![]() |
Jeszcze więcej Gamemasterów
Jak informuje CipSoft, po raz kolejny przeprowadzono rekrutację z grona Senior Tutorów, i w tym tygodniu kilku z nich zostanie awansowanych do pozycji Gamemastera. Po raz kolejny postanowili zachować oni anonimowość - nowo wybrani będą odtąd znani jako Draconian, Elfarran Brightsoul, Laylee, Tavekor, Sulwyn oraz Donnerjack. Życzymy powodzenia na nowej drodze życia.
Jeszcze więcej nagród w konkursie sms. |
Przydałoby się, żeby wszyscy GM działali. Bo Ci nowi na początku są nieźli. Robią czystki i wlepiają sporo banów, ale potem im sie nudzi i z Tibi robi się na nowo śmietnik, tak jak na forum pod nieobecnośc modów.
edit Ciekawe po co ta anonimowośc? Może jak ktoś peknie im chara, to żeby nie było że się mści jako GM? @ Wald Kerius Jeden Xadam nam wystarczy. |
Gratulacje. Moze bedzie czesciej zagladal na xerene B)
|
No, zrekrutują z 300 osób, to zawsze jakiś GM będzie dostępny... Oby tak dalej.
|
Nowi Gamemasterze to więcej banów i mniej oszustów. Pozostaje im pogratulować i liczyć na to, że będą dobrze wypełniać swoje f-kcje. Ciekawe czy jakiś polak się załapał...?
|
No jagby bylo wiencej polskich Gm'ow to by bylo dobrze bo przynajmnie szlo by sie z nim dogadaci :PP
|
Mi tam jeden Xadam wystarczy. Malo tych GMow jest...
|
Cytuj:
Będę GMem pod nickiem Derry Al |
Jeszcze więcej?! 0.o Weźmy się i powiedzmy im wreszcie, że te żarty nie są śmieszne ;/
|
Cytuj:
|
no i dobze bedzie mniej noobow z botami i afk
|
Ehh co za duzo to nie zdrowo ... a dalej n/c
|
Na Danerze mało GM. Niech bedzie jeszcze więcej.
|
w swoim 5 letnim starciem z tibia Gma na wlasne oczy widzialem tylko 2 razy czy to nie za malo ;p czym wiecej tym lepiej
|
Ja gram w tibie jakieś 2,5 roku i ani razu GMa nie widziałem, serio xD
|
a mnie gm 2 razy zlapal na bocie ale mi nie dal bana bo mialem ustawione ze macro zatrzymuje funkcje jak sie gm pojawia
Buhahahahahahahahahah Ale z tych gmow kiepasy N/C -.- |
Zamiast rekrutować nowych GMów mogliby starych do roboty zagonić.
Oni dosłownie nic nie robią. Ostatnio nawet widziałem typa, który urzywał programu "rainbow" i co ?... Nic mu nie zrobili nawet nie wiedzieli o tym X( Wielu graczy jedzie na botach, a oni zamiast robić jakieś dziwne updaty powinni zacząć banować!!! I tyle na ten temat!!! |
A np. na Titani to nigdy nikogo nie ma :/ Na trade ludzie śmieją się z GM'ów i ich obrażąją (ładnie powiedziane).
|
KIBICUJMY KOLEJNEMU POLAKOWI SENIOR TUTOROWI a mianowicie Cichemu Macowi którego chyba każdy ppl zna i wie że bardzo dużo zrobił dla ludzi :>
|
Świetnie
Przydadza sie nowi GM'owie
Bedzie sie dalo wreszcie jakos grac;) |
Bardzo dobrze, że CipSoft rekrutuje coraz to większą ilość nowych GM'ów, jednak jak już ktoś wcześniej zauważył powinien zagonić starszych do pracy. Ja tam akurat nie narzekam, bo na Guardii codziennie (dosłownie) widzę online GM Elucidatus'a - nie wiem może jakoś się uwziął za Guardię akurat :P.
|
Im więcej GMów tym większy porządek. Ja raz widziałem GMa na Danubi ;] wyglądał jak Hero tylko niebieski :) Ale sam Gm nie uporzątkuje gry. Trzeba mu w tym pomóc jeżeli wiecie co mam na myśli
|
To czekamy na najlepszą senior tutorkę Harmonii, czyli Blaminę;)
|
W tibi byłby porządek jak by na każdym servie był przynajmniej 1 gm on line.
|
Ciesze się widząc nowych GMów bo zawsze jak składam na kogoś raporta to nikt się nieodzywa :S
Mam nadzieje, że to się zmieni ;) |
Na furorce jest słabo :| Co 3 dni wpada GM Sidnia i banuje z 15~ na samym trade. Ale moim zdaniem to zamało , tylu jest gm'ów .............
