![]() |
Iron Ore
Witam, Witam
Dzisiaj gdy expiłem na Soldierach, w jednym z nich znalazłem coś takiego jak Iron Ore (Ruda żelaza). Zastanawiam się czy można coś z tego zrobić u Spoconego Cyklopa. Prosze o odpowiedz i THX z góry http://img196.imageshack.us/img196/4804/ironorefj3.png |
Wątpie aby ci ktos odpowiedzial, prawdopodobnie cipsoft (moze) wprowadzilo opcje, ze cyc moze wykuc cos (sworda, spike sworda czy inny shit) za ogromnaaaa ilosc tego zelaza. O exaliburze nawet nie marz ;)
|
Taki shit to by sie przydal a o excaliburze to nawet niemyslalem :P
|
Podobno jest potrzebne do jakiegoś questa z addonem ale nie wiem z jakim
|
ten addon to sword na plecy do outfitu facc rycka jesli sie nie myle ;)
|
Na jednej z wysp w liberty bay jest typek ktory za 100 takich rud zelaza i jednego z dwoch bajerow (royal steel albo cos tam innego) zrobi ci miecz na plecy, taki addon do outfitu.
|
Wlasnie moze ktos wie jak zdobyc to royal steel
?? |
Royal steel ? Przetapiając jakiś item u spoconego cyclopa ... nie wiem co, wiem tylko ze dragon shielda przetapia na draconian steel
Edit : Już wiem ! Royal steel - przetapiając c-armor a hell steel (czy coś takiego) - devil helmet |
@up
Czlowieku pomogels mi w bardzo waznej sparwei dzikei :* Mialem na mysli to ze posród moich kolegów krazy pogloska ze royal steel to crown armor wydawalo mi sie to calkiem nielogiczne a tu kolega powiedzial ze mozna przetopic wiec wniosek nasuwa sie sam ^.- |
@up
Czlowieku pomogles mi w bardzo waznej sprawie dzieki :* Mialem na mysli to ze posród moich kolegów krazy pogloska ze royal steel to crown armor wydawalo mi sie to calkiem nielogiczne a tu kolega powiedzial ze mozna przetopic wiec wniosek nasuwa sie sam ^.- @Edit Sory za double posta ale cos mi sie zrypalo |
Cytuj:
addon'y dla FACC'a?? pierwszy raz slysze... :confused: |
Cytuj:
Tak naprawdę to miecz na plecy jest dla outfitu Warriora. Knight ma miecz przy pasie. Do obu potrzebne jest 100 iron ore. |
Nikt praktycznie nie wie, ale można to kupić u pewnego NPC :). U którego - szukajcie sami :].
|
Cytuj:
@down wiec jakies wskazowki?miasto?:P |
Można kupić za 150 gp, sprzedać za 50 gp.
|
Sam widzialem ten addon sword na plecach - wyglada zajefajnie B)
|
royal steel pewno będzie z royal helmeta :/ i to jest to utrudnienie w zdobyciu adona
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Może być przez gg 4907272:] |
Cytuj:
@down:no chyba ze o to chodzi :D |
@up
Moim zdaniem jemu chodziło ze Iron Orne można kupić za 150 a sprzedać za 50. |
Niby gdzie -.- ?
|
kolo kupil to gowno ode mnie za 300 gp :D
|
Z tym NPC to tylko sranie w banie, na forterze ceny 1(!) iron ore dochodzą do 1k(przeważnie 700 gp), więc z takimi bajkami to na tibia.xxx.pl ^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:03. |