![]() |
Diablo II Powstanie
A Wiec narazie zrobilem 2 obrazki ale jesli powiecie mi czy dobrze to robie i tak dalej to dodam wiecej obrazków:) :) :)
Prolog. 1.http://img204.imageshack.us/img204/2568/afj7.png 2.Powstanie barbarzyncy http://img204.imageshack.us/img204/9835/aann1.gif Komenty muszo byc powyzej 5/10 to wtedy zaczne robic dalsze czesci.:baby: |
Uważam, że to, co zrobiłeś zakrawa na przykry żart. Zdeptałeś sacrum, jakim dla mnie jest Diablo! Dzięki pierwszej części poznałem gatunek Hack&Slash (gdy grałem w Diablo I, było jeszcze nowością), a przy drugiej spedzałem długie godziny. Porwałes się na coś, z czym nie masz szans. Odpusć sobie, bo wstyd to oglądać. Błędy, żałosne otoczenie, wyludniony obóz Sióstr i barbarzyńca wygladajacy jak ludzik z lego.
1/10 EDIT. Do tego wprowadzenie, przy okazji którego piszesz jednym ciagiem, nie uznając ni przecinków, ni kropek... Żałosne =.= |
- czyścimy.
|
Słabe...
Grafika 1/10-chociarz cos widze Fabula 1/10-o co tu chodzi? Ortografia 0/10-O BOSHE! Ogulem 1/10-Nie rob |
beznadzieja zbeszczesciles diablo błędy takie jak "ktury" zamiast który oraz literówki żal.pl
|
acha dzieki :PP smiechu warte.:D
|
Cytuj:
A fake jest STRASZNIE NĘDZNY. 0/10 to byłaby pochwała jak na ten poziom. Zwłaszcza, że dotyka on tematyki gry, którą bardzo sobie cenię. |
Po przeczytaniu początku:
Cytuj:
I jaki znowu pradawny paladyn?! Przeciez w diablo I nie było paladyna i nie wiadomo kto zabił diablo bo w diablo I były trzy postacie. Co do samego fejka: Jest to załosna kpina z diablo II, i dlatego nie rob więcej fejków plx. A i zamiast robic fejki polecam nauke ortografii. |
Po pierwsze barbarzyńca raczej nie używa tarczy(zazwyczaj robi to paladyn).
Po drugie ucz się ortografii, bo niewiesz kiedy duże litery dać... Ocena 0/10 Cytuj:
Ze względu na to iż autor tematu może chcieć kontynuować powinien się zapoznać z Mitologią D1 i D2 |
Eeee.. Ujrzałem, i zacząłem się śmiać. Ortka Rox, normalnie No Comment, a jak ujrzałem te miasteczko, to omało się nie udusiłem. Lol Plx, kolo mykaj, ale to już...
Fabuła -10/10 Grafika - Zgroza!!! 0/10 Ortografia - B) |
Omg!
O boshe!!!!!!!! Ja dam ci ocene 0/10 "ktura" jest wystawiona sprawiedliwie:evul:
|
eee
co to ma być? to wogule sensu nie ma mam nadzieje że następnym razem sie postarasz @down tak jak sie przyjżeć sprawie to jeszcze jeden odcinek przetrwam o ile nie będzie gorszy od tego :D |
Cytuj:
|
Niestety 1/10 za chęci. Pozdro.
|
A oto next party lepsza.
1.
http://img230.imageshack.us/img230/5/aaaqg9.png 2. http://img56.imageshack.us/img56/5058/aaaadr4.png 3. http://img95.imageshack.us/img95/4813/aaaaaav8.png acha i pozwolilem sobie jeszcze nato ze pokaze wam te potwory kture wystopio w mym fake. http://img96.imageshack.us/img96/9797/aaamdsqc1.png moze bedzie wiecej jak znajde jakies ulepszone. |
NIE! Nie wklejaj już swoich brzydkich, niedopracowanych, dennych i ortograficznie niedostatecznych fejków! Od kiedy upadli mówia po ludzku? Mógłbyś chociaż dodać temu fejkowi troche realizmu i zamiast "ou siet apdam!"