GAME MASTERZY DO ROBOTY !! X( |
To dobrze ze sa nowi gamesterzy ale obijaja sie na full...Gram w tibie juz rok (doslownie) i nie widzialem gm-a ani razu.Ale widzialem jak cos pisze 5 razy na trade :D 3 razy jak dawal bana i 2 jak pisal o jakis bzdurach:cup:
|
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez: franek pogromca cipsoftu
A mnie gm 2 razy zlapal na bocie ale mi nie dal bana bo mialem ustawione ze macro zatrzymuje funkcje jak sie gm pojawia Buhahahahahahahahahah Ale z tych gmow kiepasy N/C -.- Hmmmm... Ciekawe jak to sie robi???? |
Dziś juz chyba z czystego przyzywczajenia zaraportowałem 30 palka ze expi na larvach na cavebocie,i ku mojemu ogromnemu zdumieniu dostałem natychmiast odpowiedz,jak sie okazało Gm'em był właśnie Draconian.Zbanował typa,następnie obdarował banem 84 ek za teleport:) ciekawe na ile mu wystaczy zapału:evul:
|
Orginalnie napisane przez: Arie Nena
Zamiast rekrutować nowych GMów mogliby starych do roboty zagonić. Oni dosłownie nic nie robią. Ostatnio nawet widziałem typa, który urzywał programu "rainbow" i co ?... Nic mu nie zrobili nawet nie wiedzieli o tym X( Wielu graczy jedzie na botach, a oni zamiast robić jakieś dziwne updaty powinni zacząć banować!!! I tyle na ten temat!!!] W 200 % sie zgadzam z Arie Neną!!! Mojemu koledze zhakowali konto, a pózniej kto inny mu ukradł wszystkie rzeczy. Co w tedy robili GM-y?????? Napewno nie banowali, moge sie założyć!! I jeszcze jedno, żeby nikt sie mnie nie czepiał: Mój kolega powiadomil GM przez innego kolege z Tibii i Przed wyjazdem na wakacje powiedział mi, że Ci gracze nie zostali jeszcze zbanowani, bo widywal ich codziennie na Tibii (wszędzie za nim łazili)!!!!!!!:angry: |
Cytuj:
btw ja raz widzialem na securze jak xadam banowal za pisanie glupot na trade xD jak ktos tylko powiedzial "0.o" to "banished" |
No no hehe ........... przyda się przyda :)
|
Cytuj:
A co do gmow wymienionych wczesniej w tym temacie czyli gm elucidatus i gm sidnia to jak na ironie wlasnie ci dwaj gmowie mnie chcieli zbanowac. :p (gram na asterze i sie tam nawet czesto pojawiaja - szczegolnie gm sidnia) |
U nas na FORTERZE jak GM się pojawi to jest święto!!!
wszyscy lecą do niego bardziej niż do Orshabaala(nie wiem czy dobrze napisalem) i robią se screeny. Był u nas pewien PK(red skull oczywiście) i wszystkich zabijał(dosłownie wszystkich), mnie zabił z 10 razy, prawie mnie zrookował. A bana dostał dopiero jak się znudził i sam przestał grać!!!X( I był cholernym brazylijczykiem!!! |
Cytuj:
|
Mam pytanie bo wyslalem Sms konkursowy. Napisalem TIBIA na numer 7355 i przyszlo mi "Bardzo nam przykro ale tresc jest nieprawidłowa .prosze spróbowac jeszce raz" co to ma znaczyc ;/ czy wzielo mi kase ??
|
Cytuj:
Tylko zeby wbił sie i posiedział z 3h popilnował porządku, a nie wchodzi na server raz na miesiac/2 miesiace. @3 up Jak to zabił cie 10 razy? Po 6 miał by auto bana^^ |
Cytuj:
|
kurcze gdyby GM przedstawili sie(a najlepiej nasz polski GM) kim sa gdzie mieskzaja itp to moglbym sie z ktorym skumac i bym mial plecy na tibi;] hmm..tez chce zostac GM;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:37. |