cytuj:
to odbrze dla was |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ten palek miał fajny title (pro by <jakis koles> and my pvp) LOOOL!111 pvp to u kolesia lezy i kwiczy, btw najs eq...a tak wogole to jak sie ma m walle to sie czasem uzywa :P Gdyby nie to ze za tym palkiem byla sciana by wam uciekł ;P hehe ... Gratki ;) Wiecej takich filmikow ;]8o
|
Juhaska troche zdupiła bo mogła jebnac m wall'a wdupić utani i s*******ac przed kolesiami ale wiadomo' że człowiek sie uczy na błedach :D
|
Cytuj:
Pamietam jak ty sie pare miesiecy temu ladnie dales sie trapnac naabie. Pod thais na rotach jak trenowales afk xD Wystarczylo tylko kilka slimow szkoda ze nie bylo loota xD byl za to dobry uh boot. GL & HF |
fajny filmik, spoko frag :p
btw. ten tomaszwe to nwet nie rp heh |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:00. |