napisać "rakanizu" lub "bishibosh"=.=. żal |
nie rób wiecej fake o Diablo II bo je zbesczesciles i co to ma byc lol
ej ty wiesz coto jest za gra wogole bo dales jakies gowno a nie fake o diablo |
Wiem bo gram i sam zrobie ci od 1 lvla do 50 w tydzien najlepszy gracz z posrud innych zwany Kasin Tak to ja!!
|
w tydzien 50 lvl lol ja w 2-3 dni gora 4 zrobie ci 80 soske lub inna postac więc sie nie chwal tak i wypadaj z tak dennymi fejkami kture mojo blendfy ortigrafishne
ps błędy były robione na specjalnie |
Kasinis... wypi*rdalaj mi z działu Fake'i, natychmiast! Jak można takie ścierwo wrzucać, żerując na klasyce... jeśli lubisz D2 to weź zostaw tego fake'a, nie rób więcej, bo tylko poniżasz tą grę. I w ogóle najlepiej z forum "wyjdź i nie wracaj", ewentualnie wróć po nauczeniu się na pamięć słownika ortograficznego.
|
Prolog z 2 czesci , odcinek z 3 ....I do tego jakies syfy OMG
ty nie obrazaj tak dobrej gry albo wes ty sie porzadnie za to -.- A najlepiej wyjdz i nie wracaj, zaoszczedzisz ludziom nerwow ^.- |
To nie obraża Diablo II TO OBRAŻA DZIAŁ FAKE!!!
Idź i nie wracaj krzyż na droge kłódkę na drzwi. |
Zbeszcześciłeś grę i ten dział niewierny!
Wą!! |
i on mówił że jego fake jest lepszy od mojego <lol2>
To jeden z najgorszych fake jakie widzialem w dodatku bezcześci jedną z najlepszych RPG buuu idz wypier**** i nie wracaj @down nie filozuj :D |
Cytuj:
|
OMG co za kretyn przecie upadły na normalu 2 hp -.-'' a nie 200.
Cytuj:
Wyjdz i nie wracaj bo to jest obraza dla tego działu i dla tej pięknej gry Diablo II -.- |
Taki trochę offtop, ale uploadnie mi ktoś LoD w wersji angielskiej? Plx plx! xD
|
Cytuj:
|
Koleś, sam napisałeś, że jak oceny będą wyższe od 5/10 to będziesz robił kolejne (tfu..) części. Albo jesteś niedowidzący, albo totalny lamer. Wybieraj... X(
|
Biedny
Niewierny tomasz jak bys chcial sie przyjzec napisalem to ze po 1 czesci a nie po prologu.:D |
Co do cz.1 mogles zrobic tak z 10 upadlych, behemota jako monstrualna bestie i jak koles rzuca jakies czary wtedy bylo by lepiej
|
@kasinis
błyskasz inteligencją jak nic :D @topic ja wogule nie wiem po co jeszcze wszyscy ciągną ten temat ja tu już więcej nie pisze bo zaraz sie warny za spam w tym temacie posypią :cup: |
Cytuj:
|
O ku**a ale zes sie wysylil nad tym "1 obrazkiem" iel musiales w to pracy znalesc stary najdluzszy prolog jaki widzilem gratulacje :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
|
Nie no chlopak sie staral tak ogolnie chociaz lubie diablo i przeszlem cale, to jak na miasto lotrzyc ten screen ma niby wygladac jak na miasto...? beczek? nie no bo jest nie najgorzej ale odkad to upadli gadaja po polsku hmm? :D trdno podsumowujac:
Grafika 1.5/10 Fabuła 0.5/10 Staranność 2/10 Chęci 1/10 Razem: 5/40 nie patrze na ocene tylko fake a z moich wypatrywow fake no..? nienajgorszy? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Najkrócej mówiąc : "SYF I PROFANACJA ŚWIETNEJ GRY !!!".
Najkrócej i najgrzeczniej mówiąc do twórcy : " Wyp**** stąd i nie wracaj" Dziękuję... |
Cytuj:
i niepiszcie ze w tydzien zrobicie 90 lvl bo predzej sie zesraszX( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:35. |